Persoonlijk

Highschool Memories

bibianmanonantwerpWij kennen elkaar nu al zo’n 10 jaar! We hebben elkaar “ontmoet” in de vierde van de middelbare school, we zaten allebei op het VMBO en zaten bij elkaar in de klas. Hoe we precies in contact zijn gekomen weten we allebei niet meer maar dat het meteen klikte was wel duidelijk. We hebben het laatste jaar, het examenjaar, veel meegemaakt samen en dat heeft onze band echt wel versterkt en gemaakt zoals die is.

Wij waren echt twee allemansvrienden. We hadden met z’n tweeën een kliekje en konden het met iedereen vinden. Om het even in stereotypes uit te drukken en hokjes te gebruiken: we konden lachen met de “skaters”, hadden lol met de “nerds”, werden geaccepteerd door de “populaire meiden en jongens”, konden prima omgaan met de “emo’s” en noem het maar op. Ja, we waren een stel met z’n twee.

highschool1Groter dan dit en veel duidelijker worden de foto’s niet hoor hahaha. Die zijn TE beschamend! Maar hier zie je ons druk bezig met rare dingen tijdens de gymles HAHA. Houd even in gedachten dat we hier 13-14 jaar waren hè!

Ook werden we leuk gevonden door de leerkrachten op school. Bij de gym deden we niks anders dan trampoline springen en domme foto’s maken (ja, we namen toen al de digitale camera mee naar school om gek te doen). We mochten ook gewoon elke gymles de trampoline uit de kast halen van de docent. Ook doken we in de kasten bij de gym om de meest rare attributen tevoorschijn te halen zoals helmen en bokshandschoenen, en een lol dat we hadden.

In het lab van biologie/scheikunde gingen we ook doodleuk aan de docent vragen of ze een foto wilde maken van ons samen met het skelet wat daar stond. Echt, in het laatste jaar hebben we zo veel domme foto’s gemaakt, en bijna niks uitgevreten in de les. We hadden een schriftje gemaakt samen waar we hele lessen lang in gingen tekenen, schrijven en gekke dingen plakken (Spongebob macaroni, grappige verpakkingen van snoep etc.).

highschool2Hier zie je onze mooie badeenden shirts, onze jaarlijkse tripjes aan Walibi Holland en onze gekke fotosessies die we wekelijks hadden.

Daarnaast waren we ook druk met eigen t-shirtjes maken. We gingen dan naar de Zeeman ofzo en kochten twee t-shirtjes. Deze gingen we beplakken met transferpapier en trokken deze t-shirts dan aan naar de gymles om vervolgens dus weer foto’s te maken en op de trampoline te springen. We hadden t-shirtjes met “badeend” erop en ook een t-shirt met Tuttebel en Tuthola (zoals op de foto’s bij de gymles).

Ook gingen we heel vaak naar Walibi en hebben zelfs een keer het videofilmpje gekocht wat je er bij kreeg (zie foto). We gingen ook de domste dingen doen zoals urenlang MSN-en en webcammen, maskers met komkommers op doen en chemische cakejes bakken.

Het is zo leuk om af en toe weer eens terug te denken aan die goede oude tijd. Wat waren we toch twee broekies, twee blije kinders, met geen flauw idee hoe ze er over tien jaar bij zouden lopen. Wat zouden we graag een weekje terug willen naar dezelfde middelbare school, met dezelfde mensen, dezelfde leerkrachten en precies zoals het toen was…

Hebben jullie ook zo’n leuke middelbare school tijd gehad?

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer Kelly caresse 22 juli 2014 om 06:37

  Hahah hilarisch om te lezen dit! En dat met die shirtjes zelf maken en foto’s bij de gymles, hoe verzin je het, zo grappig! Ik herken heel erg van mijn eigen middelbare school tijd, ik was ook zo’n inbetweenie allemansvriend en met mijn beste vriendinnetje zette ik alles bescheiden op stelten haha
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Outfit of the day : Pasteltinten bij een hoge taille rokMy Profile

 • Reageer Petra 22 juli 2014 om 06:48

  Hahaha leuk om te lezen en geweldige foto’s. Gelukkig zijn jullie nog steeds zo een beetje.
  Petra onlangs geplaatst…Winactie!My Profile

 • Reageer Sunseeree 22 juli 2014 om 07:15

  Aaawhhh wat een lieve blogpost zeg! Ik zie het al helemaal voor me met jullie twee haha. Lekker gek doen.
  Sunseeree onlangs geplaatst…Vlog 21: Mijn babyshower & Dagje weg met ons gezinMy Profile

 • Reageer Joyce 22 juli 2014 om 07:42

  Aah leuk om te lezen zeg! Zo mooi zo’n lange vriendschap! Ik ken mijn beste vriendin dit jaar ook 10 jaar 🙂

 • Reageer Vanessa 22 juli 2014 om 08:02

  Leuk om te lezen en fijn dat jullie elkaar al zo lang kennen. Ik heb in de middelbare school ook veel gechat op MSN. Waar is de tijd…
  Vanessa onlangs geplaatst…Summer tagMy Profile

 • Reageer Jennifer 22 juli 2014 om 08:54

  Wat onwijs leuk dat jullie elkaar zo lang kennen en ook al sinds de middelbare school! Ik heb in de laatste 3 jaar van het VWO ook super leuke vriendinnen gehad (daarvoor nogal een zure tijd) maar helaas zijn zij allemaal in een andere stad gaan studeren en zijn ze daar helemaal in het studentenleven opgegaan. Ik kwam laatst nog een van die meiden tegen in de supermarkt en ze negeerde me gewoon, wat ik echt heel vreemd vond. En een goede vriendin van de middelbare school die ik nog wel af en toe zie woont nu op Sint Maarten en met haar heb ik alleen nog mailcontact. Maar eerlijk gezegd zie ik het ook met de meeste highschool vriendinnen gebeuren, zodra ze opgeslokt worden door het studentenleven van een stad, of bij een vereniging gaan ofzo, zie je ze niet weer.. Heel jammer!

  Maar ach, ik heb mijn highschool sweetheart wel. ^^
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 12My Profile

  • Reageer Manon 22 juli 2014 om 09:09

   Ja gek he, hoe je ineens zo “anders in ’t leven” kunt staan dan vriendinnen. Dan heb je bijna niks meer gemeen en dan is ’t gewoon op ofzo!

 • Reageer Betty 22 juli 2014 om 09:08

  Aaaah wat een leuk stukje! En die foto’s! Hahaha! Gek idee he, hoeveel er veranderd is. Nu is tien jaar natuurlijk best veel, maar toch voelt het niet zo!

  Ik had geen leuke middelbare schooltijd, eerlijk gezegd. Ik zat als timmermansdochter op school tussen de kinderen van bankdirecteuren, bekende voetballers en top zakenmensen. Nog nooit had ik er bij stilgestaan dat je afkomst zou bepalen wie je was, tot dan.
  Ik hoorde er absoluut niet bij op school. Had wel een paar goeie vrienden met wie ik alle pauzes en tussenuren doorbracht, maar de rest van de school negeerde ons min of meer. Wat was ik blij toen ik daar weg was 🙂
  Betty onlangs geplaatst…Mijn zwangerschap: week 31My Profile

 • Reageer Dita 22 juli 2014 om 10:00

  Wat een super leuk stukje! 🙂 Ik heb een toptijd gehad op de middelbare en ook op de basisschool en mbo trouwens. Helaas zie ik mijn vriendinnen van die tijd niet echt meer, alleen via FB nog zo nu en dan contact. Ook met een van mijn beste vriendinnen van die tijd is het contact helemaal verwaterd. Erg jammer! Maar mijn 2 van mijn 3 beste vriendinnen ken ik al sinds ik in Nederland woon, dus al vanaf dat ik 4 maand was.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juli #2My Profile

 • Reageer Marion 22 juli 2014 om 10:05

  Wat tof dat jullie al zo lang vriendinnen zijn. Ooh het plezier spat van de foto’s af. Superleuk!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #2My Profile

 • Reageer Anneleen 22 juli 2014 om 10:35

  Leuk om te lezen! Bij mij zitten de herinneringen van het middelbaar in kleine dingen: samen naar school fietsen, snoepjes en ijsje gaan kopen na school, eindejaarsreis naar Berlijn, met elkaar fluisteren wanneer er een toets bezig was, ’s middags in het park ‘smoskes’ eten. Fijne tijd!

 • Reageer Miranda 22 juli 2014 om 11:27

  Haha! Wat een onwijs leuk artikel. Grappige foto’s ook:) Ik zou ook wel weer eens een weekje terug willen naar mijn middelbare school. Heerlijke tijd gehad en door deze foto’s mis ik het weer even een beetje:) zo heerlijk onbezonnen onbezorgd leventje!
  Miranda onlangs geplaatst…17-07-2014My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 22 juli 2014 om 11:46

   Ja heerlijk he, gewoon even geen kopzorgen maar lekker “kind” zijn!

 • Reageer Iris 22 juli 2014 om 11:45

  hahaha zo herkenbaar. Op de middelbare school kon alles! Ik kon met iedereen goed omgaan en gek doen op zn tijd. Maar wel bescheiden blijven;) Hele mooie tijden waar ik vaak nog lachend op terug kijk!
  Iris onlangs geplaatst…INSPIRATIE: RietjesMy Profile

 • Reageer Eline 22 juli 2014 om 11:58

  Mijn middelbare school tijd wens ik niemand toe. Het was de hel. Maar heel leuk om te zien dat jullie zo’n fijne tijd gehad hebben! 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Birthday wishlist!My Profile

 • Reageer Monique 22 juli 2014 om 12:24

  Aah wat leuk om te lezen! Super dat jullie nog steeds beste vriendinnen zijn. Sommige mensen verlies je uit het oog, maar eigenlijk is dat zo zonde. Ik was ook zo’n kind dat hield van gekke dingen uithalen op school. Samen met mijn vriendinnen had ik ook een schriftje waar we gekke dingen in tekenden en schreven. En dan heel voorzichtig zijn dat de leraar het niet afpakte want dan zouden we echt een probleem hebben haha!
  Monique onlangs geplaatst…Lise’s 8 maanden update!My Profile

 • Reageer Nicole 23 juli 2014 om 08:36

  Echt super dat jullie nog zulke dikke vrienden zijn!
  Nicole onlangs geplaatst…Tag: papa antwoordtMy Profile

 • Reageer Jenny 23 juli 2014 om 15:23

  Wat leuk om samen zulke goede herinneringen aan die tijd te kunnen ophalen!
  Jenny onlangs geplaatst…Dag van nationale rouwMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 23 juli 2014 om 18:38

  Hahaha, wat leuk! Leuk dat jullie ook al zo lang vriendinnen zijn!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Thoughts Lately #10 – Taco’s, blij zijn met jezelf en EbayMy Profile

 • Reageer Joyce 26 juli 2014 om 12:59

  Mijn beste vriendin en ik beseften ons gisteren dat wij al 19 jaar vriendinnen zijn. Wat klinkt dat lang en wat lijken we dan al oud!!
  Maar super leuk om zo’n band te hebben 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…VLOG: Luuk’s eerste hapjeMy Profile

 • Reageer Jenn 31 juli 2014 om 18:28

  Wat leuk om te lezen!
  Jenn onlangs geplaatst…De afloop van de 100 things challengeMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge