Filmpje, Moeder zijn, Persoonlijk, Zwanger

ZWANGER – Filmpje: Week 17

17WEEK
Hoi! Het leek me wel een keer leuk om af en toe een zwangerschapsupdate in een filmpje te doen in plaats van te typen! We hadden in week 17 weer een echo bij de verloskundige en wordt mijn babybuikje steeds een beetje groter. Kijk mee naar mijn filmpje!

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

29 reacties

 • Reageer Chantal 20 juni 2014 om 06:33

  Leuk Manon, je ziet er erg goed uit!

 • Reageer Dita 20 juni 2014 om 06:53

  Leuk zo’n filmpje! Wat krijg je een mooi buikje 🙂

 • Reageer Sara 20 juni 2014 om 07:33

  Leuk hoor! Je hebt echt een prachtig buikje.

 • Reageer Kelly caresse 20 juni 2014 om 07:35

  Ah wat een heerlijk enthousiast filmpje! Ik heb je buikje in real life mogen bewonderen en ik vind je er prachtig uitzien! En de trots straalt er vanaf en dat is heel mooi
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Zelf babyvoeding maken : groentehapje en fruithapje hoe doe je dat?My Profile

 • Reageer Renee 20 juni 2014 om 08:09

  Wat leuk om het in een filmpje te zien! Ik ben nu ruim 15 weken en dat emotionele herken ik heel erg! Van de week had ik ook zo’n dag en in de avond tranen met tuiten. Vriend ongerust, maar ik kon echt niet zeggen wat er was. Van die zielige filmpjes op FB die voorbij komen; tranen. Dit filmpje van jou; tranen. Haha lekker he die hormonen!

  • Reageer Manon 20 juni 2014 om 08:48

   Hahaha, ja zo stom he! En dan denk je zelf ook van: waarom ben ik nou in godsnaam aan het janken!? Maar dan stroomt het gewoon over je gezicht :’)

 • Reageer Judith 20 juni 2014 om 08:18

  Wat zie je er mooi uit Manon, je hebt zo’n mooie uitstraling nu. En je vertelt zo met trots over jullie mannetje (logisch natuurlijk!). Fijn dat het goed met je gaat, nog even en je hebt de 20-weken echo. Als je die hebt gehad, zul je zien dat de zwangerschap voorbij vliegt. Je hebt een mooie buik, bijzonder dat daar een klein mensje in groeit 🙂
  Ik hoop dat de oorsuizen snel over zijn. Fijne 18-e week toegewenst 😉
  Judith onlangs geplaatst…Just discovered #1. NoodollMy Profile

 • Reageer Gwen 20 juni 2014 om 08:20

  Zo leuk! Je praat zo trots en Ohhh, ik had het vertelt kunnen hebben bij Olivia toen. Bizar, want als ik dit kijk besef ik me weer hoe anders het nu voelt. Fijn, mr toch ook niet, want dat helemaal hoteldebotel zwanger zijn is er nu dus minder, omdat je er minder aan denkt. Buh. Mr goed, been there done that 😉 je buikje is echt exact zoals ik toen had, zo leuk als anderen het eindelk gaan zien!
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: 15 dingen die niemand vraagtMy Profile

 • Reageer Lauriette 20 juni 2014 om 08:37

  Heel erg leuk om het in de vorm van een filmpje te doen! Je hebt een prachtig buikje!
  Lauriette onlangs geplaatst…Weekly Quote #21My Profile

 • Reageer Geertje 20 juni 2014 om 09:26

  Leuk om je update een keer in een filmpje te zien.. Mag je best vaker doen… En heel herkenbaar van die onzekerheid met echo’s. Het is toch altijd fijn om die zekerheid weer te krijgen dat alles goed is… En met jongetje/meisje verhaal.. toevallig mensen die ik ken waarvan ze paar weken geleden zeiden een jongetje en vorige week met 20 weken echo toch n meisje…
  Geertje onlangs geplaatst…Verhuis Update: Dozen En RegelenMy Profile

 • Reageer Betty 20 juni 2014 om 09:47

  Aaahh wat leuk zo’n enthousiast verhaal! En je hebt inderdaad al een mooi buikje! Zal de komende tijd wel steeds mooier worden. En zo te zien zit ie alleen aan de voorkant, dus yay!

  Superfijn dat hij ook weer goedgekeurd is bij de echo. Blijft een fijne geruststelling. En wat het huilen betreft… Tja, dat hoort erbij. Gewoon lekker doen! Op naar week 18!
  Betty onlangs geplaatst…De 3D-echoMy Profile

 • Reageer Barbara 20 juni 2014 om 09:58

  Wat gaat de tijd snel he! Je gaat het nu goed zien. Leuk!
  Barbara onlangs geplaatst…Gezond en puur eten tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Reageer Barbara 20 juni 2014 om 10:04

  Ik had mijn placenta trouwens ook aan de voorkant maar voelde hem toch vrij snel voor een eerste kindje, rond week 18
  Barbara onlangs geplaatst…Gezond en puur eten tijdens de zwangerschapMy Profile

  • Reageer Manon 20 juni 2014 om 10:23

   Oh dat is leuk om te horen! Ik ben benieuwd wanneer ik ‘m ga voelen 🙂

 • Reageer Miranda 20 juni 2014 om 10:14

  Wat leuk! Net iets anders dan de geschreven update. Ik vind beide leuk:)

  Je ziet er goed uit!
  Miranda onlangs geplaatst…Favorite Friday; TV seriesMy Profile

 • Reageer Leonie 20 juni 2014 om 11:19

  Oooh sorry, ik heb het nooit zo bedoeld m’n reactie over mijn verhaal dat we eerst een jongen kregen en dat het bij de 20 weken echo toch een meisje bleek te zijn! Het was niet m’n bedoeling om jou/jullie onzeker te maken! Gelukkig doet jullie kleine mannetje het goed en gaat het met jou ook goed! Liefs Leonie

  • Reageer Manon 20 juni 2014 om 11:32

   Hahaha oh nee dat was ook helemaal niet zo hoor! Ik had meerdere verhalen gehoord, no worries 😉

 • Reageer Leonie 20 juni 2014 om 11:39

  Gelukkig maar, ik voelde me al schuldig!!

 • Reageer Anamaria 20 juni 2014 om 12:07

  Wat straal je! Prachtig! Ik had ook een überdikke placenta aan de voorkant, en voelde ons jochie ook pas iets na de 20 weken voor het eerst. Bij mij voelde ik hem vooral an de zijkanten en super laag in mijn buik.

  Fijn dat jullie Muuske goedgekeurd is!

 • Reageer Melanie 20 juni 2014 om 13:18

  Wat lijken de weken bij jou om te vliegen! Zelf tel ik de dagen haha!!
  Lief buikje heb je, lekker van genieten. En voor je het weet voel je hem, en niet zo zacht ook hihi.

 • Reageer Vanessa 20 juni 2014 om 16:37

  Ik vind het heel fijn om je te horen vertellen over je zwangerschap. Dat is helemaal anders dan een artikel, leuk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuw in mijn douche: Fa Vitamine C + Pink Grapefruit Shower Gel & Nivea Creme Care Shower CreamMy Profile

 • Reageer Marion 20 juni 2014 om 17:31

  Oooh super meid! Je ziet er prachtig uit! 🙂 Er zijn trouwens mensen (lees: ik) die dat huilgedrag ook hebben zonder dat ze zwanger zijn hoor, dus, no worries. Misschien gaat het bij jou ook wel nooit meer over!!! 😛
  Marion onlangs geplaatst…WereldvreemdMy Profile

 • Reageer Roos 20 juni 2014 om 19:23

  Wat een heerlijk filmpje, en wat fijn dat jullie zoveel foto’s kregen bij de echo zeg! krijgen jullie bij elk bezoek aan de verloskundige een echo?
  Dat emotionele is erg herkenbaar hoor, net nog zat ik om helemaal niks te janken 😉
  Roos onlangs geplaatst…GeslachtsbepalingsechoMy Profile

  • Reageer Manon 20 juni 2014 om 20:48

   Nee! Tot nu toe wel elke keer. Was niet de bedoeling maar ze kon een keer het hartje niet horen dus kregen we een echo haha. Vanaf nu is het afgelopen met de echo’s alleen die van de 20weken nog. En 3D pret-echo!

 • Reageer Tineke 21 juni 2014 om 11:26

  Hihi, ‘lekkere dikke stootplacenta’ die heeft mijn kindje ook! Maar gelukkig voel ik nu regelmatig plopjes! 🙂 zijn begonnen aan het einde van week 19, dus wie weet!

  En ik was ook een beetje bang dat het geslacht zou ‘veranderen’ bij de 20 weken echo, maar dat was bij ons gelukkig ook niet zo! 😉

 • Reageer Amber 21 juni 2014 om 22:52

  Wat fijn dat alles goed is met jullie mannetje! Prachtig buikje! Mijn placenta ligt ook voor maar heb net even terug gekeken in mijn agenda en ik voelde mijn mannetje met 19 weken dus wie weet! Als je van 22 weken uitgaat dan is de verrassing des te groter mocht het toch eerder zijn! Ik ging gelijk huilen toen ik het voor het eerst voelde. Zo bijzonder 🙂

 • Reageer Michelle 22 juni 2014 om 15:36

  Wat een leuk filmpje! Ik volgde jullie zo nu en dan al eens, maar sinds je zwanger bent neem ik regelmatig een kijkje op jullie site. Wat ben je mooi zwanger 🙂

 • Reageer Anoeska 26 juni 2014 om 18:02

  Wat leuk dat je het nu in een filmpje hebt gedaan en wat fijn om te horen dat alles goed gaat!
  Anoeska onlangs geplaatst…MAC THE OSBOURNE COLLECTIONMy Profile

 • Reageer Sandra 17 februari 2016 om 12:55

  Zo leuk om deze updates terug te kijken/lezen! Ik las ze al toen je ze net online zette maar nu ik zelf zwanger ben is het zo herkenbaar! De onzekerheid, de mindere dagen soms (moet ik nu iemand bellen of overdrijf ik?, dat gevoel heb ik nu heel hard haha!) maar ook de blijheid en de trots die je voelt, heerlijk!
  Sandra onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: week 13 – 14My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge