Babypraat, Fashion, Filmpje, Shoplog, Zwanger

SHOPLOG: Babykleertjes deel 2

shoplogbaby
Ik ben niet te stoppen! Sinds we weten dat we een zoon krijgen gaat zowat al mijn geld op aan hem. Elke keer als ik de Hema binnenkom of welke winkel dan ook, kom ik altijd thuis met een leuk kledingstuk voor onze knul. Ik had best wel weer wat verzameld de afgelopen tijd (ook veel cadeautjes!) en het leek me wel leuk om te showen in een filmpje. Dit is dus niet van één shopsessie, maar van verschillende tripjes. Een ware collective haul zoals ze dat zo mooi noemen haha. Enjoy!

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Dita 29 juni 2014 om 08:34

  Weer super leuke spullen heb je geshopt. Ik kan me voorstellen dat je dit soort spulletjes ook niet kan laten liggen 😉
  Dita onlangs geplaatst…10 tot 1 tagMy Profile

 • Reageer Judith 29 juni 2014 om 08:55

  Leuke collectie heeft jullie zoontje al! En het is ook gewoon zo verleidelijk om kleine schattige kleertjes te kopen :). Die ‘onesies’ zijn zo lief bij babytjes! En praktisch ook nog ;). Nog even en dan kun je alle kleertjes in de kast gaan hangen/leggen, dat is ook zo heerlijk genieten!
  Judith onlangs geplaatst…You talk #2. Verander je denkenMy Profile

 • Reageer Geertje 29 juni 2014 om 09:03

  Wat een heerlijk kleine schattige kleertjes allemaal! Ik zit inmiddels in maat 104 en 122 voor de meiden… Lijkt ineens al zo groot dan 😉
  Geertje onlangs geplaatst…Plog: 28 juni 2014My Profile

 • Reageer Marion 29 juni 2014 om 09:15

  Waaaah cool!!! Dat Vitesse rompertje! Ik heb jarenlang een seizoenskaart gehad. Oke, dus vanaf dag 1, op de dagen dat Vitesse speelt dat rompertje aan! Deal? 😛
  Marion onlangs geplaatst…Niets nieuws onder de zonMy Profile

  • Reageer Manon 29 juni 2014 om 09:48

   HAHAHA! Het is maat 62 volgens mij dus als hij ‘m dan aankan krijgt ie ‘m aan bij de wedstrijden van Vitesse 😛

 • Reageer Roos 29 juni 2014 om 09:30

  Wat een leuke kleertjes!
  Met jullie YouTubekanaal gaat het ook goed zeg, het worden snel 1000 abonnees!

  Liefs

 • Reageer Miranda 29 juni 2014 om 10:20

  Oh wat leuk weer:) lieve kleertjes allemaal:)

  Fijne zondag!
  Miranda onlangs geplaatst…DIY kruidentuintje; de update:)My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 29 juni 2014 om 11:36

  Geweldig ik kan zo genieten van dit soort shoplogs! Zodra je weet wat je krijgt kun je zeker losgaan inderdaad haha! Wat een leuke aankoopjes, jullie stoere mannetje zal er heel stijlvol bijlopen. De lief tas vind ik natuurlijk geweldig 😀
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Filmpje: Get ready with me – ochtendroutine – de mama editieMy Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 29 juni 2014 om 14:27

  Dat wordt een hele hippe baby! Super leuk allemaal!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Shoplog: Random – 26 juni 2014My Profile

 • Reageer Petra 29 juni 2014 om 16:40

  Lief en schattig…je moet het gewoon benoemen zoals het is. Lief en schattig 🙂
  Petra onlangs geplaatst…I love music #4My Profile

 • Reageer Pauline 29 juni 2014 om 18:18

  Oh Manon, wat leuk weer allemaal! Z8 is echt fantastisch leuk, ik durfde het niet te kopen omdat ik bang was dat hij er zo uit gegroeid zou zijn en zo heel goedkoop is het niet. Maar achteraf gezien had het best gekunt haha. Ik vond het ook zo’n gek idee dat mijn kindje in die kleertjes zou komen te zitten, als hij geboren is en je de kleertjes aantrekt denk je daar vast nog eens aan terug 😉
  Pauline onlangs geplaatst…Everything pinkMy Profile

 • Reageer Nicole 1 juli 2014 om 08:20

  Ooh wat leuk allemaal!
  Ik kocht zelf bijna niets tijdens mijn zwangerschap, kreeg al zoveel.. Ben juist erna helemaal uit mn dak gegaan haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Plog #3 zaterdag 28-6-2014My Profile

 • Reageer Sandra 5 juli 2014 om 12:57

  Leuke shoplog! Het lijkt me zo heerlijk om te weten wat het wordt en dan allerlei spulletjes te kunnen halen :D!
  Sandra onlangs geplaatst…Get to know me tagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge