Fashion, New In

Shoplog Primark

Zoals jullie konden lezen afgelopen maandag in mijn kijkje, waren mijn vriend en ik spontaan even langs de Primark gegaan. En je kan de Primark natuurlijk niet verlaten zonder wat te kopen.

primark1Allereerst kocht ik een witte strapless top. Deze ga ik niet zo dragen maar onder dat knalroze hemdje dat ik in Antwerpen kocht. Deze schijnt namelijk nogal door en een gewoon hemdje eronder is niet mooi. Dan kocht ik deze zomer pyjama omdat ik het liefst slaap met wat aan en een gewone pyjama is zo warm. Dan deze wit met gele top, je kent hem waarschijnlijk al, want ik heb hem al. Maar omdat hij nog maar €3,00 was kon ik hem niet laten hangen, want hij is zo fijn!

primark2 Dan kocht ik nog dit witte gebreide vest, je ziet het op de foto niet maar hij heeft vleermuismouwen zodat hij een beetje baggy valt. Dan als laatste nog deze chill trui, hij was ook nog maar €3,00 en dus ging deze ook mijn mandje in.

primark3Ik had nog niet genoeg tassen dus hoppatee, moest deze ook met me mee. Ik ben nogal van de franjes en omdat mijn andere franjetas het begeven had vond ik dit een leuk nieuw exemplaar. Dan was het ook tijd voor een nieuwe portemonnee en dit keer koos ik voor roze in plaats van zwart, is toch handiger vinden in een donkere tas. Ook neem ik altijd deze sokjes mee, handig voor in All Stars of Vans!

primark4 We gingen ook even door de kinderafdeling maar het viel heel erg tegen, wel kocht ik dit leuke grijze vest, sokken en 3 pyjama pakjes. Als hij deze aan heeft is die toch weer even mijn kleine baby haha. Verder kocht ik deze tubesjaal voor River, hij komt van de Gina Tricot en was maar €3,00. Goh wat hebben ze in Duitsland toch met 3 haha. Hij is dus eigenlijk niet voor kinderen maar ik heb een hele handige zus en die gaat er 2 kleine van maken, happy me!

primark5Als laatste ook nog even langs de herenafdeling maar ook hier was niet heel veel soeps maar we hebben wel deze gave nep Vans kunnen bemachtigen, hoe leuk! Verder nog een basic koraal oranje shirt en een V-hals met print.

Dit waren onze aankoopjes van en spontaan mini middagje bij Primark. Wat vinden jullie van onze aankoopjes?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Vanessa 15 juli 2014 om 13:10

  Leuke aankoopjes! Ik vind je pyjama en portemonnee heel mooi. Die Vans voor je vriend zijn ook cool!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips voor witte tandenMy Profile

 • Reageer lou 15 juli 2014 om 13:16

  Leuke aankoopjes! Ik vind Essen altijd zo ver rijden en dat terwijl ik in Arnhem woon… haha! Dan maar naar Nijmegen en straks is er hier ook een. 🙂

 • Reageer Sara 15 juli 2014 om 13:45

  Leuk hoor! Ik woon in het westen van Nederland, dus Essen is zo ver weg! Toen we van de winter naar Winterberg gingen kwam we er langs, maar waren we te moe haha.

 • Reageer Daisy 15 juli 2014 om 13:47

  Zo verleidelijk he die afprijzingen ! haha leuke dingen geshopt!

 • Reageer Cindy 15 juli 2014 om 13:53

  Dat gebreide vest is zo leuk!
  Cindy onlangs geplaatst…Essence I Love Extreme Crazy Volume MascaraMy Profile

 • Reageer Marion 15 juli 2014 om 14:50

  Ik ben zooooo blij dat hier in de buurt geen Primark zit. Al schijnt ‘ie in Arnhem te komen? Ik vind de sjaal wel heel erg leuk! En het gele truitje. En de witgele top. En… 😛
  Marion onlangs geplaatst…Pootje baden in de RijnMy Profile

 • Reageer Dita 15 juli 2014 om 14:54

  Wat een leuke aankoopjes. Die vans voor je vriend zijn leuk!
  Dita onlangs geplaatst…Flow vakantieboekMy Profile

 • Reageer Eline 15 juli 2014 om 16:11

  mooie koopjes!

 • Reageer Joyce 15 juli 2014 om 16:16

  Leuke spullen allemaal 🙂
  Wij wonen niet zo dicht bij de Primark, maar ik ga met de volgende kinderbijslag mijn slag eens slaan 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Diner – Kip cashewMy Profile

 • Reageer Bertine 15 juli 2014 om 16:44

  wat een leuke dingen heb je gekocht!

 • Reageer Denies 15 juli 2014 om 17:12

  Goed geslaagd! Toffe schoenen voor je vriend en dat sjaaltje voor River is echt te leuk! Handig zo’n zus trouwens 😉
  Denies onlangs geplaatst…14 juli 2014 Hoera!My Profile

 • Reageer Eline 15 juli 2014 om 17:50

  Die pyamapakjes zijn zo schattig bij kleintjes <3
  Eline onlangs geplaatst…Omelet met gerookte zalm en groene aspergesMy Profile

 • Reageer Monique 15 juli 2014 om 17:59

  Hele leuke aankoopjes! Vooral de portemonnee en de Vans voor je vriend vind ik erg gaaf. Hier in Eindhoven zit ook een Primark en ik moet daar gewoon niet te vaak naar binnen lopen, want ik kom altijd wel met iets naar buiten!
  Monique onlangs geplaatst…Lise’s Outfits #2My Profile

 • Reageer Petra 15 juli 2014 om 21:41

  Ik zag dat shirt met de gele mouwen en dacht al ‘he die had ze toch al’ hahaha. Leuke tas.
  Van het weekend ben ik even snel naar de Primark in Eindhoven geweest maar dat viel het me tegen. Vooral voor de kids had ik meer verwacht.
  Petra onlangs geplaatst…Genoten van het WK voetbalMy Profile

 • Reageer Mirjam 15 juli 2014 om 21:53

  Ah ik moet snel eens naar de Primark, wat een leuke dingen heb je gekocht! 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…OPI lanceert nieuwe najaar/wintercollectie 2014My Profile

 • Reageer Nicole 15 juli 2014 om 22:17

  Altijd leuk spontane shopsessies..!
  Die tube sjaal is gaaaaaf!
  Nicole onlangs geplaatst…Hiep hiep hoera!My Profile

 • Reageer Jenny 16 juli 2014 om 10:59

  Gaaf die gympen!!
  Jenny onlangs geplaatst…Recept: ketjap kip met bruine bonenMy Profile

 • Reageer Anneleen 16 juli 2014 om 14:37

  Leuke zomerse spulletjes!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge