Babypraat, Moeder zijn, Persoonlijk

De mooie mama dingen TAG

Ik ben door Kelly getagd met de mooie mama dingen tag, en natuurlijk vul ik deze erg graag in, lezen jullie mee?

Het eerste wat je dacht toen je je kindje voor het eerst vasthield?
Het duurde even voordat ik River in mijn handen kon houden en ik was erg moe en suf. Ik denk dat ik hem pas na een uur echt goed bij mij had en ik weet er niet heel veel meer van. Maar hetgeen wat ik me kan herinneren is ongeloof en heel veel liefde. Dat zo’n klein prupke in mij had gezeten, al die tijd en dat het ook echt ons kindje was en niemand hem af kon pakken. Een magisch en heel mooi gevoel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het mooiste eerste moment samen?
Er zijn zoveel mooie momenten samen en ik denk dat het mooiste moment was dat we met z’n drietjes naar huis toe mochten en dat de kraamhulp er nog niet was. Gewoon even alleen wij drie en niemand anders. Maar er zijn zoveel mooie momenten geweest in de eerste dagen en nu nog dat ik er wel een boek over kan schrijven.

Het eerste moment als ouders.
Ik had echt pas het besef dat we zijn ouders waren en het ons kindje was nadat de hele hectiek rondom de kraamweek voorbij was. Dat we echt met z’n drietjes waren en er geen hulp of kraamvisite of verloskundigen of wat dan ook meer kwam.

_DSF0172
(Oeps 40 kilo zwaarder :P)

De mooie dagelijkse dingen
Alles, oké heel cliché, maar het is enorm genieten als ik River lachend uit zijn bedje haal, we samen aankleden en tandjes poetsen. Dat we lekker een broodje eten en samen spelen, het is allemaal gewoon heel erg leuk. De normaalste dingen zijn ook leuk, het hoeft niet speciaal te zijn maar gewoon samen nog even in bed knuffelen of op zondag met z’n drietjes lekker keten in bed, ja heerlijk!

Het mooiste om te doen samen
Ik vind het erg leuk om met River te zwemmen, ik zie zo dat hij geniet en nu ik met Moederdag een badpak heb gekregen gaan we regelmatig zwemmen. Het hoeft niet lang, een uurtje is genoeg. En dan hoef ik er niet van te houden want als River geniet, geniet jezelf net zo hard ook mee. Ja ik denk dat ik dat erg leuk vind om te doen samen!

Onze mooiste vakantie als gezin
We zijn nog niet met z’n allen op vakantie geweest maar we gaan over een paar weken wel heerlijk een weekje kamperen maar dan gaan opa en oma ook mee. We vinden het superlief dat we met hen mee mogen en we deze zomer toch even weg kunnen van alles en van thuis. Over deze vakantie gaan jullie tegen die tijd natuurlijk ook van alles lezen!

Ik vind mijn kindje op zijn mooist als hij..
Net wakker is en met zijn slaperige oogjes en zijn lieve lach heerlijk bij mij komt kroelen *zucht*.

Dit had ik voor geen goud willen missen
De schopjes en bewegingen in mijn buik tijdens de zwangerschap. Dat is zo bijzonder en ik hoop dat ik het zeker nog een keer mag meemaken want dat gevoel is niet te omschrijven.

De mooie momenten waar ik me op verheug?
Het samen spelen buiten en binnen. Heerlijk met z’n allen op vakantie en leuke dingen doen. De tijd dat hij kan praten en mama gaat zeggen, oh er zijn zoveel momenten waar ik me op verheug, kom maar op!

DSCF0039

Ik hoop dat jullie de tag leuk vonden en ik hoop ook dat iedereen ooit deze tag zou mogen invullen als je kinderen zou willen. Het is allemaal zo mooi en ik gun het gevoel jullie allemaal!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Lauriette 6 juni 2014 om 13:58

  Wat leuk om te lezen, je omschrijft het zo mooi. Hoop het allemaal ook ooit mee te maken!
  Lauriette onlangs geplaatst…Zelf ice tea maken met perzik en nectarineMy Profile

 • Reageer Vanessa 6 juni 2014 om 14:17

  Leuke tag en mooi geschreven. Hopelijk kan ik ooit ook zo’n gelukkige mama zijn!
  Vanessa onlangs geplaatst…Win een goodiebag van ELF!My Profile

 • Reageer Dita 6 juni 2014 om 15:13

  Wat een leuke tag!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juni 2014 #1My Profile

 • Reageer Lifestyle-Fabriek 6 juni 2014 om 15:15

  Mooie tag, herkenbare antwoorden! Zwanger zijn en mama mogen zijn zijn 2 prachtige dingen!
  Lifestyle-Fabriek onlangs geplaatst…TREND: CROP TOP INSPIRATIEMy Profile

 • Reageer Remy | BakingBeautyNL 6 juni 2014 om 16:38

  Heerlijk om dit soort verhalen te lezen!! Leuke TAG en herkenbaar. uiteindelijk heeft elke leeftijd wel ‘íets’ en zijn er inderdaad onwijs veel mooie momenten.

  Ik hoop dat Marije dit ook ooit kan invullen 😉

  Fijn weekend en de groeten uit voorburg.
  Remy | BakingBeautyNL onlangs geplaatst…3 maanden bloggende: Kijkje in mijn statistiekenMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 6 juni 2014 om 17:18

  Wat leuk dat je mijn tag hebt overgenomen 😀 super om dit te lezen, krijg er kippenvel van. Ik herken veel van je verhaal omdat ik ook een keizersnede gehad heb, dan beleef je die eerste momenten zo anders. Eerste momentje als gezin zonder kraamhulp erbij is zeker heel speciaal 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Winactie : Win een paar Birkenstocks naar keuze! (incl. beachbag!)My Profile

 • Reageer iiiThinkPink 6 juni 2014 om 17:53

  Leuke tag!
  iiiThinkPink onlangs geplaatst…10 things that make me smileMy Profile

 • Reageer Nicky 6 juni 2014 om 18:56

  Heel mooi geschreven, ouder zijn is een geschenk!
  Nicky onlangs geplaatst…Mommy Reageert | Meisje neergestoken door vriendinnenMy Profile

 • Reageer Marion 6 juni 2014 om 19:24

  Wat mooi om te lezen!
  Marion onlangs geplaatst…OpperdepopMy Profile

 • Reageer Nicole 6 juni 2014 om 20:43

  Wat mooi en bijzonder dat je dit met ons deelt.. Ik heb de tag opgenomen en morgen komt hij online!
  Nicole onlangs geplaatst…My second letter to you..My Profile

 • Reageer sistersandsisters 6 juni 2014 om 21:46

  Wat mooi om te lezen x

 • Reageer Stephanie 7 juni 2014 om 01:32

  Ohhh wat mooi geschreven :3 die foto’s! <3
  Stephanie onlangs geplaatst…Prijsvragen | Gewonnen #2 – mei 2014My Profile

 • Reageer Petra 7 juni 2014 om 19:37

  Leuke tag met hele mooie en soms ook wel herkenbare antwoorden. Het moederschap is iets heel moois.
  Petra onlangs geplaatst…Een kaartje op je deurmatMy Profile

 • Reageer Gwen 7 juni 2014 om 22:42

  Leuk om te lezen zeg! Ik heb dat eerste moment na de ks helemaal niet zo ‘naar’ beleefd, maar dat is vast omdat het gepland was, dus ik wist wat ik kon (en niet kon) verwachten zeg maar. Heel anders lijkt me.

 • Reageer Anoeska 9 juni 2014 om 11:41

  Wat een leuke en mooie tag.
  Anoeska onlangs geplaatst…VIDEO: TOP 5 MEIMy Profile

 • Reageer Joyce 15 juni 2014 om 19:15

  Mooi geschreven!
  Ik denk dat ik de tag binnenkort ook eens invul 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Eerste vaderdagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge