Een kijkje in het leven, Persoonlijk

Een kijkje in het leven van… Manon #16

Goedemorgen! Maandag 7 juli alweer… Tijd voor een kijkje van mijn hand! Afgelopen week heb ik een doodgewone week gehad. Ik heb leuke dingen gedaan maar ook lekker rustig aan kunnen doen en natuurlijk naar de overwinning van Nederland gekeken!
Oja: we hadden samen een Twitter-account maar we kregen al vaker de opmerking dat het verwarrend was die er nou aan het Tweeten was. Dus we hebben er een extra aangemaakt, dus ieder van ons heeft nu een eigen account. Volgen jullie ons beiden al? Twitter van Manon (@ManonLWW) en Twitter van Bibian (@BibianLWW).

kijk1Maandag is nooit zo’n hele bijzondere dag hier in huis. Ik doe altijd de was op maandag, stofzuig en dweil de hele hut, verschoon het bed en doe de boodschappen. Mama kwam eventjes langs ’s middags en we gingen samen boodschappen doen en aten een broodje bij Bakker Bart.

kijk2’s Avonds kreeg ik een heldere ingeving en besloot ik om eens de garderobe van ons kind te sorteren en te bekijken. Ik heb nog maar 4 outfitjes in maat 50 dus dat werd shoppen! Ik deed een bestelling bij Noppies want die hadden SALE. Daarna ging ik lekker in bad met heel veel schuim.

kijk3Dinsdag was een hele leuke dag: we gingen naar Kelly! De vlog hebben jullie inmiddels al kunnen zien en vanmiddag komt het filmpje online wat we samen hebben opgenomen dus kom zeker terug!

kijk4Even een leuke selfie maken haha. ’s Avonds was ik toch best wel moe geworden van de drukke dag en ben ik na het eten lekker op de bank gaan liggen met Bouli en een dekentje en heb ik een dutje gedaan, heerlijk!

kijk5Woensdag kreeg ik ’s morgens een appje van Bibian dat zij ook koorts gekregen had en ziek was, net als River. Ze had geen ibuprofen in huis dus Apotheek Manon ging even langs met medicijntjes en goede raad haha. ’s Middags kwam mijn zusje langs met lekkere broodjes (FILEEEEEET, -kwijl-) en kwam gezellig kletsen.

kijk7Ook kwam mijn bestelling van Noppies binnen, leuk allemaal hè! Ben helemaal verliefd op de broekjes haha. ’s Avonds had ik mijn eerste zwangerschaps-yoga-les. Hier lezen jullie binnenkort meer over.

kijk8Donderdag kwam Bibian even langs om wat af te geven. Zij moest nog naar de stad en ik ook dus gingen we even snel samen. Natuurlijk gingen we lunchen bij Bakker Bart haha.

kijk9Daarna kwam mama even langs bij mij en had die lieve setje met kleertjes gekocht ♥. De rest van de middag heb ik gewerkt, want dat moet ook gebeuren! ’s Avonds gingen ik, mijn vriend en schoonvader naar de autodealer want tja… Vrouwen kopen kleertjes, zwangerschapskleding en allerlei troepjes, mannen gaan meteen voor het grote werk en willen meteen een andere auto haha.

kijk10Vrijdag was een leuke dag! Ik was 20 weken zwanger en mijn vriend had een dagje vrij. We gingen samen even naar de Makro om wat inkopen te doen.

kijk11Het was supermooi weer dus Robert nam mij mee naar van der Valk om heel decadent te lunchen op het terras haha. Oh, zijn jullie ook altijd zo’n fan van hotel WC’s of ben ik de enige hahaha. Altijd zo ruim, schoon en bijzonder. Even een selfie in de WC van van der Valk haha.

kijk11Zaterdag gingen we op kraamvisite bij het pasgeboren kindje van mijn nicht. Och, maar goed dat mijn eierstokken hun werk al gedaan hebben anders hadden ze heel erg gerammeld haha. ’s Middags gingen we naar mijn ouders toe. Mama had oude boekjes van mij en mijn zusje gevonden, zo leuk die Disney boekjes!

kijk12’s Avonds kwam mijn zusje thuis en had heel lief een enorme giraf meegenomen voor haar toekomstige neefje, leuk ding hè?! Daarna was het een lange zit met Oranje. Gelukkig had mama lekkere dingen in huis gehaald zodat ze lange zit iets dragelijker werd met natuurlijk de overwinning van Nederland!

kijk12Zondag hebben niet zo’n heel bijzondere dag gehad. We sliepen eerst lekker uit omdat het zaterdagavond laat was geworden. ’s Middags hebben we de muur van de babykamer “geprimed” omdat het spachtelputz is en we willen een muurtje behangen. Mijn neef komt deze muur glad maken en we moesten daarvoor eerst van dat spul opsmeren, dus zo gezegd zo gedaan. Toen vond ik dat het nodig was om alvast de verf te halen. Dus gingen we naar de Gamma want die was open. Op de foto zie je het kleurtje waarvoor we gekozen hebben!
’s Avonds hebben we lekker op de bank gehangen, TV gekeken en niks gedaan: zoals een zondagavond hoort te zijn!

Ik wens jullie een fijne week toe!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Pauline 7 juli 2014 om 06:50

  Fijn weekje! Hier werd er ook meteen aan het grotere geschut gedacht zoals een auto haha. En ik ga volgende keer ook maar eens langs bakker bart in plaats van de standaard hema of la place 😉
  Fijne nieuwe week!
  Pauline onlangs geplaatst…Fotodagboek #27My Profile

 • Reageer Kelly caresse 7 juli 2014 om 07:10

  Wat een leuke week weet, ik vond het dinsdag heel gezellig met jullie. Wat chique zo’n lunch bij het van der valk hotel! 🙂 en de 20 weken mijlpaal is zo fijn
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday : Je ouders worden opa en omaMy Profile

 • Reageer Dita 7 juli 2014 om 07:27

  Wat een leuke foto’s, en heerlijk zo’n lunch!
  Dita onlangs geplaatst…Geshopt bij Buiten de lijntjesMy Profile

 • Reageer Gwen 7 juli 2014 om 07:37

  Leuke week weer! Ik heb dat niet met die toiletten, mijn zusje wel 😉
  Gwen onlangs geplaatst…De wasMy Profile

 • Reageer Miranda 7 juli 2014 om 08:53

  Leuke week heb je gehad en wat een toffe kleding heb je gekocht voor jullie ukkie.
  Miranda onlangs geplaatst…Zwemdiploma B is binnen.My Profile

 • Reageer Miranda 7 juli 2014 om 09:02

  Wat een leuke foto’s!:) lange zit he die voetbal, maar wat een wedstrijd:) en nu op naar woensdag!
  Miranda onlangs geplaatst…Mijn verjaardagscadeaus!My Profile

 • Reageer Joyce 7 juli 2014 om 09:15

  Ziet er uit als een fijne week! 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Recept: Ovenschotel met perzikMy Profile

 • Reageer Eline 7 juli 2014 om 10:37

  Heerlijk om weer even mee te mogen kijken in je leven! En wat is je buik mooi!!
  Eline onlangs geplaatst…VochtinnameMy Profile

 • Reageer Mirjam 7 juli 2014 om 10:50

  Leuke foto’s! Die babykleertjes die je besteld hebt vind ik toch zó leuk, zag ze al op Instagram voorbij komen met die vosjes erop, zo cute en toch stoer! Leuk dat ze voor jongentjes ook steeds meer leukere kleertjes hebben!
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart challenge #1: Beach nailart!My Profile

 • Reageer Dolinda 7 juli 2014 om 10:51

  Vind het altijd zo leuk “even gluren bij de buren” !
  Weken vliegen voorbij, was het eerst nog jullie kleine geheim, nu alweer de 20 weken gepasseerd.
  Niet alleen mannen houden van auto’s haha, vind het ook heerlijk om bij de garages te smeupen en te kijken wat voor moois er allemaal is haha 😉
  Wij hebben nu ook die skoda in diezelfde kleur, echt een super fijne auto! Hebben autostoeltjes met isofix en de kids zitten er heerlijk in/op.

  • Reageer Manon 7 juli 2014 om 11:04

   Jaa, gaat eigenlijk zo snel! Wij zijn ook bij de Skoda dealer wezen kijken 🙂 En wij hebben ook een autostoeltje met isofix gekocht (2wayfix). Fijn om te horen dat jouw kids er goed en lekker inzitten 🙂

 • Reageer Marion 7 juli 2014 om 11:05

  Leuk!! Jullie lunchen wat af! Lekker hoor. Ben benieuwd naar je yoga experience!
  Marion onlangs geplaatst…Niks moet, alles mag.My Profile

 • Reageer Eilish 7 juli 2014 om 12:58

  Wat leuk om te zien!
  Eilish onlangs geplaatst…Instagram Diary | Juni 2014My Profile

 • Reageer Betty 7 juli 2014 om 22:39

  Blijft leuk om te zien! En wat straal je! 🙂
  Betty onlangs geplaatst…Weekoverzicht 30 juni tot 7 juliMy Profile

 • Reageer Malou 8 juli 2014 om 12:46

  Leuk om te zien, en wat heb je leuke kleertjes besteld!
  Malou onlangs geplaatst…BEAUTYBLOG? LIFESTYLEBLOG? MAMABLOG?My Profile

 • Reageer Silke 8 juli 2014 om 13:18

  dat grotere werk bij mannen is bekend. Hier kochten we twee weken voor de bevalling ook nog een nieuwe wagen en eerlijk…. beste aankoop van allemaal. 🙂
  Silke onlangs geplaatst…Mijn dieetverhaalMy Profile

 • Reageer Denies 8 juli 2014 om 16:20

  Leuke week! Wat ben je goed geslaagd, toffe kleertjes! Als ik jullie zo bij de bakkerij bart zie loopt het water uit mn mond. Dat is wel iets wat ik ontzettend mis sinds ik glutenvrij eet.. “ff” gezellig een lekker broodje halen zit er niet meer in. Leuk die boekjes van vroeger, toevallig heeft mijn moeder ook de disney’s en speelgoed van zolder gehaald., erg leuk om weer in je handen te hebben.. brings back memories 🙂 Succes met de muren van de babykamer! Liefs Denise

  • Reageer Manon 8 juli 2014 om 19:16

   Oh dat lijkt me ook wel heel erg jammer als je daar altijd rekening mee moet houden 🙁

 • Reageer Eline 9 juli 2014 om 10:54

  prachtige kleertjes die van noppies!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge