Filmpje, Lifestyle, Persoonlijk

Manons Random Favorieten

randomuit

Het leek me wel eens leuk om een filmpje te maken en hierin mijn “random” favorieten te delen van afgelopen periode. Ik laat mijn favoriete kleding zien maar ook dingen op het gebied van beauty, eten en muziek. Laten jullie weten wat jullie ervan vinden?

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Kelly caresse 3 augustus 2014 om 06:46

  Wat leuk om je random favorieten in een filmpje te zien! Die basic hemdjes van primark heb ik in 2 kleuren en ik vind ze ook zo fijn!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Outfit of the day : De kimono trendMy Profile

 • Reageer Marion 3 augustus 2014 om 07:22

  Die pastelkleuren staan je ook mooi, dus lekker blijven dragen, zwanger of niet! Lieve lieve lieve poezebeesten! Vind het zoooo jammer dat Peter allergisch is 🙁
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: Hersteld?My Profile

 • Reageer Angela 3 augustus 2014 om 08:16

  Ah leuke dingen. Die topjes van de primark lijken me heel fijn! M’n buik is nu alleen zo groot geworden dat ik echt alleen maar zwangerschapskleding pas!
  Angela onlangs geplaatst…Boek review: The Honest Life van Jessica AlbaMy Profile

 • Reageer Jennifer 3 augustus 2014 om 08:19

  Leuke favorieten! Die ice tea siroop, daar zit wel ontzettend veel suiker in, mocht het je niet zijn opgevallen. Ik heb ‘m laatst ook geproefd en ik voelde het glazuur zowat van mijn tanden afsmelten, dus bekeek ik de achterkant van de fles even en toen zag ik het. Jemig! Maar ik ben de laatste tijd dan ook niet echt een zoetekauw meer….
  Jennifer onlangs geplaatst…De Jura in 13 dagen – mijn vakantie!My Profile

  • Reageer Manon 3 augustus 2014 om 08:22

   Jaa, ik weet het haha >.

 • Reageer Miranda 3 augustus 2014 om 09:28

  Heel herkenbaar van je iPhone!:) ik ben een echte apple-lover, ben al aan m’n derde iPhone. Mijn man is van de android dingen, ik kan gewoon niet met zijn telefoon overweg. Ik vind het bloedirritant haha! Moest dus ook lachen toen je dat vertelde. Heel herkenbaar, regelmatig ‘strijd’ hier in huis daardoor:) haha!
  Miranda onlangs geplaatst…Scrapkaarten die ik even met je wil delen #5My Profile

 • Reageer Eline 3 augustus 2014 om 10:14

  Ik ben ook echt zwaar verliefd aan mijn iPhone <3
  Eline onlangs geplaatst…Kwarkdip, een gezond sausjeMy Profile

 • Reageer Cindy 3 augustus 2014 om 11:52

  Haha ik denk niet dat het komt doordat je zwanger bent dat je van pasteltinten houdt, ze zijn erg leuk! Leuk om je random favorieten te zien! Ik zou graag een kat willen, helaas is vriendlief allergisch.
  Cindy onlangs geplaatst…Winactie: Sunshine Cin bestaat 1 jaar!My Profile

 • Reageer Anne Solveig 3 augustus 2014 om 12:42

  Leuk om te zien Manon!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Photo Diary #73 – Blond Amsterdam, hout en EftelingMy Profile

 • Reageer Vanessa 3 augustus 2014 om 14:41

  Leuk om je random favorieten te zien. Ik hou ook van pastelkleuren!
  Vanessa onlangs geplaatst…5 dingen die ik leuk vind aan bloggen ♡My Profile

 • Reageer kim 3 augustus 2014 om 22:22

  Leuk filmpje! Dat ontbijtje klinkt lekker, moet ik ook eens proberen ipv elke dag boterhammen met choco haha 🙂 en van die muziek heb ik net hetzelfde, vroeger was ik ook altijd mee met de nieuwste hits en maakte ik veel cds, maar nu luister ik bijna nooit meer muziek, alleen in de auto. Ik kan me ook echt niet goed concentreren met muziek aan, al is het bijvoorbeeld maar terwijl ik mijn kamer serieus aan het opruimen ben ofzo… Dan heb ik stilte nodig zodat ik beter kan ‘nadenken’ haha!
  kim onlangs geplaatst…Shoplog: juli 2014My Profile

  • Reageer Manon 4 augustus 2014 om 08:17

   Ik heb precies hetzelfde met muziek haha. Ik word ook helemaal druk in m’n hoofd als ik muziek op heb staan en iets aan het doen ben.

 • Reageer Leonie 3 augustus 2014 om 23:43

  Wat n leuke video weer!
  En ik ben meer een hondenmens, maar wat een heerlijke fluffy knuffelkat heb je vast. Die andere zijn ook echt mooi, bijzonder!
  Mag ik vragen welke winkel in duitsland je die ijskoffie hebt gehaald? Ik ga regelmatig naar kranenburg of kleve namelijk:)

  • Reageer Manon 4 augustus 2014 om 08:16

   Bij Rewe en Edeka verkopen ze ‘m sowieso!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge