Fashion, New In

New In #8: Primark!

Afgelopen dinsdag ben ik samen met mijn zusje Lizanne en haar vriend even snel naar de Primark in Essen geweest. We zijn alleen naar de Primark gegaan en heel eventjes snel de H&M in, daarna hadden we er genoeg van en gingen weer naar huis. Toch heb ik een aantal leuke/handige dingen gekocht die ik wilde laten zien!

shop2Als allereerst had ik wat basics nodig in een grotere maat vanwege de groeiende buik. Ik red het nog prima met gewone kleding dus positiekleding (waar komt dat woord vandaan? VRESELIJK) hoeft voor mij nog niet zo en vooral niet als het om dit soort kleding gaat. Ik kocht drie topjes in twee maten groter dan normaal in frambozenrood/roze, felgroen en paars/lila (3 per stuk) en een lichtblauw t-shirtje in een maatje groter (3,50).

shop4Dan twee lichte vestjes. De blauwe heeft knopen en is van heel zacht spul gemaakt (5 in de sale) en een frambozenrood/roze vestje zonder knoopjes (10).

shop1Dan kun je natuurlijk niet de pyjama-afdeling overslaan bij de Primark (in ieder geval, ik niet!). Ik kocht dit leuke setje. Het topje vind ik eigenlijk wel heel erg leuk dat ik die misschien wel gewoon zo ga dragen. Het topje was 3 en het broekje was ook 3. Toen zag mijn zusje nog deze geweldige neonroze ochtendjas. Hij heeft korte mouwen en is gemaakt van een dunne badstof, HEERLIJK! Deze was in de sale voor maar 7 en ik heb ‘m iets te groot gekocht zodat ie straks ook nog dicht kan over mijn buik.

shop3Ook kocht ik nog deze kleine sokjes (2), een pak elastiekjes (1,50), lekkere sokken (1 in de sale) en twee ondergoedjes (2 per stuk).

shop5Tot slot liepen we ook nog even snel de H&M binnen waar ik dit jurkje zag hangen bij de MAMA-afdeling. Hij was maar 5 in de sale dus die ging mee. Altijd lekker voor in/om het huis als het straks wat warmer wordt!

Dat waren mijn aankoopjes van de Primark en de H&M. Ik ben er blij mee want ik kon wel wat basics gebruiken.

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Gwen 26 juni 2014 om 13:14

  Die jurk onderaan heb ik ook, in het grijs. Ideaal, luchtig ding. Hij valt wel groot vind ik, ik heb S en dat valt echt als een M ofzo, maar goed. Qua tops in grotere maten heb ik toch wel de voorkeur voor positietops, die plooitjes aan de zijkant die erin zitten, maken dat het mooier toont als je buik straks echt rond wordt. Maar ja, dat is persoonlijk. En aan de andere kant: dat wordt ie pas rond een week of 28/30 is mijn ervaring vd eerste, dus je moet tot die tijd ook nog doorkomen 😉 Leuke kleurtjes wel allemaal zeg!
  Gwen onlangs geplaatst…Nog een meisje!My Profile

 • Reageer Tineke 26 juni 2014 om 13:51

  Hahahah lekker dan, dat jurkje van de h&m heb ik ook, maar heb er heel wat meer voor betaald :’)

  Leuke spulletjes gekocht!

 • Reageer Remy | BakingBeautyNL 26 juni 2014 om 14:34

  Wat heerlijk om zo dicht in de buurt van Essen te wonen.. Dat blijft mijn favo Primark.

  Even over die invisible socks, je kan beter de mannen variant nemen. De mannenmodel heeft namelijk nog een soort rubber aan de binnenkant, waardoor het beter blijft zitten.
  Remy | BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Home Interieur WishlistMy Profile

 • Reageer Vanessa 26 juni 2014 om 14:51

  Mooie items heb je gekocht. Ik vind de pyjama afdeling bij Primark ook heel leuk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Terug van weggeweest: opgemaakte productenMy Profile

 • Reageer Marion 26 juni 2014 om 14:54

  Nah, nou is het echt genoeg geweest met jullie Primarkbezoekjes! Nu ben ik aan de beurt 😛
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: De FinishMy Profile

 • Reageer Manon 26 juni 2014 om 15:10

  Fijne basics, ik koop mijn basics ook vaak bij de Primark:)

 • Reageer Kelly Caresse 26 juni 2014 om 19:37

  Wat een leuke aankoopjes! Fijne basics! Ik kocht vandaag bij Primark ook 2 basic hemdjes, zo ideaal!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Diary donderdag: High tea, John Mayer concert en meerMy Profile

 • Reageer Barbara 26 juni 2014 om 20:35

  Leuke aankoopjes
  Barbara onlangs geplaatst…Het is mooi geweest… detox-time!My Profile

 • Reageer Mirjam 26 juni 2014 om 21:02

  Ah wat een leuke basichempjes, zulke vrolijke kleurtjes! 🙂 En die ochtendjas ziet er ook leuk uit, goed geshopt!
  Mirjam onlangs geplaatst…Maybelline Color Show Bleached Neons Chic ChartreuseMy Profile

 • Reageer Femke 26 juni 2014 om 22:31

  Ah, wat heb je een boel leuke dingen gekocht! Vooral dat broekje vind ik erg cute. Bizar toch hoeveel leuke dingen je daar kunt kopen voor zo’n lage prijs…

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 27 juni 2014 om 20:26

  Mooie items! De kleuren van de hempjes zijn erg leuk!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Wanted: Random wishlistMy Profile

 • Reageer Nicole 29 juni 2014 om 08:01

  Leuk jurkje zeg! En basics zijn altijd fijn!
  Nicole onlangs geplaatst…Sunday Rainy SundayMy Profile

 • Reageer Little Yara 3 juli 2014 om 22:03

  Ben zoals miljoenen andere vrouwen GEK op primark!!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge