Moeder zijn, Persoonlijk, Zwanger

Zwanger in de Zomer

zwangerindezomer
We hebben al een paar warme dagen gehad en op die dagen vond ik het zwanger zijn niet heel prettig. Ik weet niet, maar ik heb het veel warmer en ik voel me gewoon iets minder comfortabel met de felle zon op m’n snoet. Toch kon ik 10 redenen bedenken waarom zwanger zijn in de zomer niet eens zo heel vervelend is!

✸ Opgezwollen voeten: ik heb er af en toe last van hoor. Ideaal dat je dan gewoon flipflopjes aan kunt trekken of je sandaaltjes op een gaatje losser kunt doen in plaats van dikke sokken en leren laarzen!
✸ Slapen doe je ook niet zo best, in ieder geval, ik niet! Wallen? No problem. Gewoon die enorm grote zonnebril op je neus zetten!
✸ Hangen op de tuinstoel, in slaap vallen op de bank, dat valt niet eens zo op want iedereen is lamlendig, lui en moe met heet weer.
✸ IJS! Raketjes, Festini peer, Calippo’s en af en toe een Magnum. Prima zwangerschapsverslavingen in de zomer hoor. En het mag want je bent tenslotte zwanger.
✸ Ik ben (gelukkig) nog niet zo ver maar ik heb al vernomen dat je tijdens een heftige niesbui een beetje kunt lekken down-under. Maakt niks uit, in de zee bevinden zich nog wel meer dingen wat je niet wilt weten. Dat drupje van jou maakt dan ook niet zoveel meer uit!
✸ Jij hebt geen bijzettafeltjes meer nodig. Die dikke buik fungeert prima als tafeltje voor je virgin-mojito of cosmo!
✸ Een beetje aandikken kan geen kwaad. Zo krijg jij in ieder geval de comfortabelste en koelste plekjes aangeboden in huis, jij hebt ’t immers o, zo zwaar en last van de hitte ;). Misbruik van maken!
✸ “Goed drinken hoor!” Hopelijk vliegen de drankjes je om de oren want vooral met dit weer moet je niet vergeten goed te drinken. Heerlijk, laat je maar goed verwennen en vraag vooral om extra ijsblokjes!
✸ Een beetje pronken met je mooie buikje in je bikini. Showen die handel. Ik ben in ieder geval trots op m’n babybuik ^-^.

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Jess 24 juli 2014 om 07:01

  Thanks! Dit blogje had ik even nodig wantij word momenteel echt niet blij van dat warme weer met m’n dikke buik.
  Jess onlangs geplaatst…Zwangerige updateMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 24 juli 2014 om 07:21

  Hahaha wat grappig en leuk geschreven! Ik was vorig jaar zomer al flink zwanger dus ik herken een heleboel dingen, dat lamlendige gevoel valt inderdaad minder op en kleding is ook wat makkelijker omdat een je minder draagt 🙂

 • Reageer Dita 24 juli 2014 om 08:42

  Haha, leuk geschreven! Het lijkt me wel erg warm maar dit zijn ook wel fijne dingen ervan. En trots mag je zeker zijn!
  Dita onlangs geplaatst…Verhuizen #2My Profile

 • Reageer Vanessa 24 juli 2014 om 09:26

  Grappig om te lezen! Zwanger zijn met dit weer lijkt me idd niet zo fijn, maar goed dat je toch een aantal voordelen hebt kunnen benoemen 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Let’s talk: Wel of geen make-up op een warme zomerdag?My Profile

 • Reageer Sophie 24 juli 2014 om 10:18

  Wat een leuk artikel , en ook zo leuk geschreven! Xx

 • Reageer Betty 24 juli 2014 om 11:33

  Haha, nou je hebt er inderdaad heel wat positiefs van gemaakt! Ik vind het maar bagger met die hitte en die watermeloen als buik.

  Al zou ik me denk ik ook niet heel comfortabel voelen door mezelf nu in een spijkerbroek, trui en laarzen te moeten wurmen inderdaad… Hmm…
  Toch hoop ik stiekem dat het weer heel snel omslaat en we weer weken van bewolking, 22 graden, regen en hier en daar een opklaring krijgen 😉
  Betty onlangs geplaatst…De zwangerschapsshoot!My Profile

 • Reageer Roos 24 juli 2014 om 12:29

  Wat fijn dat je er iets positiefs van hebt gemaakt. Ik zit namelijk hard te zuchten en te steunen met dit warme weer 😉
  Roos onlangs geplaatst…Rustig aanMy Profile

 • Reageer Sara 24 juli 2014 om 13:43

  Haha leuk geschreven! Ik snap dat de hitte wel lastig is, want dat is voor niet-zwangere al vervelend soms. Maar toch lijkt het fijner dan in de winter als je al die laagjes en jas over je buik heen moet krijgen! Nu kan je een luchtige top aan en pronken met die mooie buik!

 • Reageer Angela 24 juli 2014 om 13:43

  Ah fijn om te weten dat er meer zwangeren zijn die de warme dagen best pittig vinden. Leuk dat je er zo’n positieve draai aan geeft haha!
  Angela onlangs geplaatst…Mijn zwangerschaps-essentialsMy Profile

 • Reageer Anoeska 24 juli 2014 om 16:59

  Haha leuk om te lezen!
  Anoeska onlangs geplaatst…YOGHURT BARNMy Profile

 • Reageer Odile 24 juli 2014 om 18:47

  Leuk geschreven! Van de slippers is zeker waar. Ik ben bevallen in november, mijn voeten waren toen zo opgezwollen dat ik nieuwe schoenen moest kopen omdat mn oude mijn voeten helemaal afknelde. Moest ze zelfs 3 maten groter kopen!
  Vond de dagen dat het 35 graden was toch best zwaar hoor haha
  Odile onlangs geplaatst…14 beginnersfouten die elke ouder maaktMy Profile

 • Reageer Nicole 24 juli 2014 om 22:31

  Geweldig lijstje! Zou bijna zwanger willen zijn nu 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Het leed dat fruitvliegjes heetMy Profile

 • Reageer Eline 25 juli 2014 om 09:42

  Goed dat je trots bent op je mooie buik!
  Eline onlangs geplaatst…Heerlijke bietensaladeMy Profile

 • Reageer Joyce 26 juli 2014 om 13:58

  Haha leuk blogje zo!!
  Joyce onlangs geplaatst…VLOG: Luuk’s eerste hapjeMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge