Fashion, OOTD, Persoonlijk

OOTD: VAKANTIE!

Ik heb weer een outfitje voor jullie! Met de hitte en benauwdheid van de afgelopen tijd loop ik het liefst in zo min mogelijk kleren. Vreselijk vind ik de warmte… Ik vind het wel een uitdaging om er ten eerste nog een beetje “hip” bij te lopen met zo min mogelijk kleding, ten tweede moet het niet te warm zitten en ten derde vind ik het belangrijk dat het vooral comfortabel zit. Helemaal met een bolle buik zit knellende kleding écht niet lekker en staat comfort wel hoog bovenaan mijn eisenlijstje.

In Frankrijk heb ik deze outfit gedragen toen we een dagje naar Cannes gingen: veel lopen, volle zon en warmte. Deze outfit is door de test en voldoet aan mijn eisen haha.

oot1Dit is de complete outfit. Een kanten broekje in een lichte crèmekleur, een roze hemdje, fijne sandaaltjes en wat armbandjes om het wat op te leuken.

ootd2Het broekje komt van de Forever21 en zit echt heerlijk. Ik kan ‘m prima aan met bolle buik! Ik draag ‘m onder m’n buik zeg maar en het broekje heeft een brede band dus hij knelt niet en zit ook niet te strak. Ik vind ‘m echt super leuk en hij valt ook goed over de billen heen (vind dat zo goedkoop staan als je kont onder een broekje vandaan komt). De sandaaltjes zijn van Schuurman Schoenen en lopen heerlijk!
Het hemdje wat ik aanheb komt van de Primark en in één maatje groter dan normaal kan ik deze ook nog prima aan (voor hoelang weet ik niet…).

ootd3Als laatste nog wat leuke armbandjes om het niet te saai te maken. Geloof me of niet, maar deze twee kralenarmdbandjes komen van de Zeeman en kostten geen drol. Ze zijn al wel van een paar jaar geleden maar ze hebben nu vast nog leuke armband-setjes! Het roze elastiekje is van Forever21 en gebruik ik ook als armbandje.

Wat vinden jullie van deze outfit? Ik vind dit echt een typische Manon-oufit: zachte kleurtjes, een beetje romantisch maar wel comfortabel!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Jess 7 augustus 2014 om 06:18

  Wat een schattige outfit! Ik vind het een echte Manon outfit en je buik komt er mooi in uit. Ik ben momenteel ook hooked aan korte broekjes en luchtige jurkjes. Als schuurt, plakt en knelt verder. Yuk!
  Jess onlangs geplaatst…Help!!! Een peuterbed of eenpersoonbed?My Profile

 • Reageer Kelly caresse 7 augustus 2014 om 06:27

  Wat een mooie outfit, pastelkleuren vind ik je erg mooi staan. Het kanten broekje heb ik in het zwart maar zou ik in meer kleuren willen want ik vind ‘m ideaal
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Diary donderdag : Verjaardag en heel veel lekker etenMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 7 augustus 2014 om 07:41

  Dat shortje en je armbandjes zijn leuk!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…10 dingen die je niet over mij wist – Verzamelen, verlegen en kleurMy Profile

 • Reageer Angela 7 augustus 2014 om 07:58

  Leuke outfit! Helaas kom ik niet meer weg met rekbare gewone kleding, maar pas ik echt alleen maar positiemode. Gelukkig verkopen ze tegenwoordig heel veel hippe positiekleding 🙂
  Angela onlangs geplaatst…3x Gezonde ontbijtjesMy Profile

 • Reageer Marion 7 augustus 2014 om 08:09

  Die kanten short is echt heel leuk! En je sandaaltjes en … alles! Ja, echt een Manonoutfit. Jouw kleurtjes.
  Marion onlangs geplaatst…DUB #Dag 1My Profile

 • Reageer Miranda 7 augustus 2014 om 08:34

  Wat een leuke outfit manon! Staat je heel erg goed die kleur roze! Mooi:)
  Miranda onlangs geplaatst…Ode aan de kikkererwtMy Profile

 • Reageer Geertje 7 augustus 2014 om 08:35

  Dat broekje is echt mooi! En wel fijn dat je hem nog aan kan met je buik!
  Geertje onlangs geplaatst…Meisje, Wat Heb Je Toch Veel PijnMy Profile

 • Reageer Eline 7 augustus 2014 om 09:04

  Echt een schattig broekje, zag het al in je vakantie verslagje 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Salade met kikkererwten en tonijnMy Profile

 • Reageer Anneleen 7 augustus 2014 om 09:33

  Mooie outfit!

 • Reageer Miriam 7 augustus 2014 om 09:41

  Hele leuke outfit! Leuke armbandjes en sandaaltjes ook 🙂

 • Reageer Anoeska 7 augustus 2014 om 16:21

  Hele fijne zomer outfit, staat je goed!
  Anoeska onlangs geplaatst…ESSENCE HELLO AUTUMN COLLECTIEMy Profile

 • Reageer Mama van Vesper 7 augustus 2014 om 18:09

  mooi hoor!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…De moment was aangebroken… de bevalling!My Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 7 augustus 2014 om 18:32

  Ik had hem al gezien in je vlog of vakantiefoto’s. Roze staat je goed, het kanten broekje is ook erg leuk!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Beauty: Unboxing Beautybox juli 2014My Profile

 • Reageer Jessica 7 augustus 2014 om 19:13

  Leuk outfit en het broekje is vooral heel schattig.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge