Persoonlijk, WeightWatchers

Afgevallen: Bibian voor en na foto’s (tussenstand)

Na het verhaal van gisteren bedacht ik me dat er nog geen voor- en na foto’s van mij waren verschenen. Toen Manon klaar was met afvallen deelde ze in deze post haar foto’s en vandaag is het mijn beurt. Allereerst wil ik zeggen dat ik dik was, overgewicht had en dat weet ik dondersgoed… Willen jullie het daarom een beetje netjes houden bij de comments asjeblieft? Oké, genoeg gepraat! Let’s go!

Ik wist dat ik 30 kilo kwijt was, maar als ik er nu aan terug denk, weet ik gewoon niet zo goed hoe ik er toen uit zag. Totdat ik de kledingkast aan het uitmesten was en de broek broek vond waarin ik mij als eerste woog bij WeightWatchers en besloot DE BROEK aan te trekken!

oude broekAls ik het zo bekijk zie ik zelf ineens wat ik kwijt ben. Dit is een soort maatstaaf om te meten. Kilo’s zeggen gewoon niet alles… Oké, elke kilo is meegenomen maar je wilt in de spiegel resultaat zien en dat heb ik nu eindelijk gezien toen ik mijn oude broek aantrok. Op de tweede foto heb ik de broek aan één been wat aangetrokken, zodat je kan zien hoe los de broek zit om mijn benen, wat een verschil!!

Maar goed dit zijn natuurlijk nog geen heel goede voor- en na foto’s. Ik heb niet heel veel foto’s van toen ik dik was, maar gelukkig had Manon er nog wel een paar bewaard, wees een beetje lief voor me ;).
bibiandikDeze foto (de linker) vind ik echt verschrikkelijk. Dit was toen ik net begonnen was met Weight Watchers en ik Manon vroeg om een beginfoto te maken. Wat zie ik er doods, saai, niet vrolijk uit. Terwijl ik toch net een prachtkind op de wereld had gezet. De tweede foto straalt al veel meer en daar was ik nog niet eens klaar!

biebdik2Dit vind ik de ergste dikke foto, oh oh maar goed, ik was het wel dus even met de billen bloot om nooit meer zo dik te worden! Want ik was niet gelukkig zo. De rechter foto is gemaakt tijdens een filmpje die we opnamen, zo’n maand of 5 geleden, wat een verschil. Ik word gewoon gelukkig als ik het zie!

imageDan een foto van hoe ik er nu uit zie. Tijdens de gezellig date met Shirley en Betty maakten we deze foto. Kijk mij eens stralen, ik voel me 10 keer lekkerder. Ik hoop dat ik jullie met deze foto’s geïnspireerd heb om te beginnen met de strijd tegen de kilo’s of om door te gaan met afvallen. Voor mij was het ook weer even een inspiratie momentje dat ik nooit meer terug ga vallen. Soms heb ik ook een dipje maar ik laat het nooit meer zo ver komen als toen!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

53 reacties

 • Reageer Gwen 20 augustus 2014 om 06:36

  Eén woord: respect, knapperd! Oké, dat zijn er twee, mr allebei net zoveel van toepassing 😉 U go girl, nog even dat laatste einde dat je zo graag wilt (maar op de laatste foto toch echt niet meer nodig lijkt). Komt goed!
  Gwen onlangs geplaatst…Lief Dagboek #33My Profile

 • Reageer Kelly caresse 20 augustus 2014 om 06:52

  Ik heb alleen maar super veel respect voor wat jij bereikt hebt, de onderste foto, daarop zie ik een stralende bibian. En wie ook maar een nare comment durf te plaatsen krijgt met mij te maken 😉 hihi
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Wedding wednesday : Thowback foto’s en hoe het voelt om verloofd te zijnMy Profile

 • Reageer Chantal 20 augustus 2014 om 07:03

  Heel mooi om te lezen.
  Je mag echt super trots op jezelf zijn!! Bij elke kilo heb jij er zelf voor gezorgd dat ze er af gingen!!
  Je ziet er super goed uit en dat straal je ook uit!
  Chantal onlangs geplaatst…De week van Chantal #2My Profile

 • Reageer Minke 20 augustus 2014 om 07:06

  Wauw wat super goed. Wees trots op jezelf en wat je hebt bereikt. Wat al werd gezegt het lijkt op de foto alsof je klaar bent, je ziet er goed uit. Succes met de laatste loodjes tot je streefgewicht. You can do it!
  Minke onlangs geplaatst…Het leed dat drinken heetMy Profile

 • Reageer Koalabeautymama 20 augustus 2014 om 07:15

  Echt super knap van je dat je dit resultaat hebt bereikt! Idd respect meid je ziet er geweldig uit!
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Nieuw: Daddy Sunday met Mike!My Profile

 • Reageer Sara 20 augustus 2014 om 07:19

  Je ziet er prachtig uit en straalt helemaal! Ik heb veel respect voor je doorzettingsvermogen, want je hebt het toch maar gedaan, dat kan niet iedereen! Je ziet er heel gelukkig uit op de laatste foto! Succes met de laatste loodjes!

 • Reageer Marion 20 augustus 2014 om 07:23

  Wat fijn om je zo te zien stralen nu! Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Want ik vind jou op die linker foto’s niet dik, walgelijk of lelijk, maar je bent daar ongelukkig en daar gaat het om. Je moet je goed voelen in je lichaam en dat doe je nu. Je ziet er prachtig uit, je straalt echt van top tot teen! Superknap dat je dit gedaan hebt. Blijf stralen!
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Dag 11My Profile

 • Reageer Renee 20 augustus 2014 om 07:31

  Wauwww Bibian! Geweldig resultaat! Je straalt ook veel meer. Echt onwijs goed hoor!

 • Reageer Angela 20 augustus 2014 om 07:52

  Wauw! Echt zo knap van je!
  Angela onlangs geplaatst…Op zoek naar de perfecte sport bhMy Profile

 • Reageer Petra 20 augustus 2014 om 07:56

  Ik sluit ma aan bij Marion. Op de linker foto’s vind ik jou helemaal niet lelijk. Maar je mis de glinstering in je ogen. Ergens zie je wel dat je niet helemaal happy bent. Wat een verschil met nu. Een vrolijke spontane meid die straalt van geluk. Die geniet. Ik vind het echt super knap dat je dit hebt bereikt. Respect!
  Petra onlangs geplaatst…Jarig + winactieMy Profile

 • Reageer lotte 20 augustus 2014 om 08:19

  Ik vind het dat je er super goed uitziet nu! Je straalt en ziet er weer uit naar je leeftijd (jong!)

  Echt knap dat je dit hebt gedaan, zo na je zwangerschap en met alle nieuwigheid van een klein kind.

  Ik ben alleen nog wel benieuwd hoe jullie met het plateau zijn omgegaan? Ik begin dat punt te bereiken en weet even niet zo goed wat ik moet doen om toch nog iets meer gewicht te verliezen.

  Bedankt!

  • Reageer Bibian Sloot 20 augustus 2014 om 15:56

   Ik heb toen wat minder koolhydraten gegeten, soms is dat met even hetgeen wat nodig is om van je plateau af te komen. Liefs

 • Reageer Miranda 20 augustus 2014 om 08:22

  Ik zie dat het al meer gezegd is, maar ook de eerste foto is niet lelijk! Het enige dat daar mist is jouw gevoel:) ik zie daar inderdaad iemand die niet helemaal gelukkig met haarzelf is en juist daarom zijn de na-foto’s mooier:) daar straal je helemaal en dat maakt je nog mooier:)

  Wat een resultaat, ik vind het echt knap!
  Miranda onlangs geplaatst…Waarom ik van de zomer hou!My Profile

 • Reageer Daisy 20 augustus 2014 om 08:31

  wauw! wat een super prestatie! Super goed van je. Je ziet er op de laatste foto stralend uit!

 • Reageer Annemarie 20 augustus 2014 om 08:37

  Van moeke naar mama, je ziet er super uit. Dapper dat je je foto’s deelt. Succes met de laatste loodjes!

 • Reageer Elise 20 augustus 2014 om 08:38

  Zo dapper dat je dit met ons wil delen! Ik vind het ontzettend knap hoe jij het doorzettingsvermogen hebt gevonden om weer een gezonde, vrolijke en gelukkige Bibian te worden. Op de laatste foto straal je uit dat je goed in je vel zit. Respect!
  Elise onlangs geplaatst…Zomertip #4 – BoekenruilkastenMy Profile

 • Reageer selina 20 augustus 2014 om 08:39

  Wauw! Diepe respect voor jou dat je dit deelt.

 • Reageer Dita 20 augustus 2014 om 08:48

  Wauw respect hoor! Je straalt nu helemaal.
  Dita onlangs geplaatst…Aankopen van Loods5 ZaandamMy Profile

 • Reageer Shirley 20 augustus 2014 om 08:54

  Je ziet er fantastisch uit!
  Shirley onlangs geplaatst…VannachtMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 20 augustus 2014 om 15:57

   Dankjewel Shir, en ook bedankt voor het maken van de foto!

 • Reageer Nicole 20 augustus 2014 om 08:55

  Wauw wat knap zeg! Dat je deze foto’s zo naast elkaar durft te zetten.
  Als ik naar je “voor” foto kijk zie ik mezelf en ik vind het heel erg. Denk dat dit blogje nu misschien wel eindelijk het zetje is die ik nodig heb. Wil zo graag afvallen!!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijlpaal: het eerste tandjeMy Profile

 • Reageer Iris 20 augustus 2014 om 09:01

  Wauw Bibian wat zie je er goed uit nu! Je mag echt trots zijn dat je zoveel bent kwijtgeraakt

 • Reageer Ilse 20 augustus 2014 om 09:19

  Lieve Bibian! Ik vind je op alle foto’s een top meid…. Ik kan mij de dag nog herinneren dat jullie binnen kwamen bij de weight watchers en ik dacht: wat komen die hier doen? Ik vond je helemaal niet te zwaar…je was vrolijk team samen met Manon. Maar nu ik de voor en na foto’s zie snap ik waarom je er was. Super wat je behaald hebt!!! Daar mag je trots op zijn!!!
  Lieve groetjes van Ilse

 • Reageer Jennifer 20 augustus 2014 om 09:21

  Jeetje Bibian, wat een enorm verschil! Ik vind dat je er nu al top uitziet en je zegt dat je nog niet klaar bent? Knap dat je zo blijft doorzetten om ook die laatste paar kilo’s eraf te krijgen, maar weet dat als het je niet lukt dat helemaal niet erg is want je ziet er gewoon hartstikke mooi uit en er zijn veel mensen die jaloers zijn op jouw figuur!
  Jennifer onlangs geplaatst…Zwanger: 17 & 18 wekenMy Profile

 • Reageer Andrea 20 augustus 2014 om 09:28

  Wat m ooi om te zien. Echt iets om trots op te zijn!
  Andrea onlangs geplaatst…The IT Files: Andrea #14My Profile

 • Reageer Silke 20 augustus 2014 om 09:40

  Alleen maar lof voor je prestatie Bibian! Je straalt weer en ziet er zo goed en gezond uit 🙂
  Silke onlangs geplaatst…Nieuwe album van Anouk komt in november uitMy Profile

 • Reageer Myrna 20 augustus 2014 om 09:50

  Super knap! Je ziet er geweldig uit :)!

 • Reageer Milou 20 augustus 2014 om 09:51

  Super knap Bibian, je ziet er super goed uit en straalt helemaal! Ik ben nu 20 kilo kwijt en inderdaad, soms zie je je resultaat bij jezelf niet zo en als je dan iets ouds aantrekt zie je dat het echt véél is! Ik ben nu op vakantie van alles aan het genieten en ik voel sowieso dat ik ben aangekomen maar zodra ik weer thuis ben gaat de knop om voor de laatste kilo’s. Inderdaad, nooit meer terug naar m’n oude gewicht. Nogmaals, je hebt het echt goed gedaan en super stoer dat je de foto’s plaatst!
  Milou onlangs geplaatst…UpdateMy Profile

 • Reageer Betty 20 augustus 2014 om 09:52

  Wauw zeg! 30 kilo afgevallen, daar moet je heel, heel veel doorzettingsvermogen voor hebben! Ik ben het eens met de meiden hierboven, ik vind je op je voor-foto’s ook helemaal niet lelijk. Maar nu straal je en dat alleen al is een enorm verschil!

 • Reageer Maai 20 augustus 2014 om 09:52

  Dat is het ergste, niet dat je dik bent maar dat je niet gelukkig bent. En nu, je ziet er prachtig uit. Inderdaad, je straalt en dat mag want je mag super trots zijn op jezelf!
  Maai onlangs geplaatst…Kinderkamertour en win 50 euro shoptegoedMy Profile

 • Reageer Rian 20 augustus 2014 om 10:17

  Super knap!

 • Reageer Mama van Vesper 20 augustus 2014 om 10:21

  wauw… ik ben zo jaloers!! Ik ben nu ook bezig… hopelijk lukt het bij mij ook zo goed!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Het leed dat flessenvoeding heet…My Profile

 • Reageer Kimberly 20 augustus 2014 om 10:28

  Heey , super goed gedaan hoor je ziet er zo goed uit !! Ik hoop dat je dit blijft vol houden mar dat denk ik haast wel aangezien je toen ongelukkig was . X

 • Reageer Kim 20 augustus 2014 om 11:07

  Jeetje wat een knappe prestatie. Je ziet er heel goed uit!

  Liefs

 • Reageer Eilish 20 augustus 2014 om 11:33

  Ik heb juist heel veel respect voor je! Wauw! Wat een verschil! Je straalt echt en dat is het allerbelangrijkste!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Afspraak psychologe & verpleegkundige | Erasmus MCMy Profile

 • Reageer Sanne 20 augustus 2014 om 11:55

  Wauw! Wat super goed!

 • Reageer Vanessa 20 augustus 2014 om 11:58

  Knap dat je dit met ons wil delen. Je ziet er nu veel gelukkiger uit, dat straal je ook uit!
  Vanessa onlangs geplaatst…Budget tip: Nieuwe douchegel van Cien | LidlMy Profile

 • Reageer Eline 20 augustus 2014 om 12:12

  Goed gedaan Bibian, en fijn dat je zelf nu ook realiseert dat het echt een giga verschil is, 30 kilo!
  Eline onlangs geplaatst…Gemarineerde zalm met gewokte groentenMy Profile

 • Reageer Sanne 20 augustus 2014 om 12:13

  Wat is het mooi geworden zeg! Super knap van je!!

 • Reageer Faye 20 augustus 2014 om 12:39

  Wauw super knap van je Bibian!
  Faye onlangs geplaatst…Alleen BevallenMy Profile

 • Reageer Mama's Jungle 20 augustus 2014 om 13:24

  wat ben je toch een mooie meid en je straalt 🙂
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Overview – Wasbare Luiers samengevatMy Profile

 • Reageer Jess 20 augustus 2014 om 13:32

  Wat een verschil! Je mag echt trots zijn op jezelf dat je zoveel bent afgevallen. Je ziet er super uit en inderdaad; je straalt! Respect!
  Jess onlangs geplaatst…I put my Bandajanas on and suddenly everything was right… + mirror shotsMy Profile

 • Reageer Anneleen 20 augustus 2014 om 14:39

  Wauw Bibian wat ben jij een moedige vrouw! Je straalt helemaal!

 • Reageer Zina 20 augustus 2014 om 16:02

  Je ziet er eeeecht super goed uit hoor! Ik hou helemaal niet van dat hele dunne en vind wat vrouwelijke vormen echt super mooi. Knap trouwens dat je ook een before-foto durft te plaatsen, lijkt me toch wel een drempel waar je overheen moet.
  Zina onlangs geplaatst…(Bye bye?) Summer 2014My Profile

 • Reageer Lonneke 20 augustus 2014 om 17:36

  Wauw!
  Je lichaam is veranderd, maar vooral je houding en uitstraling volgens mij. Hartstikke goed meid, mag je trots op zijn!

 • Reageer Aranka 20 augustus 2014 om 17:48

  Ik reageer eigenlijk nooit maar dit verdiend een dik compliment! Knap van je hoor, daar heb je heel wat discipline voor nodig! Super goed!!! En je straalt onwijs op de laatste foto!

 • Reageer stef 20 augustus 2014 om 18:03

  Knap van je ik vind je gezicht ook heel anders stralender ook

 • Reageer Janouk (Red Fashion Head) 20 augustus 2014 om 21:27

  wat heb ik een bewondering voor jullie allebei! Echt ontzettend knap dat jullie zo doorgezet hebben!!! Kan ik een voorbeeld aan nemen (zou graag wat kilootjes kwijt willen). Jullie mogen trots zijn op jezelf, jullie zijn prachtige meiden/mama’s
  Janouk (Red Fashion Head) onlangs geplaatst…Kiko Rock Attraction BlushMy Profile

 • Reageer Lisa 20 augustus 2014 om 21:29

  Wauw! Ik vind het echt knap dat je zoveel kilo’s bent kwijtgeraakt! Je ziet er nu ook veel stralender uit! Ik hoop dat je nog lang en gelukkig leeft! xxx

 • Reageer Jessica 20 augustus 2014 om 21:44

  Je mag trots zijn op jezelf! Je hebt het echt helemaal zelf gedaan en je straalt helemaal!!
  Het komt vast goed met de laatste kilo’s!
  Jessica onlangs geplaatst…Review – Hymalaya Herbal Healthcare Neem & Pomegranate tandpastaMy Profile

 • Reageer Manon 20 augustus 2014 om 22:03

  Wow wat een verschil met eerst! Ik volg je/jullie nog niet zo lang dus wist niet dat dit speelde, maar goed dat je zoveel bent afgevallen! Je straalt nu zeker meer, hartstikke knap 🙂
  Manon onlangs geplaatst…21 weken zwangerMy Profile

 • Reageer Sandra 24 augustus 2014 om 15:54

  Wauw Bibian wat een verschil! Je ziet er super uit nu, een leuke, toffe mama :D!
  Sandra onlangs geplaatst…Shoppen in EindhovenMy Profile

 • Reageer Simone 24 augustus 2014 om 21:23

  Wauw prachtig! Echt een heel groot compliment voor jou, je straalt!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge