Persoonlijk, Tags

TAG: 15 dingen die niemand vraagt

tag15
Ik was laatst een beetje aan het rondsurfen op het internet toen ik deze tag tegen kwam. Ik bewaarde de vragen maar nu weet ik helaas niet meer van wie deze tag afkomstig is. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik vond het een keer eens iets anders dan anders en daarom vulde ik deze in!

1. Slaap je met de deuren van de kledingkast open of dicht?
We hebben niet echt een kledingkast zoals wij die allemaal kennen. Deze moet nog komen en dus hebben we nu een soort ladekast. De lades zijn meestal dicht, soms zijn deze open maar dan heb ik het setje kleren die ik aan wil de volgende dag erover heen hangen.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Heel af en toe, als het bijvoorbeeld een leuk merkje is maar niet als het gewoon van het hotel zelf is. Ik heb genoeg mini’s in de kast liggen van toen ik nog lid was van al die beautyboxen dus heb ik ze niet meer nodig. Tegenwoordig kan je makkelijk kleine flesjes kopen en ze vullen met je favoriet!

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Haha, nee nog nooit. Ik zou ook totaal niet weten wat ik ermee zou moeten. Kijk als je met je vrienden een soort kroeg/keet heb dan begrijp ik het nog enigszins maar dan nog, het is niet van jou dus kan je er beter gewoon vanaf blijven nietwaar?!

4. Gebruik je to-do-lijstjes?
Oh, ik houd van lijstjes. Lijstjes voor de boodschappen, voor de blog, voor vakantie, voor het shoppen. Ja ik gebruik ze heel vaak!

5. Heb je sproeten?
Ja, heel veel. Vooral mijn gezicht is bezaaid met sproetjes, hele lichte. Zodra ik een paar dagen van de zon genoten heb, zul je ze steeds duidelijker gaan zien. Ook op een schouder heb ik wat sproetjes, maar mijn gezicht spant de kroon!

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Hahaha, lekkere vraag… Ja dat heb ik wel eens gedaan. Niet echt helemaal in de bosjes, meer ernaast, erbij, ertussen hahaha. En dan vooral in een niet al te nuchtere toestand tijdens carnaval. En dat is héél lang geleden!

7. Hoe groot is je/jullie bed?
Wij hebben best een smal bed, ons bed is 1.40m en dus best krapjes. We willen ooit graag een groter bed omdat River soms wel eens tussen ons in kruipt en we dan helemaal krap liggen. Het is nu meer een moetje, maar ik hoop ooit een mooi en groot bed te kopen!

8. Ben je lui?
Mmm, soms ben ik lui. Ik werk best veel en hard al vind ik het zelf maar tussen de bedrijven door vind ik het heerlijk om niks te doen. Om de afwas te laten staan, de kruimels op de grond te negeren en gewoon lekker niks te doen en op de bank te hangen!

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Dat ik enorm honger heb en dat ik net toch echt twee boterhammen naar binnen heb gewerkt, kom op ga weg stomme honger!

10. Kauw je op pennen en potloden?
Ja, haha vroeger heel erg en nu wat minder maar dat komt meer omdat ik vrijwel niet zo vaak meer schrijf en om nou op de laptop of iPad te kauwen…

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, nooit. Ik vond en vind het verschrikkelijk!

12. Kijk je nog steeds wel eens naar tekenfilms?
Ja, maar dat is meer omdat River het ook kijkt. Nijntje, Bumba, Het Zandkasteel dat soort dingen. En ach, soms is het best nog wel eens geinig!

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nee, nooit.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ik dans heel vaak als er muziek op staat en dan lekker met River in mijn armen daldeejen hahaha. Meezingen kan ik ook heel goed, vraag maar aan de buren!

15. Weet je hoe je het oliepijl van je auto moet checken?
Natuurlijk! Klinkt overtuigend hé? Nee, ik heb het laatst nog een keer gedaan samen met mijn vader, dus vandaar dat ik het nog weet. Had het me geen maand geleden gevraagd want dan had ik je met open mond zitten aanstaren!

Dat was alweer de tag, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Een keer eens wat andere vragen dan de standaard vragen. En nu ben ik natuurlijk ook super nieuwsgierig dus voor jullie ook de vraag: “Dans je wel eens al er geen muziek te horen is?”

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Joyce 6 juli 2014 om 06:43

  Leuke tag! En ja ik dans wel eens aps er geen muziek te horen is. Ik ben dan wel zelf aan het zingen 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Groene pesto pastaMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 6 juli 2014 om 07:28

  Heel toevallig heb ik deze tag ook ingepland staan voor volgende week haha zo leuk! Gekke vragen maar wel voor weetjes waarmee je iemand beter leert kennen. Leuk ingevuld!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Outfit: Toen ik me nog van geen aanzoek bewust wasMy Profile

 • Reageer Gwen 6 juli 2014 om 07:38

  Leuk om te lezen! Ik had hem vorige wk online of de wk ervoor, wie weet las je hem bij mij 😉
  Gwen onlangs geplaatst…De wasMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 6 juli 2014 om 21:14

   Ohh dat kan inderdaad zomaar kloppen!

 • Reageer Dita 6 juli 2014 om 07:55

  Wat een leuke tag! En nee ik dans niet als er geen muziek te horen is 😉
  Dita onlangs geplaatst…Geshopt bij Buiten de lijntjesMy Profile

 • Reageer Eline 6 juli 2014 om 10:08

  Ja tijdens het koken doe ik regelmatig een paar pasjes!
  Eline onlangs geplaatst…Gestoofde prei met zoetzure garnalenMy Profile

 • Reageer Jess 6 juli 2014 om 10:20

  Leuke tag! Ik dans rustig zonder muziek. Ik doe wel gekkere dingen haha
  Jess onlangs geplaatst…5 inbrekerintriges waar ik me stiekem kapot voor schaam…My Profile

 • Reageer Miranda 6 juli 2014 om 10:55

  Leuke tag! Ik ben pas geleden nog getagd om deze in te vullen, dus heb hem al in de planning staan:)
  Miranda onlangs geplaatst…Hoe gek ben jij met jouw huisdier? Een tag!My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 6 juli 2014 om 21:14

   Oh wat leuk, ik ben benieuwd!

 • Reageer Marion 6 juli 2014 om 12:34

  Deze is erg leuk hè! Ik heb ‘m een hele poos terug ook een keer gedaan. Ik weet nog dat ik die eerste vraag zo raar vond. Wie slaapt er nou met de kastdeuren open. Blijkt dat er heel veel mensen zijn die dat doen :-O
  Marion onlangs geplaatst…The Day AfterMy Profile

 • Reageer Petra 6 juli 2014 om 21:14

  Hij is leuk! Vragen die je niet snel stelt, het zou niet in me opkomen maar van het toch leuk is om te antwoorden van te weten. Ik dans vaak zat met dochterlief zonder muziek. Daar zorgen we dan zelf voor. Heb net nog met haar in de regen staan dansen terwijl ik ‘singing in the rain’ zong 🙂
  Petra onlangs geplaatst…Ik ben burgerlijk!My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 6 juli 2014 om 21:15

   Hahaha zo grappig, heerlijk om met je kinderen zulke kleine dingetjes te doen!

 • Reageer Saskia 6 juli 2014 om 21:32

  Leukleuk! Deze tag is even wat anders en heel leuk om te lezen! Erg leuk ingevuld ook 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…New in: Mooie Roze I-Pad Hoes + tips!My Profile

 • Reageer Kathleen 7 juli 2014 om 19:57

  Haha! Zalige vragen! Ik ben niet zo’n danser, want ik heb absoluut geen gevoel voor ritme, dus nee, zonder muziek dans ik al helemaal niet.
  Kathleen onlangs geplaatst…Ask me anythingMy Profile

 • Reageer Jenn 10 juli 2014 om 00:19

  Leuk om te lezen. IK heb deze vragen ook eens ingevuld, maar als ik het goed heb was mijn lijst langer…
  Jenn onlangs geplaatst…Het leed dat solliciteren heetMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge