Lifestyle, Moeder zijn, Persoonlijk, Tags

TAG: 10 bekentenissen van een moeder

We werden getagd door Linda van Love2BeMama voor een hele leuke tag. De 10 bekentenissen van een moeder. Nou die konden we met gemak opnoemen want we hebben zoveel dingen gezegd die we bijvoorbeeld niet zouden doen maar toch doen. Manon heeft zelfs al tijdens het begin van haar zwangerschap dingen geroepen die ze nu al niet meer doet! Dus we hebben onze eigen draai aan de tag gegeven met 50/50 moeder en moeder in spé! Zijn jullie al benieuwd geworden? Kijk dan mee naar onze biechtlijst!

10bekentenissen
1. Manon: Ik heb al een hele toekomst voor onze zoon bedacht: hij gaat op voetbal, wordt BFF’s met River en gaat van lezen én rekenen houden op school. Dream on Manon!
2. Bibian: Ik wilde zelf groente- en fruithapjes gaan maken. Ik was heel stoer naar de winkel gegaan en ik had allemaal kleine bakjes gekocht. Op een ochtend had ik allemaal hapjes gemaakt. Het ging best vlot maar op één of andere manier heb ik er blijkbaar de discipline niet voor… Achja.
3. Manon: Ik wilde blijven sporten tijdens mijn zwangerschap, HAHA, goeie grap. Wel ga ik op zwangerschapsyoga, dat is toch ook sport?
4. Bibian: Ik wilde er niet als een slons bij gaan lopen… Dus dat ik in een joggingsbroek van Mike, een t-shirtje en een knot op m’n kop naar de Action gaan valt daar vast buiten?
IMG-20140806-WA0041
5. Manon: Ik wilde niet overdreven veel kleertjes kopen… Na zes maanden zwangerschap en hij heeft al een ontiegelijk grote garderobe, met téveel kleertjes. Maar het is allemaal ook zo leuk!
6. Bibian: “Mijn kind gaat nooit in Disneykleding lopen.” Ondertussen loopt meneer rond in een Bumba-pyjama…
7. Manon: Ik heb altijd gezegd dat ik tijdens mijn zwangerschap wel gezond zou blijven eten en het snoepen binnen de perken te houden. Dat lukt me niet helemaal (eigenlijk gewoon helemaal niet), oeps!

nutella
8. Bibian: Ik wilde heel veel regelmaat, bijvoorbeeld voor de voedingen en dutjes. Maar als hij honger heeft dan krijgt hij gewoon te eten en is hij moe dan gaat hij gewoon slapen op het moment waar hij daar behoefte aan heeft!
9. Manon: Ik word een hele “goede” moeder die alles doet zoals het hoort, ga mijn kind heel netjes opvoeden en word consequent maar toch heel lief. Tot dat hij mij aankijkt met een pruillipje en grote ogen. Denk ik. Weet ik wel zeker. Ach nee, er is helemaal geen opvoeding “zoals het hoort” en iedereen is een “goede” moeder!
10. Bibian: Ik ga nooit met mijn kind naar de wc als ik zelf moet. Hij zit nu onderhand bij me op schoot tijdens de grote boodschap.

Zo. Dat waren er 10! Kunnen jullie je vinden in één van onze bekentenissen?

Wij taggen: Jess van In a flow around the world, Gwen van Mijn leven als mama en Nicole van Meisje Eigenwijsje.

LiefsBibianManon2

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

30 reacties

 • Reageer Marion 21 augustus 2014 om 06:22

  Hahaha, ik moest al grinniken om die foto van Bibian in die trainingsbroek, maar dan scrol je verder en dan komt die kop van Manon in beeld hahahaha! Dit is wel lekker wakker hoor meiden! Heerlijk om te lezen!
  Marion onlangs geplaatst…Blogger AwardsMy Profile

  • Reageer Manon 21 augustus 2014 om 09:46

   HAHAHA, en die foto is niet geacteerd he 😉 For realzzzz haha.

 • Reageer Sara 21 augustus 2014 om 06:49

  Haha heel grappig en so true! Ik neem mij ook al voor om dan niet al te veel kleding te kopen en zelf allemaal gezonde hapjes te maken. We gaan het zien! Ik heb het nu al met sporten, iedere week denk ik weer: op maandag begin ik. Maar komt er helaas nooit van!

 • Reageer Koalabeautymama 21 augustus 2014 om 07:09

  Whahahah jullie beschrijven het zo leuk! Heel herkenbaar 😉
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Nieuw: Gosh Pearly Texture Sparkling Effect Nail LacquerMy Profile

 • Reageer Petra 21 augustus 2014 om 07:11

  Haha heeeeel herkenbaar. Zo heb ik altijd gezegd dat dochterlief alleen een speen mag hebben om te slapen. Maar soms heel soms als ze een baaldag heeft dan mag ze hem overdag ook wel eens heel even hebben. Oja en ik zou ook nooit zoveel foto’s van mijn kinderen delen….
  Petra onlangs geplaatst…Koortsstuip…en de angst is weer terugMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 21 augustus 2014 om 07:14

  Hahah geweldig vooral ‘hij zit nog net niet bij me op schoot tijdens de grote boodschap’ en veel dingen zijn zo herkenbaar, soms zit een joggingbroek gewoon makkelijker haha
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Diary donderdag: Leuke afspraken, weddingplanner en studieMy Profile

 • Reageer Angela 21 augustus 2014 om 07:26

  Haha wat een leuke tag! Ik ben benieuwd hoe ik als moeder zak zijn en of mijn ideeën uitkomen. Nog een paar weekjes!
  Angela onlangs geplaatst…The Project – Immersive Fitness AmsterdamMy Profile

 • Reageer Gwen 21 augustus 2014 om 07:34

  Haha! Leuk lijstje, ik kan er ook zeker een heel stel bedenken geloof ik. Van de week eens voor gaan zitten 😉 Ik zou me bijv elke dag opmaken, ook thuis. Nou, echt niet he 😉
  Gwen onlangs geplaatst…BevallingsvoorbereidingMy Profile

 • Reageer Jess 21 augustus 2014 om 07:46

  Amen to that! Ik zou eindeloos geduld hebben. Tja, na de derde snoekduik op de kat of stuntpartij in de vensterbank ben ik er al snel klaar mee en pak ik meneer bij kop en kont.
  Jess onlangs geplaatst…Another blogging tagMy Profile

 • Reageer Miranda 21 augustus 2014 om 08:19

  Haha! Wat een leuk lijstje. Heel grappig om te lezen. Mooie foto ook Manon, nu heb ik zin in chocopasta;) haha!
  Miranda onlangs geplaatst…Mijn ervaringen met koopeenkoeMy Profile

 • Reageer Dita 21 augustus 2014 om 09:00

  Haha, heerlijk om te lezen. Ik denk nu ook wel eens, als we ooit een kindje krijgen doe ii nooit… Maar ik ben benieuwd wat daar van terecht komt
  Dita onlangs geplaatst…Shoplog HamburgMy Profile

 • Reageer Daisy 21 augustus 2014 om 09:14

  hahhaha geweldig ! en wat herkenbaar 😉

 • Reageer Betty 21 augustus 2014 om 09:24

  Hahaha geweldig! En zo herkenbaar! Ik heb ook al over vanalles nagedacht, maar ik neem mezelf niet eens serieus. Ik kan niet eens boos worden als de kat onze bank aan gort trekt, omdat ze zo’n lieve oogjes heeft. Hoe moet dat straks ooit met mijn kind en z’n lieve oogjes?
  Betty onlangs geplaatst…Liebster Award!My Profile

 • Reageer Inge 21 augustus 2014 om 09:31

  Oh man, ik zie het al aankomen, dat zal hier net zo zijn…ik ben benieuwd…
  Inge onlangs geplaatst…Nieuwe reisbestemmingMy Profile

 • Reageer Anneleen 21 augustus 2014 om 09:45

  Hihi grappig om te lezen! Vooral de foto met Manon en de nutella pot maakt het af 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Welkom op mijn blog!My Profile

 • Reageer Nicole 21 augustus 2014 om 10:32

  Haha wat zijn jullie toch 2 heerlijke nuchtere meiden!
  Hou daar van.. Ik zie veel dingen staan die ik ook van te voren bedacht had haha, zoals dat regelmaat.
  Nou met het drinken zit Fay sowieso zelf in regelmaat maar qua slapen.. NOT! En ik kijk echt naar haar, wat zij wil… Voelt uiteindelijk toch veel natuurlijker aan.. En wat Manon zegt over het sporten tijdens de zwangerschap, zoooo herkenbaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Huishouden: Hoe ruim je snel op?My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 21 augustus 2014 om 22:10

   Dankjewel altijd leuk om te horen!

 • Reageer Onzeweg 21 augustus 2014 om 10:32

  Ha ha, heel herkenbaar,
  erg leuk om te lezen.

  Groetjes, Onzeweg
  Onzeweg onlangs geplaatst…Van babykamer naar stoere jongenskamer.My Profile

 • Reageer Odile 21 augustus 2014 om 10:52

  Hilarische tag! Ik had van te voren ook al helemaal bedacht wat voor soort moeder ik zou worden. Nou ongeveer 50% is daarvan terug te zien. Dat gaat vanzelf met een baby haha!
  Odile onlangs geplaatst…Mama kijkt anders #1My Profile

 • Reageer Eline 21 augustus 2014 om 10:57

  hahah manon die foto :D:D
  Eline onlangs geplaatst…Gemarineerde zalm met gewokte groentenMy Profile

 • Reageer Vanessa 21 augustus 2014 om 11:08

  Haha, leuk om te lezen! Ik denk dat ik ook veel kleertjes zou kopen als ik zwanger ben. Er zijn zoveel mooie kleertjes in de winkels!
  Vanessa onlangs geplaatst…Make-up trends herfst en winter 2014My Profile

 • Reageer Tamara 21 augustus 2014 om 11:33

  Wat een leuke tag! Leuke antwoorden, ook omdat het voor manon nog mommy to be is en voor bibian al mama zijn

 • Reageer Malou 21 augustus 2014 om 11:42

  Haha, leuk om te lezen. Ik wilde ook heel gezond gaan eten tijdens mijn zwangerschap, maar dat lukt niet echt haha
  Malou onlangs geplaatst…BABY WISHLISTMy Profile

 • Reageer Marieke 21 augustus 2014 om 11:55

  Zooo herkenbaar, vooral van dat ritme. Er is er maar eentje die het ritme aangeeft en dat is Thomas..en zodra hij ziet dat ik naar de wc loop gaat hij mee. Zitten we lekker samen te keuvelen, zou ik nooooit doen haha..

  Gelukkig gaat het overal zo..da’s een hele geruststelling!
  Marieke onlangs geplaatst…Vakantiestress? Daar doe ik niet aan!My Profile

  • Reageer Bibian Sloot 21 augustus 2014 om 22:10

   Hahaha echt hè, ahja zolang River hier maar de enige is die het ziet!

 • Reageer Marije 21 augustus 2014 om 13:24

  Haha super grappig om te lezen! Deze tag is zo leuk. 😀 En leuk bedacht met de zwangerschapsdingen erbij! En die zijn heel herkenbaar 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Shampoo, shampoo, I say do!My Profile

 • Reageer Wendy 21 augustus 2014 om 23:28

  Hahaha. Ik werk in de kinderopvang en hoe vaak ik mijzelf (en mijn collega’s zonder kinderen) hoor zeggen: als ik moeder ben, dan ga ik dat heel anders doen. Nou, ik ben benieuwd hoe strikt ik me aan mijn eigen ‘regeltjes’ ga houden. 😉
  Wendy onlangs geplaatst…BROEM BROEM! De Auto TAGMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 22 augustus 2014 om 10:37

  Mijn grootste bekentenis is dat ik toen de kinderen nog klein waren, en hun speentje viel op de grond, ik het eerst helemaal ging uitkoken. Maar een paar kinderen later, deed ik het alleen nog even in mijn mond om het schoon te maken en gaf het weer aan het kind terug….
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Kinderschoenen kopen: wie betaalt bepaalt?My Profile

 • Reageer Silke 25 augustus 2014 om 10:16

  Goed nieuws, gezien bumba van studio 100 is en niet van Disney, ben je toch nog geslaagd in je stelling. 😉
  Ik had er zoveel 4 maanden geleden… ondertussen zijn we vier maanden ver en ja… er zijn er a heel wat over boord gegooid.
  Silke onlangs geplaatst…My week in pictures #1My Profile

 • Reageer 10 bekentenissen van een mama | BeyoutBlog 16 september 2014 om 08:04

  […] kwam deze tag tegen op de blog Mamasuikerspin.nl. Ik vond het hem zo leuk! Daarom heb ik hem zelf ook ingevuld. Lekker eerlijk en geen roze wolken. […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge