Babypraat, Kids, Lifestyle, Persoonlijk

Rivers Mijlpalen – Boek

Zoals jullie allemaal weten, houd ik voor River zijn belangrijke momenten bij in een boek die ik kreeg toen ik was bevallen. Ik ben nooit zo goed in het bijhouden van dingen, maar vol verbazing houd ik het boek nog steeds bij en laat ik geen mijlpaal aan me voorbij gaan zonder het in het boek te schrijven. River is nu 1 jaar en het leek me leuk terug te kijken naar zijn mijlpalen die ik heb beschreven in het boek.

header Zo ziet het boek eruit, je kan in het vakje de naam zetten en zo maak je de buitenkant gelijk een stukje persoonlijker!

DSCN0887 Hoe het allemaal begon, daar begint het boek natuurlijk ook mee. Je kan wat geboortegegevens op schrijven etc.

DSCN0888 Zijn eerste plukje haar! Toen River voor het eerst naar de kapper ging, hebben we zijn eerste haartjes bewaard. Sommige mensen hebben zo’n tanden- en haardoosje en ik vond het dus leuk om zijn eerst plukje haar in het boek te plakken. En nee het is niet vies want het is natuurlijk gewassen haar!

DSCN0890 In het begin staan er dingetjes in zoals het ontdekken van de handen en voeten en het omrollen. Het boek is ook goed op volgorde en zo kun je het allemaal ook makkelijk invullen. Vooral voor zo iemand als ik die er nooit zo goed in is!

DSCN0891 Op 10 juli 2013 sliep River en helemaal door en werd hij om 7 uur wakker, grappig dat is alweer bijna een jaar geleden!

DSCN0892Ook zijn lievelingseten heb ik genoteerd, meneer is gek op fruit en lange vingers!|

DSCN0894 Op de bladzijde van zijn eerste verjaardag kan je schrijven wat hij op dat moment leuk vindt en lekker vindt. River is dol op spaghetti en zijn lievelingsprogramma Het Zandkasteel.

DSCN0893
Zijn 2e, 3e en 4e verjaardag zitten er ook nog in en het wisselen van zijn tanden bijvoorbeeld. Het is dus een boek dat je wat langer gebruikt dan een 1e jaar boek en daarom vind ik hem ook zo gaaf. Het is natuurlijk heel leuk om later terug te kijken wanneer hij voor het eerst ging kruipen, zitten, hij zijn eerste tandje kreeg etc. Ik kan niet wachten om in te vullen dat hij volledig zelf kan lopen, hij doet zo zijn best maar telkens gaat hij weer kruipen, lekkerding! Ook vind ik het leuk om straks te vergelijken als hij een broertje of een zusje krijgt. Verder heb ik zijn 1e album ook binnen en hij is echt heel erg mooi geworden! Hoe ik zijn tweede jaar bij wil houden moet ik nog even bekijken. Misschien wel een gewoon fotoboek/scrapbook.

Houden jullie ook zo’n boek bij of doen jullie het op een andere manier? En hadden jullie ook een digitaal album gemaakt of nog op de ouderwetse manier?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

10 reacties

 • Reageer Silke 26 juni 2014 om 06:34

  Zo leuk! Zou het kunnen dat de data voir handen en voeten verkeerd zijn? November 2014 ligt nog een stukje in de toekomst 🙂

 • Reageer Dita 26 juni 2014 om 06:37

  Leuk zo’ boek, vooral voor later
  Dita onlangs geplaatst…Persoonlijke update – juni 2014My Profile

 • Reageer Kelly caresse 26 juni 2014 om 06:56

  Wat een leuk idee om mijlpalen ook in een boek bij te houden! Voor Lana ben ik aan haar tweede fotoalbum begonnen maar mijlpalen heb ik niet specifiek bijgehouden. Leuk om die van River te zien!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Diary donderdag: High tea, John Mayer concert en meerMy Profile

 • Reageer Gwen 26 juni 2014 om 06:58

  Heel leuk! Ik heb voor Olivia een eerstejaarsboek bijgehouden en heb die voor de baby ook al in huis liggen. En ik paar per jaar een fotoboek en plakboek vd kraamkaarten en knutsels op het kdv. Wil ik voor de tweede op dezelfde manier doen. Oh en negenmaandenboek en extra schrijf schriftje met veel buikfotos enzo, dat ook. Zucht, hele administratie 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Nog een meisje!My Profile

 • Reageer Geertje 26 juni 2014 om 07:20

  Wat goed dat je dat zo goed bij hebt gehouden! Ik heb voor beide meiden een boek waar ik dingen in kan schrijven, maar moet nog veeeeel invullen!
  Geertje onlangs geplaatst…Nieuw: Samsung Galaxy S4 MiniMy Profile

 • Reageer Judith 26 juni 2014 om 10:17

  Ik vind zulke boeken altijd leuk, ik heb er helaas zelf geen. En goed van je dat je alles zo precies hebt bijgehouden! Ik heb een app van het consultatiebureau waar ik alle gegevens kan bijhouden, voor mij echt een uitkomst want dan vul ik het trouw in. Leuk ook dat het voor meerdere jaren is, zo heb je het allemaal in één boekje. Mag ik vragen waar dit boek vandaan komt?
  Judith onlangs geplaatst…You talk #2. Verander je denkenMy Profile

 • Reageer Miranda 26 juni 2014 om 10:59

  Wat een leuk boek is dat. Mooie illustraties ook:)
  Knap dat je het zo netjes bijhoudt:)
  Miranda onlangs geplaatst…Pickwick fruit fusion. Nieuw!My Profile

 • Reageer Marion 26 juni 2014 om 12:31

  Leuk! Voor nu maar ook voor later!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: De FinishMy Profile

 • Reageer Nicole 28 juni 2014 om 15:13

  Hou ook van dat soort dingen.. heb zelf een eerstejaars boek van pauline oud!
  Nicole onlangs geplaatst…Tag: google it!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge