Fashion, Lifestyle

FILMPJE – What’s in my bag: Strand-editie

Voordat ik op vakantie ging werden we benaderd door MyNewBag. Deze webshop verkoopt hele leuke tassen en wij mochten er één uitzoeken. Omdat ik dus lekker op zonvakantie ging, besloten we om een leuke strandtas uit te kiezen zodat deze mee kon naar Frankrijk en zodat ik ook echt kon testen of de “beachbag” geschikt was voor the beach! Ik vind de tas iets aan de kleine kant om de benaming beachbag te krijgen, als je er een badhanddoek in wil doen past dat niet echt… Gelukkig kregen we die in het hotel zelf dus in mijn tas had ik ruimte voor een boekje, zonnebrandcreme en nog meer andere beach-benodigdheden. Ik heb voor jullie een heel zomers filmpje opgenomen op ons balkonnetje om te laten zien wat ik allemaal meeneem naar het zwembad en het strand. Kijken jullie mee?

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

Naast strandtassen verkopen ze ook hele mooie leren tassen, clutches en zelfs laptoptassen. Als je voor 21.30 uur besteld heb je je tas morgen in huis, wat natuurlijk superhandig is. Speciaal voor de bezoekers van onze blog hebben ze een kortingscode gegeven. Als je de code littlewonderworld10 invult, krijg je 10% korting op je aankoop (geldig t/m 16 september en niet geldig op artikelen in de sale)! Hoe leuk is dat!

Wat zeul jij allemaal mee in je vakantie strand/zwembadtas?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

9 reacties

 • Reageer Jenny 6 augustus 2014 om 12:43

  Wat een leuk zomers filmpje! Wij gebruiken een grote shopper als wij naar het strand gaan, niet leuk wel praktisch.
  Jenny onlangs geplaatst…Uitje: KennemerduinenMy Profile

 • Reageer Eline 6 augustus 2014 om 12:46

  Tof dat je een tas uit mocht zoeken!
  Eline onlangs geplaatst…Rund-courgetteburgers met kwarkdipMy Profile

 • Reageer Marion 6 augustus 2014 om 12:57

  Die hoed staat je wel heel erg leuk zeg! Maar ik snap dat die pet praktischer is. Toffe tas! Lekker groot!
  Marion onlangs geplaatst…DUB #Dag 1My Profile

 • Reageer Marieke 6 augustus 2014 om 15:42

  Ik had een grote oude strand tas van de H&M bij me alleen was nog te klein dus me vriend moest gewoon zelf zijn spullen meenemen haha.

 • Reageer Kelly Caresse 6 augustus 2014 om 16:07

  Wat super tof dat je dit gefilmd hebt op je vakantie! Hele mooie strandtas en zulke petjes vind ik ook veel fijner dan zonnehoeden haha.
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Wedding wednesday : Huwelijksreis plannen CuraçaoMy Profile

 • Reageer Monique 6 augustus 2014 om 16:28

  Leuke tas zeg, lekker vrolijk! Inderdaad niet zo heel groot, maar wel handzamer dan zo’n echte enorme strandtas. Lekker vakantiesfeertje ook, die achtergrond zo 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Je als mama weer lekker in je vel voelen – 5 tips!My Profile

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 6 augustus 2014 om 20:16

  Ik vind de tas wel echt super vrolijk! <3 De zonnebrand van SunDance heb ik ook in mijn stash 😉
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Beauty: Top 5 favoriete producten #4My Profile

 • Reageer Anne Solveig 6 augustus 2014 om 20:46

  Leeeuk! Wat een berg sleep je altijd weer mee he?! Ik probeer het echt te minimalisten!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…De Create It Your Way tag – Mijn eigen nagellak, boek en schoolvakMy Profile

 • Reageer Nicole 10 augustus 2014 om 10:51

  Leuke tas zeg!!
  Nicole onlangs geplaatst…Komt een moeder bij de dokter: ervaringsverhaal postnatale depressieMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge