Persoonlijk

Totally Me

Op Pinterest zie ik vaak plaatjes voorbij komen met het opschrift: OMG That’s Totally Me. Dat blijkt een Tumblr te zijn met allemaal plaatjes met kreten erop die op mensen kunnen slaan. Ik had er een paar verzameld die echt op mijn lijf geschreven staan en het leek me wel leuk om die te delen met wat persoonlijk commentaar erbij.

omg1Klinkt misschien heel zielig maar ik heb niet echt veel vriendinnen. Maar ik ben er juist blij mee! Ik ben niet het type persoon die met 10 meiden BFF’s kan zijn. Al die vriendschappen die je moet onderhouden, nee daar heb ik geen zin in en ik besteed liever 10 uur aan één goede vriendin dan één uur voor 10 vriendinnen. Ik heb mijn eigen kleine kringetje en ik ben meer dan happy!

omg2Moet ik hier meer over vertellen? Ik ben een crazy cat lady haha.

omg3Even een “negatieve”. Ik HAAT het als mensen te laat zijn, ook al is het maar 5 minuten, je kunt toch op tijd komen? Ook vind ik het stom als je afgesproken hebt met iemand en diegene zegt af. Ik ben zo’n iemand die een uur van te voren “klaar” om te gaan is. Zit je dan met je leuke outfit en helemaal in de make-up, thuis, op de bank.

omg4HAHA, die eerste is ZO van toepassing. Ik heb een groepsapp met Bibian en mijn zusje Lizanne… Meer zeg ik niet! En het tweede plaatje, tja, ik ben nou eenmaal een vrolijk typ van mezelf. Natuurlijk heb ik ook zo mijn down-dagen maar over het algemeen ben ik happy.

omg5Oh, uuuurenlang in bad, heerlijk! (Bathes is volgens mij verkeerd gespeld maar ik maak die plaatjes niet ;).) En dan het tweede plaatje: ik wil nooit douchen maar als ik er eenmaal onder sta heb ik er zo’n moeite om er onder uit te komen haha.

omg6Deze twee zijn echt typisch Manon. In de zomer lees ik zo 15 boeken in een paar weken en daarna stopt het gewoon. Ook leg ik altijd mijn outfit klaar voor de volgende dag als ik een afspraak heb of ik ga de deur uit, scheelt zoveel stress in de ochtend haha.

omg7Ieder meisje heeft dit toch wel…

omg8Ook eentje voor mijn liefde ♥! Een droom van mij is om te mogen trouwen…

omg9Wat kan ik zeggen… Ik HOU gewoon van eten.

omg10Als ik thuis ben loop ik eigenlijk alleen maar in jogging/pyjamabroeken, een spijkerbroek zit toch niet lekker op de bank? En ja, ik hou van lekker slapen, het hoeft niet lang maar slapen op zich is heerlijk!

 Welke van deze plaatjes slaat het meeste op jou?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Miranda 30 juli 2014 om 08:28

  Wat een grappige plaatjes! Ik zag ze al eens eerder voorbij komen, er is ook een tag van.
  Leuk, misschien ga ik ook maar eens een paar plaatjes uitzoeken:)

  Leuk artikel!
  Miranda onlangs geplaatst…Review; boeken die ik lasMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 30 juli 2014 om 08:34

  Haha zoveel dingen zijn voor mij zo herkenbaar! met boeken lezen dan lees ik of ineens een boek uit, of inderdaad maanden niet. En ja ik hou ook zo van lekker eten haha, als ik eenmaal begin met snoepen is er soms geen einde meer dus dan probeer ik het maar te vermijden of meer te sporten. En jup de lazy sweatpants, helemaal ook mijn ding 😀 Leuk artikel dit!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Wedding wednesday : Mannen in pak gezwijmelMy Profile

 • Reageer Dita 30 juli 2014 om 09:05

  Oh wat heerlijk, alles, behalve het trouwen past ook echt bij mij. Grappig! Ik heb ook niet veel vriendinnen. 3 Beste vriendinnen die ik al jaren ken en mijn collega’s zijn ook een soort van vriendinnen geworden 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe aankopen van de HemaMy Profile

 • Reageer Vanessa 30 juli 2014 om 09:13

  Leuk en herkenbaar! Ik leg ook altijd de avond voordien mijn kleding klaar, ik ga graag in bad en thuis draag ik ook het liefst een jogging of pyjamabroek!
  Vanessa onlangs geplaatst…Shoplog PrimarkMy Profile

 • Reageer Marion 30 juli 2014 om 09:19

  Haha, leuk! Nou, op dit moment de onderste twee! En ik heb ook een pokkehekel aan mensen die te laat komen. Ik kom zelf nooit te laat 😀
  Marion onlangs geplaatst…The InvitationMy Profile

 • Reageer Joyce 30 juli 2014 om 09:28

  Op een paar na kon het mijn lijstje zijn haha! Leuk om te zien

 • Reageer Eline 30 juli 2014 om 10:27

  Dit had zo mijn lijstje kunnen zijn 😛
  Eline onlangs geplaatst…Omelet uit een ramekinMy Profile

 • Reageer Cindy 30 juli 2014 om 16:10

  Wedding day, lazy sweatpants, like sleeping, kast vol kleding, zomerjurkjes… Wat herkenbaar allemaal. Soms vind ik het heerlijk om de hele dag op zo’n site te snuffelen en dan te denken: “Hé, dat heb ik en dat heb ik en dat herken ik” haha. Vrouwendingetje?
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – juli #5My Profile

 • Reageer kim 30 juli 2014 om 19:55

  Wat leuk! 🙂 veel dingen zijn ook voor mij herkenbaar. Ik heb wel veel ‘vriendinnen’, dat komt omdat ik altijd in de chiro gezeten heb en ook 4 jaar als leiding, en al mijn goeie vriendinnen zaten daar ook in. Nu heb ik niet echt vriendinnen buiten die groep, en wordt bijna alles in die groep gedaan. Waardoor je natuurlijk ook vaak op stap bent met mensen waar je zelf misschien niet voor zou kiezen. Bovendien vind ik het ook niet zo fijn om altijd in zo’n grote groep te zijn. Het is allemaal nogal oppervlakkig voor mij. En zo’n grote groep ga je bijvoorbeeld niet zomaar alles delen. En de dingen die zij vaak doen (vaak uitgaan) vind ik ook niet meer zo fijn… Heel lastig! Ik heb nu wel een meisje beter leren kennen waar ik het heel goed mee kan vinden en ik merk dat ik 1 op 1 relaties of kleine groepjes van 3 of 4 veel leuker vind. Echte vriendinnen, weten wat je aan elkaar hebt… Daarom ben ik soms zelfs een beetje ‘jaloers’ op jou en Bibian, het lijkt me super om zo’n beste vriendin te hebben waar je het zo goed mee kan vinden en veel samen mee kan doen en weet dat je altijd op haar kan rekenen. Helemaal niet zielig maar juist heel bijzonder vind ik! Koester jullie vriendschap maar 😉
  kim onlangs geplaatst…TMI-tag: deel 2My Profile

 • Reageer Nicole 31 juli 2014 om 09:01

  Hahaha ik moet zo lachen om die van te laat zijn.. Ik had dat ook heel erg maar nu ik een kindje heb merk ik dat er weinig te plannen valt.. Doe ik alles ruim op tijd.. heeft ze opeens honger of een poepluier of… haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Spelen met je baby: 0-2 maandMy Profile

 • Reageer Jenn 31 juli 2014 om 17:45

  Haha, ze zijn bijna allemaal wel herkenbaar, leuk!
  Jenn onlangs geplaatst…De afloop van de 100 things challengeMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge