Filmpje, Moeder zijn, Zwanger

ZWANGER: Filmpje – Week 21

21WEEK
Week 21 van mijn zwangerschap zit er al op. Ik ben alweer op de helft van het tweede trimester! Wat gaat dat snel eigenlijk… Ik kan me de dag van de zwangerschapstest nog zo herinneren en nu loop ik alweer 22 weken rond met een kleine frummel in mijn buik.

Ik heb weer een filmpje opgenomen waarin ik vertel hoe het in week 21 allemaal verlopen is. Een bezoekje aan de verloskundige, bevallingsangst en ook een klein feestje stonden op het programma afgelopen week.

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Marion 18 juli 2014 om 12:34

  Mooie buik heb je! Fijn dat het allemaal zo goed gaat joh. Hoop dat je niet teveel last hebt van de warmte. Doe rustig aan!
  Marion onlangs geplaatst…Wie ben ik?My Profile

 • Reageer Cp 18 juli 2014 om 12:34

  Mooie buik! Zalig dat alles zo goed verloopt! Ik had ook veel bang voor de bevalling (uiteindelijk is het wel een keizersnede geworden en dat wist ik op 36 weken) maar ik dacht altijd: er hebben al miljoenen vrouwen het ons voorgedaan dus mij lukt het ook wel! En geloof me, na 40 weken wil je de baby er echt wel uit hebben. 😉

 • Reageer Elise 18 juli 2014 om 12:59

  Ik ben heel blij voor je dat alles zo goed verloopt, dat is toch altijd fijn hé. En wat me meteen opviel als je filmpje begon, waren die prachtige zonnebloemen achter je. Echt heel fleurig en zomers!
  Elise onlangs geplaatst…Om 8 uur bij de ark – Ulrich Hub & Jörg MühleMy Profile

 • Reageer Vanessa 18 juli 2014 om 13:45

  Mooie buik heb je en fijn om te horen dat alles goed gaat. Ik ben nog niet zwanger geweest, maar ben ook bang om te bevallen. Uiteindelijk is die angst nergens voor nodig want er zijn al zoveel vrouwen voor ons bevallen, maar toch… Ik denk dat het belangrijk is dat je er kan over praten met mensen rondom je. Alles komt goed! 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Zomer inspiratieMy Profile

 • Reageer Jennifer 18 juli 2014 om 14:49

  Hoihoi! Mooi buikje heb je al! Ik kijk je vlogs weer als ik thuis ben, ben nu lekker op vakantie in Frankrijk en ben nu een dagje in Genève met wifi in de McDonald’s en ging even een rondje blogs doen. Was benieuwd hoe het met je ging. Hier ook alles goed (if you know what I mean) 😉 😀 Groetjes!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 12My Profile

  • Reageer Manon 18 juli 2014 om 15:32

   Ah leuk! Dankjewel ^^ Jaaa, hoe is het met je? Als je terug bent moet je even een mailtje sturen hoor met een update, ben benieuwd :)!

 • Reageer Eline 18 juli 2014 om 15:48

  Goed dat alles goed is met jou en je kleine frummel!
  Eline onlangs geplaatst…Vies dik lui wijfMy Profile

 • Reageer Amber 18 juli 2014 om 19:41

  Mooi buikje! En fijn dat alles zo goed gaat! Lekker van genieten 🙂

 • Reageer Mama's Jungle 18 juli 2014 om 20:06

  groeit zeker goed 🙂 leuk shirtje ook!
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Baby’s haartjes en shampoo (ingrediënten analyse)My Profile

 • Reageer Petra 18 juli 2014 om 21:09

  Sorry omdat je niet veel te klagen heb….die ken ik nog niet. Ik ben alleen maar blij voor je dat het zo goed gaat. En met de bevalling komt het ook wel goed. Goed dat je er al over gepraat hebt. Maar als het eenmaal zover is dan komt het wel goed. Je kunt meer aan dan je denkt. Er komt een ongelofelijke oerkracht in je naar boven.
  Petra onlangs geplaatst…Pijnlijke constateringMy Profile

 • Reageer Roos 19 juli 2014 om 13:40

  ik heb niet zoveel te klagen, sorry daarvoor zegt ze dan, hahahha. Geniet meid! t is toch heerlijk dat je niet zoveel te klagen hebt, mag ook gewoon!
  En die bevalling, tja ik had met mezelf afgesproken dat ik er pas aan mocht denken met als ik 8 maanden was toen ik zwanger was van Ayden. Dat liep even anders, maargoed, ik probeer dat nu ook weer te doen 😉
  Roos onlangs geplaatst…TandartsMy Profile

 • Reageer Gwen 20 juli 2014 om 07:13

  Fijn dat het zo goes gaat en je niets te klagen hebt, same here. Vorige keer ook, Tja de warmte is niet top, mr als dat alles is 😉 Lekker genieten! Hopelk zaktde angst voor de bevalling over een tijdje, het is iig een normale angst lijkt me.
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: Guilty pleasuresMy Profile

 • Reageer Anneleen 20 juli 2014 om 12:27

  Je bent erg mooi zwanger Manon! Ik ben 20 en nog niet toe aan kinderen maar toch vind ik het altijd fijn jou er over te horen babbelen 🙂

 • Reageer Joyce 20 juli 2014 om 14:20

  Hahahaha geen excuses meer omdat je weinig te klagen hebt hoor! Wees daar blij om!

  En je bent zeker geen aangespoelde zeehond 😉
  Fijn dat alles zo goed gaat! En veel sterkte met deze hitte 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…De week in foto’s #12My Profile

 • Reageer The Beauty Suitcase 20 juli 2014 om 16:16

  Fijn dat alles zo goed gaat! Je heb een prachtige baby bump!
  The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Upcoming Trips Vol.4My Profile

 • Reageer Sandra 24 juli 2014 om 13:37

  Leuk om te horen dat alles zo goed gaat, geniet ervan :D!
  Sandra onlangs geplaatst…BoekentagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge