Lifestyle, Persoonlijk

Q&A Update

Hoi! Even tussendoor: we kregen al vaker te horen dat het verwarrend was op Twitter wie er nou aan het tweeten was. Dus we hebben ervoor gekozen om allebei een aparte Twitter aan te maken. We vinden het leuk als jullie ons zouden volgen ^-^. Twitter van Manon (@ManonLWW) en Twitter van Bibian (@BibianLWW). Dankjewel!

In december 2013 kocht ik het beruchte Q&A boekje. Inmiddels zijn we alweer in de maand juli en is de helft van het jaar voorbij! Het leek me leuk om een paar vragen uit het boekje uit te lichten en te laten zien wat ik daar op geantwoord heb. Zo leuk om te bedenken dat ik bij veel vragen volgend jaar zo’n ander antwoord ga geven!

Foto 28-06-14 12 07 48Het lijkt me zo geweldig om vloeiend Frans te kunnen spreken! Ik ben altijd al dol op de Franse taal en als ik in Frankrijk ben kan ik ook gewoon TV kijken zonder er ook maar iets van te begrijpen. Ik vind het zo mooi klinken haha. Ik heb altijd Frans gehad op school, ook toen je het kon laten vallen. Ik was één van de weinigen die Frans koos maar ik vond het gewoon zo leuk. Ik weet nog wel dat ik een 8 op m’n eindexamen had voor het vak haha.

Foto 28-06-14 12 07 02Ik vind Rachel McAdams altijd zo’n leuke actrice. Ik vond haar al geweldig in Mean Girl en the Notebook en een paar maanden geleden heb ik The Vow en About Time gezien waar ik haar ook zo mooi en leuk vond. Ja, zij mag mij wel spelen, als ze bruin haar heeft hahaha. En mijn leven is niet zo spannend maar het wordt sowieso een feel good movie!

Foto 28-06-14 12 06 31Mijn afvalreis met WeightWatchers heeft heel veel bij me “losgemaakt”. Ik ben nu zoals ik wil zijn qua lichaam en ik ben zo trots op wat ik bereikt heb. Toch zou ik, als ik dus terug mocht gaan in de tijd, ervoor zorgen dat ik eerder aan de bel had getrokken en niet zo zwaar en ongezond was geworden. Nee, NOOIT meer!

Foto 28-06-14 12 05 38Tja, moet ik hier nog wat over vertellen? Lijkt me duidelijk volgens mij hahaha.

Foto 28-06-14 12 05 19Soms heb je van die dagen… 28 juni was dus zo’n dag. Ik had een hele leuke dag, daar niet van maar van binnen voelde ik me een beetje down, sip ofzo. Dus het weerbericht voor die dag was een (klein) wolkje waar wel het zonnetje achter scheen!

Als jullie de vraag van 28 juni moesten beantwoorden: “Als jouw gemoedstoestand een weerbericht zou zijn, wat zou dat dan zijn?” Wat zouden jullie dan antwoorden?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Kelly caresse 5 juli 2014 om 07:38

  Ik ben ook dol op frans! Wij komen bijna jaarlijks op vakantie doordat mijn schoonzus er woont en ik koos op de havo ook voor frans. Ben ook met een 8 geslaagd hihi
  Ja weerbericht, heel zonnig met af en toe een donder wolkje (kan niet anders als je donders heet haha)
  Kelly caresse onlangs geplaatst…De draag en meet workshop – het verslagMy Profile

 • Reageer Dita 5 juli 2014 om 09:10

  Leuk om te lezen. Als mijn gemoedstoestand een weerbericht zou zijn zou het nu een zonnetje zijn. Ik geniet volop. Lekker een weekend helemaal niets en maandag naar een Indiaas vriendinnetje. Verder geniet ik van mijn vrije tijd en van het feit dat ik volgend jaar weer aan de slag ga als onderwijsassistent
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juli 2014 #1My Profile

 • Reageer Marion 5 juli 2014 om 09:32

  Wow, wat een leuk boekje. Die wil ik ook!!! Oké, weerbericht van vandaag: “De dag begint met wat lichte sluierbewolking en wat motregen. Later op de dag (fijn dat ik dat al van tevoren weet hè?) breekt gelukkig het zonnetje door. De temperaturen stijgen nog iets verder om vanavond om 22:00 uur hun hoogtepunt te bereiken.” En Manon, dan heb ik het over het voetbal, hoor!!!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: Persoonlijke updateMy Profile

  • Reageer Manon 5 juli 2014 om 09:49

   HAHA wat heb jij een leuk weerberichtje vandaag en fijn dat je al weet dat de zon door gaat breken met je hoogtepunt vanavond 😉

 • Reageer Shirley 5 juli 2014 om 09:54

  Ik had zo’n boekje en vulde de eerste week in. Na het maanden niet meer te hebben bijgehouden heb ik hem laatst uit frustratie weggegooid. Haha.
  Shirley onlangs geplaatst…Nuna PEPP™ luxx: hoe bevalt ‘ie?My Profile

 • Reageer Eline 5 juli 2014 om 10:06

  Turbulente windstorm met een felle zon! Mijn leven is chaotisch op het moment maar uiteindelijk wel positief, vandaar!
  Eline onlangs geplaatst…Bloedprikken en naar de internistMy Profile

 • Reageer Miranda 5 juli 2014 om 11:00

  Wat een leuk boekje:) die wil ik ook wel!
  Mijn weerbericht is bewolkt. Zo voel ik me. Ik hoop op zonneschijn want vanavond geef ik een bbq haha!
  Miranda onlangs geplaatst…Waarom zou je water drinken?My Profile

 • Reageer Jess 5 juli 2014 om 12:18

  Ik had ook zo’n soort boekje maar ben heel slecht in het volhouden van dat soort dingen. Oeps! Wel een leuk idee om er zo een blogje over te maken.
  Jess onlangs geplaatst…Instagram diary #32My Profile

 • Reageer Remy | BakingBeautyNL 5 juli 2014 om 15:41

  Haha, wat een leuk boekje zeg! Ik zou wel vloeiend Spaans willen praten. Dat lijkt mij een mooie taal.
  Remy | BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Hot or not: de hippe versie van de waterschoenMy Profile

 • Reageer Wendy (B) 5 juli 2014 om 16:38

  Als ik veel zou lusten qua eten, zou ik ook een aantal kilotjes kwijt willen.

 • Reageer Jennifer 5 juli 2014 om 17:05

  Ik heb dat boekje ook! Ik vind het zelf ook heerlijk om alles in te vullen en terug te kijken. Kan niet wachten tot volgend jaar om te zien hoe ik de vragen dan zal beantwoorden!

  Vandaag is mijn stemming als weerbericht een 24-uur lange miezerbui met donderwolken en bliksem. Helaas. Op 28 juni zelf was het gelukkig een zonnetje, maar vandaag voel ik me in de zeik gezet en volgens mij ben ik ook nog nooit zo boos geweest. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Studentfood: BreekbroodMy Profile

  • Reageer Manon 5 juli 2014 om 17:46

   Oh dat is niet leuk 🙁 Inderdaad: achter de wolken schijnt de zon!

 • Reageer Nicole 5 juli 2014 om 18:29

  Oh ik hou helemaal niet van Frans haha.. Spaans is meer mijn taal 😉
  En ik kan me voorstellen dat je helemaal uitkijkt naar de baby! Zo spannend is dat…
  Hier een waterig zonnetje (zoals in de ochtend)
  Nicole onlangs geplaatst…Tag: musicalsMy Profile

 • Reageer Jenn 5 juli 2014 om 20:12

  Leuk boekje! Mijn weerbericht van vandaag: bewolkt, grijzig, maar niet heel spannend. Rustig.
  Jenn onlangs geplaatst…Sharing Saturday #9My Profile

 • Reageer Suzanne 6 juli 2014 om 11:04

  Wat een leuk artikel, op dit moment zou ik een zonnetje zijn dat straalt, want ik voel me op het moment zo waanzinnig goed en verliefd!
  Suzanne onlangs geplaatst…SuzanneSue says GoodbyeMy Profile

  • Reageer Manon 6 juli 2014 om 13:17

   Ah dat is fijn om te horen Suus ^^

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge