Lifestyle, Persoonlijk

Weekendje weg met z’n drietjes

Zoals jullie in mijn kijkje hebben kunnen lezen zijn we afgelopen weekend weg geweest, voor het eerst met zijn drietjes. Ik had er super erg naar uitgekeken, gewoon even alleen wij drie en niemand anders. Omdat mijn vriend best veel werkt en ik juist werk wanneer mijn vriend thuis is, zien we elkaar niet heel veel dus en beetje quality time was zeer gewenst. We wilden het niet te duur maken en al gauw kwamen we bij een leuke aanbieding uit. Een kindvriendelijke camping met een binnenzwembad, dat was alles wat we wilden. We boekten een soort sta-caravan, die eigenlijk geschikt was voor 6 personen. Wat ik zelf wat veel vond voor het huisje achteraf, maar goed wij waren maar met z’n drieën.

20140809_154943
Vrijdagochtend was het zo ver, we besloten eerst naar Eindhoven te rijden om daar even lekker te slenteren. Wij zijn geen luie vakantievierders en in Nederland is het nou ook niet super mooi weer, dat je elke dag kan bakken in de zon. Rond een uurtje of 2 ’s middags besloten we naar de camping te gaan, we konden vanaf drie uur inchecken. Daar aangekomen was het superdruk met inchecken, River keek zijn ogen uit en toen we klaar waren vertrokken we naar onze caravan. Het was een super ruim park maar de huisjes stonden wel dicht op elkaar. River was gelijk gefascineerd door het grote speelkasteel die midden op een groot veld stond en natuurlijk gingen we daar lekker spelen. Hij was er nog wat klein voor maar het zand is altijd leuk! Tegen de avond reden we naar Arcen. Mike en ik hebben elkaar leren kennen tijdens mijn stage op een bungalowpark en het leek ons wel weer eens leuk om daar een kijkje te nemen en een hapje te eten.

20140808_184439Zo vader zo zoon, op het bungalowpark samen auto rijden

Zaterdag zijn we naar Maastricht gereden, een erg leuke stad en we hebben er heerlijk rond gewandeld. Op een gegeven moment was River er klaar mee en zijn we terug gegaan naar de camping. Zo kon hij nog even lekker spelen met wat buurjongetjes, altijd leuk om te zien. Zondag was het best slecht weer en besloten we te gaan zwemmen in het binnenbad. Er was op dat moment ook aqua-aerobics en dus stond de muziek aan, nou River heeft gewaterdanst voor zijn leven. Super om te zien, hij was helemaal aan het stralen. ’s Middags gingen we bij een oud collega van ons op bezoek om even bij te kletsen. Hij had River sinds de geboorte niet meer gezien dus dat was ook wel weer heel erg leuk! Daarna reden we door naar Maasmechelen Village om een hapje te eten maar River was erg moe dus besloten we terug naar de camping te gaan.

20140810_160810Bij Maasmechelen Village

Qua slapen met River ging het boven wonder ook best goed! Het inslapen duurde wat langer omdat de lieve buren erg luidruchtig waren. Wij vinden dat zelf niet echt een probleem en je kan niet op een camping verwachten dat alle kids om 7 uur gestreken en wel op bed liggen… Dus wij pasten ons daar een beetje op aan en ging River gewoon wat later naar bed.

Als afsluiter gingen we zondag nog even gezellig naar Düsseldorf en rond een uur of 3 waren we weer lekker thuis. River is ontzettend lief geweest het hele weekend, en wij hebben ook onwijs genoten. Even geen werk, gewoon even wij. Zulke weekendjes doen je altijd heel erg goed en kan niet wachten om nog een keer te gaan.

Gaan jullie ook wel eens weekendjes weg? En kies je dan oor en camping, bungalowpark of een hotel?

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Marion 14 augustus 2014 om 06:26

  Ik kan lezen dat je genoten hebt. Fijn! Ook fijn dat het met River zo goed ging. Wij gaan eigenlijk nooit meer een weekendje weg. Volgend jaar willen we eigenlijk een keer een huisje of caravan huren. Ik kijk daar zo naar uit! Lijkt me heerlijk!
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Dag 7My Profile

 • Reageer Kelly caresse 14 augustus 2014 om 06:35

  Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad. Ik vind maastricht echt een leuke stad en ik ben ook nieuwsgierig naar Maasmechelen village, was het shoppen daar leuk?
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Vlogweek dag 4: Naar oma, Blogilates workout en op vakantie!My Profile

 • Reageer Petra 14 augustus 2014 om 07:00

  Wat heerlijk om er even als gezinnetje uit te zijn. Als we samen een weekendje weg gaan kiezen we voor een hotel. Met de kids is een bungalowpark favoriet.
  Petra onlangs geplaatst…Terrible TwoMy Profile

 • Reageer Hannah 14 augustus 2014 om 07:16

  Fijn dat jullie het zo leuk gehad hebben! 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Vakantie & moetenMy Profile

 • Reageer Angela 14 augustus 2014 om 08:01

  Heerlijk zo even een paar daagjes tussen uit. Wij kiezen vaak voor een hotel als we op stedentrip gaan, of een bungalow. Ben zelf niet zo van het camperen haha.
  Angela onlangs geplaatst…Food haul: boodschappen bij de Marokkaanse supermarktMy Profile

 • Reageer Dita 14 augustus 2014 om 08:11

  Wat heerlijk zo’n weekendje weg met je gezin. Als het mooi weer is gaan wij vaak met de boot weg. Zo fijn! Die 2e foto is wel heel lief trouwens. Papa en zoon, 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe gadget: SonosMy Profile

 • Reageer Pauline 14 augustus 2014 om 08:25

  Wat fijn dat jullie een leuke tijd hebben gehad! Wij gaan minimaal 2x per jaar er eventjes tussenuit, dat is zo fijn:)
  Pauline onlangs geplaatst…De juiste kinderwagen.My Profile

 • Reageer Geertje 14 augustus 2014 om 08:33

  Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad! En wat fijn dat River dat allemaal zo toe laat en gezellig mee doet! Kan ook anders (weet ik helaas uit ervaring) 😉
  Geertje onlangs geplaatst…Win 50 euro shoptegoed bij Emob4kidsMy Profile

 • Reageer Miranda 14 augustus 2014 om 09:10

  Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad, leuk! Ik wil ook graag weer eens een weekendje weg, binnenkort maar eens boeken dacht ik zo;)
  Miranda onlangs geplaatst…The boyfriend tag! 12 jaar samen:)My Profile

 • Reageer Cindy 14 augustus 2014 om 09:40

  Wat heerlijk zo’n weekendje weg! Hebben wij ook nog in het vooruitzicht. Wij gaan ook één keer per jaar een weekendje weg, dit jaar in een tent, vorig jaar en het jaar daarvoor in een bungalowhuisje. Maar en hotel is ook goed, hangt puur er vanaf wat onze plannen tijdens dat weekend zijn.
  Cindy onlangs geplaatst…‘Would you rather’ TAGMy Profile

 • Reageer Eilish 14 augustus 2014 om 11:28

  Wat fijn! Gewoon eventjes weg gaan, kan echt veel goeds met je doen!
  Eilish onlangs geplaatst…TAG ♥ Create it your wayMy Profile

 • Reageer Anneleen 14 augustus 2014 om 13:26

  Wat leuk dat jullie het goed hebben gehad! Even wat quality time kan deugd doen hé!

 • Reageer Vanessa 14 augustus 2014 om 14:11

  Klinkt als een heerlijk weekendje weg!
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals Sun Protection | Face Cream & Milky SprayMy Profile

 • Reageer Nicole 14 augustus 2014 om 16:16

  Klinkt heel goed zeg!
  Wij gaan nu voor t eerst als gezinnetje en we hebben een appartement geboekt..
  Nicole onlangs geplaatst…VriendinnenmiddagMy Profile

 • Reageer Jennifer 14 augustus 2014 om 16:42

  Wij gaan eigenlijk bijna nooit een weekendje weg, omdat wij liever sparen voor een langere reis. Maar we willen straks nog wel kijken of we een weekend naar België kunnen en daar een leuke stad bezoeken, gewoon even lekker weg. Ik merk dat ik daar wel steeds meer behoefte aan krijg, ook omdat we allebei veel studeren en werken en straks komt er dan nog een kindje bij. Maar als het niet kan, dan geeft het niets, dan spaar ik liever door voor volgend jaar zomer zodat we dan een leuke zonvakantie als gezinnetje kunnen doen. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Studentfood: gevulde tomaatMy Profile

 • Reageer Eline 14 augustus 2014 om 17:36

  Ik ben vorig jaar naar Leuven geweest, echt een hele leuke sta voor een weekendje weg. Kan het je van harte aanbevelen 🙂
  Eline onlangs geplaatst…SuperfoodsMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge