Fashion, Kids, Lifestyle, Moeder zijn

Favoriete kinderkleding webshops #2

Ik ben al weer zo’n dik jaar trotse mama van een hele lieve zoon. En in dat jaar heb ik zoveel leuke kinderkledingmerken leren kennen. Waar ik eerst alleen de H&M, Hema, Zeeman en Wibra kende is er nu een hele grote wereld voor mij open gegaan. Als je nog geen moeder bent weet je natuurlijk niet van al die gave webshops die er bestaan en dus leek het me leuk om mijn favorieten webshops deel 2 met jullie te delen!

Www.purestarters.nl
Deze webshop heeft vaak hele goede sale en vooral als je aan de merken Mini Rodini, Maxomorra en MOI denkt. Het is net even anders en de sale is natuurlijk mooi meegenomen.

purestarters

www.tinycottons.com
Mag ik even kwijlen, oh ik vind het zo leuk als kinderen net even wat anders dragen dan een doorsnee kind die veel Hema draagt. Ja ik vind dat gewoon leuk en bij deze webshop weten ze daar wel raad mee! Oké het is niet het goedkoopste, maar het is wel allemaal erg leuk en uniek!

tiny

www.lindex.com
Ook zo’n leuke webshop met net even andere kleding dan normaal. Leuke rompers, geweldige geprinten broekjes en leggings en dan heb ik het nog niet eens gehad over de leuke pyjama / boxpakjes, neem zeker een kijkje want het is super!

lindex

www.flinque.com
Een kleinschalig bedrijfje die super leuke broekjes verkoopt tot maat 80. Geweldige zelf ontworpen stofjes en een goede service. Jullie weten dat ik van die leuke geprinte broekjes houd van de Zara, nou deze stofjes zijn ook helemaal geweldig!

flinque

www.enlasnubes.nl
Als laatste de webshop enlasnubes, hoe je het uitspreekt weet ik niet, als je het maar kan typen denk ik dan. Ook weer geweldige leuke shirts en leggings en zelfs leuke rompertjes. Ik ben  verkocht, en ik ga hier zeker een keer wat leuke items bestellen!

enlas

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje geinspireerd heb met wat leuke nieuwe webshops! Hebben jullie nog leuke webshops waar ik een kijkje moet nemen voor River, of heb je zelf een shop laat het me dan vooral even weten!

liefsbibian

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

10 reacties

 • Reageer Judith 30 juli 2014 om 13:03

  Jaa, het is zoveel leuker om andere merken te ontdekken naast de ”standaard-winkels”. Zelf vind ik minimiks.nl & springstof.eu erg leuk. Enlasnubes heeft ontzettend leuke dingen, de leggings vind ik geweldig.
  Judith onlangs geplaatst…Shoplog Interieur 3.0My Profile

 • Reageer Joyce 30 juli 2014 om 13:17

  Wat een leuke tips, ik ga ze even onthouden!

 • Reageer Pauline 30 juli 2014 om 14:01

  Jaa, superleuke webshops zijn dat! Tiny Cottons is ook echt een favoriet bij mij… De kleertjes zijn zoooo zacht 🙂 ik houd er ook van Nim net wat aparter te kleden!
  Littleladybugs.nl, blingsundaysbest.nl & stylepit.nl heb ik ook het e.e.a al vandaan tijdens de sale 😉
  En ik ontdekte laatst via Instagram frankandnora.com… Wil ik ook stiekem nog wat van bestellen haha.
  Pauline onlangs geplaatst…Outfit van Nim #8My Profile

 • Reageer Marion 30 juli 2014 om 14:23

  Dat lemon shirt en die broek met die letters is tof. Heb geen tips voor je! Ga jouw tips wel met een vriendin van mijn delen. Die heeft een kleine kerel thuis rondkruipen!
  Marion onlangs geplaatst…Shoplog: Supermarkt & GroenteboerMy Profile

 • Reageer Monique 30 juli 2014 om 15:18

  Wat leuk! Ik heb ooit eens een artikel geschreven met mijn favo babykleding merken/winkels, maar dat waren meer de grotere. Ik vind het juist wel leuk dat je wat kleinere webwinkels hebt genomen. En de kleding is inderdaad super. Gevaarlijk voor mij hoor, om op die linkjes te klikken!
  Monique onlangs geplaatst…Het is zover: 36 weken in, 36 weken uit!My Profile

 • Reageer Eline 30 juli 2014 om 15:40

  Dat broekje met die zeepaardjes <3
  Eline onlangs geplaatst…Omelet uit een ramekinMy Profile

 • Reageer Odile | Go, mommy, go! 30 juli 2014 om 15:51

  Leuke webshops die ik nog niet kende. Binnekort maar eens bekijken als er weer een nieuwe garderobe aangeschaft moet worden!
  Odile | Go, mommy, go! onlangs geplaatst…Nadelen van het zijn van een alleenstaande moederMy Profile

 • Reageer Tineke 30 juli 2014 om 18:16

  Ik ga deze webshops even onthouden, want ons kindje heeft nog niet genoeg kleding 😉 mijn persoonlijke favoriet is next-direct.com 🙂

 • Reageer Anneleen 30 juli 2014 om 18:31

  Wat een mooie kleertjes! Lijkt me zalig, kleertjes kopen voor je kindje 🙂

 • Reageer Mama's Jungle 30 juli 2014 om 19:46

  leuk, ik heb meteen even geneusd. Ooh en het is dat in maat 86 alle leuke dingen waren uitverkocht (misschien een stille hint van boven?) anders.. haha
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Wasbare luiers bij een kindje van 15 maandenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge