Persoonlijk, Tags

Summertime TAG

Via de blog van Serena kwam ik de Summertime Tag tegen en het leek me leuk deze heerlijke zomerse vragen met jullie te delen, kijken jullie mee?

summertime1. Vertel eens over je allergrootste vakantiecrush
Haha, het begint al goed. Mmm even denken hoor. Ik denkt dat ik dat niet echt heb. Ik ging vroeger altijd met mijn ouders mee op vakantie in Nederland waar je denk ik toch een ander sfeertje heb dan in het buitenland. Natuurlijk ben ik ook naar Lloret de Mar geweest maar toen had ik telkens vriendjes en ben ik heel netjes trouw gebleven, nee hier geen vakantiecrush.

2. Wat is je meest legendarische zomerherinnering?
Dat is denk ik de laatste vakantie van mijn vriend en ik samen. Het was in 2011 en we gingen samen naar Amerika. Het was onwijs spannend en het gaf me een magisch gevoel. Een gevoel dat nog geen enkele vakantie heeft kunnen nabootsen. Misschien als je zelf in Amerika bent geweest weet je welk gevoel ik probeer te omschrijven. De hele vakantie leefde ik op een wolk, en als ik eraan terug denk krijg ik een onwijs fijn gevoel van binnen.

3. Noem je top 3 ijsjes
Voor ijs moet je bij mij zijn. Ik houd altijd plek voor toetjes, en ijsjes zijn dan ook niet weg te slaan uit mijn vriezer. Mijn lievelingsijsje is toch wel de Mac Flurry M&M’s, oh hier kan je me serieus voor wakker maken. Op plek twee staan de candybar ijsjes, Twix ijs, Mars ijs etc. Op plek drie vind ik raketjes ook erg lekker, deze helpen ook een beetje tegen de dorst, terwijl je bij al die roomijsjes alleen maar zin krijgt in meer en meer!

4. Waar kijk je deze zomer heel erg naar uit?
Het weekendje weg, we gaan met z’n drieën nog even een weekendje weg tussen de drukke werkplanning door. Even helemaal niks en alleen tijd voor ons drietjes. Ik kan echt niet wachten, gaan we al?

5. Wat doe je wanneer je vakantie viert in eigen land?
Ik heb vroeger vaak de vakantie doorgebracht in eigen land dus het is voor mij niet heel veel nieuws. Ik maak gewoon leuke dagtochtjes, ga naar steden waar ik nog niet ben geweest en geniet ook van de omgeving. Nederland is best mooi en ik heb al heel veel van ons land gezien. Het liefst ga ik ook naar de Waddeneilanden, een plekje waar je echt het vakantiegevoel kan beleven.

DSCN0725

6. Noem je favoriete zomerkleding, zomerliedje en zomerdrankje
Mijn favoriete zomerkleding is de maxidress, een heerlijke lange luchtige jurk, bedekt alles en is toch erg vrouwelijk en zomerproof. Ook mijn maxidresses doen hieraan mee!
Favoriete zomerliedje, dat is een lastige. Ik luister niet heel vaak muziek en weet daarom ook niet echt wat mijn favoriete nummer is. Gewoon vrolijke muziek is voor mij al voldoende!
Mijn zomerdrankje die ik graag drink is Ice Tea en op dit moment staat de Green Tea op plaats nummer 1. Een heerlijk verfrissend drankje waar je niet gelijk nog meer dorst van krijgt!

7. Wat is je favoriete zomersnack?
In de zomer heb ik nooit heel erg veel honger en daarom eet ik vaak brood. Als snack kies ik vaak voor een stuk fruit, watermeloen bijvoorbeeld. Lekker licht en valt niet als een blok op je maag. MMM!

8. Noem je favoriete zomerparfum, zomerlipstick en zomer nagellak
Mijn lievelingsgeur in de zomer is Jill Sander met Style. Dit geurtje is sowieso één van mijn lievelingsgeuren en ook in de zomer staat hij bij mijn favorieten!
Mijn favoriete zomerlipstick kan ik helaas niet over mee praten, lipstick is zeg maar niet echt mijn ding en heb ik dus totaal niet in mijn beautykastje liggen. Nagellak dan weer wel, maar een precieze kleur heb ik dan ook niet, roze of rood vind ik erg mooi!

9. Wat vind jij het grootste nadeel aan de zomer?
Een nadeel aan de zomer, het verbranden in de zon. Ik ben van mezelf erg licht en verbrand dan ook erg snel in de zon. Ik kan me ontzettend goed insmeren en nog verbranden. Daarom zit ik ook vaak in de zomer binnen helaas.

10. Vertel eens iets over je meest dierbare vakantieherinnering
Mijn meest dierbare vakantie was de vierdaagse reis naar Disneyland met mijn vader, broertje en zus. Na het overlijden van mijn moeder kregen we deze reis aangeboden door het werk van mijn moeder. We wilden er graag als gezin heen, alleen kon mijn moeder het helaas niet meer aan. Het was een reis om nooit te vergeten. We hebben veel gelachen en dat doet me nog steeds erg goed. Mijn vader heeft de hele reis gefilmd en soms als ik eraan terug denk krijg ik een mooi speciaal gelukkig gevoel.

Dit waren mijn antwoorden van de Summer Tag, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wat was jullie mooiste reis tot nu toe?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Kelly caresse 10 augustus 2014 om 07:01

  Wat een leuke zomerse tag! Van favoriete ijsjes staat de mc flurry rolo bij mij ontzettend bovenaan haha. Ik hoop ooit ook op vakantie naar amerika te gaan, lijkt me zo mooi. Wat heftig die disneyland reis waar je moeder helaas niet meer bij mee kon 🙁
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Outfit of the day : De peplum top van mijn dromenMy Profile

 • Reageer Jess 10 augustus 2014 om 07:06

  Wat een leuke tag. Alleen bij het lezen, word ik al helemaal vrolijk. Lekker om nog even een weekendje erop uit te gaan. Veel plezier alvast!
  Jess onlangs geplaatst…And the winner is…My Profile

 • Reageer Sunseeree 10 augustus 2014 om 07:11

  Altijd leuk om meer over iemand te weten te komen dmv een tag 🙂 Jaaa high five voor de maxidresses haha. Mijn mooiste reis was de rondreis door Japan met mijn moeder. Elke dag sushi hmmm..
  Sunseeree onlangs geplaatst…Zwangerschaps fotoshoot met gezin bij PhotosessionsMy Profile

 • Reageer Angela 10 augustus 2014 om 07:11

  Ik had deze tag inderdaad al bij Serena gezien. Grappige vragen! Laatste tijd maak ik geregeld zelf m’n ijsjes met heel veel fruit er in. Lekker!
  Angela onlangs geplaatst…My life in pictures: zwanger week 29My Profile

 • Reageer Marion 10 augustus 2014 om 07:17

  Maxidress! Ik hou er ook zo van! Toch moet ik zeggen dat ik ‘m minder vaak draag als ik had verwacht. Het raakte me wel even, ik wist het niet van je moeder. Fijn dat je die reis zo kon maken met je vader, zus en broertje en dat je er zulke mooie herinneringen aan hebt.
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Dag 4My Profile

 • Reageer Nicole 10 augustus 2014 om 07:42

  Wauw wat een mooi gebaar van t werk van je moeder, wel heftig lijkt me dat. Ik draag ook graag maxidresses en t verbranden is hier ook minder!
  Nicole onlangs geplaatst…Komt een moeder bij de dokter: ervaringsverhaal postnatale depressieMy Profile

 • Reageer Sara 10 augustus 2014 om 07:51

  Leuke tag! Ik ben ook dop op maxi dresses en ik snap je gevoel bij je Amerika reis. Voor mij was het de laatste reis die we als gezin maakte en dat was echt zo leuk & speciaal! Wat een mooi gebaar van het werk van je moeder! Heel bijzonder en wat goed dat je zulke fijne herinneringen aan dat tripje hebt.

 • Reageer Hannah 10 augustus 2014 om 08:31

  Wat een superleuke tag! Ik vind de zomer echt geweldig. Ik geniet echt ontzettend van de zon, fijne jurkjes, lange avonden buiten, aaaaah was het maar altijd zomer hihi 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…SUMMER GOAL | Running 5kMy Profile

 • Reageer Dita 10 augustus 2014 om 09:09

  Wat een leuke tag! Ik snap je gevoel bij Amerkia, zo gaaf!
  Dita onlangs geplaatst…Verhuizen #3My Profile

 • Reageer Miranda 10 augustus 2014 om 09:20

  Wat een leuke tag! Leuk om zo weer wat meer over je te weten te komen:)
  Wat een mooi gebaar van het werk van je moeder. Lijkt me een heftige maar mooie reis geweest.

  Fijne zondag:)
  Miranda onlangs geplaatst…kleuren voor volwassenen; het bestaat:)My Profile

 • Reageer Iris 10 augustus 2014 om 09:30

  Maxidress en macflurry m&ms!! Eigenlijk is de oreo mijn favoriet maar is er niet standaard helaas. Leuk om weer een tag te lezen, zo persoonlijk:)
  Iris onlangs geplaatst…INSPIRATIE: KnijpersMy Profile

 • Reageer Miriam 10 augustus 2014 om 10:23

  leuke tag! Mijn mooiste reis was ook naar Amerika. Heb er 2x een rondreis gemaakt langs de westkust. Ik herken je gevoel over Amerika.

 • Reageer Anneleen 10 augustus 2014 om 12:06

  Toffe tag! Mijn vriend en ik willen ook graag naar Amerika

 • Reageer Petra 10 augustus 2014 om 13:08

  Wat een mooie dierbare vakantieherinnering. Werd er even stil van. Ik vind het een mooi gebaar van het werk van je moeder.
  Petra onlangs geplaatst…Tess 2 jaar!My Profile

 • Reageer Anne Solveig 10 augustus 2014 om 15:05

  Amerika! Gaaf! En wat een mooie herinnering, zo aan Disneyland..

 • Reageer Eline 10 augustus 2014 om 16:22

  Ik ben nog nooit op vakantie geweest maar wil heel graag een keer naar Milaan een weekje. Lijkt me echt super!
  Eline onlangs geplaatst…CourgettesoepMy Profile

 • Reageer Malou 12 augustus 2014 om 08:35

  Heel leuk om te lezen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #69My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge