Persoonlijk, Tags

Create It Your Way TAG

create
Een tijdje geleden zijn we getagd door AnneSolveig om de Create It Your Way TAG in te vullen. Een super leuke creatieve TAG! Bereid je voor op onze antwoorden…

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Manon: Ik hou van warme, zoete geuren en afwisseling. Ik zou een laagjeskaars maken zodat je elke keer een ander geurtje krijgt: vanille, cupcake, donut, kaneel…
Bibian: Ik vind kruidige geuren enorm lekker. Ik zou dus gaan voor een geurkaars met kruiden zoals kaneel.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Manon: Ook weer iets met verandering! Ik zou een nude lakje met glittertjes maken die in verschillende soorten licht anders wordt, in de zon meer een paarse tint, in kunstlicht meer roze.
Bibian: Mmm nagellak, daar ben ik niet zo in thuis. Ik zou gaan voor een mooie okergele lak die bij koud weer verandert in een mooie mosgroene kleur. Hoe leuk zou het zijn dat je buiten in de kou staat te wachten met een mooie warme mosgroene kleur en wanneer je binnen opwarmt de kleur verandert in een mooie okergeel, ja ik zou hem kopen!

zonnebrandAls je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Manon: Ik ben niet zo van de beauty maar ik zou toch zo graag een zonnebrandcrème willen die je maar één keer hoeft in te smeren en dat je dan twee weken beschermd bent. Zonder vettige laag, puistenuitbarstingen en alle andere nadelen van zonnebrandcrème.
Bibian: Ik zou heel afgezaagd gaan voor een foundation die wel blijft zitten. Elk merk heeft weer mooie praatjes: foundations die 20 uur blijven zitten. Nou zodra ik m’n kont keer is mijn foundation alweer van mijn gezicht gegleden en heb ik de wallen alweer onder mijn ogen hangen ;)!

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Manon: Ik zou denk ik een heel lief romantisch verhaal schrijven. Dat als je het boek uit hebt helemaal op een roze wolk zit en dat je zo meegeleefd hebt met de hoofdpersonen dat je het zelf ook mee wilt maken.
Bibian: Een boek? Ik en boek? Ik zou een boek schrijven met allemaal kleine verhaaltjes,  verhaaltjes die je kan voorlezen aan je eigen kindje. Een beetje als een slaapboek. Samen even lezen en dan slapen, een boek waar je kindje rustig van wordt en niet hyper omdat ze van Klaas Konijn een touw moeten zoeken bijvoorbeeld. Een boek met geuren bijvoorbeeld, als ze ergens over wrijven dat er dan bijvoorbeeld lavendel vrijkomt.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Manon: Ik zou een hele spannende, psychologische thriller maken van ongeveer 2 uur. Elke keer moet je denken: “HUHHH??” en op het eind ben je helemaal van je padje af omdat het zo’n verrassend einde heeft. Ja, van dat soort films hou ik. Wie er in meespelen? Orlando Bloom, Johnny Depp en Rachel McAdams, gewoon omdat ik die drie zo leuk en mooi vind.
Bibian: Weer een moeilijke vraag voor mij, ik ben zoals jullie weten totaal niet van de boeken en de films. Maar als ik een film zou maken zou ik een leuke familie komedie maken waar je ontiegelijk van moet lachen. En wie er dan in moeten spelen, tja dan ga ik maar weer terug naar mijn idolen van toen ik klein was, Mary Kate en Ashley Olsen.

DSC_0117
Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Manon: Een gezellige snuisterijenwinkel met heel veel hoekjes en gezellige plekjes. Het zou helemaal bomvol staan met leuke hebbedingetjes voor jezelf, het huis en kinderen. Inclusief gezellig minicafeetje met versgebakken cupcakes en brownies.
Bibian: Nou ik sluit me totaal aan bij het idee van Manon. We zitten vaak te fantaseren over ons eigen winkeltje of theehuisje dus over deze vraag hebben we wel eens vaker nagedacht.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Manon: Het huishouden. Klaar!
Bibian: Wassen, strijken, bed opmaken, koken, afwassen ja gewoon al die stomme rotklusjes.

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Manon: Een app waarbij je kunt WhatsAppen zonder internet. Dat heet ook wel smsen hahaha, maar dan gratis en voor niks. Dus geen gedoe in het buitenland meer met wifi of dure 3G.
Bibian: Even denken hoor, Manon heeft natuurlijk weer een kei goed idee en ik zou er zo in mee gaan maar om me er niet te makkelijk vanaf te brengen zou ik een app ontwikkelen dat als je ergens een foto van maakt, het laat zien waar het te koop is. Bijvoorbeeld: ik loop in de stad en zie een meisje met gave schoenen, even een foto en hoppatee de winkel komt in beeld. Zou ideaal zijn toch?

highlandfoldAls je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Manon: Ik zou niet een nieuw dier fokken maar ik zou best wel een highland fold “fokkerij” (naar woord) willen! Zulke mooie, lieve poezen. Echt de zachtste (van binnen en van buiten) katten die er bestaan!
Bibian: Oh wat is deze tag toch een feest, dieren… Helemaal mijn straatje haha. Nee, ik zou een lief klein knuffeldiertje fokken, een roze. Met van die hele lieve grote puppy-ogen en zonder tanden zodat hij of zij niet kan bijten en dus alleen maar vloeibaar eten of drinken krijgt. Een knuffeldiertje dat geschikt is voor alle kinderen, ook de kinderen die bang zijn voor dieren haha (ik, oke ik ben geen kind maar toch).

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Manon: Sociale vaardigheden op de middelbare school. Er zijn zat pubers die weinig/geen sociale vaardigheden hebben en daar heel wat aan kunnen hebben.
Bibian: Gedrag, een beetje hetzelfde als Manon. Gewoon hoe ze zich horen te gedragen, sommige pubers zijn zo bijdehand, asociaal etc. Gewoon een beetje de normen en waarden. Normaal gesproken hoort dat bij de opvoeding (vind ik) maar sommige kinderen hebben er gewoon wat meer informatie over nodig!

wwavontuurAls je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Manon: Mmm, eigenlijk alle lekkere dingen zijn al wel als een ijssmaak zoals Kinder Bueno, Oreo of stroopwafel… Bestaat er al Ferrero Rocher ijs?
Bibian: Ohh Manon, bij jouw antwoorden begin ik al te kwijlen, en dat Kinder Bueno ijs kom je maar een keer hier proeven want dat hebben ze in Didam hahaha. Ik zou gaan voor een  softijsje met pralinesmaak en stukjes hazelnoot, en dan wel softijs want dat vind ik het allerlekkerst.

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Manon: Heeeeel fris, citroenachtig maar ook zoet en niet teveel calorieën zodat je lekker veel kunt drinken.
Bibian: Een drankje dat smaakt naar Red Bull maar dan gezond, oh yay!

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Manon: Ik mis écht nog een nerd-poppetje.
Bibian: Ik zou de bewegende poppetjes graag terug zien, één die foto’s maakt, een dansend poppetje, een poppetje die zwaait…

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Manon: Een niet te groot huis, maar ook niet te klein. Ik schreef er een keer een blogpost over toevallig!
Bibian: Een mooi, niet al te groot, wit huis met een dakterras en een grote tuin. Een zwembad dat zichzelf schoonmaakt en een grote speeltuin waar de kids lekker in kunnen ravotten. Een groot bad in huis is ook een must en verder heb ik eigenlijk niet veel wensen.

Zo, dat was een lange tag! We vonden het echt een hele leuke, creatieve (duh) tag om in te vullen!

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Kelly caresse 17 augustus 2014 om 07:47

  Wat een leuke tag! Leuk om van allebei jullie antwoorden te lezen. Een zonnebrand voor twee weken lijkt me ook wel wat, haha ik moest lachen om wat bibian over die foundation zei, zo’n foundation wil ik ook wel. En softijs met praline smaak mmm
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Vlogweek dag 7 : Laatste dag in België en weer lekker naar huisMy Profile

 • Reageer Marion 17 augustus 2014 om 07:56

  Grappig om de verschillen tussen jullie te lezen. Gek, maar omdat jullie al zo lang vriendinnen zijn denk ik dat jullie dan automatisch heel veel op elkaar lijken. Onzin natuurlijk! En dat blijkt wel uit deze tag. Heel erg leuk!
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Dag 9My Profile

 • Reageer Vanessa 17 augustus 2014 om 08:44

  Leuk om jullie antwoorden te lezen! Een zonnebrandcrème die je maar één keer hoeft te smeren zou wel handig zijn. Na een weekje vakantie ben ik het smeren ook wel even beu 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Would you rather TAGMy Profile

 • Reageer Dita 17 augustus 2014 om 08:46

  Erg leuke tag. Eens wat anders dan anders. Die zonnebrandcreme zou idd wel handig zijn!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Augustus 2014 #2My Profile

 • Reageer Angela 17 augustus 2014 om 08:50

  Dit is zo’n leuke tag! Die zonnebrand die wil ik ook wel! Zou echt ideaal zijn!
  Angela onlangs geplaatst…My life in pictures: zwanger week 30My Profile

 • Reageer Jess 17 augustus 2014 om 08:53

  Ik vind jullie zo leuk samen meiden! Ga helemaal stuk in die droge antwoorden van Bibian naar aanleiding van Manon. Ik zie het allemaal voor me hoor.
  Jess onlangs geplaatst…Die grafboom van de burenMy Profile

  • Reageer Manon 17 augustus 2014 om 08:57

   Hahahahaha, thanks :D!

 • Reageer Roos 17 augustus 2014 om 10:00

  Wat een leuke vragen heeft deze tag zeg! grappig om de verschillen in jullie antwoorden te lezen en hoe jullie op elkaar reageren.
  Roos onlangs geplaatst…Dagje uit.My Profile

 • Reageer Odile 17 augustus 2014 om 10:09

  Grappige tag! En in antwoord op Manon: in mijn woonplaats verkopen ze Ferrero Rocher ijs. EN mojito, bolus ijs, ga zo maar door.. Je begrijpt ik ben er regelmatig te vinden!
  Odile onlangs geplaatst…Noppies zwangerschapskleding herfst/ winter 2014My Profile

 • Reageer kim 17 augustus 2014 om 10:39

  Wat hebben jullie de tag leuk ingevuld! Die app van Bibian zou ik ook wel willen haha! Ik had de tag al eerder voorbij zien komen maar het lijkt me zo moeilijk om hier overal een origineel antwoord op te geven! Misschien moet ik er even over nadenken en vul ik hem dan ook wel in 🙂
  kim onlangs geplaatst…Shoplog Primark EindhovenMy Profile

 • Reageer Anneleen 17 augustus 2014 om 10:57

  Leuke tag. Ik ben ook helemaal weg van de gezellige snuisterijwinkeltjes! Nougatijs staat bij mij op nummer 1 maar die vind ik hier in België zelden.

 • Reageer Eline 17 augustus 2014 om 11:05

  Leuk om de antwoorden te lezen!
  Eline onlangs geplaatst…Gezondere shoarmaMy Profile

 • Reageer Miranda 17 augustus 2014 om 11:09

  Wat een leuke tag is dit haha! Leuke antwoorden ook, ik moest soms hardop lachen!

  Fijne zondag:)
  Miranda onlangs geplaatst…Een award ontvangen!My Profile

 • Reageer Jenny 17 augustus 2014 om 12:18

  Haha leuke tag! Die filmvraag heb ik al uitgedacht: in de hoofdrollen Ryan Gosling en myself 😉
  Jenny onlangs geplaatst…Uitje: de VeluweMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 17 augustus 2014 om 13:39

  Aaah leuk dat jullie ‘m hebben ingevuld!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Photo Diary #75 – Musthaves, muurverf en Mumbai color festivalMy Profile

 • Reageer Betty 17 augustus 2014 om 14:42

  Aaahhh wat leuk om te lezen! Echt een superleuke tag ook dit!
  Ik moest inderdaad ook zo lachen om Bibian’s antwoorden. En met Manon had ik heel veel gemeen.
  Betty onlangs geplaatst…Verrassing: mijn babyshower!My Profile

 • Reageer Petra 17 augustus 2014 om 14:54

  Leuke tag! Leuk dat jullie hem samen hebben ingevuld. Zo worden de verschillen dus jullie nog eens zichtbaar. Grappig om te zien. Dat maakt jullie ook zo’n leuk duo.
  Petra onlangs geplaatst…Kom je nog terug?My Profile

 • Reageer A Mother is Born 17 augustus 2014 om 16:31

  Wat een leuke tag! Wel lastig om in te vullen 🙂 Dat winkel idee van jullie is een goed idee! En die app van Bibian zou erg handig zijn :D. Wel vreemd als een onbekende ineens een foto van je schoenen zou maken, maar het idee is goed!
  A Mother is Born onlangs geplaatst…Zwanger wordenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge