Een kijkje in het leven, Persoonlijk

Een kijkje in het leven van… Bibian #15

Vorige week deed Manon haar kijkje iets anders, niet iedereen vond het fijn omdat de foto’s dan wel erg klein werken wanneer je ze op een telefoon bekeek. Dus doen we het weer een tikkeltje anders. Niet alle foto’s van 1 dag in een collage maar in meerdere collages. Zo kunnen jullie het hopelijk wat beter zien en hebben wij niet het gevoel de hele week aan het ploggen te zijn. We hopen dat het zo beter is en als jullie tips hebben laat het ons dan even weten!

Maandag 23 juni
maandag1Ik heb ’s ochtends echt een routine gekregen wat betreft het klaar maken van mezelf en River. Mijn vriend wil in het weekend altijd met pyjama en al naar beneden maar ik doe het lekker op mijn manier zoals ik het de hele week doe. River en ik klaar en dan pas naar beneden, dan zit je wat mij betreft ook niet zo te haasten. En kijk River toch eens lief zitten, ogh smelt. Zodra we klaar waren gingen we even het dorp in om wat kleine dingetjes te halen, niet heel boeiend maar moet toch gebeuren.

maandag2Tijd voor voetbal, ik moest om 20.45 uur beginnen en dus kon ik precies de voetbal wedstrijd nog zien. Ik kijk het eigenlijk meer voor mijn vriend want zelf heb ik er niet zoveel mee, maar als je dan eenmaal kijkt is het toch wel een beetje spannend. Mijn vriend moest werken en miste de eerste helft, arme hij. Ik keek voor hem en hield hem op de hoogte, ware liefde noemen ze dat haha. Na de wedstrijd ging ik naar mijn werk, het was natuurlijk helemaal niet druk maar het was wel zoals altijd weer gezellig!

Dinsdag 24 juni
dinsdag1’s Ochtends ging ik gezellig met River naar Arnhem. Hij moest nieuwe schoenen. Ja en nu zullen jullie vast allemaal zeggen: “hij heeft al zoveel”. En dat klopt ook maar de maat die hij nu heeft, heeft hij gewoon geen goede stevige schoenen. De New Balance die in de kast met smart zitten te wachten zijn nog wat aan de grote kant (stom!) en zijn te gave slippertjes zijn nog niet heel handig omdat meneer nog niet loopt. Ik ben geslaagd maar toen ik thuis kwam bleek er een ringetje (daar waar de beter doorheen zit) weg te zijn. Gelukkig hadden ze nog een nieuw paar en dus zijn ze geruild. Na Arnhem vertrokken we samen nog even naar de winkel voor cola en eten voor River.

dinsdag2Toen we thuis kwamen was hij erg moe en dan is het Zandkasteel altijd een fijne activiteit. ’s Avonds keken mijn vriend en ik wat tv en gingen we vroeg naar bed, hij was moe en ik appte nog even de avond door met Manon en Kelly.

Woensdag 25 juni
woensdag1We beginnen de dag met een boterham en YouTube filmpjes. Het was weer poetstijd, ik nam River gezellig mee en de dochter des huizes was er ook. Erg gezellig en we hebben daarom ook heerlijk gekletst. River vermaakt zich ook altijd prima. Daarna was het tijd om mijn eigen huis onder handen te nemen, even de stofzuiger en de dweil erdoorheen en boodschappen te doen. Ik neem tegenwoordig een rugzak mee om mijn boodschappen in te doen en dat bevalt me prima!

woensdag2De buggy was hartstikke smerig geworden dus terwijl River sliep, maakte ik de buggy schoon, is die niet blinkend nu? ’s Avonds was het weer tijd om bij het zwembad te werken. Ik heb het er onwijs naar mijn zin en als ik dan ook extra kan werken sla ik dat niet over. Jammer alleen dat ik daardoor mijn vriend niet al te vaak zie, maar soms moet je keuzes maken. En dat halen we snel wel weer een keer samen in!

Donderdag 26 juni
donderdagIk moest werken bij de Hema, dus heel veel foto’s heb ik niet kunnen maken. Na het werk hebben we lekker gegeten en tv gekeken, zo gaat de dag altijd heel snel!

Vrijdag 27 juni
vrijdag1Hoe heerlijk is dit plaatje, als mijn vriend weg gaat en River wakker wordt, neem ik hem altijd bij me in bed en slapen we samen nog even verder, genieten! Daarna sprak ik af met Manon en dronken en aten we wat op een terrasje!

vrijdag2’s Avonds gingen we lekker uit eten met Manon en Robert. Ze waren er nog niet dus River mocht even achter het stuur zitten, het was om te gieren, hij genoot ervan, zo lief!

Zaterdag 28 juni
zaterdagZaterdag gingen we naar Vianen, we hadden een verjaardag. We boften ontiegelijk met het weer. We gingen barbecueën en er was regen voorspeld maar er is geen druppel gevallen. We waren rond 10 uur ’s avonds weer thuis.

Zondag 29 juni
zondag1
Ik moest er vroeg uit om te gaan werken, ik keek nog even bij River en ik zag hem slapen met zijn fles stevig bij hem. Zo sliep mijn vriend ook altijd vroeger hoorde ik van zijn moeder, zo lief. Ik pakte mijn rugzak in en vertrok naar het zwembad. Nadat ik klaar was met werken wilde mijn vriend graag naar de Mac, dus reden we daarheen. Ik nam een lekkere Mac Kroket, die had ik al super lang niet gehad.

zondag2Daarna zijn we bij mijn oma op visite geweest. Daarna nog snel even naar de AH want ik had geen eten in huis, het werden gewoon broodjes met filet americain, en toen was het tijd voor voetbal! Ik ben zelf niet zo’n fanatieke voetbalfan dus ik heb ondertussen een beetje op de ipad gezeten en River naar bed gedaan. Daarna een lekker rustig avondje op de bank want ik moest er weer vroeg uit voor een ochtendje werken.

Ik hoop dat jullie mijn kijkje leuk vonden en horen graag of jullie de foto’s zo wel goed kunnen zien op jullie telefoons. En anders gaan we het gewoon weer aanpassen. Ik wens jullie een fijne week!

liefsbibian

 

 

 

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Kelly caresse 30 juni 2014 om 06:44

  Wat een leuke foto’s! Wat zie je er mooi uit vooral bij die foto voor je ging werken bij hema. Ah River achter het stuur wat schattig!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: Ask mama Kelly anything de antwoordenMy Profile

 • Reageer Dita 30 juni 2014 om 06:47

  Leuke manier zo met die foto’s!
  Dita onlangs geplaatst…10 tot 1 tagMy Profile

 • Reageer Geertje 30 juni 2014 om 07:08

  Wat fijn dat je meer kan werken! Is altijd goed voor de portemonnee! En wat een lieve foto’s van de slapende River…
  Geertje onlangs geplaatst…Plog: 28 juni 2014My Profile

 • Reageer Pauline 30 juni 2014 om 08:44

  Fijn dat je het zo naar je zin hebt op werk! En River achter het stuur in de auto is echt een prachtig plaatje haha.
  Pauline onlangs geplaatst…Fotodagboek #26My Profile

 • Reageer Marieke 30 juni 2014 om 08:50

  Zo te zien heb je een leuke week gehad. maar ik vraag me toch af of jij niet uit de toekomst komt…. 23 juli, 24 juli 😉

  • Reageer Manon 30 juni 2014 om 09:11

   Haha, oeps ik ga het snel even veranderen 😉

 • Reageer Meike 30 juni 2014 om 09:19

  Wat een leuke foto’s! River is echt heel schattig achter het stuur, haha.
  Meike onlangs geplaatst…Dear diary #16My Profile

 • Reageer Marion 30 juni 2014 om 09:20

  Leuk! Dat filmpje met River in de auto was zo mooi! Dat koppie van ‘m!
  Marion onlangs geplaatst…Tag: Let’s Get PersonalMy Profile

 • Reageer Lotte 30 juni 2014 om 09:28

  Wat een leuke foto’s weer! Ik vind deze blogs en de eetdagboeken altijd het leukst om te zien 🙂 Ik had wel een klein vraagje, hebben jullie ruzie met Suzanne? Ik dacht namelijk dat jullie de high tea zouden doen met kelly en haar en toen ging alleen Kelly mee en nu appen jullie ook steeds alleen met Kelly. Ik probeer absoluut niet onbeleeft te zijn, just a question 🙂 En wat is River toch lief! Liefs, Lotte

 • Reageer Miranda 30 juni 2014 om 10:00

  Leuke foto’s! Mooi overzicht zo:)
  Die foto van River achter het stuur, zo stoer en schattig tegelijk haha!

  Fijn dat je het zo naar je zin hebt bij het zwembad!
  Miranda onlangs geplaatst…Zelf kruidenboter maken; recept!My Profile

 • Reageer Miranda 30 juni 2014 om 11:02

  De foto,s zijn prima te zien hoor, leuk overzicht zo.
  Miranda onlangs geplaatst…Ik mis je!My Profile

 • Reageer Eline 30 juni 2014 om 13:03

  altijd leuk zulke logies!

 • Reageer Betty 30 juni 2014 om 17:28

  Ja, ik blijf dit soort logjes toch wel superleuk vinden! Het ziet eruit alsof je een leuke week hebt gehad. Je baan in het zwembad klinkt ook zo gezellig. Wat houden je werkzaamheden precies in?
  Betty onlangs geplaatst…Weekoverzicht 23 juni tot 30 juniMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 30 juni 2014 om 23:43

   Achter de balie kaartjes verkopen, horeca werkzaamheden, schoonmaken. Van alles wat! Liefs

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 30 juni 2014 om 19:58

  Leuk overzicht van foto’s weer! Ik ben echt heel fanatiek met voetbal haha.
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Beauty: Unboxing Beautybox juni 2014My Profile

 • Reageer Cindy 30 juni 2014 om 20:19

  Erg leuke foto’s! Fijn dat je het naar je zin hebt bij je werk in het zwembad
  Cindy onlangs geplaatst…Fotoverslag: Een dagje Bobbejaanland!My Profile

 • Reageer Petra 30 juni 2014 om 20:47

  Leuke foto’s. Vooral die van River achter het stuur en die foto waar hij op bed zit. Daar kijkt hij zo lekker ondeugend maar ook lief tegelijk.
  Petra onlangs geplaatst…Mijn toekomstdroomMy Profile

 • Reageer Nicole 1 juli 2014 om 08:26

  Wat is River toch leuk.. zo lief hoe hij ligt te slapen in jullie bed ook!
  Nicole onlangs geplaatst…Plog #3 zaterdag 28-6-2014My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge