Lifestyle, Persoonlijk

LIJSTJE: Ik kan niet zonder…

kannietzonder
☆ Mijn ipad ⇒ O, als mijn iPad toch eens stuk zou gaan! Nee! Ik doe er zoveel mee. Ik gebruik mijn iPad eigenlijk als computer en wij zijn dus hele goede maatjes. Ik doe er mijn mail op, de administratie, ik kijk natuurlijk filmpjes en ik surf er een beetje op. Mijn iPad staat stipt op nummer 1!

DSCN0909

☆ Cola light  ⇒ Nog zoiets, ik bestel altijd cola light in restaurants of verjaardagen etc. De laatste tijd vind ik groene ijsthee ook erg lekker maar toch ik kan gewoon niet zonder cola light!

☆ Concealer ⇒ Hallo wallen! Ja die heb ik zeker en daarom kan ik geen dag zonder concealer. Ik wil nog wel eens de foundation skippen, maar concealer, no way. Het maakt je blik gewoon een stukje opener, en dat is natuurlijk wat we willen!

☆ Filet Americain ⇒ Pfoee, ik heb ooit (ik wil het even vergeten) 9,5 maand geen filet americain gehad (zwanger!) en o,o,o wat had ik het daar soms moeilijk mee. Mensen die mij goed kennen weten gewoon dat ik er dol op ben en ik kan het ook gewoon niet laten staan. In restaurants en lunchtentjes neem ik vrijwel altijd een broodje filet americain, het is gewoon zo lekker! En ik kan best nog een keer 9 maanden zonder hoor, maar dit laat ik voor nu even over aan Manon!

DSCN0908

☆ Bloggen ⇒ Ik doe het nog niet super lang, maar ik kan nu al niet meer zonder! Ik krijg er rust door en het geeft een soort geweldige voldoening als jullie de artikelen weer super leuk vinden en we veel reacties krijgen!

☆ Mijn armbandjes ⇒ Ik draag vrijwel altijd 3 zilveren armbandjes en ze gaan nooit af. Tijdens het werken, slapen, zwemmen, douchen, ze zijn altijd om. Één armbandje is van Manon, deze kreeg ik voor mijn verjaardag en heeft een infinity teken, een mooi subtiel armbandje met een mooie betekenis. Het andere armbandje kreeg ik van mijn vriend tijdens de zwangerschap, met een bedeltje eraan in de vorm van een babyflesje. Toen River werd geboren kreeg ik een babyhoofdje met zijn naam. Als ik ooit nog een kindje mag krijgen komen er daar natuurlijk ook bedels voor aan te hangen. Tot slot het allerbelangrijkste armbandje: een armbandje van mijn moeder die we kochten toen ze was overleden. In het armbandje staat gegraveerd: “Mama ik hou van jou”. Waarom ik deze draag snappen jullie vast wel!

DSCN0899

☆ Manon ⇒ Ja, zonder Manon? Dat wordt lastig. We zijn gewoon 2 handen op 1 buik en we spreken elkaar dan ook de hele dag door via WhatsApp. Het begint ’s ochtends als we wakker zijn totdat we elkaar welterusten wensen. En nee het zijn niet altijd diepgaande gesprekken, ook erg veel onzin!

☆ Telefoon ⇒ Idem als mijn iPad. Laatst viel mijn geliefde Mega op de grond, gebarsten en hij deed niks meer. Ik kon wel janken, belachelijk eigenlijk want het is maar een telefoon. Maar het is wel een stukje van mij. Wij hebben geen vaste telefoon en dus ben ik/zijn wij alleen te bereiken via onze mobiele telefoons. Dus heb ik hem gelijk laten maken. Nu heb ik hem weer terug en ik ben weer helemaal gelukkig!

☆ Blender ⇒ Als laatste de blender, ik eet/drink bijna elke ochtend een smoothie, en zonder blender geen smoothie!

Natuurlijk kan ik ook niet zonder mijn familie, vrienden, Mike en River, maar dat spreekt wel voor zich. Waar kan jij niet zonder?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Marion 3 juli 2014 om 13:44

  Oooh, ik kan ook niet meer zonder bloggen! En dus ook niet zonder mijn laptop. Ik doe dit nu sinds december 2013 en ik moet er niet aan denken om zonder te moeten. Wat leuk eigenlijk toch! Om ergens zo enorm veel plezier in te hebben! Oh en dat je niet zonder Manon kan, lief!!!
  Marion onlangs geplaatst…Shoplog 2/7/14: ActionMy Profile

 • Reageer Betty 3 juli 2014 om 13:51

  Haha leuk om te lezen! En heel veel is herkenbaar, moet ik zeggen.

  Ik kan niet zonder Maran, mijn/onze familie, mijn katjes, vanilleyoghurt, fruit, mijn iPhone en de groupchat met mijn vriendinnen.
  Betty onlangs geplaatst…Moet alles uitgesproken worden?My Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 3 juli 2014 om 14:05

  Heel leuk om te lezen! Ik moet ook eens zo’n lijstje maken haha.
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Fashion: Primark najaarscollectie 2014My Profile

 • Reageer Marloes 3 juli 2014 om 15:48

  Hoi manon en bibian,

  Ik volg jullie blog nu al een paar maanden, jullie doen het erg leuk!!! Ik volg als student veel blogs, maar vind die van jullie toch wel een van de leukste!

  Liefs marloes

 • Reageer Dita 3 juli 2014 om 17:55

  Leuk om te lezen. Ik kan ook wel eens zo’n lijstje gaan maken
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe spulletjesMy Profile

 • Reageer Ilse 3 juli 2014 om 17:59

  Die armbandjes zijn goud waard!! Heb je er wel veiligheids slotjes op zitten? Ik ben nl eens zo’n heel belangrijk armbandje verloren…. En ik kan je zeggen: dat doet heel veel pijn!!

 • Reageer Fleur 3 juli 2014 om 19:17

  Wat een leuk lijstje!
  Ik zou ook niet zonder mn tablet kunnen, het is zoooo fijn!
  En wat lief dat je Manon er ook hebt tussen staan, jullie doen het allemaal zo leuk!

 • Reageer Miranda 3 juli 2014 om 20:31

  Wat een leuk artikel:) ik kan niet zonder… Euhm heb je even? De belangrijkste: mijn lieve man, onze lieve bulldog, m’n iPad, m’n iPhone oh nee wacht; internet:) want wat moet je zonder internet;)
  Miranda onlangs geplaatst…Foodfoto’s #4My Profile

 • Reageer Eline 3 juli 2014 om 20:43

  Mijn bed <3 Ik heb een geweldig groot heerlijk bed en moet er niet aan denken om in een klein kakbedje te moeten slapen!
  Eline onlangs geplaatst…Het trajectMy Profile

 • Reageer Petra 3 juli 2014 om 20:58

  Die armbandjes zijn onbetaalbaar. En bloggen is inderdaad verslavend. Ik zou ik niet meer zonder kunnen. En tja chips is mijn andere verslaving. Maar ik beperk het tot het weekend. En natuurlijk kan ik ook niet zonder mijn man, kids, familie en vrienden.
  Petra onlangs geplaatst…Mama was boosMy Profile

 • Reageer Mama's Jungle 3 juli 2014 om 23:00

  ooohh ik kan niet zonder koffie zo erg! 😀
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…50 volgers – Hai, aangenaam. Ik ben ………My Profile

 • Reageer Marieke 4 juli 2014 om 08:11

  Sokken! Ik weet het, klinkt vast belachelijk, maar ik kan echt niet zonder mijn sokken. Ik heb altijd koude voeten, om over het zand tussen mijn tenen nog maar te zwijgen!

  Natuurlijk vind ik het heerlijk om in de zomer op blote pootjes in de tuin te liggen, maar binnen gaan meteen mijn sokken weer aan!

  Hihihi, wel een beetje gek misschien, maar ach: iedere gek heeft z’n gebrek 😉
  Marieke onlangs geplaatst…Boeken #1My Profile

 • Reageer Nicole 4 juli 2014 om 09:55

  Ahhh wat mooi die armbandjes, snap dat ze bijzonder zijn!
  Ik kan echt niet zonder laptop en camera.. En uiteraard niet zonder mn kind en man..
  Nicole onlangs geplaatst…Eerste kinderbijslagMy Profile

 • Reageer Ilse 5 juli 2014 om 22:43

  Ik kan niet zonder internet. :-)Zonder tv zou nog lukken, maar zonder internet word ik gek.

 • Reageer Jenn 10 juli 2014 om 00:27

  Qua spullen kan ik echt niet zonder mijn laptop en mijn telefoon!
  Jenn onlangs geplaatst…Het leed dat solliciteren heetMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge