Een kijkje in het leven, Lifestyle, Persoonlijk

Een kijkje in het leven van… Manon #15

Zo, vorige week hadden we even een break met onze kijkjes! We beginnen nu weer met onze dagboekjes op maandag maar hebben bedacht dat we het ietsjes anders aan gaan pakken. We kwamen erachter dat wij eigenlijk een hele week aan het ploggen waren: elke wasje, autoritje en activiteitje legden wij vast voor ons weekoverzicht. Een beetje teveel van het goede. We hebben besloten om iets minder foto’s te maken (opluchting) en iets meer te schrijven! Let us know wat jullie ervan vinden!

kijk1Op maandag is het bijna altijd boodschappen- en wasdag in huize Manon. Ik ging ’s morgens vroeg al naar de Albert Heijn en draaide de hele dag door wasjes zodat de was in één keer klaar is.
’s Middags kwam Bibian bij mij langs om te bloggen en we gingen daarna samen eventjes naar de stad toe.
Ik was ’s avonds echt zo moe en ik zat niet zo lekker in m’n hum dat ik na het eten een avonddutje heb gedaan, heerlijk! Daarna kwam een vriend van Robert langs en hebben we lekker niks gedaan.

kijk2Dinsdag werd ik ’s morgens al BLUH wakker. Het leek wel alsof de baby al mijn energie opslokt en niks voor zijn arme moedertje over liet. Ik heb die dag rustig aan gedaan en dat heeft me die dag wel goed gedaan. Ik heb  dinsdag een opzet gemaakt voor onze uitzetlijst voor de baby, lekker in bad gelegen en op de bank TV gekeken. Altijd als ik me bluh voel, word ik weer ontspannen van bakken in de keuken haha. Dus ik heb iets lekkers gebakken. Wat? Dat zien jullie snel!
’s Avonds zijn we naar de dierenarts met Balou gegaan want hij ging ineens heeeeel vaak naar de kattenbak en had op een gegeven moment ook bloed :(. Gelukkig was het maar een blaasontsteking en kregen we medicijnen mee.

kijk3Woensdagochtend probeerde ik een plasje op te vangen van Balou met speciale kattenbakkorrels. Vier uur opgesloten gezeten maar piesen dat deed hij niet. Ik vond het zielig en rond 1 uur liet ik ‘m “vrij” en ja hoor, meneer sjeesde naar de gewone kattenbak en deed daar z’n behoefte hahaha. Nouja zolang hij nog deed plassen en geen harde blaas had, was alles goed.
’s Morgens kwam mijn moeder me helpen met het huishouden. Mijn lieve mama heeft geholpen met het bed verschonen (zwanger zijn en een tweepersoonsdekbed verschonen is geen doen), de ramen gezeemd, de was opgevouwen en we hebben gezellig gekletst.
’s Middags heb ik zelf nog een beetje gestofzuigd en rustig aan gedaan, toch nog steeds wel een beetje moe en bleh. Hopelijk gaat dat snel weg!
’s Avonds speelde Nederland natuurlijk en dit heb ik samen met Robert “gekeken” (het stond op, ik was iPadden haha).

kijk4Donderdag was leeeeeeuk! We hadden ’s morgens eerst weer een echo bij de verloskundige ♥. Weer naar ons zoontje kunnen kijken! Verder was alles goed met mij en de babyboy!
Daarna vertrok ik met Bibian en River naar Den Bosch, want we hadden met lieve Kelly en Lana afgesproken om te High Tea-en, natuurlijk hebben we dit gevlogd en de vlog komt vanmiddag online!
’s Avonds kwamen mijn oom en tante even op bezoek (Bossche Bollen!) en daarna was het bedtijd want ik was MOE!

kijk5Vrijdag ging ik naar de dierenarts met Bo om haar hechtingen eruit te laten halen. Daarna smste Lizanne mij om te vragen of ik zin had om even mee naar de stad te gaan. We aten lekker een broodje bij Bakker Bart en ik kocht een nieuw paar sandaaltjes en een boek (Vriendinnen boven alles van Ann Brashares (van de spijkerbroek en vier vriendinnen!).
’s Avonds heb ik lekker in bad gelegen en gechillt met Robert.

kijk6Zaterdag gingen Robert en ik al vroeg naar BabyPark in Kesteren! We hebben heel veel babyspullen gekocht (krijgen jullie vast nog wel te zien!).
Daarna deden we samen boodschappen bij de Albert Heijn XL in Arnhem. Ik was zo moe dat ik lekker een dutje heb gedaan op de bank hahaha.
’s Avonds gingen we op bezoek bij mij vader en moeder, Bo ging gezellig mee!

kijk7Zondag vroegen Mike en Bibian of wij eventjes een paar uurtjes op River wilde passen. Dat wilden wij wel! We gingen gezellig naar de IKEA om een nieuw badkamerkastje te kopen en Riv ging gezellig mee met z’n “oom en tante” (kunnen we vast oefenen ;)). Samen geluncht bij IKEA, altijd dolle pret met River! Hij is echt zo lief, geen gehuil, gedram, gezanik, alleen maar lachen, serieus!
Daarna kwam Mike River weer ophalen en bleef gezellig tot het einde van de middag kletsen (en Bibian maar werken haha). ’s Avonds maakten Robert en ik zelf pizza’s en zaten ongeduldig voor de oven te wachten haha, het was weer heerlijk!

Ik hoop dat jullie ook een leuke week hebben gehad!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

34 reacties

 • Reageer Pauline 23 juni 2014 om 06:38

  Leuk zo de foto’s bij elkaar en wat meer tekst eronder!
  Goed dat je regelmatig je rust neemt, soms best lastig maar wel het beste voor beide 🙂
  En dat River zo lief was in de ikea… Super fijn! Hier gaat dat echhhht niet haha mijn kind haat winkels 🙁
  Ben benieuwd naar de vlog vanmiddag, fijne nieuwe week allebei!
  Pauline onlangs geplaatst…Fotodagboek #25My Profile

 • Reageer Judith 23 juni 2014 om 06:56

  Heerlijk vond ik dat om bezig te zijn met de baby-uitzet. En nog leuker is het om echt de spullen aan te schaffen en de lijst af te vinken, maar dat is vast herkenbaar ;). Ik ben benieuwd naar de vlog, de foto’s zien er al heel gezellig uit.
  Judith onlangs geplaatst…You talk #2. Verander je denkenMy Profile

 • Reageer Dita 23 juni 2014 om 07:06

  Wat een leuke foto’s. Leuke manier zo ook met wat meer tekst. 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Review: Miss sporty nagellak 470My Profile

 • Reageer Kelly caresse 23 juni 2014 om 07:14

  Het was donderdag zo ontzettend gezellig met jullie en de high tea was heerlijk. Fijn dat je alle baby uitzet besteld heb, bespaart een hoop nesteldrang stress haha
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday : 9 grootste veranderingen als je moeder wordtMy Profile

 • Reageer Joyce 23 juni 2014 om 07:24

  Klinkt als een fijne week, ondanks de vermoeidheid 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…weekoverzicht: week 25My Profile

 • Reageer Fonghwa 23 juni 2014 om 08:15

  Leuk, ben benieuwd naar de vlog!
  Ik moet wel wennen aan de nieuwe opmaak van het artikel. Persoonlijk vind ik het denk ik fijner als er per foto een korte beschrijving onder staat.

 • Reageer Jannieneke 23 juni 2014 om 08:35

  Hele leuke foto’s! Ik vind het erg leuk om de teksten erbij te lezen. Wat heerlijk dat je bezig bent met de spulletjes voor je kindje! Ik ben heel erg benieuwt naar wat je gebakken hebt!

 • Reageer Nienke 23 juni 2014 om 08:59

  Altijd leuk, deze blog 🙂 Ik snap jullie nieuwe opzet maar vind dat de foto’s op deze manier erg klein en daardoor minder goed zichtbaar zijn. Ik lees jullie blog altijd op m’n telefoon en als er dan 6 foto’s bij elkaar staan, zie ik allemaal foto’s van 1 cm2. Dat is ook zonde van jullie leuke foto’s toch? Hoop dat je wat aan deze tip hebt 🙂

  • Reageer Manon 23 juni 2014 om 09:01

   Nee, daar kunnen we zeker wat mee! Even uitproberen wat het fijnste/beste is :D!

 • Reageer Miranda 23 juni 2014 om 09:02

  ah wat een leuke foto’s. Ziet er uit als een gezellig weekje. Goed dat je rust neemt wanneer nodig:) Lekker in bad liggen!
  Wij zijn hier bezig met een langdurende verbouwing van de badkamer, daar ben ik ondertussen wel helemaal zat van, maar als het straks klaar is…. ga ik ook heeeerlijk in bad chillen, ik kwijl dus helemaal weg bij jouw badfoto’s haha!
  Miranda onlangs geplaatst…Washi tape opbergen; DIYMy Profile

 • Reageer anouk 23 juni 2014 om 09:25

  Klinkt als een fijne week! Goed dat je je rust pakt, mooi dat dat ook kan in je weekindeling (met 40 uur op een kantoor wordt dat soms lastiger :)). Mis je het schoonmaken van de kattenbak al ;)?

  • Reageer Manon 23 juni 2014 om 09:37

   HAHA, die kattenbak was al nooit mijn pakkie-an 😉 Dat heeft vriendlief eigenlijk altijd al gedaan (fjuuw). En respect voor de zwangere dames die gewoon fulltime werken hoor.

 • Reageer Sanja 23 juni 2014 om 09:32

  Klinkt als een leuke week! Leuk he baby shoppen hihi
  Sanja onlangs geplaatst…Personal || Birthday boy!My Profile

 • Reageer Lysha 23 juni 2014 om 10:20

  Super leuke plog! Ik volg kelly caresse echt al super lang en jullie blog al 4/5 maanden en ben echt wel kieskeurig met het lezen van blogs haha daarbij ben ik bijvoorbeeld altijd benieuwd naar de gene achter de blog dat maakt jee hele blog eigelijk. ik moet altijd super om jullie lachen vooral in de vlogs! En jullie schrijven heel leuk grappig om jullie samen met kelly te zien in het filmpje van vanmiddag verheug me er nu al op!
  Fijne dag + zwangerschap nog!

  Liefs.

 • Reageer Marion 23 juni 2014 om 10:28

  Leuk om mee te kijken! Hihi, wij zitten ook vaak voor de oven te wachten haha!
  Marion onlangs geplaatst…VoortgangsgesprekMy Profile

 • Reageer Betty 23 juni 2014 om 11:14

  Leuk overzichtje weer! En prima oplossing, met meer tekst en iets minder foto’s! Het hoeft inderdaad geen plog van een week lang te worden, natuurlijk!

  Ik moest wel lachen om die foto van dat prikbord van de verloskundige. Zo herkenbaar! Wat balen van je vermoeidheid! Hopelijk ben je aankomende week wat energieker. Kan per week verschillen, dus dat zou fijn zijn! En wat is River toch een liefje!
  Betty onlangs geplaatst…Weekoverzicht 16 juni tot 23 juniMy Profile

 • Reageer Karlijn 23 juni 2014 om 11:31

  Helemaal goed hoor die meer tekst 🙂 Fijn dat het goed gaat met Balou, lijkt me best even schrikken. En wat jammer van je ‘bluh’ zijn, wel fijn dat je na een dagje rusten goed opknapt. Bossche Bollen :), niet dat ik die dingen normaal kan eten maar toch. Wat leuk dat jullie met Kelly en Lana hadden afgesproken, ben heel benieuwd naar de vlog vanmiddag 🙂
  Heeft River door dat je zwanger bent? of denkt hij gewoon dat zijn ‘tante’ iets teveel eet 😉
  X
  Karlijn onlangs geplaatst…Mijn favorieten in Amsterdam V; Brainy Days by VeraMy Profile

  • Reageer Manon 23 juni 2014 om 11:57

   Haha, nee River is pas 13 maanden (bijna) dus hij heeft nog niet echt besef haha.

 • Reageer Silvia 23 juni 2014 om 13:55

  Leuk verslag! Ik merk helemaal niet dat je minder foto’s gebruikt hoor. Vind meer tekst en minder plaatjes ook hartstikke leuk!

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 23 juni 2014 om 14:38

  Aaah leuk dat er wat extra tekst staat bij de foto’s!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Review: Benefit They’re Real MascaraMy Profile

 • Reageer Raounak 23 juni 2014 om 14:53

  Leuke foto’s!!
  Raounak onlangs geplaatst…FlashbackMy Profile

 • Reageer Jenny 23 juni 2014 om 15:10

  tip! Knip een vuilniszak in repen en vul daar de kattenbak mee. Absorbeert niks en je kunt de plas met een pipet opzuigen en in een potje doen. Onze kat moeten we ook vaak controleren. En die verdomd het ook op die speciale korrels te plassen…
  Jenny onlangs geplaatst…Flog: mijn week in foto’sMy Profile

  • Reageer Manon 23 juni 2014 om 15:26

   Oh, ga ik onthouden! Thanks voor de tip 😀

 • Reageer Petra 23 juni 2014 om 15:19

  Leuke foto’s. En ik kan me voorstellen dat jullie het anders gaan aanpakken. Ik vergeet soms echt foto’s te maken. En om nu altijd met mijn telefoon in de aanslag te zitten vond ik soms ook iets te ver gaan. Ben benieuwd naar jullie schrijfsels.
  Petra onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #2My Profile

 • Reageer Monique 23 juni 2014 om 15:57

  Leuk weekje heb je gehad Manon! Ik herken dat ‘bluh’ gevoel heel erg van tijdens mijn zwangerschap. Hoort er toch een beetje bij vrees ik. Gewoon je rust pakken is dan het beste 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Food – Jambalaya met kip en chorizo (recept)My Profile

 • Reageer Anoeska 23 juni 2014 om 18:55

  Leuke foto’s!
  Anoeska onlangs geplaatst…BLISTEX MEDPLUSMy Profile

 • Reageer anke 23 juni 2014 om 19:42

  Afblijven van die kattenbak!!

  • Reageer Manon 23 juni 2014 om 20:15

   Ik kom er ook niet aan 😉 niet eens in de buurt!

 • Reageer Cindy 23 juni 2014 om 19:48

  Leuke foto’s, ik zal de vlog straks eens kijken van jullie met Kelly.
  Cindy onlangs geplaatst…Sporten.. En meer!My Profile

 • Reageer Barbara 24 juni 2014 om 13:03

  BabyPark vonden wij de leukste babywinkel, hebben daar ook bijna alles gekocht!
  Barbara onlangs geplaatst…Gezond en puur eten tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Reageer sanne 24 juni 2014 om 13:19

  Die foto van jou en een lopende River is echt heel erg leuk!

 • Reageer Jessica 24 juni 2014 om 21:01

  Leuke foto’s!

 • Reageer Wendy 24 juni 2014 om 21:02

  Leuk het overzicht zo op deze manier. Ik hoop dat je snel weer wat meer energie krijgt en je minder ‘bluh’ voelt.
  Wendy onlangs geplaatst…WINACTIE: Wie jarig is, trakteert!My Profile

 • Reageer Nicole 25 juni 2014 om 20:51

  Ook zonder dat ik zwanger ben vind ik een bed verschonen lastig hihi! Doe t altijd samen met mn man! En ik vind je overzicht zo leuk.. juiste aantal foto’s en meer tekst maar ook weer niet teveel!
  Nicole onlangs geplaatst…Een slaap- en eetritmeMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge