Kids, Lifestyle, Persoonlijk

Een Nachtje Logeren!

Logeren, elk kind gaat wel eens een nachtje logeren bij opa of oma of misschien wel bij een tante, oom of vrienden. Maar wat geef je nou eigenlijk allemaal mee? Laatst ging River een nachtje logeren en het leek me leuk om te laten zien wat ik mee gaf zodat hij kon overnachten bij opa en oma!

1Allereerst heeft River een onwijs leuk (al zeg ik het zelf) koffertje waar makkelijk zijn spulletjes in kunnen die hij meeneemt. Als eerste pak ik altijd de kleertjes in en niet geheel onbelangrijk een paar rompertjes. Ik geef voor 1 nachtje weg altijd genoeg mee i.v.m. doorlekken, dus deze keer gaan er 3 in de koffer. Omdat het mooi weer wordt, gaf ik een lange en een korte spijkerbroek mee, en twee shirtjes. Je weet nooit precies wat het weer doet dus van beide 1 is het beste!

2Dan een pyjama en wat sokken. Met sokken ben ik ook altijd gul, waarom weet ik niet maar ze zijn makkelijk gepakt dus hup in de koffer ermee. Een slaapzak kan je je kindje ook meegeven, dit keer deed ik het niet omdat oma zelf een slaapzakje heeft voor River. Ook gaf ik hem zwemspullen mee, een zwembroek, een UV shirt en natuurlijk een paar extra schoenen. Niet te vergeten wat te eten, River eet normaal gesproken met de pot mee maar ik geef voor de zekerheid toch altijd wat potjes mee voor als ze wat eten wat River niet mee kan eten.

3Dan de luiers en doekjes, het ligt er een beetje aan hoe vaak je op een dag je kindje verschoont. Ik geef meestal zo’n 10 luiers mee en in de luiertas die ik ernaast ook mee geef, zitten natuurlijk ook de nodige luiers. Als laatste wat verzorgingsproducten: shampoo, wasgel, tandenborstel en tandpasta, en daarna kan de koffer dicht!

4 River is klaar om een nachtje te logeren! Verder geef ik hem natuurlijk de luiertas mee waar zijn fles, rietjesbeker etc. in zit.

Wat geven jullie allemaal mee aan je kindje als het gaat logeren?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Gwen 28 juni 2014 om 07:12

  Echt een leuk koffertje idd! Olivia is nog nooit uit logeren geweesr in haar ruim anderhalf jaar, Oeps 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Een kattenlevenMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 28 juni 2014 om 07:20

  Ah dat koffertje is echt onwijs schattig! Wat een leuk artikel 🙂 voor River ook zo leuk om een nachtje te logeren
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Vragenlijstje : Kleding shoppen budget of high end?My Profile

 • Reageer Pauline 28 juni 2014 om 07:29

  Wat lief dat koffertje! Hier heeft oma thuis echt vanalles al verzameld voor Nim, hij is daar zeker eens per week omdat ze oppast. Stuk makkelijker, het enige wat mee gaat zijn zijn slaapknuffels voor in bed!
  Pauline onlangs geplaatst…Everything pinkMy Profile

 • Reageer Dita 28 juni 2014 om 08:04

  Aah die laatste foto, zo schattig!
  Dita onlangs geplaatst…10 tot 1 tagMy Profile

 • Reageer Miranda 28 juni 2014 om 08:11

  Op de luiers na ook hetzelfde als jou. En inderdaad hun favoriete knuffel. Rivers koffertje lijkt me groot? Ik had eens een logeerkoffertje gekocht en daat kon amper wat in voor de nacht.
  Miranda onlangs geplaatst…Tag: Supermommy!My Profile

 • Reageer Marion 28 juni 2014 om 08:52

  Wat leuk zo’n eigen koffertje. Hihi, heeft hij zijn eigen shampoo, wasgel en tandpasta? Geweldig!
  Marion onlangs geplaatst…Niets nieuws onder de zonMy Profile

 • Reageer Miranda 28 juni 2014 om 09:29

  Ah wat een leuk koffertje:) hij vind het vast heel leuk om te gaan logeren met zo’n koffer:)
  Miranda onlangs geplaatst…Budget maaltijd recept; koken met maar 3 euro!My Profile

 • Reageer Petra 28 juni 2014 om 10:47

  Wat een leuk koffertje. Hier gaat er ook altijd veel mee. Extra rompertjes, meestal 2 pyjama’s want je weet het inderdaad nooit met de kids. En hier mogen we de favoriete knuffel (die we dubbel hebben) en het speentje niet vergeten.
  Petra onlangs geplaatst…1 jaar getrouwd!My Profile

 • Reageer Barbara 28 juni 2014 om 12:38

  Aaah lekker kereltje!
  Barbara onlangs geplaatst…Gezond eten! – detox update #1My Profile

 • Reageer Francesca Vonk 29 juni 2014 om 08:03

  Vico (18 mnd) gaat waarschijnlijk voor het eerst in zijn leven een nachtje uit logeren als ik rond 19 augustus zijn zijn zusje op de wereld ga zetten. De gastouder is zo lief dat ze hem die nacht en dag opvangt. Wat geef ik mee? Zijn luiertas… en misschien wat shampoo. Thats it.. De rest heeft de gastouder zelf.
  Francesca Vonk onlangs geplaatst…*Netflix: Afkicken en verder met Orange is the New BlackMy Profile

 • Reageer Novelle Voor De Eerste Keer Uit Logeren! | Little Wonder World 19 maart 2016 om 06:00

  […] River en Novelle richting Vianen om een nachtje te gaan logeren. Jullie hebben wel eens meegekeken in de koffer van River maar het leek mij nu wel interessant wat ik dan mee geef aan een 4 maanden oud baby’tje die […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge