Babypraat, New In, Zwanger

Baby Uitzet

babyuizetuit
Een hele poos geleden ben ik met Robert naar BabyPark in Kesteren geweest om maar eens een begin te maken met de baby uitzet.  We waren van plan om alles in één keer te kopen en zo gezegd zo gedaan. We hadden thuis al het nodige voorwerk gedaan want toen we voor het eerst in zo’n babywarenhuis kwamen werden we overspoeld door allerlei soorten, maten en merken. We bekeken welke Maxi Cosi we wilden, wat voor soort kamertje, welke wagen etc. We gingen die dag ook echt alleen voor de grote dingen, lakentjes en doekjes en al die andere spullen die op van die lijsten staan moest ik maar een keer gaan kopen met mijn moeder en zusje hahaha.

Nou, drie uur lang hebben we met een personal shopper (jaja) rondgelopen en onze lijst gemaakt. Oké, een flinke duit maar dan heb je ook wel wat. Je moet het toch hebben en dan kun je maar net zo goed alles in een keer kopen, was onze gedachte. We kiezen trouwens bewust om alles nieuw te kopen en ja, ik weet dat je heel goed tweedehands kunt kopen maar dat doen wij niet. Wij gaan de boel wel weer verkopen als we “klaar” zijn met de spullen, zo “besparen” we achteraf weer =) .

Twaalf augustus worden de spullen geleverd. Alles was wel op voorraad maar wat moeten we nu al met al dat spul in huis? We willen eerst even het kamertje verven/behangen zodat alle spullen daar dan kunnen staan en niet her en der in huis verspreid staan. Het leek me wel leuk om te laten zien wat we allemaal gekocht hebben qua “basis” uitzet! Oja, het zijn telefoonfoto’s die ik gemaakt heb tijdens het bezoekje. Dus dit zijn niet onze spullen maar de showroommodellen in de winkel.

joolzAls eerst hebben we deze kinderwagen gekozen. Het is een Joolz Day in de kleur “Gris”. Ook kozen we voor het bruine, leren handvat. Mooi he! We kregen er ook nog van alles gratis bij: een slaapzak, zonnekap en cupholder (:’), voor m’n dagelijkse bezoekjes aan Starbucks zeker).

maxicosiDeze Maxi Cosi is het geworden. Het is de Pebble in de kleur “Classic”. Op de tweede foto zie je ‘m op de Joolz kinderwagen, we hebben er zo’n adapter set bijgedaan zodat we de Maxi Cosi ook op de wagen kunnen doen. Op de derde foto zie je het auto-systeem: 2 Way Fix. We wilden gewoon de veiligste manier van vervoeren en dus kozen we voor dit systeem.

kamertjeHet kamertje! We gingen voor de kamer “Alaska” in de matte variant. Er was ook nog hoogglans maar dat vonden we niet zo. We hebben de kast, ledikant en commode gekocht.

boxbadDan hebben we een box uitgezocht. Deze witte is het geworden met een grote lade eronder. Staat gewoon mooi bij onze woonkamer. (Het is de Alaska – mat, hetzelfde als het kamertje, voor de geïnteresseerden). Ook kochten we dit badsetje. Niks bijzonders gewoon zilvergrijs met een wit onderstel en we kregen er van alles bij: een waskussen, luieremmer, kammetjes en nagelschaartjes en weet ik het allemaal.

Dan hebben we ook nog een matrasje uitgezocht en bestelden we de Stokke Tripp Trapp stoel in het wit. Verder kregen we ook nog gratis en voor niets een campingbedje van het merk Kids River en nog 101 andere gratis dingen en kortingen omdat we dus alles in één keer bestelden, dat scheelt toch best wel wat! Nu de rest nog… Haha.

Vonden jullie het winkelen voor de babyuitzet ook zo leuk?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

32 reacties

 • Reageer Gwen 14 juli 2014 om 13:15

  Mooie aankopen! Stiekem toch jammer dat ik dit niet meer hoef te halen hihi.
  Gwen onlangs geplaatst…Speen met naam + winactieMy Profile

 • Reageer jannieneke 14 juli 2014 om 13:22

  Hele mooie spullen! Goed idee om alles ineens te kopen, nu past alles mooi bij elkaar. Heerlijk lijkt me dat, alle voorbereidingen.

 • Reageer Healthy Mommy 14 juli 2014 om 13:32

  Geniaal… We hebben bijna precies dezelfde uitzet. Oke. Wij hebben dan een Hoppop badje en de box plus kamer in Alaska hoogglans. De Joolz Studio Gris is ZO fijn en ZO mooi, gaan jullie vast veel plezier van hebben.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Yara is alweer 3 maanden!My Profile

 • Reageer Vanessa 14 juli 2014 om 13:38

  Mooie aankoopjes. Het lijkt me heel leuk om al die spullen te gaan kopen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Golden Rose Jolly Jewels 111 & 113My Profile

 • Reageer Sara 14 juli 2014 om 13:51

  Heel leuk allemaal! Een vriendin van mij heeft precies dezelfde kinderwagen met bruin handvat, prachtig vind ik die. Die staat dus al op mijn lijstje voor als ik zwanger ben haha.

 • Reageer Petra 14 juli 2014 om 14:09

  Goed geslaagd! Gaaf de kinderwagen met het leren handvat. Lekker stoer.
  Petra onlangs geplaatst…Shoplog #1My Profile

 • Reageer Roos 14 juli 2014 om 14:15

  Mooie spullen zeg, vooral de kinderwagen vind ik prachtig!
  Roos onlangs geplaatst…Bath Time #20My Profile

 • Reageer Eline 14 juli 2014 om 14:42

  Ik kan me voorstellen dat je het heel leuk vond om dit uit te kiezen! Mooie keuzes hebben jullie gemaakt!
  Eline onlangs geplaatst…Omelet met gerookte zalm en groene aspergesMy Profile

  • Reageer Manon 14 juli 2014 om 17:09

   Is inderdaad heel erg leuk! Dankjewel ^^

 • Reageer Pauline 14 juli 2014 om 14:46

  Mooie spullen heb je uitgekozen! Ik vond het heerlijk om toen alles zorgvuldig uit te zoeken enzo, toch ook best een beetje spannend allemaal.
  Pauline onlangs geplaatst…Fotodagboek #28My Profile

 • Reageer Odile 14 juli 2014 om 16:24

  Wat een mooie spullen! Vooral de kinderwagen is echt mooi!! Misschien nog een tip voor bij je bad-uitzet: een kleine tummy tub en een grote. Ik heb een grote van Bebe-Jou en daar heb ik (Maxim haha) echt veel plezier van gehad!
  Odile onlangs geplaatst…Leuke cijfers & feitjes voor mama’s (to be) #2My Profile

 • Reageer Marion 14 juli 2014 om 17:01

  Dat ziet er allemaal goed uit, Manon! Die kinderwagen is echt geweldig mooi!
  Marion onlangs geplaatst…Vakantie van lik m’n reetMy Profile

 • Reageer Jess 14 juli 2014 om 17:21

  Als ik heel eerlijk ben, vond ik het winkelen voor de babyuitzet dus nietbzo spannend. Behalve kleertjes kopen, dat vind ik geweldig haha! Mooie spullen hoor. Super om het straks echt te gaan gebruiken met die ukkepuk erin 🙂
  Jess onlangs geplaatst…Let’s talk about kittiesMy Profile

 • Reageer nienke 14 juli 2014 om 18:48

  hi het is kids RIVER
  super leuk

  • Reageer anna 14 juli 2014 om 18:49

   ja klopt

 • Reageer Daisy 14 juli 2014 om 19:07

  Wat heb je leuke dingen geshopt. Ik vond dit toen ook geweldig! Wij kochten ook alle grote basis dingen bij babypark. En zoals jij ook al aangaf, later kun je het weer doorverkopen. Zo hebben wij al enkele dingetjes doorverkocht.

 • Reageer Anne Solveig 14 juli 2014 om 19:11

  Wat een leuke dingetjes!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…9 dingen die ik van mijn bucket list kan afstrepenMy Profile

 • Reageer Stephanie 14 juli 2014 om 19:26

  Wat een onwijs mooie spullen :3
  Lijkt me heel leuk om uit te zoeken!
  Stephanie onlangs geplaatst…Tag | Mijn alfabet: AMy Profile

 • Reageer Marieke 14 juli 2014 om 20:23

  Ik vond het ook superleuk om al die dingetjes uit te kunnen zoeken, jullie hebben hele leuke dingen uitgezocht, mooie wagen ook!! Nog even en dan kun je alles neer gaan zetten en inrichten, dat vond ik nóg leuker! 😉
  Marieke onlangs geplaatst…Mijn favoriete blogsMy Profile

 • Reageer Monique 14 juli 2014 om 21:59

  Mooie spullen! Het is inderdaad een flink bedrag, zeker als je alles in één keer koopt. Wij hebben er trouwens ook voor gekozen alles nieuw te kopen en zijn van plan het weer te verkopen als we ‘klaar’ zijn 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Voorlezen – lekker lezen met je kindjeMy Profile

 • Reageer Tessa 15 juli 2014 om 07:50

  Daar zul je veel plezier van hebben. Hier is alles ook gebruikt voor drie kinderen. De commode heeft daarna nog lang als ladekast in den kamer gestaan, inmiddels hebben we ook alles verkocht via marktplaats. Ook de trip trap stoel ging heel lang mee, tot ze een jaar of acht waren, we hebben toen ook nog een tweede gekocht.
  Nog even en dan is je kindje er ook, spannend hoor!

 • Reageer Anneleen 15 juli 2014 om 08:05

  Ooh lijkt me zo gezellig! Heel mooie buggy!

 • Reageer Eline 15 juli 2014 om 16:28

  amai, mooi zeg!

 • Reageer Renee 15 juli 2014 om 22:32

  Wat een mooie spullen het je uitgezocht! Ook lekker neutraal, net zoals wij. Wij hebben ook de Joolz, maar dan de Geo in Ocean Blue met cognac kleurig handvat. 23 juli de 20w echo, daarna snel kamertje verven en dan komen de spullen ook rond 12 aug :). Kan niet wachten om de kast in te richten!

  • Reageer Manon 16 juli 2014 om 09:10

   Oh dat is ook een hele mooie wagen! Leuk he, zo bezig zijn met het kamertje en de komst van ons kindje 😀

 • Reageer Jennifer 22 juli 2014 om 09:32

  Mooie kinderwagen met dat leren handvat! Ook super leuk dat jullie een complete babykamer kopen, dan past alles mooi bij elkaar.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 12My Profile

 • Reageer Anoeska 28 juli 2014 om 22:30

  Wat lijkt me dat leuk om al die spulletjes te kopen! Mooie dingen hebben jullie gekocht.
  Anoeska onlangs geplaatst…CATRICE HERFST/WINTER 2014My Profile

 • Reageer Miskopen van de babyuitzet | Little Wonder World 10 mei 2015 om 05:00

  […] koop je toch veel meuk als je net zwanger bent van je eerste kindje. Onze babyuitzet hebben we zorgvuldig uitgekozen en we maken van alle ‘grote’ (lees: dure) spullen veel […]

 • Reageer Roos 16 november 2015 om 16:38

  Hoi,
  Ik vroeg me af hoe de kinderwagen inmiddels bevalt. Ben zelf binnenkort van plan om ook een kinderwagen aan te schaffen. Wat ik me afvroeg:
  Is het opbergvak niet te klein? Hangt ie niet te laag dat hij over de grond of over dingen heen schuurt? En klopt het dat het magneetjes heeft en zoja, werkt dat na een tijdje ook nog steeds?
  En zijn het allemaal een beetje goed schoon te houden?

  gr Roos

  • Reageer Manon 16 november 2015 om 17:42

   Hoi!
   Wij zijn nog steeds ontzettend blij met onze Joolzwagen. Het opbergvak gebruiken wij eigenlijk niet, de regenhoes en de adapters voor de maxicosi en de draagzak passen er in en dat is voor ons prima. Voor de rest gebruiken we de luiertas en een rugzak ofzo als we veel mee willen nemen. Hij schuurt niet over de grond en de magneetjes werken helemaal naar behoren, hij zit altijd dicht! Onze wagen is nog helemaal schoon en prima af te nemen met een doekje 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge