Kids, Moeder zijn, Persoonlijk

FILMPJE – Update River 13 maanden

updateriv13uit
Het is vandaag 1 juli, dat betekent dat River alweer 13 maanden oud is! Time flies zeggen ze altijd, maar dat is écht zo. Het leek me wel leuk om eens een update in een filmpje te doen. Hoe gaat het nu met River en hoe staat hij ervoor qua ontwikkeling? Lopen, slapen, kinderdagverblijf en eten… Ik vertel jullie alles in het onderstaande filmpje!

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

 

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Judith 1 juli 2014 om 13:26

  Erg leuk om het een keer in video-vorm te zien. En fijn dat het goed gaat met River, hij lijkt al zo groot als hij zelfstandig op zijn loopauto gaat zitten! Ik vind hem vrij vlot in tegenstelling tot mijn zoontje haha. Heerlijk dat jullie weer op vakantie gaan! Leuk om naar uit te kijken 🙂
  Judith onlangs geplaatst…You talk #2. Verander je denkenMy Profile

 • Reageer sanne 1 juli 2014 om 13:53

  Leuk om te zien hoe het met River gaat, zelf heb ik nog geen kinderen maar ik vind het zeker leuk om te zien hoe jullie met River omgaan. (ik werk in de kinderopvang)
  Zoals ik het kan zien in jullie update`s en filmpjes ben je een erg leuke en goede moeder voor River, iedereen heeft natuurlijk zijn eigen manier van opvoeden enz. maar ik vind het erg leuk om te zien hoe jij het doet. Daar kan ik natuurlijk ook weer van leren 😉
  Alvast veel plezier op vakantie! het gaat vast heel leuk worden.

 • Reageer Dita 1 juli 2014 om 14:13

  Wat een leuk filmpje. Altijd erg leuk om te zien hoe je met River omgaat en jullie filmpjes zijn zo leuk! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Verhuizen #1My Profile

 • Reageer Miranda 1 juli 2014 om 14:22

  Wat een leuke update. Ik vind river zo’n schatje. De perfecte combi van stoer en schattig tegelijk:)

  Goed om te horen dat het zo goed gaat!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Oranje gaat voor goud; nailart WKMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 1 juli 2014 om 20:50

   dankjewel!

 • Reageer Marion 1 juli 2014 om 14:30

  Wat een leuk filmpje samen. Lief! Fijn dat het zo goed gaat! 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Zomerhits 2014 | Nummer 1My Profile

 • Reageer Vanessa 1 juli 2014 om 15:37

  Leuk om een update in videovorm te zien. Fijn dat alles goed gaat met River!
  Vanessa onlangs geplaatst…Max & More CC Cream / ActionMy Profile

 • Reageer Jannieneke 1 juli 2014 om 15:51

  Wat is River toch een leuk ventje! Jullie filmpjes zijn altijd erg leuk om te zien! Ik vind de bak/kook filmpjes van jullie ook altijd erg leuk, misschien kunnen jullie die weer eens maken?

 • Reageer Patricia 1 juli 2014 om 16:29

  Heel leuk filmpje. Wat ik me afvroeg, dat zag ik pas in een filmpje van je, wanneer gaat River naar de volgende autostoel? Hij lijkt me al zo groot om nog in de MC te zitten.

  • Reageer bibian 1 juli 2014 om 17:29

   Ze mogen tot 13 kilo in de maxicosi, zijn hoofdje komt er nog niet bovenuit. Wel wordt hij bijna altijd gereden in een kinderstoel (in onze eigen auto), mits ik ergens heen ga waar ik de MC nodig heb (of in een andere auto zonder kinderstoel, bijvoorbeeld Manons auto). Liefs
   bibian onlangs geplaatst…FILMPJE – Update River 13 maandenMy Profile

 • Reageer Jessica 1 juli 2014 om 17:23

  Leuk filmpje en mooi mannetje is het ook!
  Jessica onlangs geplaatst…Opgemaakt – Maart, april & mei 2014My Profile

 • Reageer Eline 1 juli 2014 om 19:29

  Wat een lekker jochie is t toch <3
  Eline onlangs geplaatst…Maar hoe dan?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge