Babypraat, Fashion

3 outfits van River – de korte broek

De korte broek. Niet mijn meest favoriete onderdeel in de kast van River… Ik vind korte broeken een beetje saai en meestal zijn deze dan ook niet echt in leuke printjes te vinden. Het blijft bij een saaie blauwe, rode, beige of spijker variant. Toch heb ik geprobeerd om 1 basic jeans korte broek te combineren in 3 verschillende outfits. Kijken jullie mee naar mijn 3 outfits met 1 korte broek?

DSCN1089 Allereerst, de spijkerbroek is van de H&M. Één van de leukste die ik ben tegengekomen. Een beetje destroyed en daar houd ik wel van. In deze eerste outfit heb ik hem gecombineerd met een shirt van Enlas Nubes, dit shirt won ik met een winactie via Instagram en ik vind hem super leuk! Een wit shirt met driehoekjes, heel simpel maar helemaal in mijn smaak. Verder combineer ik deze outfit met zwarte Vans. Mocht het afkoelen ’s avonds kan hier een leuk grijs vestje bij of de leuke zwarte sjaal met witte sterren die jullie laatst in deze shoplog voorbij hebben zien komen!

DSCN1091Dan een outfit in marine stijl. Ik ben erg van de streepjes en sterretjes en dus was deze outfit al snel klaar! Op vakantie in de sale kocht ik dit shirt van Z8 voor een tientje. Daaronder de leuke spijkerbroek en blauwe lage All Stars. Als het wat kouder wordt een leuke blauwe tube sjaal en hopla deze marine stijl outfit is klaar. Mocht het kouder worden zou ik een een leuke blauw of rood vestje overheen doen om de outfit af te maken!

DSCN1093Als laatste een outfit met mijn favoriete kleur op dit moment, geel. Geel staat River echt onwijs leuk en daarom ben ik ook zo blij met deze gele basic. Ik heb hem gauw 2 keer gekocht zodat hij de kleur lekker vaak aan kan. Het shirt is van de Ter Stal en was ik meen €3,00. Daarover heen een gestreept sjaaltje van mijn zus en onder de spijkerbroek zijn onwijs gave New Balance en klaar.

Dit waren mijn drie favoriete outfits met de korte broek van de H&M, qua kleding mag de herfst wel weer komen, want dan ben ik toch wat meer in mijn sas!

Welke van de drie outfits is jullie favoriet?

liefsbibian

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Wendy 7 augustus 2014 om 13:37

  Ik vind de tweede heel erg leuk. Leuk hoe je met één item toch drie totaal andere looks kan maken.
  Wendy onlangs geplaatst…TAG: 15 dingen die niemand vraagtMy Profile

 • Reageer Angela 7 augustus 2014 om 13:51

  Die kleine Vans zijn zo schattig!! Leuk om te zien dat ook jongetjes heel leuk gekleed kunnen worden. Voormeisjes is er genoeg te vinden, maar voor jongens vind ik het toch wat lastiger!
  Angela onlangs geplaatst…My life in pictures: zwanger week 29My Profile

 • Reageer Eline 7 augustus 2014 om 13:54

  Ik vind het echt leuk dat je zoveel moeite doet voor de outfits van River!
  Eline onlangs geplaatst…Salade met kikkererwten en tonijnMy Profile

 • Reageer Petra 7 augustus 2014 om 14:08

  Wat een leuke stoere korte broek! Ik vind outfit 1 het leukst. Gaaf shirt en leuk die Vans. Overigens zijn alle outfits leuk hoor. Ik heb voor dochterlief een knalgeel shirt gekocht bij de Wibra, dat staat haar verrassend leuk.
  Petra onlangs geplaatst…Liebster Award #2My Profile

 • Reageer Anne Solveig 7 augustus 2014 om 14:21

  Ah neeee, de tweeeede! Smeltennnn!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…10 dingen die je niet over mij wist – Verzamelen, verlegen en kleurMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 7 augustus 2014 om 15:21

  Ahh heerlijk wat een schattige maar vooral stoere outfits! Die new balance schoentjes zijn echt zo cute!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Diary donderdag : Verjaardag en heel veel lekker etenMy Profile

 • Reageer Shirley 7 augustus 2014 om 15:46

  Zo stoer! Rivers outfitjes zijn echt precies mijn smaak!
  Shirley onlangs geplaatst…Laatste loodjesMy Profile

 • Reageer Marion 7 augustus 2014 om 15:58

  Gos, wat leuk allemaal! Als ik er één zou moeten kiezen … uh … dan toch de eerste!
  Marion onlangs geplaatst…De Depressie De Deur Uit #Dag 2My Profile

 • Reageer Mama van Vesper 7 augustus 2014 om 16:57

  prachtig hoor!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…De moment was aangebroken… de bevalling!My Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 7 augustus 2014 om 17:12

  Wat een onwijs leuke outfits! Ik vind ze alle drie erg leuk!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Beauty: Unboxing Beautybox juli 2014My Profile

 • Reageer Pauline 7 augustus 2014 om 19:03

  Een kort spijkerbroekje is inderdaad ook niet echt mijn favoriete kledingstuk, maar je hebt er super leuke outfits mee gemaakt. Vooral alle schoentjes vind ik leuk haha.
  Pauline onlangs geplaatst…De papa tagMy Profile

 • Reageer Monique 7 augustus 2014 om 22:38

  Ik vind de eerste geweldig! Simpel maar toch stijlvol. Oh en goed dus dat ik een geel shirtje voor River had gekocht laatst! 😉
  Monique onlangs geplaatst…Project Life – Van start!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge