Lifestyle, Persoonlijk

Veranderingen

veranderingen
Ik kan niet tegen altijd maar hetzelfde. Ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar als ik een maand lang dezelfde decoratie in huis heb dan gaan mijn handen kriebelen. Of in december, als oud&nieuw eindelijk voorbij is, kan ik niet wachten om de kerstboom de deur uit te doen en weer een normaal huis te hebben. Of wat dacht je van de lay-out van onze blog? Die is ondertussen ook al drie keer veranderd…

Ik hou niet van wekenlang hetzelfde. Wel ben ik een gewoontedier dat bijvoorbeeld 3 weken lang achter elkaar hetzelfde ontbijt kan maken en eten, maar daarna ben ik er ook zo klaar mee dat ik dan weer iets anders moet bedenken. Of dan heb ik iets nieuws gevonden voor het avondeten, en dan eten we dat 4 weken lang één keer in de week en daarna ben ik er zo klaar mee dat ik het even niet meer hoef!

Op zolder achter het schot staan bij ons (te) veel kratten met decoratiespullen. Ik heb 3 dozen voor kerstdecoratie, inclusief kussens en al. Dan heb ik nog een doos met spulletjes voor de herfst, een doos met lente/Pasen spul, een krat met zomerspulletjes en ook nog eens een doos met “rust-na-de-kerst-spullen” (basic, saai). Ik verklaar mezelf af en toe echt voor gek dat ik zoveel van die tierlantijnen in huis heb gehaald maar ergens vind ik het ook leuk. Heerlijk om een middagje het huis om te toveren naar lentesferen of in de herfst-stijl te brengen.

Ik hou wel van (kleine) veranderingen. Een soort schone lei, fris “begin” ofzo. Alsof je weer eventjes opnieuw begint met iets. Dat heeft iedereen toch wel een beetje? Als je net naar de kapper bent gegaan en je hebt weer een nieuw, fris kapsel, dan voel je je toch ook weer even helemaal als nieuw? Nee, mijn leven zou maar saai zijn als ik dag in dag uit hetzelfde zou doen en zien!

Hebben jullie dit ook of ben ik helemaal niet wijs?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Agneta 19 juni 2014 om 13:26

  Zo herkenbaar! Ik baal zo dat we nu een hoekbank hebben ik die eigenlijk niet kan veranderen. Mijn vriend wordt er soms echt gek van.
  Agneta onlangs geplaatst…Boeken tag.My Profile

 • Reageer Nikki 19 juni 2014 om 13:44

  Ik zou het liefst wekelijks de bank ergens anders zetten en ieder half jaar de muur in een kleurtje schilderen. Maar helaas, de boyfriend houdt niet van veranderingen, dus dat gaat niet door. :’)
  Nikki onlangs geplaatst…DIY-plannen van PinterestMy Profile

 • Reageer Betty 19 juni 2014 om 13:48

  Ik heb eigenlijk maar weinig decoratie-spullen in huis, op de kerstspullen na! Wat gaaf dat jij dat wel allemaal hebt! Misschien een idee voor een logje? Ben heel benieuwd hoe jij je huis omtovert naar een zomersfeertje of juist naar de herfst!
  Betty onlangs geplaatst…De 3D-echoMy Profile

 • Reageer Miranda 19 juni 2014 om 14:12

  wow zo herkenbaar. Hier ook kratten vol. Ik ben snel uitgekeken op dingen en wil de inrichting en kleuren enzo graag zo vaak mogelijk veranderen… ach ja. Een mens moet een hobby hebben toch?:) gelukkig houdt mijn man er niet zo heel erg van, die houdt de boel een beetje in balans haha!
  Miranda onlangs geplaatst…Foodfoto’s #3My Profile

 • Reageer Sara 19 juni 2014 om 14:36

  Grappig, ik heb dat totaal niet! Heeft er ook vast mee te maken dat we inmiddels al drie keer zijn verhuisd in de afgelopen twee jaar en dan richt je een huis wel opnieuw in. Ook hebben wij het redelijk strak ingericht met Bordeaux rode accenten (klok, kussens, koffieapparaat haha, onderzetters etc). In de herfst en winter staan er wel meer kaarzen overal, En nu weer wat vaker bloemen!

 • Reageer Jess 19 juni 2014 om 14:46

  Ik heb juist een hekel aan veranderingen in huis haha. Wij wonen hier bijna 4 jaar en er is heel weinig veranderd. Wel is het een stuk voer geworden. Zou willen dat ik die drive had om steeds wat aan te passen. Ik heb het overigens wel met kleding. Dan draag ik iets een paar weken fanatiek en dan ben ik het zat. Vervolgens vind ik het achter in m’n kast en ga ik het zo nu en dan weer dragen.
  Jess onlangs geplaatst…Instagram diary #31My Profile

 • Reageer Nicole 19 juni 2014 om 15:35

  Jij bent echt niet wijs, haha nee geintje!
  Ik heb het niet zo erg als jij.. Want dingen zoals de kerst dingen kan ik echt lekker lang laten staan maar ik kan wel van de een op andere dag opeens denken “weg ermee”.
  Nicole onlangs geplaatst…De kindercardioloogMy Profile

 • Reageer Marion 19 juni 2014 om 16:29

  Nou, je wordt bedankt! Meteen behoefte om mijn lay out weer aan te gaan passen 😉
  Marion onlangs geplaatst…VoorbijMy Profile

 • Reageer Marieke 19 juni 2014 om 16:40

  Heel erg herkenbaar, soms word ik wel eens gek van mezelf..het lijkt wel of ik nooit rust in m’n kont heb..maar het is ook zo leuk!!
  Zo heb ik me nu gestort op het bedenken en maken van een speelhoekje voor onze zoon…dat is zo makkeliijk nog niet…dus tips zijn meer dan welkom! 😉
  Marieke onlangs geplaatst…8 vragen voor papa!My Profile

 • Reageer Cindy 19 juni 2014 om 19:27

  Soms vind ik het fijn om mijn huis aan te passen naar het seizoen, of de tuin. Maar soms hoeft het van mij ook niet en dan is goed ook goed genoeg. Nu heb ik even geen inspiratie, maar ik vind het wel lekker zo.
  Cindy onlangs geplaatst…L’Oréal Elvive Extraordinary OilMy Profile

 • Reageer Sonja 19 juni 2014 om 19:55

  Heerlijk! Ik ben juist het tegenovergestelde; alles houden zoals het is. Ik wil wel veranderen, maar toch ook weer niet. Met een nieuw huis is veranderen nu juist wel lekker, dus op zoek naar veel inspiratie! kom maar op 🙂
  Sonja onlangs geplaatst…Zara sale: favoritesMy Profile

 • Reageer Wendy (B) 19 juni 2014 om 20:33

  Ik heb de ‘opruimwoede’.
  Ineens komt het in mij op dat ik de hele woonst wil omspitten en dingen wil wegdoen.

 • Reageer Dita 19 juni 2014 om 21:29

  Heel herkenbaar, ik doe graag verschillende dingen en ook in huis is het altijd iets anders
  Dita onlangs geplaatst…Hema to do/blog boekjeMy Profile

 • Reageer Joyce 19 juni 2014 om 21:43

  Erg herkenbaar! Ik heb het zelfs met mensen, moet ze niet te vaak zien, want dan wordt ik ze zat, lol!
  Gelukkig heb ik dat met manlief en zoonlief niet hoor 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Nog een keer Rauw, Hees & TederMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge