Fashion, Filmpje, Shoplog, Zwanger

SHOPLOG: Zwangerschapskleding

shoploguit

Ik heb het tot 25 weken kunnen redden met normale kleding, op broeken na. Nu merk ik toch wel dat die buik “in de weg” gaat zitten en ik andere kleding aan wil. Normale topjes en t-shirtjes gaan op zich nog wel maar zijn al snel te kort of toch iets te strak wat na een poosje gaat knellen. Ik besloot om daarom wat extra zwangerschapskleding aan te schaffen. En lucky me: er is heel veel sale dus ik kon mijn slag slaan! Naast zwangerschapskleding heb ik ook wat dingetjes gekocht die uit de normale rekken komen maar die aan mijn “behoefte” voldoen. Ik shopte bij New Look, kocht een shirt van Mamalicious en heb wat spulletjes van ONLY gekocht. Kijken jullie mee?

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer kim 12 augustus 2014 om 12:19

  Wat een leuke spullen heb je gekocht! Haha en het hands off the bump tshirt is echt geweldig 😀 ik vind zwangere vrouwen die leuk gekleed zijn met hun buik mooi geaccentueerd altijd zo mooi om te zien!
  kim onlangs geplaatst…Onlangs gekeken #1My Profile

 • Reageer Marion 12 augustus 2014 om 12:28

  Het blauw/rode jurkje! I love it!!! De rest vind ook heel erg leuk, maar dát jurkje ♥
  Marion onlangs geplaatst…PeterMy Profile

 • Reageer Eline 12 augustus 2014 om 12:37

  Leuke kleding heb je gekocht! Vooral dat laatste vestje is helemaal mijn smaak!
  Eline onlangs geplaatst…Runderstoofpot met zoete aardappel, flespompoen en yamMy Profile

 • Reageer Barbara 12 augustus 2014 om 12:39

  Leuke koopjes.
  Heb je ook al gekeken bij Noppies? 😉
  Vooral de jeans kan ik je aanbevelen, die draag ik ook nog in niet-zwangere toestand. Er is nu 50% sale.
  Barbara onlangs geplaatst…Imps&Elfs sample sale: de buit!My Profile

  • Reageer Manon 12 augustus 2014 om 14:34

   Oh dankjewel voor de tip!

 • Reageer Angela 12 augustus 2014 om 12:42

  Ik probeer zo min mogelijk zwangerschapskleding te kopen, voor de korte tijd dat je het draagt. Gelukkig heb ik veel kunnen overnemen van vriendinnen due zwanger zijn geweest en verder inderdaad heel fijn dat ook zwangerschapskleding gewoon in de sale gaat!
  Angela onlangs geplaatst…Food haul: boodschappen bij de Marokkaanse supermarktMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 12 augustus 2014 om 12:53

  Dat laatste vestje vind ik leuk!

 • Reageer Sunseeree 12 augustus 2014 om 12:58

  Hahaha hands off the bump! Goeie 😀 de boodschap is in ieder geval duidelijk. Wat zit je haar hier trouwens mooi.
  Sunseeree onlangs geplaatst…Webshop tip voor kinderkamers en decoratie: Emob4KidsMy Profile

 • Reageer Jessica 12 augustus 2014 om 13:55

  Leuke aankopen en vooral dat ene shirtje!!
  Jessica onlangs geplaatst…Vakantie – Dingen waar ik van genietMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 12 augustus 2014 om 14:44

  Wat een super leuk filmpje, lekker enthousiast en wat ben je goed geslaagd! Dat hands off the bump shirtje is echt heel erg tof, ik had niet veel last van ‘losse handjes’ op mijn buik toen ik zwanger was haha maar als je dat hebt is het ideaal om zo’n shirtje met sarcasme maar vooral subtiele hint te dragen.
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Outfit of the day : De rode maxi skirtMy Profile

 • Reageer Dita 12 augustus 2014 om 14:55

  Echt super leuke spullen heb je gekocht!
  Dita onlangs geplaatst…Verhuizen #4My Profile

 • Reageer Faye 12 augustus 2014 om 15:59

  Super leuke spulletjes!!

 • Reageer Jennifer 12 augustus 2014 om 16:16

  Ik had niet moeten zien dat er sale is bij New Look. Wat een leuke spullen hebben ze daar en ook een fijne aanbieding. Heb meteen even twee broeken kunnen scoren, want die zijn hier zo langzamerhand ook wel nodig. Eerste winkel waar ze voor ‘mijn leeftijd’ ook wat leuks hebben. Goede tip! 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Brief naar Valencia, with loveMy Profile

 • Reageer Healthy Mommy 12 augustus 2014 om 21:48

  Kijk nou hoe onwijs goed je eruit ziet! Heeeeel slim om een t-shirt aan te schaffen met een hele duidelijke boodschap. Man o man, soms lijk je met een zwangere buik wel een magneet. Ik heb zelf helemaal geen positiemode gekocht, maar het heeft wel zo zijn charme. Het viel mij alleen zo enorm tegen dat er bijna niks in maat 34 (of broekmaat 24/25) was. Alsof kleine mensjes niet ook zwanger kunnen zijn 😉
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Zwangerschap missen?My Profile

  • Reageer Manon 12 augustus 2014 om 22:50

   Jaaaa!! Nou, ik wil mezelf niet dun noemen ofzo maar dat shirt van mamalicious is een xs… Ik zwem er zowat in. En er is ook echt TE veel in maat 42-44 en heel weinig S of 34/36 wat jij zegt! Dankjewel voor je complimentje ^^

 • Reageer Milou 12 augustus 2014 om 22:09

  Leuke koopjes heb je gescoord! Dat laatste shirtje wat je bij New Look vandaan had geloof ik, lijkt een beetje op een voedingstop. Wie weet was de normale prijs daarom zo hoog ;)!
  En o ja, niet vervelend bedoelt natuurlijk.. het lijkt alsof je gezicht ietsje mee gaat groeien. Dat heeft geloof ik iedereen die zwanger is. Ik kreeg op een gegeven moment te horen.. ‘o ja, je krijgt al echt een mama gezichtje’. Inmiddels ben ik er al weer een hele poos van af, haha! Kortom, gaat vanzelf weer weg! Geniet lekker van je buikje, daar gaat het om! EN hands off!!! 😉

 • Reageer Anneleen 13 augustus 2014 om 09:33

  Leuke aankoopjes! Dat shortje van Only lijkt me erg fijn!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge