Kids, Lifestyle, Wonen

Ga er eens rustig voor zitten…

We houden er allemaal van, lekker op de bank onderuit hangen en zappen naar je favoriete programma’s. Steeds vaker ging River in de wipstoel zitten. De wipstoel die eigenlijk bedoeld is om half in te liggen en dus viel hij er dikwijls uit of ging hij enge taferelen uitvoeren als Stef stuntpiloot. Mike en ik hadden het er al langer over om een soort klein stoeltje voor River aan te schaffen. En dan niet een stoel zoals wij die ook in de eetkamer hebben, maar een heerlijke luie stoel, een kleine sofa. Ik struinde heel internet af en ook verschillende winkels. Maar de juiste stoel hadden we nog niet gevonden. Al gauw kwam ik op de website van Babyhuys, een webshop met heel veel verschillende dingen, lakentjes, speelgoed, autostoelen maar ook kinderstoelen. En laat er onder die categorie nou precies de stoelen staan waar ik naar op zoek was! Een paar klikken verder en de stoel was besteld.

babyhuys1Ze hadden de stoelen of eigenlijk is het meer een zitzak in stoelvorm in verschillende kleuren. Omdat ik wilde dat hij ook een beetje leuk stond in mijn interieur, besloot ik de zilveren variant te nemen. De volgende dag was de stoel al bezorgd. Een mooie grote doos en daarin nog een kleinere doos, goed verpakt dus. River stond er al bij te kijken, zo’n grote doos wat zou daar in hemelsnaam in zitten. Nadat ik de stoel uit de doos gehaald had ging hij er dan ook gelijk op zitten, zo lief!

babyhuys2De stoel is voor kinderen tot ongeveer 3 jaar. River had er gelijk al plezier mee en meneer zit er nu constant op. De stoel is van zacht materiaal, een goed zitvlak en is afneembaar. Wat ik erg belangrijk vind want er vliegen hier nog wel eens bekers melk, koekjes en limonade door de woonkamer. River kan er makkelijk zelf op gaan zitten dus deze mama is erg blij!

babyhuys3Nog even een paar fotootjes van hoe de stoel in de woonkamer staat. Past best goed toch? Ik ben blij dat ik deze heb gekozen, hij staat vrolijk, is goed afneembaar en het past precies bij mijn interieur. Ik had al vaak stoeltjes gezien bij speelgoedwinkels maar daar stonden dan altijd cartoons op en zoals jullie weten vind ik dat drie keer niks. Op de webshop verkopen ze dus nog veel meer en natuurlijk kon ik het niet laten om iets leuks te bestellen voor de baby van Manon en Robert, een heel leuke speelgoedkikker, daar zal de baby vast blij van worden.

Wat hebben jullie voor een stoeltje voor je kind, of gaat deze gewoon gezellig bij jullie op de bank?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Kelly caresse 5 augustus 2014 om 06:38

  Haha ah dit is echt onwijs schattig! Wat een leuk stoeltje voor River. Volgens mij is hij er super blij mee. Voor Lana wil ik over een tijd ook nog een leuke mini lounge stoel kopen zodat ze er ook bij kan zitten
  Kelly caresse onlangs geplaatst…New in! Fab smartphone walletMy Profile

 • Reageer Angela 5 augustus 2014 om 07:25

  Ah dat is schattig! Handig en staat nog leuk ook. Denk dat hij er alleen wel snel uit gegroeid is..
  Angela onlangs geplaatst…Boek review: The Honest Life van Jessica AlbaMy Profile

 • Reageer Jess 5 augustus 2014 om 07:33

  Lief! Sam heeft een stoeltje en tafeltje van Ikea en verder chillt hij op de bank. Maar dat is meer omdat hij stoeltjes vooral gebruikt als opstapje voor plekken waar ik hem niet wil hebben 😉
  Jess onlangs geplaatst…Pastasalade met zongedroogde tomaatjes, geitenkaas en honing-mosterd dressingMy Profile

 • Reageer Koalabeautymama 5 augustus 2014 om 07:39

  Wat een hippe stoel! Leuk he voor die kleintjes. Zijn ze helemaal trots dat ze een eigen stoel hebben haha
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Thuis je haar verven: tips en tricksMy Profile

 • Reageer Nienke 5 augustus 2014 om 07:53

  Schattig!! Echt een heel leuk stoeltje. Staat zeker goed bij de rest van je interieur.

 • Reageer Marion 5 augustus 2014 om 07:56

  Dat ziet er super uit! Als wij oppassen op de tweeling en ze gaan tv kijken, dan merken we dat ze als snel op de grond voor de tv gaan zitten of nog erger, op de salontafel. Nu is dat met oppassen niet zo erg, maar als je kind dat dagelijks doet is niet ideaal. Superhandig dus, zo’n eigen stoel.
  Marion onlangs geplaatst…De ABC-TagMy Profile

 • Reageer Sharon 5 augustus 2014 om 08:00

  Dit is teveel cuteness voor de vroege morgen haha! Wat ontzettend gaaf.

 • Reageer Geertje 5 augustus 2014 om 08:19

  Wat zit hij daar prins-heerlijk! Leuk stoeltjes hoor! Wij hadden we 1 kinderstoeltjes, maar die hebben we weg gedaan omdat ze toch altijd op de bank zaten.
  Geertje onlangs geplaatst…Mijn Rituals Douche FavorietenMy Profile

 • Reageer Joyce 5 augustus 2014 om 08:23

  Leuk stoeltje! Ik heb voor Aron niet echt een aparte stoel. Hij zit altijd bij ons op de bank of aan de eethoek.

 • Reageer Eline 5 augustus 2014 om 10:10

  Wat fijn dat ie er zo graag in zit!
  Eline onlangs geplaatst…Rund-courgetteburgers met kwarkdipMy Profile

 • Reageer Miranda 5 augustus 2014 om 10:20

  Geweldig! Wat een leuk stoeltje:) gave foto’s ook, leuk om te zien dat ie er zo blij mee is!
  Miranda onlangs geplaatst…Hippe bierflesjes:)My Profile

 • Reageer Margriet 5 augustus 2014 om 11:05

  Wat een schatje zeg, ziet er zo leuk uit op dat stoeltje! Zo lief! 🙂

 • Reageer Jennifer 5 augustus 2014 om 16:09

  Wij hadden vroeger ook een stoffen stoeltje zodat we gewoon lekker daarin konden zitten en knoeien, in plaats van op de bank. Ideaal, inderdaad. En lekker op de bank ’s avonds tussen papa en mama in kan dan ook nog steeds, ondanks dat er zo’n stoeltje staat. Maar voor overdag, als ze eigenlijk niks op de bank te zoeken hebben, zijn dit soort stoeltjes ideaal! Groot gelijk dat je er zo’n een hebt aangeschaft!
  Jennifer onlangs geplaatst…De Jura in 13 dagen – mijn vakantie!My Profile

 • Reageer Petra 5 augustus 2014 om 18:26

  Leuke stoel en kindvriendelijk. Hier hebben we ook zo stoeltje maar dan een stoffe variant. Die werd door zoonlief toen hij klein was veelvuldig gebruikt. Dochterlief gebruikt hem ook maar niet om op te zitten maar als klimtoestel.
  Petra onlangs geplaatst…Onze vakantie: het vakantieverblijfMy Profile

 • Reageer Wendy 6 augustus 2014 om 20:49

  Wat super schattig. En hij staat inderdaad leuk bij de rest.
  Wendy onlangs geplaatst…TAG: 15 dingen die niemand vraagtMy Profile

 • Reageer [GESLOTEN] WINACTIE: Bedankt! | Little Wonder World 10 maart 2015 om 16:17

  […] voor de webshop Babyhuys (hele fijne webshop, we hebben goede ervaringen zie deze blog en deze blog) ter waarde van €75! Daar kun je écht toffe dingen mee scoren voor je (toekomstige) […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge