Een kijkje in het leven, Persoonlijk

Een kijkje in het leven van… Manon #19

Wat een leuke week heb ik achter de rug! Veel babykamerdingen gedaan, hard met onze blog bezig geweest en een verjaardagsweekend want mijn lieve vriendje werd 26. Kijken jullie mee naar mijn week?

kijk1Maandagochtend ging ik naar de kapper, eindelijk! Mijn haar was verschrikkelijk pluizig en stro-achtig geworden door de vakantie (zon, zout, chloor) en en ging een stukje af. Ik heb nu weer lekker een frisse coupe haha, ik hou van onze kapper. Daarna ging ik gelijk door naar de Albert Heijn om wat boodschapjes te doen.

kijk2’s Avonds ging ik met mijn drie katten (en zusje) naar de dierenarts. Ze moesten hun jaarlijkse inenting weer krijgen en ze kregen weer even een check-up of alles goed ging. Ze zijn weer goedgekeurd hoor! Ook was die dag onze babyfoon binnengekomen, eentje met camera. We wilden het testen en toen wij naar bed gingen hebben we de camera beneden neergezet om de katten te bespioneren. Wat hebben we een lol gehad boven. Balou ging elke keer naar z’n vreetbak en bleef maar eten :’), Bouli was heel druk aan het spelen (iets wat ze weinig doet) en je zag telkens lichtgevende oogjes van Bo in beeld haha. De babyfoon is goedgekeurd!

kijk3Dinsdag ging ik ’s morgens eventjes naar het centrum om wat spullen bij de HEMA te kopen. Ze hebben weer zulke leuke nieuwe dingen, zelfs textielverf! ’s Middags had ik afgesproken met een vriendinnetje van mij, we hebben lekker een broodje gegeten en fijn gekletst.

kijk4Rond half 5 kwamen dan eindelijk de babyspullen. De hele woonkamer stond VOL met dozen haha. Die man van de levering bleef maar lopen en ik vroeg elke keer: “nog meer?” en dan begon hij weer te lachen. Even drie keer slikken toen ik m’n pinpasje door het apparaat haalde maar die klus is ook weer geklaard.
Om half 11 ’s avonds kreeg ik ineens een enorme hongerklop. Gelukkig was Robert lief en maakte een lekker broodje pindakaas voor mij!

kijk6Woensdag kwam papa langs om alvast wat meubels in elkaar te zetten, lieve opa haha. ’s Avonds kwam mijn oom en die ging aan de slag met het behang in de babykamer. Ja jongens, het wordt nu echt serious business!

kijk8Donderdag stond de hele dag in het tegen van onze blog, YouTube en wederom ons SECRET PROJECT *muhahaha*. Bibian kwam al vroeg bij mij en we hebben de hele dag gefilmd, geblogd en gedaan. Zo leuk en gezellig om dat samen te doen!

kijk9Altijd fijn om even te kroelen met de poezen <3! ’s Avonds kwam mijn zusje Lizanne even langs en ze bracht goddelijke lava-cakejes mee. Daar zeggen we geen nee tegen hoor…

kijk10Vrijdag kwam papa weer langs (samen met mijn moeder) om de rest van de meubels in elkaar te zetten. Mijn hemel, wat een werk… Een kledingkast, commode, ledikant en wieg. We zijn 2 volle dagen bezig geweest met z’n drieën! 10000 schroeven, bouten en moeren per onderdeel, een vage handleiding en 100 soorten planken waardoor je eerst een half uur moest zoeken naar de goede plank. Dan veel bukken, op de knieën zitten, zwaar tillen, rare houdingen. Voor een zwangere dame resulteert dat dus in giga-rugpijn. Maar goed, het is voor een goed doel en nu is het KLAAR!

kijk11’s Avonds gingen Robert en ik eerst lekker eten bij de MacDonalds (had ik al een week zin in ) en daarna zijn we boodschappen wezen doen want we hadden niks meer in huis en mijn vriend is zondag jarig en ik wilde zelf een taart bakken en hapjes maken.

kijk12Zaterdag stond ik de halve ochtend en middag de keuken want ik ging een taart maken (MonChou) voor Roberts verjaardag. Ook maakte ik 2 broden en tomatenbruschetta voor een BBQ met z’n vrienden.

kijk13’s Avonds kwamen dus wat vrienden van Robert langs en hebben we veel gelachen en lekker gegeten.

kijk14Zondag, 17 augustus: Robert is 26! Zijn laatste verjaardag als niet-papa, haha. Ik had hem twee weken geleden ofzo al zijn verjaardagscadeau gegeven: een JawBone 24UP (en ook maar een voor mezelf haha). Ik maakte zelf kaasbroodjes (naar recept van FoodGloss) en deze waren echt heerlijk!

kijk15Er kwam wat familie langs en ook onze ere-gast van die dag River was er natuurlijk! Bibian, Mike en River bleven eten en wat is er beter na zo’n drukke dag dan snackbar? Heerlijk, vies vet goudbruin eten haha. Perfecte afsluiter!

Zoals je kunt zien heb ik een leuk, gezellig weekje gehad. Aankomende week staan er ook weer leuke dingen op de planning voor mij: vandaag (de 18e) zijn Bouli en Balou jarig, ze zijn alweer drie jaar! Morgen hebben Bibian en ik een leuke date met Betty en Shirley, woensdag ga ik met Bibian naar Arnhem en donderdag komt de kraamhulp voor een intakegesprek! Tussendoor wordt er ook nog gewerkt hoor haha en kunnen we het huishouden niet vergeten! Ik wens jullie ook allemaal een fijne week toe.

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Koalabeautymama 18 augustus 2014 om 06:53

  Wat een gezellige en drukke week! Bezige bij voor een mama to be :p Oh die monchou taart is zo goddelijk he! Lig hier te kwijlen hmmm
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Nieuw: Daddy Sunday met Mike!My Profile

 • Reageer Dita 18 augustus 2014 om 07:29

  Wat een leuke gezellige week! Veel plezier met Betty en Shirley.
  Dita onlangs geplaatst…Aankopen van Loods5My Profile

 • Reageer Miranda 18 augustus 2014 om 07:39

  Wat een leuke week. Jeetje wat veel spullen moesten jullie in elkaar zetten haha!

  Oeiiii dat chocoladecakeje…….
  Miranda onlangs geplaatst…Ijsjes maken met vers fruit; lekker en leuk!My Profile

 • Reageer Kelly caresse 18 augustus 2014 om 07:41

  Wat een fijne week heb je gehad zeg vol leuke dingen! Fijn he om die babykamer helemaal netjes op orde te maken. Oeh mon chou taart daar ben ik ook echt voor wakker te maken mmm
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: Lana 10 maanden updateMy Profile

 • Reageer Angela 18 augustus 2014 om 08:20

  Fijn dat de babykamer zo snel vordert. Die van ons is nu ook bijna af!
  Angela onlangs geplaatst…Op zoek naar de perfecte sport bhMy Profile

 • Reageer Jennifer 18 augustus 2014 om 08:24

  Lekker dat je zelf nog wat hebt kunnen klussen voor de babykamer, ondanks de rugpijn. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Ik weet gelukkig dat wij een wieg hebben met 8 schroeven en een commode met 10, dus ik denk dat vriendlief dat nog wel alleen af kan. ^^
  Jennifer onlangs geplaatst…Dagje Dierenpark EmmenMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 18 augustus 2014 om 08:35

  Wat een gezellig druk weekje! En leuke vooruitzichten!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…In my Ebay basket #04 – Nog een kimono, gun clutch en fringe bagMy Profile

 • Reageer Marion 18 augustus 2014 om 08:51

  Hahaha, met die babyfoon en die katten! Man wat had ik dat graag willen zien. Zou me er ook kapot om lachen! Leuk altijd deze overzichten. Fijne week!
  Marion onlangs geplaatst…Eindelijk Ik Ook Van MijMy Profile

 • Reageer Eline 18 augustus 2014 om 09:42

  Wat leuk dat de babykamer al zo vordert!
  Eline onlangs geplaatst…Quinoa bieten feta gerechtMy Profile

 • Reageer kim 18 augustus 2014 om 09:43

  Leuke week heb je gehad! Haha wat grappig om eens te kunnen zien wat jullie katten doen als ze (denken dat ze) alleen zijn 😀
  kim onlangs geplaatst…My week in pictures #1My Profile

 • Reageer Sophie 18 augustus 2014 om 10:13

  Wat een leuke foto’s allemaal! Fijn dat de babykamer zo vordert, leuk om de kat zo in het folie te zien haha!

 • Reageer Petra 18 augustus 2014 om 10:39

  Leuk overzicht weer. Volgens mij gaat de babykamer prachtig worden. Vind de kleurencombinatie en de sterretjes erg mooi.
  Petra onlangs geplaatst…Jarig + winactieMy Profile

 • Reageer Betty 18 augustus 2014 om 10:43

  Wat een leuke week! En inderdaad, ook al zo druk! Ik vond het zo’n toestand, bezig zijn in de babykamer terwijl de buik zo in de weg zit. Gelukkig is het grote werk nu gedaan. Straks lekker kleertjes wassen en de kasten inruimen! <3

  Ik heb zoveel zin in morgen! Yaaay!
  Betty onlangs geplaatst…Weekoverzicht 11 tot 18 augustusMy Profile

 • Reageer tineke 18 augustus 2014 om 10:55

  Wat een werk zo, die babykamer! Ons kamertje is klein, dus we hoefden alleen het ledikant en de commode in elkaar te zetten! En omdat we die al zo vroeg in huis hadden kon ik nog aardig meehelpen. Lijkt me heel zwaar om het nu nog te doen!
  Nog gefeliciteerd met je vriend 🙂

 • Reageer Eline Blaise 18 augustus 2014 om 11:31

  Leuke foto’s! En wat een schattige katten heb je <3

 • Reageer Maris 18 augustus 2014 om 12:03

  Ziet er uit als een prima week, leuke foto’s zeg :D!
  Maris onlangs geplaatst…Win een romantische picknickset voor tweeMy Profile

 • Reageer Odile 18 augustus 2014 om 14:43

  Wat een leuke week! Nog gefeliciteerd met je vriend en ik ben benieuwd naar de babykamer als hij af is!
  Odile onlangs geplaatst…Tag ‘de laatste keer’My Profile

 • Reageer Anneleen 18 augustus 2014 om 16:14

  Een gezellig weekje! Zou je een artikel willen schrijven over de Jawbone? Fijne week!

 • Reageer Anouk 24 september 2014 om 20:42

  Ik ben ook op 17 augustus jarig haha! Superleuk deze weken uit jullie leven! Zo door blijven gaan, ik vind het net zo leuk als vlogs. 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge