Kiekjes, Persoonlijk

Kiekjes! #2

Deze maandag is het mijn beurt om kiekjes te delen van afgelopen week! Mijn dagen zijn (helaas) niet zo heel spannend meer, zoals ik al vertelde vorige week wordt het zwanger zijn steeds zwaarder. Lichamelijk dan. In m’n hoofd wil ik nog 1001 dingen doen, actief zijn en erop uit maar mijn lijf protesteert… Nou ja, goed dan.
Ik had afgelopen vrijdag wel een hele leuke dag. Mijn neef ging trouwen en wij hadden ’s avonds dus feest! Een dagje tutten en ik ben lekker uit eten geweest met Robert en mijn ouders (mijn zusje kwam later, haar vriend moest werken). Ik heb deze dag voor jullie vastgelegd!

kiek1Goodmorning! Ik werd om 8:15 u wakker door trappelende voetjes in mijn buik. Even lekker kroelen met Bo’tje voordat ik opsta! Ik ontbijt meteen want ik heb stervenshonger. Ik maak mijn standaard ontbijtje: Alpro Soya vanille yoghurt met Special K chocola en een ijskoffietje (poeder uit een blik uit Duitsland, heel culinair).

kiek2Dan kruip ik achter mijn laptopje en check de comments, ik vind het altijd zo leuk dat jullie de moeite en tijd nemen om iets achter te laten <3! Daarna schiet ik wat foto’s en zet deze op mijn computer.

kiek3Daarna heb ik twee blogjes getypt en teksten geschreven voor m’n andere baantje. Klaar voor vandaag!

kiek4Omdat ik ’s avonds bruiloft had ben ik daarna in bad gegaan, inclusief een groen masker haha. Bo vindt het water en schuim altijd zo interessant… Maar IN bad durft ze niet.

kiek5Het was onderhand al 14:00u en ik was helemaal vergeten te lunchen. Ik voelde me een beetje buh, en kreeg last van harde buiken dus ik ging maar op bed liggen met een thermoskan thee, een pakje chocomelk en twee witte bolletjes. Baloutje kwam me gezelschap houden in bed.

kiek6Rond 16:00u besloot ik maar uit bed te komen want ik moest me onderhand gaan fatsoeneren voor de bruiloft. Ik streek Roberts overhemd (wat een gedoe zeg HAHA) en smeerde wat make-up op m’n gezicht.

kiek7Daarna nog even met de stijltang door m’n wilde coupe heen. Jurkje aan en even achterlijk poseren met een lipgloss in m’n hand, wat ik nooit op heb dus vandaar die lekkere duckface.

kiek8Mijn ouders haalden mij en Robert op en we gingen naar Deventer toe om wat te eten. We hadden een stokbroodje en nacho’s vooraf. Ik had een caprese salade als hoofdgerecht en als toetje nam ik een latte macchiato met caramel. Ik ben nooit zo van de koffie maar ik voelde me echt &@^#^$* en we moesten nog de hele avond dus ik dacht dat ik van een cafeïneshot wel op zou knappen. Rond half 9 vertrokken we naar de locatie waar het feest werd gegeven!

kiek9Eenmaal daar waren mijn zusje en haar vriend er ook al. Ik had echt zooo’n pijn aan mijn buik, het was echt niet grappig meer. Gelukkig hadden ze een prima stoel voor mij kunnen regelen en ik heb 90% van de avond zittend doorgebracht onder het genot van appelsapjes en fristi’s haha. Ik heb wel gezellig gekletst met familie en ik heb lekker meegebruld met de muziek.

kiek10Rond half 1 kwamen de broodjes hamburgers en frieten tevoorschijn, zoals dat gaat op een Hollandse bruiloft hè haha. Daarna hebben we doei gezegd tegen het bruidspaar, want het feestje kwam ook ten einde om 1 uur. Mijn ouders brachten Robert en mij weer naar huis, we waren rond 2 uur thuis ongeveer. Daar heb ik nog tot een uur of 3 lopen spoken, mijn buik was zo hard als steen en tot overmaat van ramp kreeg ik ook nog eens last van misselijkheid en darmpijn -_-‘. Bedankt lijf. Ik raakte een beetje in paniek maar gelukkig kon Robert me weer bedaren en daarna ben ik gelukkig in slaap gevallen totdat mister baby om half 9 weer begon te trappelen. Ach, hij mag dat <3!

Ik hoop dat jullie mijn eerste kiekje leuk vonden! Ik wens jullie een fijne week toe :)!

liefsmanon kopie

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Vanessa 29 september 2014 om 06:23

  Leuk om te zien! Vervelend dat je je niet zo goed voelde op en na het feest. Gelukkig heb je nadien wel kunnen slapen. Lijkt me niet makkelijk als je lichamelijk ‘last’ hebt, maar binnenkort krijg je wel iets prachtig in de plaats!
  Vanessa onlangs geplaatst…8 heerlijke dingen die ik doe als ik thuiskomMy Profile

 • Reageer Dita 29 september 2014 om 06:51

  Leuke foto’s! Maar lekker rustig aan proberen te doen en succes!
  Dita onlangs geplaatst…Een fijne zondagMy Profile

 • Reageer Kelly caresse 29 september 2014 om 06:52

  Wat een leuke dag was dat, leuk om er een kiekje in te kijken. Vervelend dat de koffie je zo slecht gevallen was. Die selfie waar de letters kiekje opstaan is heel mooi
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Mommy monday: Het dagritme van mij en LanaMy Profile

 • Reageer Pauline 29 september 2014 om 06:58

  De laatste loodjes zijn echt het zwaarst he… Rustigaan
  Pauline onlangs geplaatst…Fotodagboek #39My Profile

 • Reageer Pauline 29 september 2014 om 06:59

  Hm.. Ik had nog meer getypt…
  Wel fijn dat je een bad gebt waar je in kan relaxen!
  Pauline onlangs geplaatst…Fotodagboek #39My Profile

 • Reageer Diana 29 september 2014 om 07:07

  Leuke kiekjes! Wat vervelend dat je zoveel last kreeg van je buik. Moeilijk is dat he, als je hoofd iets anders wil maar je lichaam het gewoon niet trekt. Goed naar je lichaam luisteren, dat is het beste voor jou en de baby!
  Diana onlangs geplaatst…Weekend diary: trip naar Londen!My Profile

 • Reageer Kim | Kimsbloglife 29 september 2014 om 07:38

  Leuk om te zien! Wel jammer dat je je niet zo lekker voelde op de bruiloft en heel de tijd moest zitten… Maar ja, je bent dan ook zwanger he! 🙂 haha ik vind de foto van Bo aan het bad zo grappig, net niet met haar pootje in bad!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…The shopaholic TAG ♥My Profile

 • Reageer Miranda 29 september 2014 om 08:00

  Heerlijk dat bad! Ik ben helemaal geen kattenliefhebber (hondenmens haha) maar wat zijn jouw katjes schattig zeg! Hoe Bo zo lief met dat pootje in het water zit, geniale foto:)
  Miranda onlangs geplaatst…Het is herfst; Bucketlist!My Profile

  • Reageer Manon 29 september 2014 om 09:09

   Het zijn ook echt schatjes ^^ hahaha.

 • Reageer Petra 29 september 2014 om 08:46

  Vervelend als lichaam en geest niet helemaal op 1 lijn zitten. Doe het rustig aan. Je bent er bijna.
  Petra onlangs geplaatst…KangoeroesprongenMy Profile

 • Reageer Jennifer 29 september 2014 om 09:17

  Naar van die harde buiken diie dag, lijkt me sowieso al geen pretje om dan de deur uit te moeten, laat staan naar een feest (waar je waarschijnlijk ook nog eens voor attractie mag spelen want iedereen wil dan weer weten hoe het met je gaat). Ik kan het gelukkig nog niet voorstellen hoe die harde buiken voelen, maar ik heb soms al een zere buik van al dat getrappel (ik kon van de week een voet vastpakken) want die van mij is echt een enorme wildebras en is volgens mij aan het proberen hoever hij nog kan groeien met zijn gerek en gestrek.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 19My Profile

 • Reageer Eline 29 september 2014 om 09:22

  Goede duckface! Fijn dat robert zo’n kalmerende uitwerking op je heeft als je even een paniek momentje hebt!
  Eline onlangs geplaatst…Vaak gestelde vragenMy Profile

 • Reageer Marion 29 september 2014 om 09:56

  Ik vind dat je het allemaal knap doet, meid. De kat-bij-het-bad-foto is tof zeg. Dat pootje… 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Week 39My Profile

 • Reageer Inge 29 september 2014 om 10:20

  Wat een mooie poezen zeg! En leuk jurkje voor het trouwfeest!
  Inge onlangs geplaatst…Moet er nog Kreta zijn?My Profile

 • Reageer Malou 29 september 2014 om 11:02

  Leuk om te zien, maar balen dat je je niet zo goed voelde.
  Malou onlangs geplaatst…BUCKET LISTMy Profile

 • Reageer Marije | BakingBeautyNL 29 september 2014 om 11:26

  Super leuk om te zien. Wat zie je er prachtig uit in je jurkje (zelfs die duckface staat er goed bij ;-)).
  Marije | BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Mijn nieuwste luxe parfum: Salvatore Ferragamo – SignorinaMy Profile

 • Reageer Anneleen 29 september 2014 om 11:42

  Gezellige foto’s! Rot dat je je niet zo lekker voelde. Wel fijn dat je vriendje je rustig kon maken en je gezelschap had van je mooie katten! Fijne week!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: eerste schooldag en griepMy Profile

 • Reageer Christel 29 september 2014 om 12:41

  Leuk om mee te kijken! Wel vervelend dat je niet optimaal hebt kunnen genieten van het feest. Succes met de laatste loodjes!
  Je hebt het vast al eens gezegd, maar waar werk jij? Ik ben me aan het oriënteren op freelance schrijfwerk voor naast m’n baan, vandaar. 🙂

 • Reageer astrid nab 29 september 2014 om 13:03

  knap hoor hoe je het allemaal volhoudt val ook niet mee ik moet je zeggen dat je poezen niet bang zijn van water bij het bad echt grappig en nu vooral aan jezelf denken hoor

 • Reageer Tessa 29 september 2014 om 13:26

  Jij hebt echt van die knufferkatten, leuk zeg! Mijn kat wil alleen knuffelen op
  zeldzame momenten, soms best jammer.

 • Reageer Nicole 29 september 2014 om 17:07

  Ik vind je kiekje super leuk hoor.. Zo is t nu dus dat mag je best laten zien!!
  Nicole onlangs geplaatst…Eetdagboek baby (6,5 maand)My Profile

 • Reageer Annemarie 29 september 2014 om 21:24

  Leuke kiekjes! Zorg goed voor jezelf meissie, nog even. Waar ben je gaan eten in Deventer, mijn hometown 😉

  • Reageer Manon 29 september 2014 om 22:39

   Bij St Tropez! Was erg lekker en een leuk tentje 😀

 • Reageer Michelle 29 september 2014 om 22:17

  Wat een leuke foto’s van je dag! Nog even doorbijten 🙂
  Michelle onlangs geplaatst…FOOD4YOU: Pastasalade met gerookte zalm à la AH to Go!My Profile

 • Reageer Eilish 30 september 2014 om 13:48

  Leuke kiekjes!
  Eilish onlangs geplaatst…Media ♥ Instagram diary | septemberMy Profile

 • Reageer Jessica 30 september 2014 om 15:33

  Leuke foto’s!!
  Jessica onlangs geplaatst…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

 • Reageer Natascha 5 oktober 2014 om 18:59

  Ik wil meer kiekjes 🙂 Leuk zeg om te zien hoe je dag eruit ziet.
  En wat lig je lang in bad. Haha.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge