Fashion, OOTD

OOTD: Roze kant

Zoals jullie al in de shoplog gezien hebben, heb ik mijn zomer garderobe een klein beetje aangevuld en dit was zeker nodig! Ik had gewoonweg geen zomerspul dat ik paste. Alles was te groot geworden. Ik weet nog niet helemaal mijn stijl maar wat ik op deze outfit aan heb komt er flink in de buurt. Een beetje stoer, romantisch maar toch girly!

rozekant1Zoals jullie zien is het een match van verschillende stijlen door elkaar. Allereerst de spijkerbroek, deze komt van de WE en heb ik gekocht met ons weekendje weg naar Antwerpen. Ik wilde een destroyed jeans maar deze kon ik helaas niet vinden. Dit is een baggy boyfriend model en hij zit heerlijk!

rozekant2Dan de felroze top, deze komt van New Look en valt lekker losjes. Het hemdje heeft 2 lagen waardoor je een leuk effect krijgt, en is de kleur niet helemaal geweldig? Het vestje is ook van New Look en is helemaal van kant en dat maakt de outfit een beetje romantisch.

rozekant3De slippertjes had ik al en zijn van de Primark, ik vind ze ontzettend leuk en ze zitten ook nog eens heel lekker! Verder leuke bloemetjes als oorbellen en de outfit is klaar. Ik ben erg blij met de items en ik vind het ook heel leuk staan!

Hoe zouden jullie de roze top combineren, en het kanten vestje? Laat me het weten in de comments.

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Dita 25 juni 2014 om 13:43

  mooie outfit, staat je goed!
  Dita onlangs geplaatst…Persoonlijke update – juni 2014My Profile

 • Reageer Cindy 25 juni 2014 om 13:44

  Volgens mij heb ik dezelfde boyfriend jeans van WE, ik kan er zo in slapen, zo fijn zit ie. Ontzettend leuke kleding, dat vestje en die top, helemaal leuk!
  Cindy onlangs geplaatst…Picture Time – juni #2My Profile

 • Reageer Ilse 25 juni 2014 om 14:12

  Leuk Bibian en je kleurt zo geweldig bij de parkeergarage….hi hi….
  Dat kanten vestje staat volgens mij ook heel mooi op je zwarte lange jurk of op je lange rok.

  • Reageer Bibian Sloot 25 juni 2014 om 16:07

   haha goede match he? Ja, inderdaad dat zou zeker ook leuk kunnen staan, dankjewel!

 • Reageer Remy | BakingBeautyNL 25 juni 2014 om 14:17

  Over stoer gesproken, ik vind je locatie voor de shoot wel helemaal top 😉
  Remy | BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Home Interieur WishlistMy Profile

 • Reageer Marion 25 juni 2014 om 14:54

  Oh ja! Dit helemaal jij volgens mij 😀
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: De FinishMy Profile

 • Reageer Miranda 25 juni 2014 om 16:11

  Toffe outfit! Ik vind de top echt helemaal geweldig:)

  Mooie foto’s ook!
  Miranda onlangs geplaatst…Hoe gebruik je Pinterest voor je blogMy Profile

 • Reageer Nicole 25 juni 2014 om 17:19

  Ooooh die broek is gaaf!!!
  De rest ook hoor, maar ik wil al zo lang zo’n broek. Helaas kan ik die nu toch niet aan, maar goed.
  Leuke outfit hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…Een slaap- en eetritmeMy Profile

 • Reageer Jannieneke 25 juni 2014 om 18:17

  Wat een leuke items! Staat je heel leuk! Past heel goed bij elkaar!

 • Reageer Anneke 25 juni 2014 om 19:19

  Leuk! Je ziet er stralend uit! Die felle kleuren staan je mooi

 • Reageer Petra 25 juni 2014 om 19:54

  Leuke outfit! Vestje is geweldig. Staat denk ik ook leuk op een lange rok.
  Petra onlangs geplaatst…Liefde op het eerste gezicht?My Profile

 • Reageer Lauriette 26 juni 2014 om 09:08

  Hele leuke outfit! 🙂
  Lauriette onlangs geplaatst…De AH Hup Holland Hamsters brengen geluk!My Profile

 • Reageer todayslife 26 juni 2014 om 11:49

  staat je echt leuk!
  todayslife onlangs geplaatst…26 Juni 2014 – Shoplog TBS – Vila – MangoMy Profile

 • Reageer Anna 2 juli 2014 om 11:05

  Wat een super leuke outfit! Die sandaaltjes zijn echt heel mooi <3
  Anna onlangs geplaatst…EINDEXAMENEXPOSITIE ACADEMIE ARTEMISMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge