Filmpje, Food, Persoonlijk

FILMPJE: Een kijkje in mijn boodschappentas

boodschapuit

Ik deel dit keer mijn weekboodschappen! Vorige week konden die jullie van Manon al zien. Meestal doe ik boodschappen bij de Albert Heijn en groente en fruit haal ik bij de groenteboer. Kijken jullie mee naar mijn wekelijkse boodschappen?

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Jessica 21 augustus 2014 om 12:30

  Leuk filmpje!
  Jessica onlangs geplaatst…Review – Hymalaya Herbal Healthcare Neem & Pomegranate tandpastaMy Profile

  • Reageer Bibian Sloot 21 augustus 2014 om 22:07

   Dankjewel

 • Reageer Eline 21 augustus 2014 om 12:35

  Waarom zijn de boodschappen van een ander toch zo boeiend? Ik weet niet wat dat is maar ik vind dat echt interessant. Ik ben gewoon een nieuwsgierig wicht!
  Eline onlangs geplaatst…Gemarineerde zalm met gewokte groentenMy Profile

 • Reageer Ilse 21 augustus 2014 om 12:50

  Dank je wel….was net een boodschappen briefje aan het maken. En dan bedenken wat je allemaal gaat eten de komende week….altijd weer een hele klus. Dus je raad het al…wij eten een broodje hamburger…jammie!!!
  Leuk om te zien wat een ander allemaal koopt.

  • Reageer Bibian Sloot 21 augustus 2014 om 22:07

   Eet smakelijk alvast!

 • Reageer Marion 21 augustus 2014 om 12:57

  Hihi, ik weet niet hoe het komt, maar ik word altijd vrolijk van jullie filmpjes. Wat Eline ook zegt, waarom in vredesnaam zitten we toch naar elkaars boodschappen te kijken??? Hahaha! Ach, heerlijk toch!
  Marion onlangs geplaatst…Blogger AwardsMy Profile

 • Reageer Patricia 21 augustus 2014 om 13:48

  Haha ik stel mij dezelfde vraag als anderen, wat is er toch zo interessant aan de boodschappen van een ander… geen idee maar het is gewoon zo haha.

 • Reageer Vanessa 21 augustus 2014 om 14:16

  Leuk filmpje. Ik vind het heel leuk om boodschappen van iemand anders te zien!
  Vanessa onlangs geplaatst…Make-up trends herfst en winter 2014My Profile

 • Reageer Elise 21 augustus 2014 om 14:38

  Wat lijken die smaakmakers me handig! Zit je niet meteen met zo’n hele hoop uien maar kan je gewoon lekker combineren.
  Elise onlangs geplaatst…Zomertip #4 – BoekenruilkastenMy Profile

 • Reageer Monique 21 augustus 2014 om 15:14

  Leuk om te zien! Lijkt me handig, voor een hele week boodschappen doen. Ik doe dat eigenlijk nooit, haha.
  Monique onlangs geplaatst…Food: Bananenbrood!My Profile

 • Reageer Dita 21 augustus 2014 om 16:36

  Ja wat meerdere mensen al zeggen, waarom is het altijd zo boeiend om te zien wat anderen kopen? Haha.. Ik vind het zo leuk om te zien! 🙂 leuk filmpje Bibian!
  Dita onlangs geplaatst…Shoplog HamburgMy Profile

 • Reageer Minke 21 augustus 2014 om 18:57

  Leuk filmpje zeg!

 • Reageer Elsa 21 augustus 2014 om 19:31

  Super leuk filmpje! Ik beslis eigenlijk elke dag wat ik ga eten en dan haal ik dat bij de AH. (hij zit toch erg dichtbij :)Die smaakmakers heb ik ook altijd in huis, is super handig zo een zakje! Ik wilde je trouwens nog even doorverwijzen naar een artikel van fitbeauty.nl waarin wordt vergeleken welke crackers het gezondst zijn. Ik vind het namelijk super goed en knap dat je weer bezig bent met WW en in dit artikel: http://fitbeauty.nl/welke-crackers-zijn-het-gezondst/ kwam ik erachter dat de crackers van Bolletje helaas niet zo gezond zijn als ze doen vermoeden! Nogmaals super leuke video en ga zo door! Liefs, Elsa

  • Reageer Bibian Sloot 21 augustus 2014 om 22:06

   Dankjewel ik ga eens kijken!

 • Reageer Silke 21 augustus 2014 om 20:39

  Haha zou het ook lekker hollands zijn om geïnteresseerd te zijn in andermans boodschappen? 😉 Ik vond het een leuk filmpje!!
  Silke onlangs geplaatst…Nieuw album van Anouk komt in november uitMy Profile

 • Reageer Anneleen 22 augustus 2014 om 20:49

  Leuk om te zien! Knap dat je zo ver vooruit kan plannen, ik zou vanalles vergeten…

 • Reageer Denies 24 augustus 2014 om 19:34

  Leuk filmpje meis! Herkenbaar en inderdaad jezelf verwennen hoor! Moet wel leefbaar zijn toch?! Ik zag jullie doosje met eitjes en vroeg mezelf af waarom wij eigenlijk altijd zo’n grote doos eieren halen die vaak te lang blijft staan. Die hamburgers ga ik ook eens proberen, kan ze zelf niet eten maar denk dat mijn vriend ze wel lekker gaat vinden en hij moet ook beetje op de lijn letten. Dus zo zie je maar weer dat boodschappen kijken bij elkaar toch weer super inspirerend is! En bij jullie altijd super gezellig en oprecht!! Liefs Denise
  Denies onlangs geplaatst…Happy-House Luxury Living BlokkussenMy Profile

 • Reageer FILMPJE: Boodschappen doen | Little Wonder World 14 oktober 2014 om 06:00

  […] hebben wij ieder een video opgenomen waarin we laten zien wat voor boodschappen we gehaald hebben (klik en klik). We kregen hele leuke reacties op deze video’s hahaha. Best wel gek: hoe interessant […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge