Filmpje, Moeder zijn, Persoonlijk, Zwanger

ZWANGER: Filmpje – Week 27

27WEEK
Wauw! Het tweede trimester zit erop, vanaf vandaag zit ik “officieel” in het derde en dus laatste deel van mijn zwangerschap. Het kraampakket is binnen, het kamertje begint echte vormen aan te nemen en de bezoekjes naar de verloskundige worden er steeds meer! Ik ben vandaag precies 28 weken zwanger en vertel je in het onderstaande filmpje alles over mijn afgelopen week: week 27 van mijn zwangerschap. Slecht slapen, nare dromen, bloed prikken en je niet meer fatsoenlijk kunnen scheren down-under. Ik vertel…


Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Kelly caresse 29 augustus 2014 om 07:24

  Wat leuk dat je het filmpje in de babykamer opnam! Wat een leuk behang op de achtergrond. Fijn dat je je wat fitter voelde deze week en je je energie beter kon verdelen 🙂 laatste trimester, spannend!
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Wat doe jij van 9 tot 5? Sanne is student en raakte ongepland zwangerMy Profile

 • Reageer Dita 29 augustus 2014 om 08:18

  Succes met het laatste trimester!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Augustus 2014 #3My Profile

 • Reageer Sunseeree 29 augustus 2014 om 08:32

  Yeaaahh je zit alweer in het laatste trimester! Nu gaat het snel hoor Manon. Haha ja scheren down-under lijkt soms net op zo’n midgetgolfbaan met al die vormen. 😛 Vergeet niet jezelf de rust te gunnen en te genieten zo ver het kan 😉
  Sunseeree onlangs geplaatst…Hoera! Ayumi is 2 jaar geworden ! Foto’s + VlogMy Profile

  • Reageer Manon 29 augustus 2014 om 09:52

   Hahahaha dat wordt een prachtig kunstwerk aan het einde van de zwangerschap :’)

 • Reageer lou 29 augustus 2014 om 09:11

  leuke update! Nu word het spannend he?!
  Ik kreeg (pas) met 39 weken zwangerschap striemen… ben uiteindelijk met 41+3 bevallen, je ziet de striemen wel, maar op zich valt het nog mee.. Zolang je kindje gezond is zijn die striemen slechts bijzaak. Alhoewel ik ze ook liever niet had gehad! En ja, ik smeerde ook 2x per dag. Hopelijk krijg jij ze niet!
  Succes met het laatste trimester!

 • Reageer Gwen 29 augustus 2014 om 09:15

  Leuk filmpje weer! Slapen is hier zwanger vanaf dag 1 een drama, geen dromen gelukkig, maar tig x wakker en slecht in slaap vallen. Honger midden in de nacht. Ik had het bij Olivia ook en nu dus ook meteen weer, bahbah. Enne, ja het is een fase … Tot de kleintjes ooit doorslapen 😉 Duurt hier dus al bijna 2 jaar + 9 maanden die fase 😉 Hoewel, sommige nachten gaan gelukkig beter en dan kun je er weer even tegenaan, maar over het algemeen functioneer ik tegenwoordig op 5 uur slaap, geleerd door de tijd heen ofzo. Raar maar waar. Scheren, zucht – houd op 😉 Ik heb een krukje waar ik mijn ene been op zet en heb een spiegeltje. Ook benen scheren is hier al eventjes kut, omdat ik dan zo ver moet bukken dat ik bijna kokhals. Been op dat krukje dus.
  Gwen onlangs geplaatst…Al bijna een jaar zonder autoMy Profile

  • Reageer Manon 29 augustus 2014 om 09:53

   Fijn om te horen dat je dat “leert” haha, op weinig slaap functioneren 😉

 • Reageer Geertje 29 augustus 2014 om 09:22

  Jeetje, 28 weken al weer! Wat gaat het snel eigenlijk! De babykamer, zo schattig… Wat zal jullie mannetje heerlijk kunnen slapen daar! En herkenbaar van die bloedgroep… Ik heb ook O negatief. Guusje Is positief, dus kreeg ik ook die injecties. Laura is ook negatief dus hoefde ik ze niet. Geniet nog even van je zwangere buik! Voor je het weet is het week 40 😉
  Geertje onlangs geplaatst…Weight Watchers | Update #1My Profile

 • Reageer Marion 29 augustus 2014 om 09:23

  Jammer dat dat slapen niet lekker gaat. Enige wat je kan doen is denken: Als je ligt rust je ook uit. Zo moet je het maar zien. Verder fijn dat het goed met jou en de kleine gaat. Leuk filmpje 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Leven na de doodMy Profile

 • Reageer Dominique 29 augustus 2014 om 09:43

  Wat een mooie buik! Leuke update weer 🙂

 • Reageer Tineke 29 augustus 2014 om 09:53

  Leuk weer, zo’n filmpje! 🙂 Ik smeer me ook suf, maar helaas al behoorlijk wat strepen op m’n buik. Ik hou me er maar aan vast dat de striae op m’n heupen me ook nooit gestoord heeft, en dat ik dat juist wel mooi vond, dus als dit vervaagd dan zal het vast wel weer meevallen!

  Het slechte slapen herken ik ook, veel pijn in m’n zij dus kan eigenlijk alleen nog op m’n rug slapen, en dat vind ik vreselijk! De dromen ken ik ook. Vanacht nog gedroomd dat we een kindje hadden, en het ging verschrikkelijk. Kon geen borstvoeding geven, we wisten niet wat we ermee moesten doen en hoe we ermee om moesten gaan, en ik voelde me een hele slechte ouder. Toen werd ik wakker met de gedachte dat het maar een droom was en we gelukkig nog geen kinderen hadden, en pas iets later bedacht ik me dat ik allang zwanger was :’) heel vervelend, zulke dromen, haha

  • Reageer Manon 29 augustus 2014 om 10:13

   Ja, die dromen zijn naar, maar dat je zo verward wakker wordt vind ik eigenlijk nog vervelender!

 • Reageer Miranda 29 augustus 2014 om 10:07

  Jeetje wat gaat de tijd snel zeg! Leuk zo’n update enne wat een gaaf behang! Ik ben heel benieuwd naar de roomtour!:)
  Miranda onlangs geplaatst…De favorieten van Puck 🙂My Profile

 • Reageer Anneleen 29 augustus 2014 om 10:33

  Ik vind het zo fijn je zwangerschap mee te mogen volgen. Leuk dat je nog geen last hebt van striemen en ik hoop dat je snel terug wat beter slaapt. De babykamer ziet er al mooi uit! Liefs!

 • Reageer Odile 29 augustus 2014 om 10:47

  Jaja vanaf nu zal het wat zwaarder worden. Ik vond de laatste weken ook langzamer gaan. Nou nog lekker van je buikie genieten hoor meis!
  Odile onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Reageer Betty 29 augustus 2014 om 11:01

  Wauw! Week 28 alweer. De tijd vliegt echt! Wat fijn dat je je deze week beter voelde en dat je nog geen striemen hebt! YEAH!

  Alleen balen van dat slechte slapen. Hopelijk is het een fase en kan je binnenkort weer slapen als een roosje. Zou wel fijn zijn om nog ff lekker door te slapen voordat jullie mannetje je straks wakker gaat houden.

  En de hik vind ik inderdaad soms ook irritant! Als ik een serie aan het kijken ben, leidt het me echt af inderdaad! Haha.
  Betty onlangs geplaatst…Ik ben gewichtsconsulenteMy Profile

 • Reageer Jessica 29 augustus 2014 om 11:08

  Leuk filmpje! Hopelijk slaap je snel weer wat beter.
  Jessica onlangs geplaatst…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

 • Reageer Eilish 29 augustus 2014 om 11:51

  Mijn zusje is nu 21 weken zwanger! De tijd gaat echt zo snel! Hopelijk slaap je snel wat beter!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ New inn | Sergio Todzi | Urban StilettoMy Profile

 • Reageer Petra 29 augustus 2014 om 14:01

  28 weken al. Ik weet nog goed dat je het hier bekend maakte. En dat lijkt nog helemaal niet zo heel lang geleden. Hier hadden beide kinderen altijd heel vaak de hik in de buik. En dat kon zo een kwartier duren. Grappig gevoel maar soms liggen ze niet al te gunstig.
  Jammer van het slechte slapen. Probeer er niet te veel mee bezig te zijn is mijn ervaring. Dan lukt het vaak niet. Denk maar zo van liggen rust je ook uit.
  Petra onlangs geplaatst…Ik biecht opMy Profile

  • Reageer Manon 29 augustus 2014 om 14:09

   Ja, de tijd vliegt :O! Ik heb vannacht zowaar goed geslapen, heerlijk :D!

 • Reageer Sandra 31 augustus 2014 om 09:48

  Leuke update! Geniet van je laatste trimester, ik hoop dat alles goed verloopt voor jou en je kindje :D!
  Sandra onlangs geplaatst…Instagram tagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge