Food, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #26

wwupdate
Het leek me wel weer eens leuk om een update te schrijven over Weight Watchers. Zoals jullie in mijn vorige update hebben kunnen lezen bleef ik een beetje hangen op hetzelfde gewicht. Ik had de motivatie niet om te minderen maar het leek me ook goed voor mijn lichaam om even pas op de plaats te maken en even te stabiliseren. De motivatie is helaas nog niet helemaal terug. Ik moet laatste tijd regelmatig werken op de weegdagen en dat helpt natuurlijk ook niet altijd mee. Ik heb dus besloten om mijn abonnement op te zeggen en gewoon naar de cursus te gaan en daar te betalen.

Het is natuurlijk hartstikke zonde om voor een cursus €10,- te betalen terwijl ik op dat tijdstip loop te zwoegen op mijn werk. Gelukkig heb je bij Weight Watchers meerdere opties dus ik ben helemaal blij. Maar nu, hoe zie ik het nu verder? Een meisje die ik ken, is laatst bevallen van haar tweede kindje en is van plan ook weer te starten met WW en leek het me dus een goed plan om met haar weer voor de volle 100% ervoor te gaan. Ik ga nog op vakantie en heb dus voor mezelf besloten om na de vakantie weer die-hard mijn best te gaan doen en die laatste stomme kilootjes, want dat zijn het, er nog af te krijgen. Dat ik net als Manon dit jaar mijn voor- en na foto’s op de blog kan laten zien, en eindelijk de titel lifetime-member te krijgen!

Voor degene die nog wel super gemotiveerd zijn heb ik hieronder mijn lievelings recepten opgesomt, mocht je iets van onze recepten maken vergeet ons dan niet te taggen (@bibianislief of @manonislief op Instagram of @BibianManon op Twitter, vinden we leuk om te zien)!

guacemole11. Deze heerlijke Nasi Goreng van Manon, net even anders maar oh zo super lekker. Als je van de buitenlandse keuken houdt, is dit zeker een aanrader. Waarom naar de Chinees gaan als je het zelf thuis ook kan maken?
2. Dan deze guacemole, op een broodje, cracker of op toast. En zelfs bij een wrap is deze guacemole zeker een aanrader!
3. Dan geen recept maar al onze favorieten tijdens de Weight Watchers periode komen in dit artikel voorbij!
4. Save the best for last zeggen ze altijd, en dat is zeker waar bij deze overheerlijke ricotta pancakes! Die moet je een keer geproefd hebben!

Ik hoop dat jullie de recepten eens gaan proberen en dat er nog vele kilo’s af zullen vliegen, en ook bij mij!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

8 reacties

 • Reageer Marjon 4 juli 2014 om 13:52

  Ik ben juist deze week weer met volle moed begonnen. Weekmenu erbij gemaakt en veel 0 punten fruit/groente om mee te snacken.
  Het recept van nasi goreng ziet er lekker uit, die zet ik voor volgende week op het menu!
  Balen dat het even niet lekker lukt, maar soms is het ook gewoon even genoeg voor je lichaam. Beter straks met nieuwe energie,dan nu blijven aanrommelen, toch?!

 • Reageer milou | Shimmer-Pie 4 juli 2014 om 14:04

  Super goed dat je het toch weer wilt gaan oppakken!
  Ik weet zeker dat je het kan, je bent al zo ver gekomen! 🙂
  milou | Shimmer-Pie onlangs geplaatst…FOOD FRIDAY: CEASER SALADEMy Profile

 • Reageer Marion 4 juli 2014 om 14:38

  Goed zo, eerst lekker genieten van je vakantie! En voor daarna: veel succes!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: Persoonlijke updateMy Profile

 • Reageer Rachel Kromdijk 4 juli 2014 om 15:02

  goed bezig meid geniet van je vakantie en nog veel succes x

 • Reageer Eline 4 juli 2014 om 15:03

  Succes bibian, die laatste kilo’s gaan je lukken!
  Eline onlangs geplaatst…Bloedprikken en naar de internistMy Profile

 • Reageer Monique 4 juli 2014 om 16:17

  Lekker genieten op vakantie en daarna er weer voor de volle 100% tegenaan. Je kan het!
  Monique onlangs geplaatst…Vlog Friday – Een dagje naar de Efteling!My Profile

 • Reageer Miranda 4 juli 2014 om 16:32

  super goed om te lezen dat je het weer gaat oppakken. Ik weet zeker dat het je gaat lukken, volgens mij is je mindset nu helemaal goed, de knop lijkt om:) succes!
  Miranda onlangs geplaatst…Artikelen die ik las; Favorite FridayMy Profile

 • Reageer Nicole 5 juli 2014 om 00:24

  Je kunt het meis!!
  Bedankt voor het delen..
  Nicole onlangs geplaatst…Eerste kinderbijslagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge