Een kijkje in het leven, Persoonlijk

Een kijkje in het leven van… Bibian #20

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn leven van deze week. Afgelopen week had ik een paar leuke dingen op de planning staan, maar bestond mijn week vooral uit werken. De ene week werk ik meer dan de andere, en ik ben heel dankbaar dat ik van geen werk nu ineens lekker druk ben. Ik wil er niet teveel over uit wijden maar vind het heel fijn dat het nu steeds beter gaat. En dan nu tijd voor de foto’s van afgelopen week!

Maandag 1 september
20140519_072509
Ik bracht River naar het kinderdagverblijf en omdat ik moest werken bij Hema. River ging voor het eerste een hele dag naar het kinderdagverblijf dus ik vond het wel een beetje spannend. Gelukkig was alles goed gegaan. Omdat ik tot 18.00 moest werken had mijn vriend hem opgehaald. Kon ik gelijk door naar huis. We aten gauw een tosti, daarna bracht ik River naar bed en kleedde ik me om. Tijd om een avondje te werken bij het zwembad!

Dinsdag 2 september
dinsdag
In de ochtend kwam een vriendinnetje met haar zoontje langs. Het was zo gezellig en hebben zoveel gekletst dat ik helemaal vergeten ben om een foto te maken. Toen ze weg gingen, kroelde ik heerlijk met River want ’s avonds moest ik een avondje werken bij het zwembad. Na het werk even een lekkere selfie!

Woensdag 3 september
woensdag1
Jullie hebben alles al in de vlog kunnen zien afgelopen week. Ik ging met Manon naar Arnhem voor een dagje shoppen voor de baby!

woensdag2Na het eten heb ik heerlijk met River gedoucht en toen kwamen we erachter dat we geen melk, pap en brood in huis hadden. Even snel naar de winkel met z’n drietjes.

Donderdag 4 september
donderdag1Vandaag stond in het teken van relaxen, ontspannen en genieten. Ik bracht River naar oma en tankte de auto vol. En toen op naar Manon. We hadden een uitnodiging om heerlijk te relaxen bij de Zwaluwhoeve en daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen. Omdat je natuurlijk geen foto’s mag maken, hier een leuke föhn-foto toen we helemaal zen en rozig waren hahaha!

donderdag2Mijn lieve vriendje zou koken en dus verwachtte ik dat er eten op tafel stond toen ik thuis kwam. Maar er was geen keuken of iets gebruikt. Ik moest maar even afwachten. Omdat ik de rest van de week weer moet werken besloot ik even snel door het huis te gaan. Stoffen, stofzuigen, opruimen en de afwas. Ja waar ik de energie vandaan haalde weet ik niet want ik was zo rozig als wat. Toen ik net klaar was kwam er en man aan de deur, met heerlijke sushi. Zo lief van Mike!

Vrijdag 5 september
vrijdagEn daar gingen we weer: werken bij de Hema! Tussen de middag maakte ik tijdens mijn lunchpauze een boodschappenlijstje en na het werk ging ik gelijk door om alles te halen. ’s Avonds heb ik niks uitgevoerd, benen omhoog en that’s it.

Zaterdag 6 september
zaterdag1
Ja hoor, heel verrassend: ik moest werken. Ik viel in voor een collega dus in de ochtend was ik weer bij het zwembad te vinden. Ik deed vast mijn make-up zodat ik na het werk alleen nog even hoefde af te spoelen en we konden gaan!
zaterdag2Na het werk kleedde ik me snel om en reden we naar Vianen omdat de oom en tante van Mike 40 jaar getrouwd waren. Het was een erg gezellige avond en hebben heerlijk gegeten.

Zondag 7 september
zondag
Misschien val ik een beetje in herhaling, maar ik moest weer werken. River zwaaide me uit want hij had een lekker papa-dagje. Na het werk hebben we lekker met zijn drietjes gegeten en gewoon quality time gehad.

Het is misschien een beetje een saai kijkje geworden maar ik moest gewoon veel werken. Ik hoop dat jullie het enigszins toch een beetje leuk vonden en tot over twee weken!

liefsbibian

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Jennifer 8 september 2014 om 06:28

  Lekker realistisch toch dat je ook zulke weken laat zien. Bij mij is het ook iedere week anders en dat is voor sommigen nou eemaal realiteit. Ik vind het wel super knap dat je twee banen hebt die je zo afwisselt en dat je dan ook volgens mij super lange dagen maakt. Ik ben al moe als ik colleges heb en daarna nog eens moet werken! (Ja, ook al voordat ik zwanger was…)
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 16My Profile

 • Reageer Dita 8 september 2014 om 06:57

  Toch leuk om te zien hoor, dit zijn ook gewoon je weken dus dit hoort er ook bij.
  Dita onlangs geplaatst…20 Facts about meMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 8 september 2014 om 06:59

  Wat een drukke week heb je achter de rug, petje af voor jou dat je zoveel werkt en zo’n doorzetter bent daarin, vind dat dat wel gezegd mag worden 🙂 die onderste foto van River ik het geel is leuk
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: 10 bekentenissen van een moederMy Profile

 • Reageer Sara 8 september 2014 om 07:08

  Leuk om te zien en van het kijken naar die fito krijg ik gelijk zin om sushi te eten vanavond! Knap dat je zo hard werkt en ik begrijp het ook heel goed! Ik werk nu ook fulltime en ik ga naar school, pittig maar mijn vriend heeft even geen werk, dus de rekeningen moeten toch betaald worden! Heerlijk dat je op donderdag dan een relax dagje hebt gehad!

 • Reageer Marion 8 september 2014 om 07:23

  Wat fijn dat je zoveel plezier hebt om te gaan werken. Lijkt me ook echt leuk werk wat jij doet. Drukke week, meid. Die föhnfoto is trouwens echt te gek!
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Week 36My Profile

 • Reageer astrid nab 8 september 2014 om 07:34

  nou wat een drukke week maar je kunt trots op jezelf zijn je doet het maar

 • Reageer Anneleen 8 september 2014 om 08:57

  Ik vind het knap dat je zo hard werkt voor je gezin! Dit is gewoon een heel realistisch kijkje volgens mij. Liefs!

 • Reageer Miranda 8 september 2014 om 09:04

  Wauw wat veel werk, knap hoe je dat allemaal weet te combineren! Dat in combinatie met schattige foto’s van River maakt dit juist hartstikke leuk om te zien!;)
  Miranda onlangs geplaatst…Nailart; simpele roosjesMy Profile

 • Reageer carolien 8 september 2014 om 09:55

  Ik vind het super knap dat je zo veel werkt! Ik vind t nu al zwaar met 5 dagen werken en een huishouden en nog een beetje me/manlief/familie én vriendinnen tijd! Respect hoor! Leuk dagboek Bibian!

 • Reageer Faye 8 september 2014 om 10:44

  Wauw meid! Wat ben je druk. Knap hoor en dan ook nog een huishouden draaiende houden en voor River zorgen. Super schattig trouwens River in z’n pyjamaatje naar de Albert Heijn! En wat lief dat Mike sushi geregeld had. Nogmaals, erg knap hoe je het allemaal weet te combineren!
  Faye onlangs geplaatst…What’s in de folders?My Profile

 • Reageer José 8 september 2014 om 11:08

  Fijn dat je zoveel uren kan maken! Ik heb ook veel pech (gehad) in mijn loopbaan. Ik ben nu weer een half jaar aan het werk maar mijn contract eindigt binnenkort ook weer. Spannend of ik dan kan blijven of wéér weg moet. Lastige tijd, maar ik vind dat je echt je best doet! Knap hoor!

 • Reageer Eline 8 september 2014 om 11:31

  Ondanks dat je veel moet werken is het toch leuk om te zien hoor!
  Eline onlangs geplaatst…Green Ice TeaMy Profile

 • Reageer Eilish 8 september 2014 om 13:22

  Deze weken zijn er ook! Logisch! Ik vind RIver echt zo`n schatje, ik kan het niet vaak genoeg zeggen!
  Eilish onlangs geplaatst…Media ♥ Mijn 5 laatst bekeken films #3My Profile

 • Reageer Malou 8 september 2014 om 14:48

  Leuk om te zien, en fijn dat alles goed is gegaan met River 🙂
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #72My Profile

 • Reageer Femke 8 september 2014 om 15:20

  Ah, wat lief dat Mike sushi kwam brengen. Yum! En wat leuk trouwens dat je bij HEMA werkt ^^
  Femke onlangs geplaatst…WIN! ‘Spread The Happiness’-box t.w.v. €180My Profile

 • Reageer Mama van Vesper 8 september 2014 om 20:47

  River is echt zo een schatje!

 • Reageer Petra 8 september 2014 om 21:55

  Jullie zen fohnfoto is geweldig. En wat heerlijk om met sushi verrast te worden.
  Petra onlangs geplaatst…Een dag zonder kidsMy Profile

 • Reageer Natascha 9 september 2014 om 09:30

  Respect dat je zoveel werkt! Lekker herkenbaar weekje, leuk om te lezen

 • Reageer joelle 29 april 2016 om 14:42

  ik heb sushi nog nooit op, kun je uitleggen waar het naar smaakt?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge