Filmpje, Persoonlijk, Vlogs

VLOG: Antwerpen dag 2 – Deel 2

d2d2uit
Aaah, het is alweer de laatste vlog. Hebben jullie er al genoeg van haha? Wij vonden het in ieder geval super leuk om te vloggen in Antwerpen en om met jullie te delen.
In deel twee van dag twee aten we een super lekkere pizzapunt bij een leuk tentje en waren we écht dom bezig omdat we iets niet konden vinden hahaha. We waren best wel moe en besloten om rond half 3 weer naar huis te gaan want we hadden nog een autorit van twee uur lang voor de boeg.

De andere vlogs nog niet gezien die bij dit tripje horen?
Dag 1 – deel 1
Dag 1 – deel 2
Dag 2 – deel 1

Morgen komt onze shoplog online!

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

20 reacties

 • Reageer Cp 17 juni 2014 om 12:18

  Ik ben zo benieuwd naar de shoplog! Manon wat een mooie babybuikje heb je nu ineens! Ik woon zelf in België, redelijk dicht bij het Wijnegem shopping center en ik ga veel liever in Nederland shoppen! Ik vind het bij jullie gezelliger, mooie collecties, in de sale veel goedkoper zonder rare regeltjes en bij jullie zijn ze veel vriendelijker!

 • Reageer Cindy 17 juni 2014 om 12:24

  Antwerpen, I love you too! Hele fijne stad, benieuwd naar de shoplog!
  Cindy onlangs geplaatst…Fotoverslag: Middagje DeventerMy Profile

 • Reageer Miranda 17 juni 2014 om 13:44

  ooooh dat zou mij ook gebeuren… met zo’n ingewikkeld kaartje in zo’n groot winkelcentrum:) leuk om te zien. Ik ben heel benieuwd naar de shoplog dames!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Heeft jouw hond ook een slechte adem?My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 17 juni 2014 om 13:57

  Haha zo’n kraampje kwijt zijn zou mij ook helemaal gebeuren! Ik ben echt alles behalve slim met weg wijzen haha! Ik loop een winkel in en via dezelfde richting loop ik terug eruit haha. Jullie zijn zo grappig samen!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Recept voor gezondere Appeltaart (Suikervrij, glutenvrij en lactosevrij)My Profile

 • Reageer Dominique 17 juni 2014 om 15:12

  Hele leuke vlogs! Jullie zijn zo grappig haha.
  Dominique onlangs geplaatst…Eetdagboek 30 april 2014My Profile

 • Reageer Jannieneke 17 juni 2014 om 15:52

  Hele leuke vlogs! Ik moest zo lachen om jullie! Zoals dat stukje dat jullie in de auto zitten mee te zingen, zo herkenbaar! Heerlijk is dat, om zo af en toe lekker mee te ”bleren” (haha hoe schrijf je dat?!)Ik kijk uit naar de shopblog!

 • Reageer Zina 17 juni 2014 om 16:14

  Ik vond het echt superleuk om al deze vlogs te zien, alsof ik er een beetje bij was haha! Jullie zijn zo lekker schaamteloos op een goede manier, het komt heel puur over. Ben benieuwd naar de shoplog ^^
  Zina onlangs geplaatst…Eindevaluatie stage, tentamenstress, vakantiebaantje en een nieuwe lay-outMy Profile

 • Reageer Jessica 17 juni 2014 om 16:21

  Oooh heerlijk jullie vlog! Wat stom zeg van de Sale in België.
  Jessica onlangs geplaatst…Opgemaakt – Maart, april & mei 2014My Profile

 • Reageer Jenny 17 juni 2014 om 16:26

  Haha hilarisch!!
  Jenny onlangs geplaatst…15 Questions Hardly Anybody AsksMy Profile

 • Reageer kim 17 juni 2014 om 17:06

  Ik ben ook benieuwd naar jullie shoplog!! 🙂 haha en inderdaad jullie zijn geweldig om naar te kijken, een komisch duo! 😀 ik woon ook in belgie en wijnegem shoppingcenter is zoooo groot, ik raak er ook altijd de weg kwijt hoor!! En met die 2 stuks dat is alleen nu hoor, omdat ze volgens de wet buiten het echte saleseizoen geen sale mogen doen denk ik, en dan doen ze zo acties met trucjes om toch al sale te kunnen doen… Als ik me niet vergis 🙂 trouwens ik zag plots dat jullie zulke leule oorbellen in hebben!! Van waar? 🙂
  kim onlangs geplaatst…TMI-tag: deel 2My Profile

 • Reageer Marion 17 juni 2014 om 17:43

  Hahahaha, net als de rest: jullie zijn echt hilarisch. Wat een lachkick!
  Marion onlangs geplaatst…Kun je een chronische ziekte/beperking accepteren?My Profile

 • Reageer nadine 17 juni 2014 om 18:30

  Hoi meiden,

  ik ben ook van Belgie en woon maar een paar kilometer van Antwerpen.
  Leuke vlog, en voor mij allemaal héél herkenbaar. Ik heb jullie blog sinds
  een aantal maanden ontdekt en vindt die echt leuk :-).
  Ben ook benieuwd naar de shoplog.
  Manon wil ik ook proficiat wensen met haar zwangerschap.
  Groetjes,

  nadine

 • Reageer Anouk 17 juni 2014 om 18:34

  Hee Bibian en Manon,
  Ik volg jullie blog al een hele tijd en vind jullie echt super leuk overkomen, heel gezellig 🙂
  Lekker ontspannend om jullie vlogs te bekijken tussen het leren van mijn tentamens, moeten jullie vaker doen! Fijn dat jullie een leuk vriendinnenweekendje hebben gehad. Ik krijg nu zelf ook helemaal zin om te shoppen. Kijk zo erg uit naar de vakantie!
  Ben benieuwd naar de shoplog!

 • Reageer Marlinde 17 juni 2014 om 19:35

  Super leuke vlogs weer! 😀 Heb er echt van genoten, het zag er zo gezellig uit! Ben benieuwd naar jullie shoplog..

 • Reageer Dita 17 juni 2014 om 20:45

  Oeh weer zo’n leuke vlog!
  Dita onlangs geplaatst…Verven in ons nieuwe huisMy Profile

 • Reageer Nathalie 17 juni 2014 om 22:24

  Ah jammer dat dit het einde alweer is van de Antwerpen vlogs, vond ze erg leuk!
  Het sale ding is geen echte sale… in België zijn er heel erg strenge regels ivm de sale. Dit mag namelijk enkel een aantal opgelegde weken. De echte sale moet dus nog komen.
  Om de regels te omzeilen mogen winkels wél al koppelverkoop doen. Ze doen dan 2 stuks kopen en korting, of je koopt 1 broek en dan moet je er een nagelakje van 1 euro bijnemen om de korting te krijgen. Wij zijn al lang blij dat er achterpoortjes zijn aan die stomme wetgeving. En verder komen we lekker in Nl sale shoppen op voorhand :p

  • Reageer Manon 17 juni 2014 om 22:33

   Oooooh vandaar! Haha, wij vonden het al zo stom!

 • Reageer Monique 17 juni 2014 om 23:13

  Superleuke vlogs meiden! Was een geslaagd weekendje volgens mij. En inderdaad, dat Sale-dingetje daar ben ik in België ook al eens tegenaan gelopen. Ging met m’n moeder een weekendje naar Antwerpen een paar dagen nadat de officiële Sale-periode was afgesloten. Nergens meer koopjes te krijgen, of dus alleen met van die rare regeltjes dat je meerdere stuks moet kopen. Ben blij dat we dat hier in NL niet hebben! 🙂

 • Reageer Milou 18 juni 2014 om 09:51

  Hahah ik heb zo moeten lachen om jullie. Vooral op ’t einde, dat dansen in de auto. Zo ben ik ook precies met mijn beste vriendin haha! Ik ben benieuwd naar wat jullie allemaal hebben geshopt 😀
  Milou onlangs geplaatst…Dubbelfrisss: Team Boysss vs. Team GirlsssMy Profile

 • Reageer alice 18 juni 2014 om 11:53

  Super leuke vlog.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge