Kids, Moeder zijn, Persoonlijk

Favoriete Dreumes Verzorgingsproducten

Het is heel belangrijk om je kindje goed te verzorgen. Het hoort een beetje bij de opvoeding vind ik en daarom leek het me leuk om jullie mijn favoriete verzorgingsproducten van River te delen! De foto’s zijn een beetje blauw uitgevallen – sorry daarvoor, komt door de gordijnen op Rivers slaapkamertje -. We zijn nou eenmaal jongensmama’s hè haha!

DSCN0800Toen River net geboren was, was ik dol op de spullen van Zwitsal want ja het ruikt enorm lekker en het is gewoon een lekker babygeurtje. Helaas kon River daar niet tegen en kreeg hij er eczeem van dus besloot ik over te gaan op met huismerk van C1000 en deze bevalt ons erg goed! Als douchegel gebruik ik nu eigenlijk voor River van alles. Van Neutral tot Zwitsal en op dit moment de Balea douchegel. Deze gebruik ik dus alleen voor zijn lichaam en niet voor zijn haren vanwege eczeem.

DSCN0801Voor River zijn eczeem gebruik ik Vaseline Lanette als het weer een beetje op komt zetten. Als haargel heb ik soms die van Zwitsal maar ook gebruik ik vaak die van de Hema. Een beetje waar we zin in hebben. In het begin gebruikte ik veel de haarolie van Zwitsal maar daar kreeg River echt enorm eczeem van op zijn hoofd.

DSCN0802Met het warme weer heeft River wat meer last van luieruitslag en daarvoor gebruik ik zinkzalf. Ik heb een tube en een pot, de tube neem ik vaak mee in de luiertas en de pot staat op de commode, beide zijn erg fijn. Die van Kruidvat is een wat stevigere substantie dan die van Zwitsal. Ook gebruik ik voor het lichaam graag bodylotion van Zwitsal, dan heeft hij toch een beetje de Zwitsalgeur, want I love it <3!

DSCN0805Dan deze wattenstaafjes, ik vind ze echt heel ideaal omdat er een dikker watje aan zit waardoor ik niet te ver in zijn oortje kan komen. Verder deze tandenborstel, hij komt geloof ik van de Primark en hij doet het prima voor River, ook gebruik ik tandpasta van Woezel en Pip en deze is ook super fijn!

DSCN0806Als laatste gebruik ik nu de doekjes van de Hema, als die uit Duitsland (DM) op zijn. De luiers zijn wel afkomstig uit Duitsland en ik kan niet zonder. Ik heb een aantal andere luiers geprobeerd maar die van Duitsland vind ik gewoon echt het fijnst!

Dit waren mijn favoriete verzorgingsproducten, wat gebruiken jullie graag voor je kindje?

Hebben jullie nog tips voor lekkere bodylotion voor kinderen?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Vanessa 9 juli 2014 om 07:00

  Leuk om te zien. Ik heb nog geen kindje, maar ik ben nu al gek op de geur van Zwitsal dus later koop ik er zeker producten van!
  Vanessa onlangs geplaatst…Plog: verjaardag vriend, shoppen en uit eten ♡My Profile

 • Reageer Pauline 9 juli 2014 om 07:14

  Grappig, ik wilde voor deze week ook een favoriete producten post maken… Hele tijd terug eens gedaan leek me leuk om het verschil ertussen te zien ;).
  Wat sneu van de eczeem! Ik gebruik alleen de haargel van zwitsal.. De rest van de zwitsal producten zorgt voor uitslag helaas. Als bodylotion heb ik die van Burts Bees, beetje een dure tube (12,- ong) maar echt heerlijk spul! Rest allemaal huismerkjes wat prima voldoet.
  Pauline onlangs geplaatst…TAG: 15 dingen die niemand vraagtMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 9 juli 2014 om 07:30

  Wat leuk om te zien wat je voor River gebruikt! Voor Lana gebruik ik niet veel producten om luieruitslag te voorkomen. Zo doe ik sinds kort kokosboter in haar badje wat haar huid zo lekker zacht maakt 🙂
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Wat doe jij van 9 tot 5? Esther is juffrouw bij de kleutersMy Profile

 • Reageer Dita 9 juli 2014 om 07:58

  Leuk om te zien wat je gebruikt. Oeh zwitsal is zo fijn.
  Dita onlangs geplaatst…Geshopt bij Buiten de lijntjesMy Profile

 • Reageer Miranda 9 juli 2014 om 08:28

  Ik vind Zwitsal zo lekker ruiken, idd dat typische babygeurtje. Balen dat River zoveel last heeft van exceem!
  Miranda onlangs geplaatst…De acht; mooie WK momenten!My Profile

 • Reageer Joyce 9 juli 2014 om 09:08

  Ik gebruikte eerder altijd zwitsal maar daar krijgt Aron een droog huidje van. Nu gebruik ik sinds een paar maanden Naïf en Aron heeft nergens meer last van, wel wat prijziger maar sinds ik een workshop van hun heb gehad betaal ik dat er graag voor 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…De leukste WK nummers!My Profile

 • Reageer Linda 9 juli 2014 om 09:40

  Ik gebruik voor Yasmin eigenlijk alleen maar kokosolie, wasbare luiers en wasbare billendoekjes. En een tandenborstel natuurlijk!
  Linda onlangs geplaatst…DIY geboorte-romper-naamslingerMy Profile

 • Reageer CD 9 juli 2014 om 14:09

  Ik gebruik voorlopig Mustella en Zwitsal. Zalige geuren en een super zacht huidje. Ik zweer bij de pampers van ‘Pampers’. Ik ben zo benieuwd naar de BALEA producten. Jammer dat ik nogal ver van Duitsland woon. 😉

 • Reageer Gwen 9 juli 2014 om 17:15

  Hihi, ik heb toevallig zo’n zelfde soort blogje ingepland staan voor volgende week! Ik ben nog steeds dol op de Zwitsal haarlotion, ruikt zo lekker 🙂
  Gwen onlangs geplaatst…Nieuwe baby, nieuwe luiertasMy Profile

 • Reageer Petra 9 juli 2014 om 21:15

  Hier gebruik ik soms Zwitsal. Voor rode billetjes en luieruitslag zweer ik bij de zinkzalf van Dr. Swaab. Niet die in een tube maar ik een potje. Deze kan je alleen bij de apotheek krijgen (zonder recept). Zelfs bij erg kapotte billetjes zie ik na een dag smeren al verschil.
  Petra onlangs geplaatst…Gewoon wat weetjesMy Profile

 • Reageer Marieke 9 juli 2014 om 23:11

  Ik gebruik sinds kort de bodylotion van Naif, deze is volledig van natuurlijke producten gemaakt. Ik vind hem heel fijn, het is dan wel geen zwitsal, maar hij ruikt toch wel erg lekker!

  Leuke producten!
  Marieke onlangs geplaatst…‘De mooie mama-dingen tag’My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge