Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #25

ww25
Zoals jullie al gemerkt hadden, komen er geen wekelijkse updates over mijn Weight Watchers verhaal meer op de blog. Dit omdat het een beetje standaard werd om telkens te vertellen dat ik weer gelijk was gebleven. Op dit moment schommel ik al 6 weken lang met onsjes, een beetje hoe het stabiliseren moet gaan, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vorige week op de cursus heb ik even met de coach staan praten en heb ik mijn streefgewicht iets naar boven gezet. Het was toch voor mezelf te hoog gegrepen om  er in een jaar tijd 36 kilo af te krijgen en daarom heb ik die keuze gemaakt. Dat betekent dat ik er nu voor mezelf nog  3,5 kilo af wil en voor mijn gevoel gaat dat nog eeuwen duren. Waar eerst de kilo’s eraf vlogen ben ik nu al blij als ik 2 ons kwijt ben. Mijn lichaam en mijn geest (jaja) hebben er gewoon even genoeg van. Ik blijf natuurlijk wel regelmatig naar de cursus gaan om mijn gewicht wat ik nu heb te behouden en hopelijk in een slakkentempo mijn streefgewicht te behalen. Misschien krijg ik straks nog wel een goede snuf peper in mijn reet om die laatste kilo’s er af te bonjouren!

En om mezelf een beetje te motiveren een lijstje met wat ik al wel bereikt heb!
* Van maat 20/22 naar 12/14 van de Primark, hooray!
* In alle kledingwinkels kunnen slagen, alles wat ik leuk vind past ook gewoon!
* Een stop hebben, niet alsmaar door eten maar tegen mezelf zeggen dat het genoeg is.
* (Onbewust) gezondere keuzes maken.
* Creatiever met eten en recepten bedenken = gezonder.
* Ik ben 10x fitter en ben ’s avonds geen walvis die op de bank is aangespoeld.
* Ik ben een leukere mama want ik heb veel meer energie.
* Ik pas Manons oude kleren en dat is toch wel heel cool te zeggen!

Zo dat was even een lijstje en hopelijk vind ik daarmee de motivatie een beetje terug.

Hoe krijgen jullie de motivatie terug als die ver te zoeken is? Laat het weten in de comments!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Judith 13 juni 2014 om 13:43

  Ik vind het echt ontzettend knap dat je AL +/- 30 kg. kwijt ben! Meid, dat is zo goed van je! Ik kan me voorstellen dat het frustrerend is dat het nu wat langzamer gaat, maar kijk inderdaad naar wat je al allemaal hebt bereikt 🙂 Het komt vast goed met die laatste kilo’s, je bent gemotiveerd en je geeft niet op.
  Dankzij jullie ben ik begonnen met WW. Jullie zijn er open over en vertellen ook de minder leuke dingen, dankjewel daarvoor! Veel plezier in Antwerpen met z’n 3tjes ;). Lekker shoppen & lol hebben samen!
  Judith onlangs geplaatst…You talk #1. Wat als…?My Profile

 • Reageer Sara 13 juni 2014 om 13:55

  Toch leuk om weer te lezen hoor Bibian! En al super knap dat je er zoveel af hebt gekregen in een jaar. Ook fijn om naar je doelen te kijken en dan heb je toch al heel wat bereikt, de kilo’s zeggen ook niet alles! Misschien heeft het ook te maken met dat je gestopt bent met sporten? Ik ben nu ookal een hele tijd op hetzelfde gewicht aan het schommelen en ben nog 3 kilo’s van mijn goal verwijderd. Die wou ik er voor de vakantie af hebben, maar die is al volgende week! En tsja het lekkere weer zorgt voor zoveel bbq’s en lekkers, dan lukt het gewoon even niet!

 • Reageer Marion 13 juni 2014 om 14:15

  Supergoed gedaan, Bibian. Dit is echt een enorme prestatie. Ik denk dat het goed is dat je je streef bijgesteld hebt. Het moet ook wel bij je passen natuurlijk en als ik jou zo in al die leuke filmpjes die voorbij komen… Je ziet er gewoon heel mooi uit. Succes met de laatste kilootjes, maar geniet vooral van het lekker in je vel zitten. Ik ben trots op je!
  Marion onlangs geplaatst…Bloglovin’ en vakantieplannenMy Profile

 • Reageer Cindy 13 juni 2014 om 15:25

  Het blijft leuk om andersmans verhalen en vooral overwinningen te lezen op blogs, om te zien wat er veranderd is in al die tijd en wat je er voor terug hebt gekregen. Fijn weekend in Antwerpen dames!
  Cindy onlangs geplaatst…New in: Notitieboekjes van My Lovely NotebookMy Profile

 • Reageer Miranda 13 juni 2014 om 15:43

  Ik blijf het elke keer maar weer zeggen maar 30 kilo!! Dat is heel erg veel en heel erg goed! Ik vind het onwijs knap.

  Succes met blijven zoeken naar motivatie, dat is het moeilijkste wat er is… Enne blijf kijken naar alles wat je al wel behaald hebt, dat vind ik veel belangrijker. Daar mag je echt trots op zijn:)
  Miranda onlangs geplaatst…Scrapkaarten die ik even met je wil delen #4My Profile

 • Reageer Chantal 13 juni 2014 om 16:56

  Heel goed dat je je doel wat bijgesteld hebt, soms moet je gewoon even niet meer verwachten van jezelf en van je lichaam.

  Ik ben nog wel genotiveerd, doe elke week netjes mn best…en nog gaat er bijna niks af… dus hoe lang die motivatie nog blijft is ook maar een vraag..

 • Reageer Dita 13 juni 2014 om 17:08

  Wat leuk om te lezen meid, lekker positief. Word ik blij van! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Mijn budget favorieten – BeautyMy Profile

 • Reageer Shirley 13 juni 2014 om 17:28

  Heel goed. De laatste loodjes wegen het zwaarste maar langzaamaan kom je er wel. Ik heb het ook weer opgepakt en ga er weer voor. Het gaat ons lukken 😉
  Shirley onlangs geplaatst…De zorgen van een nieuwe aanstaande mamaMy Profile

 • Reageer Silvia 13 juni 2014 om 18:15

  Je mag al zo trots zijn! Door jullie ben ik ook met ww begonnen, jullie schrijven er altijd zo leuk en positief en vrolijk over! De eerste twee kilo is er al af, en ik lees nog regelmatig jullie oudere ww blogs als motivatie. Zo krijg ik er telkens weer zin in! Je bent een voorbeeld voor veel meiden 🙂

 • Reageer Nicole 13 juni 2014 om 20:40

  Je doet het super hoor als ik zo dat lijstje ook zie!
  Echt geweldig… ik doe het je (voorlopig nog) niet na!
  Nicole onlangs geplaatst…Ergernis top 10My Profile

 • Reageer Anne Solveig 14 juni 2014 om 20:56

  Wat goeeed!

 • Reageer Joyce 16 juni 2014 om 00:01

  Je inspireert me enorm Bibian! Ik zou willen dat ik de discipline had om zoveel af te vallen. Petje af!
  Joyce onlangs geplaatst…De week in foto’s #7My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge