Babypraat, Fashion, Persoonlijk

Een kijkje in Rivers kledingkast

Jullie zien veel uit Rivers kast en natuurlijk komen er ook veel outfits voorbij. Maar wat ik altijd super leuk vind, is om een kijkje te nemen in andermans kast. Gewoon even snuffelen wat een ander in de kast heeft liggen. Ik richt zijn kast wel twee keer per maand opnieuw in: weg met te kleine kleren en weer nieuwe stapeltjes maken. Maar toch blijft het soms een rotzooitje. Ik laat hieronder de kledingkast van River zien, en misschien hebben jullie wel de ultieme tip om het een beetje op orde te krijgen!

DSCN0685Jullie hebben allemaal Rivers kamertje wel eens gezien. Ik heb gebroken witte meubeltjes en een leuke kast met een puntdak, een beetje Griekse stijl. Als je de kast open doet…

DSCN0686…zie je dit! Het wordt steeds minder in zijn kast. Eerst hingen de maten 68, 74, 80 en 86 in de kast en nu ligt er alleen nog maar maat 80 en 86 in, en hier een daar een verdwaalde maat 68 en 74 die River nog past.

1Links in de hoek liggen zijn spijkerbroekjes, er zitten er een paar in de was, hij heeft er dus geen één haha. Daarnaast liggen de bekende Zara broekjes die hij al past. Onder deze 2 stapels liggen de shirtjes met lange mouwen en de T-shirtjes liggen ernaast! Daarnaast ligt een stapel met geprinte broekjes die nog wat aan de grote kant zijn.

2In de linkerhoek liggen de korte broeken met printjes en de spijkerbroeken in maat 86, die dus nog te groot zijn. Daaronder liggen de korte spijkerbroekjes die hij nu al past. Dat was alles wat er op de plank ligt. Daarboven hangen de hangkleertjes.

DSCN0694Boven het hanggedeelte staat zijn schoenen walhalla. Daar staan ook de schoentjes die niet meer passen en de schoentjes die al bijna passen. Oh, I love de New Balance, ze passen echt bijna, groei voeten groei!

DSCN0696Dan heeft de kast ook nog één grote lade.

3Daarin ligt een skipak in, die hij in de winter past. Wat kleertjes in maat 92 die hij nog lang niet aan kan.
Naast de kledingkast staan doorzichtige boxen met kleding die te klein is. Oh, ik kan er geen afstand van doen! Het moet nog naar de zolder.

4Als laatste hangt er boven de commode nog een plank met drie haakjes waar ik altijd wat anders neer hang, nu is het dit, volgende week kan het weer wat anders zijn! Bovenop de commode staan 4 mandjes, in 2 mandjes daarvan liggen zijn sjaals en in de ander zijn mutsjes en petten.

Dat was alles van Rivers zijn kledingkast. Hoe hebben jullie het verdeeld? Ligt de te grote kleding ook nog in de kast of heb jij die juist nog niet in de kast liggen? En hebben jullie misschien nog tips om het wat overzichtelijker te maken?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Dita 14 juni 2014 om 06:54

  River heeft echt leuke spulletjes! Leuke kast ook
  Dita onlangs geplaatst…Leuke/mooie quotes uit de FlairMy Profile

 • Reageer Nicole 14 juni 2014 om 07:29

  Oooh wat leuk zo’n kijkje! Ik moet nog de kleine maatjes uitzoeken.. vind dat zo erg!
  Wordt de eerste keer! En de maatjes vanaf 74 liggen ergens anders.. Wil nu eigenlijk alleen maar maat 62 en 68 erin hebben liggen en de verdwaalde 56 die ze toevallig nog past. Dus binnenkort eens uitzoeken. Alleen even kijken wanneer want als ze slaapt is dat niet handig, is ze wakker dan moet ik haar vermaken 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Tag: De gelukkige huisvrouwMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 14 juni 2014 om 07:32

  Wat leuk om in rivers kledingkast te mogen snuffelen zo hihi en wat is het netjes opgeruimd, ziet er goed uit! Lana’s kleding kast bevat nog veel maatjes en in de lades ook nog grotere maatjes
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Je haar minder vaak wassenMy Profile

 • Reageer Barbara 14 juni 2014 om 08:02

  Ik heb in Aeden kast alle kleding liggen die hij nog niet past. De kleertjes in zijn huidige maat liggen allemaal in de bovenste en tweede la van de commode, lekker binnen handbereik.
  Barbara onlangs geplaatst…41 weken: body after babyMy Profile

 • Reageer Jess 14 juni 2014 om 08:52

  Leuk om te zien. Wij hebben een grote kastenwand van Ikea op de kinderkamer. Heel luxe! Ik geloof dat nu maat 76/92/98 in de kasten hangen. Moet de 86 uitzoeken want dat is te klein. Te grote kleding ligt op de bovenste plank maar al mrt al is het best vol. Als ik het geslacht van ons tweede kind weet, ga ik de hele handel eens uitzoeken want dan moet Sam de kast gaan delen met zijn broertje of zusje in wording.
  Jess onlangs geplaatst…We love Waxmelts.nlMy Profile

 • Reageer Marion 14 juni 2014 om 09:00

  Leuke kast! Naar mijn idee ziet het er allemaal behoorlijk geordend uit! Maar ja, ik ben natuurlijk mijn eigen kast gewend. En die van manlief… *schudt afkeurend haar hoofd*
  Marion onlangs geplaatst…Op de goede afloopMy Profile

 • Reageer Gwen 14 juni 2014 om 17:21

  Lekker veel kleding zeg! Wat ik heb gedaan is alle shirtjes ook ophangen, zeker toen de kleine maatjes eruit gingen en we meer ruimte hadden. En dan de broeken op de bovenste plank en de schoenen dus onder het hanggedeelte. Misschien een idee als dit je te veel irriteert qua ‘rommel’?

 • Reageer Mama's Jungle 14 juni 2014 om 21:07

  zo leuk, vooral ook die stoere schoenen!
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Wapperende wasbare luiersMy Profile

 • Reageer Nicky 15 juni 2014 om 08:20

  Wat leuk om zijn kledingkast te zien. Wat heeft hij een leuk schoenencollectie 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Lieve papaMy Profile

 • Reageer Joyce 16 juni 2014 om 00:11

  Wat leuk zeg om zo in zijn kast te mogen kijken!
  Luuk hangt nu een beetje tussen maatje 56 en 62 in, en in zijn kast hangen kleertjes t/m maat 80. Vooral maatje 62 en 68 hebben we heel veel van.
  Aan de ene kant hoop ik dat hij niet zo heel hard groeit, maar die kleertjes in maat 62 zijn zo super leuk! De broeken kan hij al aan, nu alleen de shirtjes nog, hij moet iets breder worden en dan past hij ze 😉
  Joyce onlangs geplaatst…De week in foto’s #7My Profile

 • Reageer Kimberley 17 juni 2014 om 13:51

  Wat leuk om te zien!
  En wat netjes georganiseerd.
  Toen ik één kindje had,
  was het ook allemaal zo netjes.
  Nu hangen alle kleren in één grote kledingkast.
  Wel per persoon en per kledingstuk,
  dat gelukkig wel.
  Kimberley onlangs geplaatst…Een rustige tijdlijnMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge