Persoonlijk

Negen jaar verkering

verkering
15 juli 2005, toen is het allemaal begonnen♥. Vandaag is het 15 juli 2014, negen jaar later…

Negen jaar verkering, wauw wie had dat ooit gehad! Highschool Sweethearts die het zo lang met z’n tweetjes volhouden. Vanaf het begin wist ik het: met Robert word ik oud. Heel stom om op je vijftiende al dat gevoel te hebben maar dreams come true! Het zat gewoon al vanaf het begin goed tussen ons en dat voel je. Natuurlijk hebben we onze ups en downs gehad maar sinds we samenwonen (in november alweer drie jaar!) hebben we eigenlijk geen echt dipje gehad.

16wekenechojongen
Ik had een jaar geleden niet durven denken dat ik nu zwanger mag zijn van de liefde van mijn leven. We worden samen een gezinnetje en ons zoontje is echt de kers op de taart, we krijgen gewoon samen klein mensje, wat we helemaal samen hebben gemaakt. Nog zo’n lief, klein mannetje waar ik 100% verliefd op ga worden. Robert move over!

Nee, zonder gein, ik kan me geen leven voorstellen zonder Robert en ik wil dat ook niet. Mensen zeggen altijd dat je pas gelukkig in de liefde kunt zijn als je met jezelf gelukkig bent maar ik zie mezelf niet zonder Robert. Ik ben mezelf niet zonder hem, ik ben dan niet compleet, alsof ik iets mis.

robertmanon
Hij geeft mij alles wat een meisje maar kan wensen en ik kan me geen beter vriendje voorstellen. Ja, ik weet het zeker, wij worden samen oud. Hij een lief, klein opaatje en ik een schattig omaatje met heel veel kleinkinderen. Mijn soulmate ♥!

I LOVE YOU ♥ Op naar ons tinnen jubileum (10 jaar!) en de rest!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

36 reacties

 • Reageer Vanessa 15 juli 2014 om 06:29

  Dat heb je mooi geschreven. Gefeliciteerd met jullie 9 jaar! Ik ben iets langer dan 4 jaar samen met mijn vriend en ik voel net hetzelfde: hij is mijn grote liefde, met hem word ik oud <3 heerlijk is dat gevoel he?
  Vanessa onlangs geplaatst…Golden Rose Jolly Jewels 111 & 113My Profile

 • Reageer Petra 15 juli 2014 om 06:59

  Mooi! Ik ken mijn man nu 9 jaar en we zijn 8,5 jaar samen, waarvan 1 jaar getrouwd. Hij is mijn alles. Vanaf het moment dat we samen waren wist ik ook dat ik met hem oud wil worden. Nog elke dag ben ik verliefd op hem. Enen als je denkt dat je niet meer van Robert kunt houden dan je nu doet…wacht maar tot hij straks papa is.
  Petra onlangs geplaatst…Genoten van het WK voetbalMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 15 juli 2014 om 07:23

  Wauw al 9 jaar wat een mooie mijlpaal, gefeliciteerd, geniet van elkaar en binnenkort zijn jullie met drietjes, zo leuk!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Gezond recept: Chocolade brownies met courgetteMy Profile

 • Reageer Pauline 15 juli 2014 om 07:48

  Super mooi! Ik ben al bijna 8 jaar samen, al sinds het begin wonen we samen door omstandigheden. En nu bijna een jaar getrouwd en iets meer dan een jaar papa en mama. Kan me niks beters voorstellen 🙂
  Pauline onlangs geplaatst…Mama Challenge: Met water spelenMy Profile

 • Reageer Patricia 15 juli 2014 om 08:07

  Gefeliciteerd ! Ik ben met mijn man samen vanaf dat ik 13 was (hij 19) en dat is dit jaar al weer 17 jaar 😀 Eerste vriendje en vriendinnetje en nooit meer bij elkaar weg gegaan. Ondertussen ook 7 jaar getrouwd en een prachtige dochter rijker.
  We hebben veel vrienden die ook aan hun eerste vriendje/vriendinnetje zijn blijven ‘hangen’, vind dat echt geweldig <3 Zo mooi om je hele leven samen mee te maken.

 • Reageer Anneleen 15 juli 2014 om 08:08

  Heel lief!!

 • Reageer Dita 15 juli 2014 om 08:11

  Gefeliciteerd meid! Fijn dat jullie zo gelukkig zijn. Mijn vriend en ik zijn 4,5jaar bij elkaar en ook erg gelukkig 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Recept: pasta salade met balsamicodressingMy Profile

 • Reageer Eline 15 juli 2014 om 08:27

  Ah wat een liefdevolle post, supercute <3
  Eline onlangs geplaatst…Omelet met gerookte zalm en groene aspergesMy Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 15 juli 2014 om 08:35

  Aaah super lief! Wat fijn dat je zo gelukkig bent met je vriend!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #15My Profile

 • Reageer Marleen 15 juli 2014 om 08:37

  Ahh, wat lief! Gefeliciteerd!

 • Reageer Betty 15 juli 2014 om 08:56

  Wauw 9 jaar! Wat ontzettend toevallig weer, want 3x raden hoe lang Maran en ik bij elkaar zijn… 😉 gefeliciteerd! Maak er een hele mooie dag van samen!
  Betty onlangs geplaatst…Mijn zwangerschap: week 30My Profile

  • Reageer Manon 15 juli 2014 om 09:06

   HAHA. Nouja zeg! Ook weer zo typisch hahaha.

 • Reageer Joyce 15 juli 2014 om 08:56

  Gefeliciteerd!

 • Reageer Lauriette 15 juli 2014 om 09:04

  Lief! Gefeliciteerd met jullie jubileum!

 • Reageer Marion 15 juli 2014 om 09:30

  Wat heerlijk om te lezen! Zo mooi! Ik ken het gevoel. Mijn mannetje en ik zijn ook elkaars eerste echte liefde. Ik kan me geen leven zonder hem voorstellen. De helft van mijn leven ben ik al bij hem. 18 jaren in totaal. Sommigen halen hun schouders erover op. Ik blijf het bijzonder vinden. Veel geluk samen met met jouw Robert.
  Marion onlangs geplaatst…Pootje baden in de RijnMy Profile

 • Reageer sandra 15 juli 2014 om 09:45

  Ooh wat lief! Zo leuk om te lezen dat high school sweethearts toch samen blijven :D. Ik wens jullie nog vele mooie jaren met jullie kinderen en kleinkinderen ooit ;).
  sandra onlangs geplaatst…Happy Nails!My Profile

 • Reageer Roos 15 juli 2014 om 09:53

  Wat onwijs vol liefde geschreven! Dat samen oud worden komt vast helemaal goed.
  Roos onlangs geplaatst…Tag: Pregnancy questionsMy Profile

 • Reageer Miranda 15 juli 2014 om 09:58

  Ooh wat lief! Ik herken precies wat je zegt:)
  Mijn man en ik zijn nu bijna 12 jaar samen, waarvan bijna 2 jaar getrouwd:) ik wil echt nooit meer zonder hem en wij maken ook altijd grapjes over wanneer we oud omaatje en opaatje zijn haha!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Help! Ik ben getagd;)My Profile

 • Reageer Jess 15 juli 2014 om 10:00

  Wat een lief blogje. Bijzonder dat jullie elkaars eerste liefde zijn. Zo schattig haha <3 Gefeliciteerd!!!
  Jess onlangs geplaatst…Welkom op http://www.inaflowaroundtheworld.nlMy Profile

 • Reageer Nicole 15 juli 2014 om 10:10

  Wauw wat bijzonder.. ik kreeg mijn eerste echte vriendje pas op mijn 18e maar een aantal vriendjes later vond ik pas de liefde van mijn leven!
  Heel mooi, gefeliciteerd!
  Nicole onlangs geplaatst…Filmpje: Fay 4 maandenMy Profile

 • Reageer Eva | Realitijd 15 juli 2014 om 10:32

  Wauw, dikke proficiat!
  Eva | Realitijd onlangs geplaatst…Miss Sporty – Fabulous EyesMy Profile

 • Reageer Sara 15 juli 2014 om 10:39

  Echt super leuk om te lezen! En prachtig dat jullie nu samen een kindje krijgen. Mijn vriend en ik zijn in september 8 jaar samen, ook sinds mijn 15e. Nu hopen dat wij bij 9 jaar ook zwanger zijn haha! Al staat er bij ons wel eerst een bruiloft in de planning. Ik vind het heel fijn dat we samen volwassen zijn geworden, samen alles meegemaakt. Al krijg ik soms commentaar dat we niet eerst “geleefd” zouden hebben voor we ging settelen. Wij zijn blij dat we al zoveel leuke dingen samen meegemaakt hebben!

  • Reageer Manon 15 juli 2014 om 10:49

   Jaa vind ik ook! We zijn echt samen “opgegroeid” en kennen elkaar door en door, hoe leuk is dat!

 • Reageer Zina 15 juli 2014 om 10:50

  Aaah wat een lieve blogpost! Gefeliciteerd met jullie jubileum 🙂 ikzelf ben vandaag 2,5 jaar samen met mijn vriend, dus we ‘moeten’ nog even om aan die 9 jaar te komen 😉
  Zina onlangs geplaatst…Derek: huilen, lachen en soms allebei tegelijkMy Profile

 • Reageer Marieke 15 juli 2014 om 11:02

  Wat leuk, gefeliciteerd! En hoe leuk, jullie tinnen jubileum vieren jullie gewoon met zijn drietjes..zeker iets om naar uit te kijken! 😉

  Sebas en ik zijn in oktober 9 jaar samen, ik was net een paar dagen 16 😀 Ik was meteen verliefd en wist ook meteen dat dit ‘m was, inmiddels zijn we dus bijna 9 jaar en een prachtige zoon verder en gelukkig zijn we nog steeds happy!

  Geniet van elkaar!
  Marieke onlangs geplaatst…Een onverwachte ontmoetingMy Profile

  • Reageer Manon 15 juli 2014 om 11:23

   Ja, gek om te bedenken dat we volgend jaar met z’n drietjes zijn. Ik was biiiiijna 16 toen ik verkering kreeg met Robert. Wat leuk dat jullie ook 9 jaar samen zijn met een zoon ondertussen ^^!

 • Reageer Ilse 15 juli 2014 om 11:21

  Proficiat!
  Ilse onlangs geplaatst…Quote: My biggest influencesMy Profile

 • Reageer Daisy 15 juli 2014 om 13:46

  Gefeliciteerd! Wat toevallig zeg, mijn vriend en ik zijn as zondag ook 9 jaar samen! En nog steeds happy in love met inmiddels een dochtertje van anderhalf. Gaan jullie nog iets leuks doen saampjes?

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 15 juli 2014 om 14:30

  Nog gefeliciteerd! En die echofoto wow!!

 • Reageer Cindy 15 juli 2014 om 14:30

  Wat een lief artikel zeg! Ik ben nu ruim 5,5 jaar samen met mijn vriend en ook ik wil heel oud met hem worden, zodat we samen kunnen gaan bingoën in het bejaardenhuis. Hij is niet alleen mijn lover, ook mijn beste vriend, mijn maatje, alles! Veel geluk samen!
  Cindy onlangs geplaatst…Essence I Love Extreme Crazy Volume MascaraMy Profile

 • Reageer Eline 15 juli 2014 om 16:21

  Gefeliciteerd !

 • Reageer saskia 15 juli 2014 om 17:11

  Wat geweldig zeg, 9 jaar! Gefeliciteerd!
  saskia onlangs geplaatst…Review: Biodermal zonnecrème voor het gezicht SPF 50+My Profile

 • Reageer Odile 15 juli 2014 om 18:11

  Ach wat een lief stukje! Heerlijk als je na 9 jaar nog zo verliefd bent en binnenkort groeit de liefde voor elkaar denk ik nog meer als je elkaar bezig ziet met jullie kindje 🙂
  Odile onlangs geplaatst…These are a few of my favorite thingsMy Profile

 • Reageer Ilse 16 juli 2014 om 09:34

  Wat lief geschreven, van harte gefeliciteerd! ♡

 • Reageer Silke 18 juli 2014 om 12:42

  Wat ontzettend lief! En tuurlijk kan je zo vroeg de man van je leven tegenkomen. Heb ik hier ook en ondertussen al meer dan 12 jaar gelukkig samen.
  Silke onlangs geplaatst…Eetdagboek #1My Profile

 • Reageer Anoeska 19 juli 2014 om 22:58

  Super lief, gefeliciteerd!
  Anoeska onlangs geplaatst…ANDRÉLON GO FOR TEXTURE BEACH SPRAYMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge