Persoonlijk

Bibians Bucketlist #1

Een hele tijd terug hebben jullie de bucketlist van Manon voorbij zien komen en het leek me leuk mijn bucketlist ook eens met jullie te delen. Wat me gaaf lijkt, is om volgend jaar rond deze tijd te kijken of ik al dingen heb kunnen afstrepen of dat het lijstje nog bijna geheel intact is gebleven. Kijken jullie mee naar mijn bucketlist?

disney Ik ben al vaker in Disneyland geweest en ook al in Disney in Amerika. Maar het lijkt me super leuk om er met River heen te gaan en tegen die tijd met ons (als het ons gegund is) 2e kindje. Manon, Robert en hun koter(s) moeten natuurlijk ook mee!

londen Daar is hij weer! Oh, wat wil ik toch graag naar London. Ik houd er niet over op en ik hoop dat ik mijn droom binnen nu en 2 jaar kan verwezenlijken. Ik zou dit graag samen met Manon doen, en we hebben al afgesproken: als het kan, dan gaan we, zeker weten!

moeder Oké, ik ben natuurlijk al moeder maar zou graag nog een tweede kindje willen, en daarom staat dit natuurlijk op mijn bucketlist!

nyc Oh wat lijkt mij dit super gaaf! Oke, Kerstmis is een familiefeest, maar hoe vet zou het zijn om kerst te vieren met je gezinnetje in New York, juist ja, te vet! En als dat niet gaat lukken sla ik een shopsessie in New York ook niet af!

pasta Ik ben dol op pasta, maar heb het nog nooit gegeten in Italië en daar moet toch eens verandering in komen. Het lijkt me super lekker, het water loopt me nu al in de mond als ik er aan denk!

trouwen Tot slot, trouwen. Een mooie prinsessenjurk, bloemen, een tiara. Alsjeblieft Mike, vraag me! Hahaha.

Dit is op dit moment mijn bucketlist, ik ben heel benieuwd hoe het er volgend jaar uit ziet. Misschien zijn er dingen weg of misschien wel dingen bij!

Wat staat er bij jou allemaal op je bucketlist? Laat het me weten in de comments!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer jenn 10 juli 2014 om 13:29

  Mooie lijst! Leuk gedaan ook met die plaatjes 🙂
  jenn onlangs geplaatst…Het leed dat solliciteren heetMy Profile

 • Reageer Eline 10 juli 2014 om 13:39

  mooie lijst!

 • Reageer Vanessa 10 juli 2014 om 13:42

  Mooi lijstje heb je. Ik hoop dat al je dromen mogen uitkomen! 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Let’s talk: 1 minuut gratis winkelen, welke winkel kies jij?My Profile

 • Reageer Sylvana 10 juli 2014 om 13:54

  Mooie lijst! De London Eye is zeker een aanrader :)!
  Sylvana onlangs geplaatst…Zomerse rokkenMy Profile

 • Reageer Jess 10 juli 2014 om 15:03

  Hoop dat alles snel in vervulling gaat!!! Mooi om te kezen hoe bijzonder je vriendschap met manon is trouwens.
  Jess onlangs geplaatst…Go with the Flo + winactieMy Profile

 • Reageer Petra 10 juli 2014 om 15:21

  Mooi lijstje! Dat ze maar ooit in vervulling mogen gaan. Disneyland met mijn gezinnetje staat ook op mijn lijstje. Ook wil ik graag nog een keer naar Rome. Lijkt me een geweldige stad. Daarnaast wil ik ook graag nog een mooie symbolische tattoo die staat voor een gelukkige vrouw van, mama en iemand die haar dromen achter na gaat en geniet van het leven. Als laatste is dat ik graag wil schrijven voor een groot publiek (publicatie van een column , verhaal in een groot medium of een eigen boek)

  Dat jouw en mijn wensen maar ooit uit mogen komen 🙂
  Petra onlangs geplaatst…Gewoon wat weetjesMy Profile

 • Reageer Joyce 10 juli 2014 om 15:49

  Mooi lijstje zo!
  Londen is zo gaaf! Ik ben er 6 jaar geleden met mijn ex geweest, omdat een goede vriendin daar voor een jaar woonde. We misten het vliegtuig nog ook op de terugweg, dus konden we nóg langer blijven, omdat de volgende vlucht pas 12 uur later ging 😉

  Ik hoop dat je dromen mogen uitkomen 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Mijn 9 maanden dagboek – Pauline OudMy Profile

 • Reageer Nicky 10 juli 2014 om 16:57

  Ik kan me er helemaal invinden 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Column | Dag SinterklaasjeMy Profile

 • Reageer Marion 10 juli 2014 om 17:06

  Niet verkeerd dat lijstje! Ik hoop dat je ze ooit allemaal kunt afstrepen!
  Marion onlangs geplaatst…Stilte na de stormMy Profile

 • Reageer Dita 10 juli 2014 om 19:17

  Wat een mooie lijst. Dat kerst in NY lijkt me ook zo gaaf! En naar Italie en India en veel meer reizen maken. Mama worden en verder niet veel 😉
  Dita onlangs geplaatst…Hier word ik blij van!My Profile

 • Reageer Cindy 10 juli 2014 om 20:31

  Wat een fijne bucketlist en ook wel haalbaar, sommige dingen dan. Ik wil het ook allemaal doen!
  Cindy onlangs geplaatst…The Body Shop Vineyard PeachMy Profile

 • Reageer Nicole 10 juli 2014 om 20:46

  Mijn lijst is lang en nog lang niet compleet haha kom telkens weer nieuwe dingen tegen maar gelukkig kan ik soms ook iets afstrepen!
  Veel succes met alles, hoop dat het allemaal uitkomt!
  Nicole onlangs geplaatst…Filmpje: nieuw binnengekomenMy Profile

 • Reageer Gwen 10 juli 2014 om 22:18

  Oehhhhhhhhhh aan je manier van typen, zie ik vast en zeker snel weer babynieuws op de blog voorbij komen 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Bath Time #21My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 10 juli 2014 om 22:26

   Haha, nee we wachten nog even hoor! Even genieten van River voordat er nog eentje bij komt!

 • Reageer Mama's Jungle 10 juli 2014 om 23:05

  Dat zijn een paar mooie doelen! Ik heb er ook nog zat haha welgeteld 101 😉
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Maar wat is dan wel goed? Iets over ingrediënten in cosmeticaMy Profile

 • Reageer Lianne 11 juli 2014 om 16:08

  Laat Mike de vlog van Kelly kijken met het huwelijksaanzoek van Yannick, kan hij even inspiratie op doen haha. Mijn vriend moest ook kijken, als hij me oooit ten huwelijk gaat vragen..

  • Reageer Bibian Sloot 11 juli 2014 om 21:02

   Hahaha hij heeft hem samen met mij gekeken, maar of het geholpen heeft?

 • Reageer Jennifer 22 juli 2014 om 09:51

  Dan moet het maar gauw weer een schrikkeljaar worden, dan mag jij ook op je knieën. 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 12My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge