Fashion, Lifestyle, Persoonlijk

Mijn zus gaat trouwen – What to wear?

whattowear
Een trouwerij, super leuk natuurlijk, en wel van mijn zus. Mijn zus gaat eind september trouwen en dan is het natuurlijk tijd voor een mooie jurk. Maar mijn zus zou mijn zus niet zijn als ze er een thema aan vast geplakt hadden, het thema paars. De mannen en de kinderen hebben allemaal een paars stropdasje gekregen, super leuk. Zo loopt elke man er hetzelfde bij, maar nu ik nog. Het thema is dus paars en laat dat nou net een thema zijn waar ik me nog niet – of eigenlijk nooit – in verdiept heb. Ik heb eigenlijk nooit paars aan, dus moet ik op zoek naar de juiste jurkje. Want dat ik een jurk wil dragen dat is zeker. Het liefste wil ik een mooie maxidress, maar dat is nog niet heel gemakkelijk te vinden. Ik heb er een paar gevonden die mijn hartje sneller lieten kloppen, maar ik ben er nog niet helemaal uit.

jurken

Dit zijn de jurken die ik op dit moment op het oog heb, en ja, ik ga voor een maxidress. Het zit lekker, staat leuk, verdoezeld wat dingen en het is gewoon helemaal ik! Ik heb nou niet bepaald een bruin kleurtje en blote benen lijkt me dan ook helemaal niks. De eerste jurk heeft een glitterend boventopje en een leuke overlopende rok, ook de spaghetti bandjes vind een leuk detail, dat je niet vaak ziet. Jurk nummer 2 heb ik al maanden op het oog, maar toen ik hem weer tegen kwam en ik besefte dat er ook paars in zat dacht ik dat deze misschien ook wel geschikt was voor de bruiloft met een leuk paars vestje erover heen, maar of dat dan aan de eisen voldoet van het thema paars is een tweede. Dan de laatste jurk die staat op dit moment op nummer 1 maar de maat is een beetje een issue. Hij is er alleen in maat 40 en ik weet niet of ik daar in ga passen maar het valt natuurlijk altijd te proberen! Wat zouden jullie doen?

Hebben jullie nog leuke shops waar ik in het thema paars leuke maxi jurken kan vinden?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

26 reacties

 • Reageer Jess 11 juli 2014 om 13:11

  Misschien Asos??? Geen idee maar ze hebben daar altijd geweldige jurkjes <3 Maxidresses zijn idd fijn haha
  Jess onlangs geplaatst…Pompoensoep met een pittige biteMy Profile

 • Reageer Sara 11 juli 2014 om 13:29

  Hele leuke jurken heb je uitgekozen! Ik vind een maxi dress heel geschikt voor een bruiloft. De derde is echt prachtig, maar zal je niet heel vaak aan kunnen en dat is bij de andere wel het geval. Aan de andere kant is t wel de bruiloft van je zus en is het leuk om daar een speciale jurk voor te hebben. Je kan maat 40 proberen toch en altijd nog retour sturen? Ik zou zelf voor jurk 2 gaan!

 • Reageer Norèn 11 juli 2014 om 13:42

  Zelf ben ik gek op de collecties van Josh V.
  Zij heeft een mooie paarse jurk in de Rumoe collectie (-50% ook altijd fijn).

 • Reageer Kelly Caresse 11 juli 2014 om 13:58

  Wat een leuke jurken! De middelste vind ik het mooiste 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Foto diary van afgelopen weekMy Profile

 • Reageer Marion 11 juli 2014 om 14:02

  Wat een mooie jurken! Ik vind de eerste erg mooi. Heb je ze al aangepast? Denk dat dat ook wel belangrijk is, dat ‘ie goed zit en mooi valt. Dan kan zomaar een switch van 3 naar 1 betekenen voor een jurk! Ik ben niet echt helpend volgens mij…
  Marion onlangs geplaatst…Surprise Give Away: VerjaardagMy Profile

 • Reageer lotte 11 juli 2014 om 14:27

  Oeh leuk! Ik vind zelf de eerste en de derde het meest geschikt voor een bruiloft. De derde vind ik het mooist. Ik zou maat 40 gewoon proberen, het gaat alleen om het lichaampje he.

  De tweede vind ik eerlijk gezegd niet zo mooi.

 • Reageer Anneke 11 juli 2014 om 15:04

  Mooie jurken! Ik vind de middelste het mooist en ook het meest bij jou passen!

 • Reageer marieke 11 juli 2014 om 15:18

  Ik zou voor de middelste gaan!

  Ik zou graag jullie site nog een tip willen geven, ik volg jullie al bijna vanaf het begin en jullie zijn 1 van mijn favoriete blogs. Als ik jullie blog lees heb soms moeite met van wie het artikel nou is als ik boven aan begin. Zou het misschien handig zijn om een manon en bibian categorie te hebben? Zo staat het boven aan gelijk al en weet ik gelijk bij wie het past, vooral zulke persoonlijke stukjes! Ik weet dat ik natuurlijk gelijk naar onderen zou kunnen gaan om te kijken maar ben altijd te benieuwd ;).

  • Reageer bibian 11 juli 2014 om 19:32

   Dankjewel voor de tip, wij gaan daar eens naar kijken. Liefs
   bibian onlangs geplaatst…Mijn zus gaat trouwen – What to wear?My Profile

  • Reageer carolien 11 juli 2014 om 20:19

   Dat zou ik ook fijn vinden. Soms scroll ik voor t lezen eerst naar beneden om ff te kijken.

   Ik vind jurk 3 het leukst! Zou t gewoon proberen. Jurk 2 is echt niet mijn smaak.

   Leuk dat je zus er een thema aan plakt! Ik ben deze week zelf getrouwd. Vond t op ons feest leuk om te zien hoe iedereen zich opdoft 🙂

  • Reageer Manon 11 juli 2014 om 21:22

   Dankjewel voor je tip! We hebben er meteen iets mee gedaan. Als het goed is staat nu bovenaan elke post “geplaatst op (dag en datum) door Bibian of Manon”. Inderdaad handig om dat bovenaan te doen!

 • Reageer Nicole 11 juli 2014 om 15:26

  Ik vind de eerste 2 het mooist! Ik zou hem gewoon proberen die jurk die je t mooist vind!
  Nicole onlangs geplaatst…Win Win Winactie!My Profile

 • Reageer lou 11 juli 2014 om 16:07

  Ik zou voor de 1e of de 3e gaan, aangezien ik de middelste te casual vind. Trouwens, volgens mij heeft Cynthia van missl. De 2e jurk in een shoplog laten zien laatst, daar vond ik m niet zo mooi. Misschien een tipje, om ff dr shoplog te bekijken, zodat je hem aan kan zien! Succes met kiezen!

 • Reageer Robin 11 juli 2014 om 16:27

  De eerste jurk is zooo mooi

 • Reageer Kim 11 juli 2014 om 17:01

  Leuke jurkjes!
  Die tweede heeft Cynthia van misslipgloss.nl toevallig laatst in een shoplog laten zien.

  • Reageer Bibian Sloot 11 juli 2014 om 21:01

   Ja ik zag het, heb hem toevallig net besteld. Als het niks voor de bruiloft is kan ik hem altijd nog gewoon aan. Die derde spookt nog steeds door mijn hoofd..

 • Reageer Anamaria 11 juli 2014 om 18:00

  Wauw de laatste vind ik heel mooi voor een bruiloft!

 • Reageer Betty 11 juli 2014 om 18:10

  Ik vind de laatste het allermooist, past ook heel goed bij de zus van de bruid! <3
  Misschien bestellen en desnoods in laten maken bij een kleermaker? Kost meestal niett al teveel!
  Betty onlangs geplaatst…Liedjes tijdens de ceremonieMy Profile

 • Reageer Renee 11 juli 2014 om 18:51

  Eind september.. De 26e toevallig! Dan trouw ik ook 😉

 • Reageer Lonneke 11 juli 2014 om 20:26

  Ik vind de derde heel erg mooi!
  Ben benieuwd wat je gaat kiezen 😉

 • Reageer Petra 11 juli 2014 om 21:15

  De maxidress is zo leuk. De middelste vind ik erg gaaf maar misschien iets te casual. De laatste is zeker geschikt voor een bruiloft! Ik zou hem niet langer door je hoofd laten spoken maar gewoon bestellen 🙂
  Petra onlangs geplaatst…De positieve invloed van schoolMy Profile

 • Reageer mamoesjka 11 juli 2014 om 21:35

  Ik vind de derde echt heel mooi! De middelste niet echt voor een bruiloft, meer een festival jurk…beetje schreeuwerig, maar hé ik heb er ook geen verstand van dus vooral niet naar mij luisteren 😉
  mamoesjka onlangs geplaatst…Ik ben vast het dikst!My Profile

 • Reageer stef 12 juli 2014 om 13:25

  De laatste vind t t mooist echt voor een bruiloft die andere kan je ook gewoon zo aan!

 • Reageer Gerlene 27 juli 2014 om 23:38

  Ik vind ze alle 3 super waar heb je ze gevonden? Ik vind de derde mooi maar denk dat deze te licht is voor je huidskleur denk dat een diepere kleur paars of feller je mooier staat

 • Reageer SOS – Kapsels voor een bruiloft | Little Wonder World 13 september 2014 om 06:02

  […] gaat mijn zus volgende week trouwen. Nadat jullie zo goed geholpen hadden met het uitkiezen van de jurk bedacht ik me dat jullie mij vast ook konden helpen met het uitzoeken of in ieder geval helpen bij […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge