Kijken - luisteren - lezen

Spam je blog!

spam
Nu het WK begonnen is, moeten wij onze tv opgeven aan onze mannen (grapje natuurlijk – nee eigenlijk niet). Wat moeten wij met al die voetbaluurtjes doen? BLOGJES bekijken natuurlijk! Voor jullie is het leuk om je blog te spammen en voor ons is het leuk om nieuwe blogs te ontdekken om de komende voetbalweken door te komen haha.

Dus! Laat je blog achter (linkje mag voor deze keer ;)) en vertel wat over jezelf en over je blog!

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

50 reacties

 • Reageer Kelly caresse 15 juni 2014 om 06:19

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mij kennen jullie al, we gaan donderdag een hele gezellige dag beleven! Voor de gene die mij niet kennen, ik ben Kelly, een jonge mama van 23 jaar en op mijn mama lifestyle blog schrijf ik over mijn leven als jonge moeder met een dochtertje, mode, healthy lifestyle, ik deel recepten en outfits 🙂 http://www.kellycaresse.nl
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Ode aan de lieve papa YannickMy Profile

 • Reageer Gwen 15 juni 2014 om 07:10

  Manon kent mijn blog al en misschien Bibian ook, mr de lezers nog niet. Op http://mijnlevenalsmama.nl blog ik met veel plezier over van alles uit ons dagelijks leven als getrouwd stel en papa en mama van dreumes Olivia. Ik deel veel persoonlijke dingen en schrijf echt over van alles, mr vooral het moederschap. Momenteel in verwachting van ons tweede kindje, dus ja: ook met baby (uitzet) spam 😉 Wees welkom voor een kijkje in ons doodgewone, mr oh zo fijne leventje!
  Gwen onlangs geplaatst…Nacontrole heupdysplasieMy Profile

 • Reageer Pauline 15 juni 2014 om 08:16

  Wat leuk! Ik ben Pauline, mama van zoontje Nim van net 1 jaar en blog voornamelijk over hem. Leuke outfits, baby producten reviews, kinder mode, en leuke kindvriendelijke dagjes weg komen o.a voorbij! Zou het heel leuk vinden als jullie eens een kijkje komen nemen 🙂
  http://psnim.blogspot.nl
  Pauline onlangs geplaatst…Favoriete films van NimMy Profile

 • Reageer Marieke 15 juni 2014 om 08:24

  Wat leuk! Ik doe graag mee! Mijn naam is Marieke, ik ben 24 jaar en moeder van een zoontje van inmiddels alweer ruim 10 maanden. Ik blog over ons leven, leuke moeder en kind producten, ik probeer recepten uit en schrijf over de ontwikkeling van Thomas.

  Ik geniet enorm van het creatieve proces van bloggen en ik volg dan ook heel wat bloggers, waaronder uiteraard jullie 😉 Heel veel succes en Manon, geniet van je zwangerschap!
  Marieke onlangs geplaatst…I’m in a ‘wax mood’My Profile

 • Reageer Dita 15 juni 2014 om 08:48

  Wat leuk! Mijn blog http://www.rithika.nl gaat over alles wat ik leuk vind. Elke dag verschijnt er een artikel, soms beauty maar vaker lifestyle of home gerelateerd. Ik ben geboren in India en ook mijn roots komt zo nu en dan voorbij. Elke 2 week verschijnt er ook een artikel met persoonlijke foto’s van die weken.
  Dita onlangs geplaatst…Vaderdag!My Profile

 • Reageer isabelle 15 juni 2014 om 09:26

  Heey

  Mijn blog is van alles wat. Lifestyle, make-up en food. Alles wat ik leuk vind. Ik schrijf om de dag een artikel. Hopelijk nemen jullie een keer een kijkje op mijn blog. Lifehappensx.blogspot.nl

  Groetje isabelle

 • Reageer Jess 15 juni 2014 om 09:47

  Altijd leuk om te spammen. Ik ben Jess en hen een zoontje van 21 maanden. Ook ben ik zwanger van nummer twee. Inmiddels ben ik bijna op de helft. Spannend!!! Ik blog op http://www.inaflowaroundtheworld.blogspot.com over alles waar ik blij van word. Ik deel graag receptjes, mama- en zwangerverhaaltjes, diary’s en nog veel meer. Neem gewoon gezellig een kijkje 😉
  Jess onlangs geplaatst…De beste afpoeiermethodesMy Profile

 • Reageer Vanessa 15 juni 2014 om 09:54

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Vanessa en woon in België. Mijn blog gaat over beauty en lifestyle, de dingen waar ik van hou. Ik zou het super vinden mochten jullie een kijkje komen nemen op http://www.vanessablogt.be
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn favoriete liedjes van dit momentMy Profile

 • Reageer Cindy 15 juni 2014 om 10:01

  Lief dat we mogen spammen! Ik ben Cindy en ik heb een lifestyleblog die je via http://www.sunshinecin.nl kan vinden. Mijn blog gaat over mijn afvalavontuur, inmiddels -41kg, dagjes weg, beauty, aankopen, sporten. Dingen die ik leuk vind! En ik vind het ook leuk als je een kijkje komt nemen. Fijne zondag!
  Cindy onlangs geplaatst…Papa, fijne vaderdag!My Profile

 • Reageer Anja - Confessions of a Photologger 15 juni 2014 om 10:12

  Wat leuk! Ik doe graag mee! Mijn blog is http:// confessionsofaphotologger.blogspot.nl en hier post ik voornamelijk heel veel foto’s van vanalles en nog wat 🙂
  Anja – Confessions of a Photologger onlangs geplaatst…Sunday Snapshots 85My Profile

 • Reageer Laura 15 juni 2014 om 10:13

  Leuk! Ik ben Laura, 20 jaar en ik studeer psychologie in Groningen. Op mijn blog http://dagdromend.nl/ schrijf ik over persoonlijke dingen 🙂 Ik hoop dat jullie een kijkje nemen 🙂
  Laura onlangs geplaatst…Psychologieblog: Hoe werkt inspiratie?My Profile

 • Reageer Miranda 15 juni 2014 om 10:42

  Oh wat leuk! Spammen is altijd leuk natuurlijk:)

  Ik ben Miranda, bijna 30 en blog op http://bymirandaa.nl ik post hier elke dag minimaal 1 artikel. Voornamelijk creatieve dingen, recepten, of iets persoonlijks:)
  Miranda onlangs geplaatst…Oranje sweet table; de foto’s:)My Profile

 • Reageer Bente 15 juni 2014 om 10:48

  Ik moet toegeven dat ik het WK voetbal wel erg leuk vind om te volgen, maar voor blogjes lezen maak ik altijd tijd vrij!
  Ik heb een persoonlijke blog, waar ik 3 keer per week schrijf over de de dingen die bij bezig houden! Je kunt me hier vinden: notabularasa.blogspot.com

 • Reageer Jenn 15 juni 2014 om 11:04

  Wat leuk! Ik ben jenn, en op http://www.jennnsfigments.com blog ik over alles wat mij bezighoudt. Recepten, dingen die ik meemaak, hobby’s, afvallen, er komt van alles voorbij. een kijkje in mijn leven eigenlijk.
  Jenn onlangs geplaatst…Sharing Saturday #7My Profile

 • Reageer Marion 15 juni 2014 om 11:29

  Ik ben zelf een erg grote voetbalfan, maar het bloggen gaat sinds een half jaar voor.

  Ik heb een persoonlijk blog http://mijnkladblog.nl/ en ik schrijf dagelijks over het herstellen van mijn eetstoornis, chronisch ziek zijn en wat dat allemaal met zich mee brengt in het leven. Leuk als je een keer een stukje mee komt lezen! Liefs!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: De OorzaakMy Profile

 • Reageer Elise 15 juni 2014 om 12:15

  Oh dames, wat lief dat jullie ons de kans geven om even reclame te maken voor onze eigen blog. Voor ik begin te spammen, wil ik nog even zeggen dat ik het elke dag weer superfijn vond om jullie verhalen te lezen.

  Ik ben Elise, 21 jaar, en grote boekenfan. Omdat ik als juf graag op de hoogte blijf van de trends op de kinderboekenmarkt blog ik op http://www.leesbeesten.wordpress.com over alles wat met kinderboeken te maken heeft. Ik schrijf recensies, verwerkingstips en de nieuwste boekenweetjes. Mijn blog is niet alleen bedoeld voor mama’s en juffen maar voor iedereen met een hart voor (kinder)boeken. Kom zeker eens langs!
  Elise onlangs geplaatst…Ik ben terug!My Profile

 • Reageer Deborah 15 juni 2014 om 12:28

  Hoi, ik ben Deborah en ik schrijf over kinderboeken op mijn blog http://www.boekielezen.nl/
  Ik hou van kinderboeken, jeugdboeken en young adult boeken en laat iedereen er graag mee kennis maken, ook door mijn werk als jeugdbibliothecaris in Amsterdam.
  Daarnaast heb ik elke week een boekenhoekje op de site http://www.mommytobe.nl van Shirley:
  http://mommytobe.nl/lifestyle/mommys-boekenhoek-logeren/
  Deborah onlangs geplaatst…Kerntitels Jonge JuryMy Profile

 • Reageer Robert 15 juni 2014 om 12:48

  Goed idee, dat geeft mij wat rust 😀

 • Reageer overthuis.nl 15 juni 2014 om 13:23

  Ah, wat lief dat dit mag! Ik ben Linda en de eigenaar van de website http://www.overthuis.nl. Het is mijn persoonlijke lifestyle blog over alles wat ik leuk vind. Er staan recepten, DIY’s en andere hersenspinsels op. Neem zeker eens een kijkje! 🙂
  overthuis.nl onlangs geplaatst…3 tips om gifvrij te lunchenMy Profile

 • Reageer Iris 15 juni 2014 om 13:41

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Iris en ik heb een eigen DIY blog waarin ik inspiratie en ideeën deel om leuke dingen te maken voor in huis. Met foto’s en tekst geef ik uitleg wat je nodig hebt, hoeveel het kost en wat je moet doen om het te maken. Heel leuk al zeg ik het zelf;)
  Kijk eens op: http://iamexposing.wordpress.com
  Iris onlangs geplaatst…INSPIRATIE: WijnkurkMy Profile

 • Reageer Odile 15 juni 2014 om 14:24

  Leuk! Heb er al een paar gezien die ik ga volgen! Ik ben Odile, 24 jaar oud & mijn website is Go, mommy, go! . Ik ben een halfjaar moeder van zoontje Maxim. Ik ben een alleenstaande moeder die in september Sociologie gaat studeren. Tegen die tijd ga ik daar ook over schrijven: hoe het bevalt en hoe ik mijn studie combineer met de zorg voor Maxim. Op het moment schrijf ik vooral over mijn dagelijks leven, mama dingen, hou ik je graag op de hoogte van leuke baby- en zwangerschapsmode, maak ik shoplogs en ga zo maar door!
  Odile onlangs geplaatst…Z8 newborn collectie winter 2014/2015My Profile

 • Reageer Mama's Jungle 15 juni 2014 om 14:53

  Ik lees graag op LWW want deze meiden en medemama’s (2 be) stralen gewoon positiviteit en gezelligheid uit.
  Op http://www.mamasjungle.nl schrijf ik over het moederschap, mijn “eco” reis; op zoek naar een gezonde balans en levensstijl voor mij en mijn gezin. Lekker vrolijk en met een knipoog.
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Who The FUCK Is Eco?! – Vastloper *updateMy Profile

 • Reageer Roos 15 juni 2014 om 16:31

  Wat leuk een spam je blog, hier doe ik natuurlijk graag aan mee! Ik blog op http://mamaroosblog.wordpress.com, over mijn gezinsleven. Ik heb een te vroeg geboren zoon van alweer bijna 20 maanden, woon samen met zijn lieve papa, en ben ondertussen alweer bijna 16 weken in verwachting van baby2.0. Op mijn blog dus vooral veel gezins blogjes, dreumes spam, dikke buiken foto’s en hier en daar een leuke tag!
  Roos onlangs geplaatst…Asos/New Look Maternity shoppingMy Profile

 • Reageer Shirley 15 juni 2014 om 17:00

  Nice! Ik heb http://www.styleguide.nl en http://www.mommytobe.nl 🙂 Beiden doe ik nu fulltime. Heerlijk om mijn eigen tijd in te delen en het moederschap te combineren met het bloggen. Ik schrijf over mode, beauty, lifestyle en het moederschap 🙂

  Dan nog even een stukje over mezelf; ben Shirley, 27 jaar en woonachtig in Amsterdam met mijn vriend, baby boy Skyler en hondje!
  Shirley onlangs geplaatst…We boffen maar met die vaders!My Profile

 • Reageer angelique 15 juni 2014 om 17:40

  Leuk! Mijn mamablog spammen op een mamablog. Ik schreef altijd over ons leven als gezin maar ben sinds een maand single mama dus daar ga ik de komende tijd veel over schrijven want het is natuurlijk een grote verandering voor zowel mijn zoontje als mij zelf.
  angelique onlangs geplaatst…New in | SchoolbekerMy Profile

 • Reageer Dominique 15 juni 2014 om 18:31

  Wat leuk! Ook al ben ik geen moeder, ik vind jullie blog echt heel erg leuk. Ik blog op suikervrijeten.blogspot.nl over gezond eten zonder suikers etc. Helaas is het nu wat rustiger op mijn blog door mijn studie, maar binnenkort begin ik weer! Leuk als je een keer komt kijken. Benieuwd naar jullie vlog van Antwerpen! 😀
  Dominique onlangs geplaatst…Eetdagboek 30 april 2014My Profile

 • Reageer Sas 15 juni 2014 om 19:49

  Leuk, ik ga hier eens tussen neuzen. Ik ben Saskia, 26 jaar en blog op mijn persoonlijke blog: http://www.iliveformydreams.com
  Sas onlangs geplaatst…Week#24/2014My Profile

 • Reageer Karlijn 15 juni 2014 om 21:22

  Oh heerlijk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken.
  Zelf blog ik op wonderlicht.com over interieur, d.i.y projecten, boeken en stationary. Nu ik net vakantie heb, heb ik ook eindelijk weer tijd om veel d.i.y projecten te maken én te lezen 🙂 Oja, mijn naam is Karlijn, ik ben 22 jaar en woon in Amsterdam. Eigenlijk kom ik uit een klein dorpje in het oosten van het land, heel wat anders dan de stad.
  Ik ga snel blogs ontdekken, die ik tijdens al die voetbalwedstrijden kan gaan lezen. Want serieus, waarom elke avond? Ik vind één keer in de week meer dan genoeg 😉
  Karlijn onlangs geplaatst…D.I.Y papier marmerenMy Profile

 • Reageer mamoesjka 15 juni 2014 om 22:04

  Ik ben Ilona, een fulltime mama! Je weet wel, zo’n mama die de hele dag op de bank hangt en soaps kijkt! Grapje natuurlijk… ben een actieve jonge moeder van 2 knappe zoons. Ik sport dagelijks en ik ben een echte foodie! Ik leef volgens een paleo levensstijl en voel me super! Ik schrijf over mijn leven als moeder maar wil niet teveel schrijven over poepluiers en melktandjes dus ik blog graag over mijn vintage interieur en (h)eerlijke voeding! Leuk als je even komt kijken! http://mamoesjka.nl/
  mamoesjka onlangs geplaatst…Verse ijsjes in enkele minuten…My Profile

 • Reageer Nanda 15 juni 2014 om 23:03

  Altijd een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken!
  Ik ben Nanda en blog op lifes a photo, een blog die voort komt uit mijn liefde voor fotograferen. Ik leg het liefste zoveel mogelijk vast, een foto zegt meer dan woorden. Mijn lievelingsonderwerpen om te fotograferen zijn natuur en steden, wat goed samengaat met mijn andere liefde, reizen! Daarnaast blog ik over hardlopen en eten.
  Nanda onlangs geplaatst…Running MotivationMy Profile

 • Reageer Barbara 15 juni 2014 om 23:48

  Mijn persoonlijke blog kennen jullie al: op http://www.mommyblog.nl blogde over mijn zwangerschap en nu over mama-lifestyle. Daarnaast ben ik druk met http://www.cosmopinie.nl waar je reviews en artikelen vindt over beauty(producten). Enjoy!
  Barbara onlangs geplaatst…41 weken: body after babyMy Profile

 • Reageer Joyce 16 juni 2014 om 00:25

  Leuk!! Mijn naam is Joyce en ik ben de mama achter http://www.mamakletst.nl Mijn blog gaat over mijn zoon Luuk (maart ’14), het moederschap, recepten, persoonlijke verhalen en andere leuke dingen!
  Joyce onlangs geplaatst…De week in foto’s #7My Profile

 • Reageer Nicole 16 juni 2014 om 06:16

  Wat leuk! Zelf kijk ik wel voetbal maar ben een mama in de ziektewet dus kan ook vele blogjes lezen hihi. Ik ben dus Nicole, mama van Fay een meisje van 14 weekjes jong die al veel in haar korte leventje heeft meegemaakt helaas! Gelukkig is ze er sterk uitgekomen zoals we nu zien en daar schrijf ik het meeste over.. Ik deel echter ook elke maandag mijn favorieten, telkens een ander onderwerp, ik tag, deel heel soms recepten, foto’s en heb laatst mijn eerste filmpje erop gezet! Spannend.. Neem gerust een kijkje zou ik zeggen.. http://www.meisje-eigenwijsje.nl
  Nicole onlangs geplaatst…Favorieten: top 5 Guus Meeuwis songs!My Profile

 • Reageer Jessica 16 juni 2014 om 10:46

  Ik ben langzaamaan bezig om over te stappen naar groenere producten qua verzorging en houd een Day Zero Project. In 1001 dagen 101 doelen proberen te halen. Hier ben ik dan ook fanatiek mee bezig. Deze onderwerpen kun je dan ook terugvinden op mijn blog, http://sneeuwkipje.blogspot.nl/ .

  Liefs Jessica
  Jessica onlangs geplaatst…Opgemaakt – Maart, april & mei 2014My Profile

 • Reageer Sheila 16 juni 2014 om 12:36

  heeii,,

  super leuk dat we mogen spammen 🙂
  Mijn blog gaat over Beauty, Fashion and more!
  neem gerust een kijkje 🙂
  http://beautyandmore16.blogspot.nl/
  Sheila onlangs geplaatst…DIY Healthy SnackMy Profile

 • Reageer Petra 16 juni 2014 om 15:39

  Wat leuk dat we mogen spammen. Ik ben Petra en blog op http://www.happylioness.nl. Een blog over mijn leven en gedachten. Mijn kids zijn een belangrijk deel van mijn leven zijn, dus een post over hen of het moederschap kun je zeker verwachten. Maar ik ben meer dan alleen moeder. Vandaar dus ook aandacht voor mijn favorieten, gedachten, dromen en ontwikkelingen.
  Petra onlangs geplaatst…GeluksmomentjesMy Profile

 • Reageer Kees de Boon | De Boon in de Tuin 17 juni 2014 om 09:46

  Hey tof dat we mogen spammen!
  Hou je van groenten en gezond eten?
  Wil je hulp met je moestuin?
  Af en toe een scherpe column lezen?

  Check dan nu De Boon in de Tuin | http://deboon.blogspot.nl

  Groetjes,

  Kees de Boon | De Boon in de Tuin
  http://deboon.blogspot.nl
  Twitter @keesdeboon
  Moestuin-maniac | Nuchter | Rauw | Puur | Buitenmens | Blogger

 • Reageer Anoeska 18 juni 2014 om 16:18

  Gaaf dat we dit mogen doen, daar maak ik graag even gebruik van. 🙂

  Mijn naam is Anoeska en sinds een jaar plaats ik dagelijks een artikel op mijn blog http://www.lipsticklicious.blogspot.nl De artikelen gaan voornamelijk over beauty maar er komen ook genoeg andere leuke onderwerpen aan bod. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Tot snel!
  Liefs,
  Anoeska.
  Anoeska onlangs geplaatst…LUSH LEMONY FLUTTERMy Profile

 • Reageer mamawatdoejenou.nl 18 juni 2014 om 21:44

  Leuk idee! Heb net wel voetbal gekeken, maar omdat de wedstrijd vroeg afgelopen was, even tijd om wat blogs te lezen 🙂 Mijn blog http://www.mamawatdoejenou.nl/ is een blog over.. mij. Niet uit narcisme, maar als uitlaatklep en hopelijk als klankbord voor jou. Mijn leven als moeder van Jonas staat centraal met alle ups en downs die er bij horen. Jonas is twee jaar oud en vraagt bij ongeveer alles wat ik doe: Mama, wat doe je nou? Jammer dat Jonas nog niet kan lezen, want op deze blog staan de antwoorden op zijn vraag.
  mamawatdoejenou.nl onlangs geplaatst…Mama’s vaderdag DIY (deel 2)My Profile

 • Reageer Daphne 20 juni 2014 om 15:28

  Lief dat we mogen spammen! Mijn blog is http://www.skirtsandstyle.blogpost.nl hier plaats ik artikelen over van alles en nog wat van beauty tot lifestyle tot tags tot persoonlijke artikelen. Ik hoop dat je een keertje komt kijken en als je het leuk vind natuurljik op mijn blog aboneerd.. hopelijk zie ik je eens verschijnen! Liefs Daphne x

 • Reageer Suzanne 21 juni 2014 om 13:38

  Super leuk dat we even mogen spammen! Ik wil eigenlijk niet direct de nadruk leggen op mijn eigen blog, hoewel dit natuurlijk wel de bedoeling is. Maar juist op een winactie die op dit moment loopt. Er loopt op mijn blog, http://s-diary.tk, een winactie die ik samen met VanHulley heb opgezet. VanHulley geeft vrouwen die om wat voor reden dan ook niet gemakkelijk een baan kunnen vinden toch de kans om te werken. Zij maken van jouw oude overhemd een super leuke boxer. Ik mag drie cadeaubonnen weggeven voor een boxer die gebruikt kan worden voor vrouwen als pyjamabroekje of zomershort en voor mannen is het een geweldige boxershort. Klik hier voor de winactie! http://s-diary.tk/2014/06/win-vanhulley-boxershort-of-zomerbroekje/
  Suzanne onlangs geplaatst…Win | VanHulley boxershort of zomerbroekjeMy Profile

 • Reageer Diewertje 21 juni 2014 om 19:06

  Hoi!!

  ik heb jullie blog net pas ontdekt maar ben nou al helemaal fan!

  mijn blog is; http://adorablenails.blogspot.nl/ en hier plaats ik allemaal artikelen die met nagels te maken hebben.

  xxx

 • Reageer Annebelle 23 juni 2014 om 19:33

  Leuk!! Ik ben Annebelle en ik blog op http://www.liefsannebelle.wordpress.com. Eten, lifestyle, reizen met een snufje beauty & fashion. Je kunt nog een week meedoen met de winactie, waarbij je 2 dagentrees voor een Spa naar keuze kunt winnen 😀

 • Reageer esmee 23 juni 2014 om 20:24

  heeeey allemaal!
  Ik blog pas een maandje…. Maar ik vind het echt super leuk! Ik wil graag wat tips ontvangen! Ik blog vooral over Beauty, fashion en lifestyle
  link: http://www.lifeisamesss.wordpress.com

 • Reageer Evy 3 juli 2014 om 20:26

  hey!
  Mijn naam is Evy en ik schrijf al een tijd over alles wat ik leuk vind: Make-up, Beauty, Fashion & Lifestyle! Ik plaats soms ook posts over dansen: Ik ben laatst Nederlands kampioen geworden! Ook heb ik nog een winactie open staan: http://mbfl.blogspot.nl/2014/03/winactie-goodiebag-twv-25-euro.html
  Ik zou het super tof vinden als je even mijn blog wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com
  xx

 • Reageer Pascale 8 juli 2014 om 16:32

  Hee,
  Leuk dat we mogen spammen. Mijn blog gaat vooral over beauty, fashion en lifestyle. Het zou leuk zijn als jullie een kijkje willen nemen. xdazzlingbeauty.blogspot.nl
  XXX

 • Reageer Senna 9 juli 2014 om 21:56

  Hey!

  Wat lief dat we onze blog hier mogen neerzetten!

  Ik ben Senna en zestien jaar. Mijn blog heb ik net aangemaakt.

  Ik schrijf over beauty, DIY’s, food en meer!

  Ik zou het tof vinden als jullie een kijkje willen nemen.

  http://www.mylifeassenna.blogspot.nl/

  Liefs, Senna

 • Reageer annemarije 18 juli 2014 om 13:42

  http://belifaiswesome.blogspot.nl/ is mijn blog waarop ik alle soorten artikelen plaats beauty fashion lifestyle en nog veel meer ik zou het leuk vinden als je een kijkje op mijn site wil nemen
  xxx me

  ps: heel erg leuk dat we onze blog mogen spammen
  ps 2: ik ben nog maar net begonnen

 • Reageer Deborah 31 juli 2014 om 15:45

  Hoi! Dankje dat we mogen spammen! Ik blog over lifestyle, recepten, diy, mode en meer! Ik hoop dat jullie gaan kijken op mijn blog: besomeonesunshine.blogspot.com

  Deborah

 • Reageer susanna 29 oktober 2014 om 19:09

  leuk dat we onze blogs even hier mogen plaatsen, ik schrijf over de volgende onderwerpen, mode / beauty / mode / healt en shoppen, neem eens een kijkje als je het leuk vind op http://modamoda.nl/
  susanna onlangs geplaatst…Tweedehands Winterkleding voor uw kinderenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge