Filmpje, Lifestyle

FILMPJE – What’s in my…. Boodschappentas

boodschappenuit
Bibian liet laatst al een keertje de inhoud van koelkast zien. Dit werd met heel veel enthousiasme ontvangen dus ik besloot om eens in een filmpje te laten zien wat ik zoals koop als ik boodschappen doe. Ik doe meestal twee keer per week boodschappen, elke keer voor vier dagen ongeveer. Ik deed altijd gewoon één keer in de week boodschappen maar de laatste tijd weet ik op maandag écht niet waar ik op zaterdag zin in heb dus vandaar dat ik nu ongeveer twee keer boodschappen doe. Kijken jullie mee naar de inhoud van mijn boodschappentas?

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

Waar doen jullie vaak jullie boodschappen?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Sunseeree 14 augustus 2014 om 12:23

  Hahaha leuke thumbnail met die lekkere meloenen 😛 😉
  Sunseeree onlangs geplaatst…Vlog 24: Fotoshoot met gezin, Verloskundige & meeten met KellyMy Profile

  • Reageer Manon 14 augustus 2014 om 12:51

   HAHAHA, ik was benieuwd wie daar als eerste een opmerking over ging maken. En natuurlijk Sunseeree :P;)

 • Reageer Hannah 14 augustus 2014 om 12:38

  Oeeeh watermeloen! 😀
  Hannah onlangs geplaatst…Vakantie & moetenMy Profile

 • Reageer Angela 14 augustus 2014 om 12:42

  Leuk om te zien wat anderen allemaal voor boodschapjes kopen. Onbewust kijk ik ook heel vaak naar de boodschappen van degene die voor me in de rij staat! haha. Wij kopen meestal bij de AH, maar ook bij de Lidl en op de markt geregeld.
  Angela onlangs geplaatst…Food haul: boodschappen bij de Marokkaanse supermarktMy Profile

 • Reageer Jessica 14 augustus 2014 om 13:09

  Leuk filmpje! En op het laatst er heel onschuldig bij liggen en kijken wat het vrouwtje verteld! 😛
  Jessica onlangs geplaatst…Vakantie – Dingen waar ik van genietMy Profile

 • Reageer Iris 14 augustus 2014 om 13:11

  Heerlijk, die kat die even komt kijken:)
  Iris onlangs geplaatst…DIY: SchilderijtjesMy Profile

 • Reageer Anoeska 14 augustus 2014 om 13:21

  Leuk om te zien wat je allemaal hebt gekocht. 🙂
  Anoeska onlangs geplaatst…BLOND AMSTERDAM BESTELLINGMy Profile

 • Reageer Anneleen 14 augustus 2014 om 13:37

  Leuk! Ik doe met mijn vriend geregeld boodschappen in de Lidl. Ideaal voor fruit, broodjes, drinken.. vinden we! Bij mij thuis winkelen we vooral bij de Delhaize en Aldi

 • Reageer Vanessa 14 augustus 2014 om 14:07

  Leuk om te zien! Mijn vriend en ik doen onze boodschappen bij Aldi en Lidl. Voor speciale dingen gaan we naar Delhaize.
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals Sun Protection | Face Cream & Milky SprayMy Profile

 • Reageer Marion 14 augustus 2014 om 14:10

  Leuk! Ik vind het ook altijd zo leuk om te zien wat anderen kopen. Ik heb deze een keer met foto’s gedaan, maar met een filmpje is het nog leuker. Hihihi, die kat! En jouw reactie! Hahaha, zo grappig.
  Marion onlangs geplaatst…Hoe gaat het nou écht met mij?My Profile

 • Reageer Martina 14 augustus 2014 om 16:24

  Leuk om te zien wat anderen zoal shoppen in de supermarkt!
  Martina onlangs geplaatst…13 Augustus 2014 – Lipsticks organiserenMy Profile

 • Reageer Jennifer 14 augustus 2014 om 16:29

  Lekker! Ik doe (nog) geen weekboodschappen. Ik woon tegenover de Jumbo en ik vind het wel even lekker om sowieso elke dag er even voor iets uit te kunnen, dus dan maar voor de boodschappen. En ik heb vaak ook dat ik niet weet of mijn vriend wel mee eet, of dat ik zelf wel thuis ben om te eten. Dus dan vind ik het wel lastig om te bepalen wat ik de rest van de week doe qua eten. Dat zal straks denk ik wel anders zijn en dan heb ik waarschijnlijk ook veel meer de behoefte om meer in één keer te kopen en bepaalde dingen altijd in huis te hebben. Hoewel, ik heb nu ook wel dingen standaard in huis (optimel – maar dan framboos – ook ’s ochtends haha, kaas, sandwichspread, chocolademelk en hamka’s chips) maar ja, dat is eigenlijk ook sinds ik zwanger ben.. 😛
  Jennifer onlangs geplaatst…Studentfood: gevulde tomaatMy Profile

 • Reageer Eline 14 augustus 2014 om 18:16

  Ik hou van zulke filmpjes! Vind het altijd leuk om te zien wat anderen kopen/eten
  Eline onlangs geplaatst…SuperfoodsMy Profile

 • Reageer Saskia 14 augustus 2014 om 19:06

  super leuk filmpje! De Optimaal banaan ga ik ook eens proberen!

 • Reageer Dita 14 augustus 2014 om 19:18

  Ik ben dol op deze filmpjes. Nu we net zijn verhuisd en niet meer naast de supermarkt wonen kan ik niet meer even snel wat halen. Maar sowieso ging ik al vaak 2x per week. En ook nu. Vaak naar de Lidl of AH. Maar ook regelmatig naar se Jumbo
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe gadget: SonosMy Profile

 • Reageer Geertje 15 augustus 2014 om 09:36

  Hahah, zoals Sunseeree al zegt, mooie beginfoto! hahah! Leuk filmpje! En moet zeggen, die buik… zo schattig net boven het aanrecht uit!
  Geertje onlangs geplaatst…LuchtkussenMy Profile

 • Reageer Nadia 15 augustus 2014 om 10:59

  Hahaha, de kat! Leuk om te zien, je eet lekker ‘normaal’, vind dat altijd leuk om te zien. 🙂 Optimel banaan ken ik niet maar lijkt me heel lekker!

 • Reageer Jenny 15 augustus 2014 om 11:14

  Mooie keuken!
  Jenny onlangs geplaatst…How the sun sees youMy Profile

 • Reageer Sandra 15 augustus 2014 om 17:21

  Leuk om je boodschappen eens te zien! Wij gaan ook 1 keer per week naar de supermarkt (af en toe tussendoor nog eens voor kleine dingen) maar voor vers fruit en groenten is dat inderdaad niet zo handig :(.
  Sandra onlangs geplaatst…Weekendje ReimsMy Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 15 augustus 2014 om 21:36

  Haha die kat probeerde wel iedere keer weer op het aanrecht te komen ;). Wat had je een leuk shirt aan trouwens.

  Leuk om een kijkje te nemen in je boodschappentas.
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Lifestyle: Burgers’ ZOOmeravondenMy Profile

 • Reageer FILMPJE: Een kijkje in mijn boodschappentas | Little Wonder World 21 augustus 2014 om 12:00

  […] deel dit keer mijn weekboodschappen! Vorige week konden die jullie van Manon al zien. Meestal doe ik boodschappen bij de Albert Heijn en groente en fruit haal ik bij de […]

 • Reageer Denies 24 augustus 2014 om 19:55

  Genoten van je filmpje Manon, echt leuk en zoals hierboven al werd gezegd lekker ‘normaal’ inclusief chemische flessen met nepsuiker haha geweldig! 😉 Super gaaf shirt had je aan maar mevrouw de boodschappenassistente heeft in dit filmpje toch echt wel de show gestolen! Xxx Denise
  Denies onlangs geplaatst…Happy-House Luxury Living BlokkussenMy Profile

 • Reageer What’s in my voorraadkast | Little Wonder World 23 november 2014 om 06:02

  […] hebben jullie al eens een kijkje gegeven in onze boodschappentassen (1, 2, 3) en koelkast, en ik vond het wel een leuk idee om ook eens mijn voorraadkast te laten zien! […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge