Persoonlijk

Wist je dat #2 – Manon

wistjedat
1. Ik Pringles-chips altijd per twee eet? Één chipje per keer “klopt” niet, altijd twee…

2. Ik er niet tegen kan als mijn bovenbenen elkaar raken? Bloot bedoel ik. Vind ik ZO vies. Ik draag ook altijd een broekje in bed of ik lig in rare houdingen of met een kussen/deken tussen m’n benen zodat ze elkaar niet raken. Brrr het idee al!

3. Ik claustrofobisch word als dekens helemaal strak ingestopt zijn in bed?

4. Ik best wel een doemdenker ben? Als ik bijvoorbeeld niet binnen een uur een berichtje terug krijg van mijn zusje dan denk ik dat er iets is. Of als ik in de auto zit en ik dwaal af met m’n gedachtes, dan heb ik al 10 ongelukken “bedacht”.

5. Ik caravans en campers op de weg haat? Slome dingen en rijden altijd zo in de weg!

6. Ik geen mayonaise “puur” lust? Wel als het door ketchup of zo gemengd is of als knoflooksaus.

7. Ik voor zover ik weet geen allergieën heb? Ik heb 1x een reactie gehad op van die zoete roze snoepballen (ik kreeg rode plakkaten op m’n lijf met heeeeel veel jeuk). Ik heb ze nooit meer gehad maar weet niet of t daardoor kwam. Ik probeer het in ieder geval niet nog eens!

8. Ik echt een nerd ben af en toe? Ik vind het leuk om van die puzzeltjes te doen (logikwis, sudoku, patience) en ben ook dol op priegelen in PhotoShop, Final Cut Pro etc. En ik vind het ook leuk om computerdingetjes zelf uit te zoeken…

9. Ik 2x in m’n leven ben flauwgevallen? Doodeng. Één keer toen ik op de wc zat met enorme buikpijn… Gelukkig was mijn vader toen net op tijd om me op te vangen zodat ik niet op de grond knalde (woonde toen nog thuis). En één keer was ik alleen thuis en voelde ik het opkomen en dacht toen: nu meteen liggen voordat je valt. En op ’t moment dat ik dat dacht, schrok ik wakker een eindje verder op de grond. Ik was dus al gaan liggen maar kon me dat niet meer herinneren. Freaky!

10. Ik echt alleen maar “oude” muziek luister? Liedjes van tegenwoordig vind ik stom. Ja af en toe vind ik een nieuw liedje leuk maar over t algemeen luister ik keer op keer hetzelfde (Katy Perry en top 40 muziekjes van 2007-2012). Muziek die ik leuk vind is gitaarmuziek met sexy mannenstemmen :’) bijvoorbeeld: The Script, Imagine Dragons en One Republic.

Heb jij ook nog een raar feitje over jezelf?

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

20 reacties

 • Reageer Silke 11 augustus 2014 om 13:20

  Leuk om te lezen! Ik ben ook zo’n doemdenker, als mijn moeder de telefoon niet opneemt denk ik ook dat ze een ongeluk heeft gehad of er iets ergs aan de hand is! Wel grappig van je benen/dekbed. Dat lijkt me wel vervelend 😉 Heb je dat meer in de zomer dat het “plakt”?

 • Reageer Tessa 11 augustus 2014 om 13:25

  Ik ben ook twee keer flauwgevallen, een heel raar gevoel is dat. Beide keren met prikken
  dus voortaan ga ik tijdens de prik alvast liggen.

 • Reageer Koalabeautymama 11 augustus 2014 om 13:39

  Hahaha leuke facts! Wat grappig dat je er niet tegen kan als je bovenbenen elkaar raken :p ooh ik ben trouwens ook een doemdenker.. Zo vervelend he. Kan er helemaal panisch van worden
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Vlog 23: Papa Mike vlogt een dagje in CenterparcsMy Profile

 • Reageer Kim 11 augustus 2014 om 13:39

  Haha, leuk om te lezen en je zo altijd een beetje beter te leren ‘kennen’! Ik ben ook een echte doemdenker en ook wel een beetje een ‘nerd’ in die zin, haha 🙂 En ik heb vroeger op school ook eens voorgehad dat ik een leren bal hard tegen mijn hoofd had gekregen en was flauwgevallen op de grond. Ik werd plots wakker op de grond met overal schaafwonden en kon me niet herinneren wat er gebeurd was! Vreemd he!
  Kim onlangs geplaatst…New in: horloge van Marc by Marc JacobsMy Profile

 • Reageer Chantal 11 augustus 2014 om 13:49

  Gitaarmuziek met sexy mannenstemmen?!
  Ik zeg John Mayer!
  Als je zijn liedjes een paar keer goed luistert zijn ze zoooo mooi!
  Echt mijn nr 1!
  Chantal onlangs geplaatst…Hardlopen met Chantal week #1My Profile

 • Reageer Petra 11 augustus 2014 om 13:53

  Leuke feitjes. Ik eet de Pringles liever een voor een kan ik er langer van genieten. En The Script en One Republic is geweldige muziek.
  Petra onlangs geplaatst…Tess 2 jaar!My Profile

 • Reageer Miranda 11 augustus 2014 om 14:00

  leuk om te lezen! Dat van die bovenbenen herken ik:) haha! Eindelijk een medestander. Dé reden waarom ik geen jurkjes/rokjes draag. Alleen in de winter, met panty of legging;)
  Miranda onlangs geplaatst…Recept; knoflooksausMy Profile

 • Reageer Eline 11 augustus 2014 om 14:40

  Ik wordt er helemaal kriegelig van als mijn salontafeltjes niet goed staan, dat vind ik zo irritant!

  Leuk zo’n wist je datjes lijstje!
  Eline onlangs geplaatst…Runderstoofpot met zoete aardappel, flespompoen en yamMy Profile

 • Reageer Miriam 11 augustus 2014 om 15:09

  ohhh dat dat van je benen
  ieeeeelll ik kan er ook niet tegen

 • Reageer Marion 11 augustus 2014 om 16:19

  Geheheh, wat een rarerd ben jij 😛 Grapje hoor! Dat me die bovenbenen heb ik ook. Ik trek heel soms enthousiast een jurkje aan, maar dat hou ik nooit een hele dag vol. En op bed inderdaad dekbed ertussen!
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Dag 5My Profile

 • Reageer Nicole 11 augustus 2014 om 16:30

  Haha leuke feitjes! Mijn bovenbenen raken elkaar altijd bloot of niet bloot.. Helaas.
  Vind het wel irritant 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijsjes op vakantie: baby zomer artikelenMy Profile

 • Reageer Anne Solveig 11 augustus 2014 om 16:49

  Wat een grappige dingetjes! Flauwvallen lijkt me zo eng, ik heb dat gelukkig nog nooit gehad.. En je Pringles? Dat is gek! Haha. Toen ik dit artikel las moest ik nog boodschappen doen en dacht ik aan Pringles, en nu ben ik het vergeten..!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Musical tag – We Will Rock You, Mamma mia en WickedMy Profile

 • Reageer Inge 11 augustus 2014 om 17:37

  Oh, zo veel dingen die overeenkomen! Pringles, altijd per twee, en soms doe ik gek, en eet ik ze per drie, maar dat is minder gemakkelijk ;). Doemdenker, check! Flauwvallen op het toilet, één keer! Caravans en campers, grrrrr… En ja, die bovenbenen, ik heb het wel niet zo erg, vooral als het warm weer is.
  Ik kan er totaal niet tegen als de lichtschakelaars niet in dezelfde positie staan…
  Inge onlangs geplaatst…Nieuwe reisbestemmingMy Profile

  • Reageer Manon 11 augustus 2014 om 20:14

   Hahaha, jeeej, een Pringles-soulmate 😉

 • Reageer Renee 11 augustus 2014 om 18:16

  Grappig om te lezen! Ik kan er echt niet tegen als mensen met hun tenen wiebelen, ik word daar helemaal kriebelig en naar van haha.

 • Reageer Marloes/GLAMOURMOES 11 augustus 2014 om 21:57

  Leuke wist-je-datjes. Ik vind vrachtwagens irritant op de weg en luister veel Spaanstalige muziek 😉
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Shoplog: H&M, Coolcat and moreMy Profile

 • Reageer Gwen 11 augustus 2014 om 22:24

  Die Pringles: same here! Dat hoort gewoon per 2 (of 3 hihi), 1 is echt niks. Oh en mijn bovenbenen ook altijd los, deken er tussendoor, heerlijk!

 • Reageer Eilish 11 augustus 2014 om 22:35

  Wat een leuke weetjes! Flauwvallen is zo eng! Ik heb het meerdere keren gehad, maar de ergste was wel in het zwembad, met een jongen die ik voor de 2e keer zag… OEPS! Daar lag ik, in de douches….
  Eilish onlangs geplaatst…Quote of day #223 2014My Profile

 • Reageer Anneleen 13 augustus 2014 om 09:19

  Haha leuk om te lezen! Ik hou er ook helemaal niet van als mijn lakens strak ingestopt zijn. Ik moet kunnen rollen en draaien 🙂

 • Reageer Vanessa 14 augustus 2014 om 14:15

  Haha, leuk! Ik kan er juist niet tegen als de dekens in bed los hangen. Achteraan het bed moeten ze gewoon vastzitten 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals Sun Protection | Face Cream & Milky SprayMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge