Persoonlijk

Elf vragen!

elfvragen
Lieve Betty was genomineerd voor de Liebster Award (en terecht!). Ze schreef dat ze onze blog dagelijks bezoekt maar dat wij niet meer in aanmerking kwamen voor deze Award omdat we meer dan 200 Bloglovin’ volgers hebben (yay!). (We zijn in het begin van onze blog al wel eens genomineerd!) Toch leek het haar leuk dat wij haar vragen zouden beantwoorden. Wij zijn de beroerdste niet en als zij het leuk vindt, dan moeten er toch wel meer mensen leuk vinden om onze antwoorden te lezen? Dus, hier komen de vragen van Betty :D.

Wat is je favoriete seizoen en waarom?
Manon: De herfst! In Nederland heb ik een gloeiende hekel aan warm weer. Alles plakt, het is benauwd, geen windje en ik heb geen verkoelende zee voor m’n deur. Nee, de herfst vind ik fijn: niet té koud, ik kan leuke laarzen en maillots aan, lekker huismussen en ik ben ook nog een jarig in de herfst!
Bibian: Oh dat is een makkelijke: de lente. Niet te warm, een lekker zonnetje, vogeltjes die beginnen te fluiten, oh heerlijk. En het leuke ervan is dat je daarna de zomer krijgt en dan pas weer het slechte weer!

Logo2.png
Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?

Manon: Het leek ons gewoon heel erg leuk! We vonden wel dat we genoeg te delen hadden met de wereld dus toen hebben we gewoon een keer op een avond besloten dat we een blog gingen maken. We hadden nooit gedacht dat we 9 maanden later dit bereikt hadden!
Bibian: Een beetje hetzelfde als Manon, we zaten al vaker met het idee maar om de stap te nemen hadden we nog nooit serieus besproken, tot we op een avond de knoop doorhakte en een naam verzonnen.

Aan welke huishoudelijke klus heb je de allergrootste hekel?
Manon: Dweilen. Ik HAAT dweilen.
Bibian: De was, oh ik vind het verschrikkelijk. Nu ik een droger heb gaat het wel al stukken makkelijker en heb ik er meer plezier in, maar alsnog is het een ellendig klusje.

Hoe ziet jouw ideale gezinssituatie eruit?
Manon: Ik, Robert (getrouwd), twee kinderen (een jongen en een meisje) en drie poezen. Dat wil niet zeggen dat als mijn tweede kindje weer een jongetje zou zijn, dat ik dan in mijn ogen geen “ideaal” gezin heb hoor.
Bibian: Ik, Mike, River en nog een kindje. Ik zou ook nog graag een 3e kindje willen maar mijn vriend houdt het bij twee (mocht de tweede ons gegund zijn) Verder zou ik het liefste ook nog trouwen en dan ben ik heel gelukkig.

Als geld en tijd geen optie waren, is er dan een studie die je zou willen volgen? Welke?
Manon: Poeh! Ik vond het onderdeel logopedie op de Pabo altijd rete-interessant en heb ook een poosje geroepen dat ik logopedist wilde worden of dat ik na de Pabo de studie logopedie wilde gaan doen. Dusja, dat!
Bibian: Dat is een goede, ik denk dat ik wel zou willen studeren. Het lijkt me heel mooi en leuk om in een ziekenhuis te werken. Het heeft me altijd geïnteresseerd en ik zou me dus verdiepen in de verschillende functies en daar een keuze uit maken.

winnie
Wie is de meest belangrijke persoon in je leven? Waarom?

Manon: Robert! Mijn beste vriend, lover (haha) en natuurlijk de vader van mijn kindje. Ik hou helemaal niet (lees: ik haat) Winnie de Poeh maar de quote die hierboven staat vind ik echt toepasselijk…
Bibian: Mijn vriend, River en mijn familie (gezin), ik zou niet weten wat ik zonder deze mensen zou moeten. Ze helpen, kan er steun vinden, heb er plezier mee…

Wat is jouw ideale vakantiebestemming?
Manon: Een plek waar je kunt komen zonder 100 uur in het vliegtuig te zitten. Een luxe hotel van alle gemakken voorzien (en kindvriendelijk maar niet waar de strandballen, luchtbedden en krijsende kinderen je om de oren vliegen). Gemoedelijke drukte maar bij het hotel zelf lekker veel rust. Mooi, schoon strand (zonder enge vissen en beesten). Lekker eten en goed gezelschap!
Bibian: Een leuke stad, waar ook zon, zee en strand is. Ik ben geen zon-mens maar ik vind het heerlijk om ’s avonds over het strand te lopen. Verder doe ik graag van alles op vakantie en dus kies ik een mix van alles. Boulevards, stadjes, cultuur, zon, zee en strand.

Welk tv-programma of welke serie raad jij aan?
Manon: Voor iedereen al wel bekend: Breaking Bad, Dexter, Orange is the new Black en the Bridge!
Bibian: Ik kijk eigenlijk alleen maar een beetje doelloze programma’s. Ik kan dan wel aanraden om Roy Donders te bekijken of Barbie maar het is meer leedvermaak dan dat het echt een aanrader is 😉

Wat vind je de beste eigenschap in andere mensen?
Manon: Eerlijkheid. Als je niet eerlijk bent, altijd maar smoesjes hebt, overal omheen draait en leugens vertelt, dan moet ik je niet.
Bibian: Sociaal, ik kan er zo niet tegen als iemand niet sociaal is.

Als ik een avondje bij je zou komen eten, wat zou je dan voorschotelen?
Manon: Ik ben niet zo culinair maar ik hou altijd van tapasjes of kleine hapjes. Van alles wat, een hele tafel vol!
Bibian: Een lekkere pasta met garnaaltjes, Boursin, zeekraal, Parmezaanse kaas en chili, mmm!

brownie8
Nooit meer chocolade of nooit meer chips?
Manon: Oh dat meen je niet!? Ik kán deze vraag niet beantwoorden. Ik HOU van chips maar net zoveel van chocola, het ligt maar net aan de bui waarin ik verkeer. Nee, dit is een te moeilijke vraag.
Bibian: Uhh, zo, dat is een lastige maar dan zou ik toch kiezen voor nooit meer chocolade. Je hebt namelijk tegenwoordig ook chocolade chips dus dan neem ik die. Of speel ik dan vals?

Dat waren de vragen alweer, we vonden het leuk om deze vragen in te vullen. En dan natuurlijk voor jullie ook deze moeilijke vraag: “Nooit meer chocolade of nooit meer chips”?

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Angela 31 augustus 2014 om 06:35

  Leuk om met zulke vragen jullie weer een stukje beter te leren kennen!
  Angela onlangs geplaatst…My life in pictures: zwanger week 32My Profile

 • Reageer Kelly caresse 31 augustus 2014 om 07:58

  Wat een leuke tag dit! Leuk om jullie antwoorden te lezen. Nooit meer chocolade of chips vind ik ook een onmogelijke keus haha
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Outfit of the day: Het ibiza jasjeMy Profile

 • Reageer Anneleen 31 augustus 2014 om 08:28

  Leuk om te lezen! Inderdaad een moeilijke keuze, ik denk dat ik dan toch ga voor nooit meer chips. Ik ben verzot op chocolade! Ik ben een echt zoetebekje.

 • Reageer Natascha 31 augustus 2014 om 09:05

  Leuk om jullie zo wat beter te leren kennen! Voor mij nooit meer chips, ik kan echt niet zonder chocolade!

 • Reageer Malou 31 augustus 2014 om 09:06

  Heel leuk om te lezen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…HERFST IN JE HUISMy Profile

 • Reageer Marion 31 augustus 2014 om 09:19

  Tof! En wat relaxt, Manon, dat jij ook de herfst als favoriet hebt! Maar weinig mensen hebben dat. Ik vind het ook zo’n heerlijk seizoen!
  Marion onlangs geplaatst…Oma’ s zijn The Bomb!My Profile

 • Reageer Miranda 31 augustus 2014 om 09:31

  Ik hou ook van de herfst en de lente;)
  Nooit meer chocola of nooit meer chips? Dan ga ik zeker voor nooit meer chips. Ik hou te veel van chocola:)
  Miranda onlangs geplaatst…To-do lijstjes; een tip:)My Profile

 • Reageer Odile | Go, mommy, go 31 augustus 2014 om 09:40

  Leuke vragen had Betty bedacht en jullie hebben ze leuk beantwoord!
  Odile | Go, mommy, go onlangs geplaatst…Stom!My Profile

 • Reageer Madelaine 31 augustus 2014 om 09:46

  Leuk weer meiden! Ik moest echt hardop lachen om het chocoladechips stukje, prachtige beredenering 😛

 • Reageer Hannah Rae 31 augustus 2014 om 09:51

  Volgens mij is chocolade chips vals spelen Bibian 😛 haha
  Zelf zou ik gaan voor geen chips meer, chocolade doet mij te veel goed 🙂
  Hannah Rae onlangs geplaatst…Vijftien tekenen van zwangerschap. Herken de eerste tekenen van zwangerschapMy Profile

 • Reageer Dita 31 augustus 2014 om 10:04

  Leuke vragen! En ja die keuze tussen chips en chocolade is zo lastig! Als ik echt moest kiezen, nooit meer chips.
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #10My Profile

 • Reageer Eline 31 augustus 2014 om 10:19

  Ik eet geen chocola en geen chips! leuke antwoorden hebben jullie gegeven 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Ei-muffinsMy Profile

 • Reageer astrid nab 31 augustus 2014 om 10:43

  Leuke vragen en ja ik ben ook een herfsttype en zonder chocola wordt zeer moeilijk

 • Reageer Jessie 31 augustus 2014 om 10:44

  Leuk om te lezen, zo leert iedereen jullie weer een beetje beter kennen! Liefs,
  Jessie onlangs geplaatst…Top 10 van….. Tumblr. My Profile

 • Reageer Marleen 31 augustus 2014 om 12:58

  Dan maar nooit meer chips, maar zonder chocolade kan ik écht niet!

 • Reageer Vanessa 31 augustus 2014 om 15:11

  Dit zijn leuke vragen!
  Vanessa onlangs geplaatst…JewelCandle: een sieraad in elke geurkaars + kortingscode!My Profile

 • Reageer Betty 1 september 2014 om 12:07

  Aaah leuk dat jullie ‘m hebben ingevuld! 😀
  Betty onlangs geplaatst…Weekoverzicht 25 augustus tot 1 septemberMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge